Марешки запълва дупките по улиците във Варна

Запълването на една дупка, от по-големите, струва около 200 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марешки е мега-оправен тип, който се пробва по какви ли не начини да се наложи и намеси, сред "големите" олигарси... голямо шоу... Но дупките са безобразие. То почти не е налична улица във Варна, без огромна дупка! Какво е това безобразие? В Англия за най-малката неравност слагат знаци като коледна елха, във Варна всяка 3та дупка може да ти спре колата от движение...

И някак случайно тези дупки са точно пред неговото кръчме на Окръжна болница...

Много обичам такива снимки, когато мастит партиен другар държи голяма лопата, а дружина млади пеперуди го възпяват в погледите си от публиката.

А защо не запълни дупките на Кабакум и съдейства за по бързо пускане на канализацията,която очакват там вече незнам си коя година.Голямо отлагане,голямо нещо.Пък може би от дупките се печели повече?

Ако имаше нещо на Света , което да ме накара да гласувам за Марешки , това е включването му в дупко-пълненето. Евалата Марешки гоуем си ше знаеш и гледай с нещо да запълниш и тая дупка в главата ти.

Политиците в България запълват дупки по улиците. А къде отиват данъците на Варнянци?

Може ли някой да пресметне колко автомобила на ден се регистрират ?! А все още се движат и лади и ...вартбург-зи .Къде потъват тези данъци?! Отговорът : Всички във веригата на интереси поддържат това да се вкарват и движат всички,,морги" (движи се по надолнище а пуши за световно) - печелят : автоджамбазите и нататък във веригата се нареждат всички , които имат възможност ,,да бъркат в кацата с меда " . Как така започнаха да никнат като ,,гъби след дъжд " ,,Годишни технически прегледи " ?!!! А това е една основна причина за катастрофите по пътищата . За какво са тези ,,технически" прегледи ?! Къде в Евро -Атлантическите ,,ценности " може да се види това ?!!!!

Искам да помагам . Към кого да се обърна?Ако всики един запълни само една дупка.....сети ли се?Но сме заети да мрънкаме!

Не моеш им насмогна на дупкаджиите , едни ще крадат от асфалта и ще богатеят , а ти върви им ги кърпи.

Малко рвтин популизъм. В парламента и без това няма смисъл от неговото присъствие, патерица на ГЕРБ.

Ех, бай Магарешки, ако този елементарен пиар можеше да реши въпроса, до сега всички да сме наизлезли с лопатите... Нищо де, успех!

Артист!!!

Много му отива!

Браво Весо,браво Марешки.

Г-н Марешки , може ли и в Стара Загора да дайдете, че тук е някакъв ужас!

,...използваха такъв материал за запълване на дупки , но ТОЙ СЕ РАЗМИВА , НЯМА ДОРА СТАБИЛНА СПОЙКА !

Този материал с който се запълват дупките , не издържа и 2 месеца .

Ако ще и утре да се разпадне, нали го снимаха.

също като обикновения асфалт...