Попова: Президентът не е нарушил правомощия, които няма

Вицепрезидентът Маргарита Попова посочи, че Росен Плевнелиев не е превишил пълномощията си с изказване в петък в НС. Тя го посъветва да внимава с коментарите.

Обратно в новината

Коментари - Попова: Президентът не е нарушил правомощия, които няма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....самия факт,че комунистите те припознаха за техен "президент" ---при контра-протестите на БСП---би трябвало да ви накара да се замислите какво говорите: "ние не сме изпълнителна власт...", но сега ---ще бъдете---защо искате служебното правителство да е само един бездействен наблюдател? Малко ли загуби България -- с това позорно заграбване от БСП--- на спечелената от ГЕРБ-- победа---че и два месеца отгоре да е в застои икономика,здравеопазване...? Е, МВР---Йовчев---той продължава да произвежда в МВР,да назначава??? направете му забележка ! Кой ли ви натресе на Плевнелиев? Блага Димитрова постъпи умно някога с "демократичния" президент-комунист!!! Стига с тия помилвания на убиици!

Няма нужда Попова да го оправдава Офшорко, той си е бандит и мошенник, попаднал с измама на Дондуков 2 и с всички действиа и бездействия го доказва, срам за България.

нещо президента и вицето май не се разбират нещо. Смях в Нета..Ами да четат какво им пишем и те да се посмеят все пак.

Ето тази умна и посредователна жена трябваше да бъде Предидент на България. А не това недоразумение, което ББ ни постави и трябва да търпим още доста време. Апропо - защо да няма и президентски избори заедно с парламентарните на есен??? Така ще стестим "некои и друг лев", както казва бащицата.

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек...С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Щом сте различни,значи единият от вас нарушава Контитуцията! Иначе в частния си живот бъдете различни колкото си искате!

УВАЖАЕМАТА ГОСПОЖА ПОПОВА МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ САМО С УВАЖАЕМИЯ Г-Н ЦАЦАРОВ.ЛИКА ПРИЛИКА СА ДВАМАТА И СРАМ ЗА ДЪРЖАВАТА.

Супер добро изказване. Президента не е нарушил само тези правомощия, които няма. Останалите - до шушка е изпонарушил.

Попова е много по-вътре в нещата от оня лялю Плевнята.

КАКТО КАЗА проф. Георгиев- естествен идиот.

На нейно място бих посъветвал всеки пухльо да си мълчи, независимо от заемания пост. И да не забравя да попита своя административен ръководител защо не се явяваше пред Народното събрание да защитава своята позиция по редица въпроси. Като например защо не допусна свой преводач от български на турски и т.н.

Тази дама се беше възгордяла много, като цацаров и пеевски вилнееха и тя им пригласяше. Сега нещата се обърнаха и тя пълзи, че чак ме е срам да я гледам. Никох не я знаеше тази и скоро няма и да си я спомня, ако не я беше поканил Борисов и Плевнелиев. Жалка е и то много. Да сте чули критика от нея срещу мафията в държавата, срещу безобразията в съдебната система? Не, тя им се радва.

Нали и тя не само че беше, но и продължава да е част от тях!!1

Той просто се готви за държавна измяна и продажба на 111 000 кв. км. на САЩ срещу гарсониера. Иска правомощия на правителство, което ще назначи да подарява на САЩ военни бази и да купува ток от непостроен реактор в АЕЦ.

Тази черна циганка да не би да е роднина на бат Сали или медьо доганя.

Елементарен си Уотсън!

тези двамата голям екип, вицепрезидентът всяка дума на президента оспорва и критикува, след всяко изказване го прави на нищо, като някаква ненормална класна ръководителка

Ами като "президентът" всъщност е магаре какво да го прави?

Щото всички други в държавата са идеални, само президентът магаре? Не съм я чувала да критикува някой друг - само този който й се е доверил да му е заместник, само него оплюва.

Да не обиждаме работливото добиче, което работи само за чужди интереси, сравнявайки го с президента. Последният си е само класически "пухльо".

Добре, че е Попова, да учи Чехльо на ум и разум, ама той не вдява.

нали са екип, трябва да се подкрепят и сътрудничат, не постоянно да се бият и карат публично

Хайде сега си кажете по колко ви платиха от БСП, за да плюете Попова. Не съм виждал толкова смотани хора, които само във форумите плюят, но не гласуват. Заради вас е така държавата!

Какво се правите на ни лук яли, ни лук мирисали! Много бързо "забравяте" от какво семейство произлиза Попова и как до 1989 г. можеше да се издигне на заеманите постове в съдебната система ако не беше верен член на БКП/БСП. А след това на сцената "изгря" новата формация на бившите активни партийни членове (на БКП/БСП) и водена от властническият си прагматизъм премина към тях.

Това е -човек предложен от Бареков

Това трябваше да е президента ни.

Умна жена! Не напразно Бареков я предложи за Премиер

Попова, от такива като тебе и приятелката ти Пастирка сме на това дередже!

Гарван гарвану око не вади.

Попова,и ти плачеш за оставка!

Г-жо Попова,не е ли вече време? За какво ли?Ами да започнем от някъде да оправяме тази държава! Казвам да ОПРАВЯМЕ а не да ЗАМИТАМЕ ДАЛАВЕРИТЕ! В тази връзка ПАК питаме ,не е ли време и за Вас да.......? Да,де,да си ХОДИТЕ!

ДВОЙНО ОТРИЦАНИЕ: "...не е нарушил правомощия, които няма" = нарушил е правомощия, които има

попова, това в книгата на лавров ли го прочете? хайде заминавай за москва да се кланяш на червените съветски фашисти!

Попова много говори и много бърка. Ако не и харесва Превнелиев, да си ходи.

Попова е отличен юрист и почтен човек. България има нужда от такива хора в управлението. Тя е достойна и за министър-председател, и за президентски пост.

Попова лъжичка....,от Бг-блато.

Вероятно не си общуват!Изкълчили са се от бачкане и нямат време!

Очаквани длъжности ,след 05.10.2014г. --Лая Манолова--- шеф на чистотата ,в Кюстендил. --Попова---шеВ на чистотата ,във Велинград... --бат Сали ---Премиер/от ДПС/. --мИКОВ---ПРЕПОДАВАТЕЛ В СУ. --С.Станишев ,...самопредлагащ се политик по Европата... и т.н.

Бат Боко - НеНормален лидер на ГЕРБ Цвък наЦвъкан - съкафезник на някой в централния софийски, а останалите и те там ...

Какъвто президента - такъв е и вице президента! Пълна трагедия! Президентчето не може със собствената си жена в къщи да се оправи, пък какво остава и с друга! Просто е една пионка, както всички политици в България!

Стана ми интересно дали ти имаш жена :)))) Защото, обикновено, мъдри мисли от сорта, ръсят мъже, които не са имали дори мимолетна, а камо ли сериозна връзка с жена от години, а за брак дори са спряли да мечтаят :))))) Но ние сме държавата на дървените философи и всеки е експерт по всичко, така че твоят ограничен начин на мислене, буди само съжаление у мен!

попова мисли само за престъпниците, и защитава само тяхните интереси.

Taя ,на каква се праИ?

Тази още преди да стане вице-президент и беше редова герберка съм забелязал, че е вечно контра на всичко произлязло от ГЕРБ. Да се чуди човек защо Бойко Борисов я е приел в ГЕРБ, че чак и такъв висок пост и даде. За мен си е чиста комунистическа овца

Прави ни впечатление,че единственото нещо,което вършите ,е да правите забележки на дейността на президента.Редно е да напуснете тази институция,ако имате малко чувство за достойнство,защото не вършите нищо,с изключение на клюкарстването.

А Роско/чехльо/ какви ги върши, че той да остане.

Попова да си затваря комунистическата мутра.

До Вицепрезидент по ирония на съдбата. Като бивш съдия от времето на кумунизъмъ, когато само комунисти можеха да кривораздават,Вие изпълнихте мисия- Президента да бъде безгласна буква. Вие сте пета колона в президентството.

Че сте бос това е ясно - става дума за шеста колона Г-ко!

Попова: Президентът не е нарешил правомощия, които няма. И някои хора въобще не са откраднали едни пари от една банка, които не са техни. И въобще- страна на неограничените абсурди и на мъгляви интерпритации! Мани!

...президент са два излишни поста в България,само харчене на излишни пари! Спокойно премиерът може да оправя лентите на венците,които се поставят пред паметниците,когато се отбелязва дадено събитие. В САЩ президентът всъщност е министър-председател,т.е. там няма такъв излишен пост ,който у нас е само източник на интриги и финансова ламя за поглъщане пари от бюджета.

Еми да, отдавна се говори за президентска република, защото и 240 са много.

Тази БЕЗЛИЧНА и ИЗЛИШНА госпожа, можеше поне да извърши някаква полезна дейност, а не да се натрапва единствено с безсмислиците си? Май освен да пречи на Президента, с друго няма да я запомним , излишно харчи и заплата , която я плащаме данъкоплатците , колко жалка картина....., можеше да се гръмне, без да забележим, че липсва....!

А би ли ми казала "како" президентчето какво полезно е извършил за народа ??????????Освен да ни излага навсякъде , където се появи и да харчи държавни пари ???????А между другото - "къде е първта дама"?

Внедрения агент на БСП се обади...Тази пък се взе много на сериозно....прочети си визитката и повярва в нея....агент-провокатов

Браво уважаема госпожо Заместник Президент, Каква ерудиция, какво уважение към институцията, която представлявате! Да сте жива и здрава и още дълго да сте на поста си, а Ви желая едуин ден да минете и една крачка напред! Радвам се, че все още има такива хора! Но докога? Преди идването на така лелеяната Демокрация имаше много такива хора!?!?!? Къде отидоха?

избягаха на запад, защото изкуствено ги задържаха тука. от комунистите избягаха. други въпроси. що си мислите, че интелигентността е продукт на комунизма. малоумщина. предполагам, че и аз не съм интелигентен, понеже съм против.

Дядо, я пак помисли!!! Попова предаде Президента и ако си въобразява, че той ще й прости, значи НИКАК НЕ Е ИНТЕЛИГЕНТНА!!! Твоите "интелигентни хора", които са се раждали преди Демокрацията и те ли бяха елементарни хора и предатели, като Попова - дааа, били са!!! А, щом ти съжаляваш за тях, това говори много за теб!!! Вече не искам да ми бъдеш дядо, защото или си много наивен, или неморален!!!!!!

Всеки жест на Президента трябва да издава класа, лукс, елитарен стил, задоволство от жените край него, презрение към подчитените му, превъзходство над простолюдието, възхищение към американските ценности ...

Асириец на кукуво лято!!! Нали те виждам - жив циганин си си! Мечтаеш по- бързо да дойдат изборите, за да се продадеш за едно кебапче!!!

Тази тъпа овца/извинявам се на животнот/ като не харесва президента да си взема шапката и да си отива на село. Никой няма да разбере, че я няма. Но Борисов е виновен за нея - министър на правосъдието - тя промени съдебната система към по- лошо. Сега вицептезидент- да и слушяме тъпотиите. Срам! Нека имат обица на ухото!

Точно така!!! ББ, както и всички останали партии, да започнат по - внимателно да подбират кадрите си, а не да се стига до там, че на някои да им звънят от медиите и подигравателно да ги питат тази сутрин от коя партия са!!!!!! Няма ли някакви интелигентни хора в тази държава??? Защо виждам, издигнати като кметове, независимо от коя партия, някакви прости, селяндурски физиономии, като онзи, който не знаеше, от ГЕРБ ли е, от ББЦ ли е :(((( Обръщам се към всички партии: избирайте по - одухотворени физиономии за членове на партиите си - това, все пак, е част от ИМИДЖА ВИ!!! Как да гласуваме за вас, ако виждаме в редиците ви амеби, като гореспоменатата?!

А БЕ ПОПОВА! А ЛИЦАТА ОТ БКП КАТО КАКВИ ГО РАЗДАВАТ, ТА ПРИТИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИМАТ ИСКАНИЯ? ПРАВИТЕЛСТВОТО ОЛИЦИТВОРЯВА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, А ПАРЛАМЕНТА ЗАКОНОДАТЕЛНАТА, т.е. ПАРЛАМЕНТА ПРИЕМА ЗАКОНИТЕ- ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗПЪЛНЯВА! А ЛИЦАТА ОТ ПАРТИЯ БКП КАТО КАКВИ ГО РАЗДАВАТ, ТА РЕШАВАТ, КАКВО ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО? КАКВА ИМ Е РОЛЯТА, че НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА С ДЕМОКРАЦИЯТА?

Вицепрезидентшата да си гледа работата и да не се отваря.

Ако има нещо за нарушаване, Плевката може да го направи. В момента може и да не го е направил, но винаги може да има следващ път.

...Юристи няма ли в тоя шибан форум???? Какви са възможностите да дойдат кадърни хора от Европа-Германи, Франция, Люксембуг и т.н.??? Стга с тия селски тарикати, некадърници в тая държава........