Манолова: Протестът на майките се нажежи заради Симеонов

Моята цел е абсолютно ясна - приемането на законите, обяви омбудсманът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тежки дни за фронтовака Симеонов !

Протестът на майките се жежи от всичко, просто щото са се изнервили до безумие и смятат, че целият свят им е крив за нещастието им. Уви, виновниците са само две групи - самите родители (гени-мени, пиене-миене, наркотици-маркотици, базхаберие за елементарни изследвания на бременността) и докторите, които или са направили белята форцепса или увитата около врата пъпна връв при раждането) или не са си свършили работата при проследяване на бременността, ако им е била дадена такава възможност. А, да, щях да пропусна. Естествено, най-виновен съм аз, щото пиша такива работи, вместо да ходя да рива заедно с въпросните майки. Готов съм да си поема отговорността. Нека майките да започната да се жежат срещу мен СЕГА!

Това правителство трябва да подаде оставка..........

И квоооо? Нали вече два пъти подаде оставка. Нещо да се е променило? И като какво, дебилче дядово, очакваш да се промени? Да дойде Курнелия и да си отвори широко крачетата или аркадаша Доган Сеймен да дойде и да ти го отпери вместо мерхаба? Щото то други варианти НЕМА! ДЕЕБАИДЕБИЛИТЕ!

Няма протест, който може да навреди на Политическата Мафия в България. Тя е създала система, която й позволява да прави каквото си поиска, с когото и както си поиска. В най-лошя случай ще замени един неин член с друг.

Оставка за шайката.........премиера да отива в Барселона

два часа и половина некъде е определено събранието на председателите на патреотите и после ще се разбере кой кого и какво и ще ходим ли да посрещаме делегацията от топлите страни или не

протеста се наежи от двете отговорни дрегарки и техните цели

няма никакво занчение кое БКП ще е на власт... Другарите наоправих многопартийно БКП и через избори народа винаги е в цугцванг.. като за да е супер сигурно и бетонирано положението на бившата номенклатура отново като господар си имам платените цигани умножени и строени... Така че няма никакво значение кой ще изберете....

новата стара упорка? всички са маскари, не ходете на избори! а ние ще си идем, и ще си изберем курнелия?! няма да ви мине номера никога вече!

Нещо взе да ми писва от тези майки, не удобрявам стила на изказване на Симеонов но не мога да се съглася 18 години да им дават по 930 лв че и да реват за още и още и още и още... Сигурно имат причина но покрай овцете ще се намърдат и вълците (онази прослойка от обществото дето само на социални си живуркат докато ние работещите балами ги издържаме). Също не мога да приема че на инвалидите с 90-100% инвалидизиране да им се дават само по 230лв, те с какво са по-различни, някой от тях дори са допринесли нещо за обществото. Или пенсионерите, 40години трудов стаж а с 300 лв пенсия, те не заслужават ли по 930 лв или трябва и те да опънат палатки пред мин. съвет и да затварят Дондуков...

Г-жо Манолова, интелигентна жена сте, стойте по-настрана от тези проблемни хора......вижте физиономиите на тези майки - ПРЕОБЛАДАВАТ ФИЗИОНОМИИ НА КРИМИНАЛНИ . В древна Спарта идиотите бебета са ги убивали. Днес сме други хора, НО....някои от тези майки са били наркоманки, други алкохолички, трети в рода си са били кръвосмесители, други са тровили умишлено бебето за да направят евтин аборт......ДЪРЖАВАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОМАНДВА ОТ ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ТАКИВА ХОРА

прав си за повечето "майки"ама кой те излъга че мая е интелигентна?

би трябвало да е интелигентна

както каза бучаров да, ама не

най-добрият начин да скапеш някой бъдещ законопроект е, да допуснеш да го пипа мая галева-костинбродската. справка-изборният Й кодекс! друга справка-законът за чси, който е гласувала като депутат, а сега го оборва. трета справка-законът "ванко 1". обаче скалъпила сълзичка и тъжни очички и очаква всичко по-горно да се забрави...

този път другата устатница Нинова предизвика всичко това,а Симеонов като не си мери приказките сега вече е и виновен.Може и да е пров ,но много, ама много грубо се изказа и даде повод на твоята "лидерка" да го захапе .А тя друго не прави рови като кокошка и чака да сътвори поредния скандал.

Комунизма създаде лъжата и измамата и сега 100 години не можем да се отърве. Колко от тези инвалиди са истински болни. Държавата трябва да преразгледа всички телкове, защото публична тайна стана как се издават фалшиви срещу пари и как се измъкват масово пари от държавата най-вече от циганите, но заразата се разпространява и по другите.

Ми кажи си кой лично познат те дразни да се успокоиш, но можеш да идеш и да го оклеветиш, това е отличителна черта на българина да клевети, анонимно...

тъпи, в държавата ни има 700 000 инвалиди, от тях 280 000 в трудоспособна възраст! тъй казва статистиката! всеки десети! ще рече, че ако погледнеш през прозореца трябва да видиш поне двама, трима да се придвижват с патерици или инвалидни колички! а нещо, не се виждат! инвалид с право на труд - българският принос в световната практика

ние не те обиждаме тъпи, вие се опитвате от сутринта да изместите темата за протеста и за говорилнята на другарките

Не е вярно, че бизнесът подкрепя Симеонов. НАЙ ГОЛЕМИЯТ БИЗНЕСМЕН, ТОМА БЕЛЕВ ОТ ЗЕЛЕНИТЕ, ПОЛУЧИЛ МИЛИОНИ ОТ ДЪРЖАВАТА ДА БРОИ ДЕЛФИНИ И ВЪЛЦИ , А ЖЕНА МУ НА ХРАНИЛКА В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ, ЖИВО ПОДКРЕПЯТ КРЕСЛИТЕ.

"Протестът" на майките не се нажежи. Превърна се в политически протест. А това е върховна глупост. Вместо да се търси симпатия в обществото то тия кокошки половината хора срещу себеси. Или някой ще дойде сега да ми каже, че в ТЕЛК-овете не се правят золупотреби и не се отпускат неправомерно пари на "инвалиди"?

защо няма заловени в измама, при проверка лесно се установява болен ли е или не. Защо досега никой не са заловили????

защото е много лесно да се топи човек от непознати, познати, колеги, съседи че и от деца дори

Това, че бизнеса подкрепя Симеонов не е чудно, защото той е един от малкото политица с който бизнеса се разбира по наболели въпроси. Колкото до въпросното му изказване то е малко непремерено но отразява естинското положение. Защо обаче никой не си задава въпроса каква е причината за да има толкова много деца с увреждания. Това е важния въпрос на който трябва да се търси отговор! А оставката на Симеонов освен до хаос не може да доведе до нищо друго.

ми има си статистики защо са толкова много! причините изглеждат горе долу тъй! 80 % неразумни действия преди и по време на зачеването, съпроводени с неразумни действия след това и по време на цялата бременност! включва алкохол, наркотице стягане на коремната област с пояси, некадърни и неуспешни аматьорски опити за аборт! 10 % увредени при раждане и веднага след това от грешки на акушерите 10 % генетично унаследени дефекти!

не оставка, а затвор за другаря балевски, за какъв бизнес в БГ говориш???? на ветко и стайков и бирми и братята влас, домуси, това ли е бизнеса на БГ?

а интересното е че социалната политика на герб касае всеки един, от раждането до смъртта,и което е интересото че дори не схващате философията на тази политика и тя със сигурност не е да ви помага.

БХК събират номинации за човек на годината. Нека всички масово да им предложим Северин Красимиров (Selaydin Remiksa ) Напишете в гугъл Номиниране за Човек на годината и трябва да ви излезе humanoftheyear точка org. Понеже искат връзка към страница, сложете в търсачката Selaydin Remiksa facebook, а снимки има достатъчно. Нека да ги сринем, нали обичат да предлагат убийци.

Фалшивите телкове не са за топене на съседа, а чиста кражба! Едни хора вземат пари за фалшиви диагнози, а за истинските болни няма пари! Нищо лично, само наблюдения !

Майче като награждаваше домуса не се ли засрами малко от това което говориш пред майките и това което той приказва??? Защо ли все търсите ''един'' виновен когато бая гьонсурати сте на държавната ясла ??? Та боко не казали ''махнете ги от главата ми''??? или това е ''комплимент'' за майките а не нажежаване и неглижиране на реалните проблеми които от разходки на него не му остава време да редуцира проблемите.

идеално им идва да яхат инвалидите за политически облаги. абсолютни боклуци са и двете крадливи лъжкини. трябваше да ги изгонят от протеста с павета по уродливите кратуни, а не да им позволяват да се гаврят с децата им и да въртят гнусни интриги.

значи ли че Симеонов не знае че тези деца са навън заради него, защото месеци наред не решава проблема им, иначе взима заплатата си без угризения и вместо да се почувства гузен че тези деца са принудени от него да стоят навън, защото се борят за оцеляването си, защото ако стоят в къщи геноцидната политика на герб ще ги убие и те душа носят и се борят за живота си.

И аз питам дали само той е отговорен за всичко това?? Колко администрация лапа пари без да се решават проблемите???Къде му е премиера, защото от вице нищо не зависи докато боко не разреши нещо и това го знаят вече и децата..

те поне не ги обиждат така цинично. Няма място във властта за такова изказване и точка по въпроса.

Протестът се нажежи поради неадекватното поведение на зомбираните с поръчка за сваляне на ЗАКОННО избраното правителство под диктовката на другарите от БСП жени с деца с увреждания. Те и при правителствата на БСП и ДПС са били увредени, но протести нямаше. Явно сега протестът е подплатен със средства на партията-инициаторка, облечен в нейни тениски, онагледен с черепи и кости и други макабрени средства за подсилване на ефекта. Само че дори на хората, които в началото съчувстваха на тези майки, взе да им просветва като виждат поведението им и им слушат безкрайните претенции и им писна. И вече не искат нито да ги чуват, нито да ги виждат. Даже им опротивяха. А тези, които продължават да висят с тях по палатки и площади, явно са поддръжници на БСП, ДСБ, Да България и другите партии и партийки, борещи се за власт по нечестен провокативен начин, защото с избори няма да са печелившите . А някои от тях няма да достигнат и 0,5 % или няма въобще да имат и един глас

Не ме разсмивайте с това ''законно избрано'' че и олегофрените знаят че боко е назначен от вън и че той сключи договорките с тия за да не изпусне властта..

"поръчка за сваляне на ЗАКОННО избраното правителство" Какво законно избрано правителство?! Сигурно се шегуваш! Това правителство както и парламента са назначени отвъд океана, с едничката цел да освободят територията за мигрантите от "демократизираните" държави от Близкия Изток.

Това ли е новата "опорна точка"?

Ихаааа! Преди 10-12 години бежанската криза беше много актуална. Ако тогава са го "назначили", то е за да не допуска такива като К. Нинова и Румен Гечев да бастисват държавата.

вече заедно с Нинова плашите народа. Ако вземете властта какво ще се случи. Харчене като за световно.

омбудсман мая манолова беше депутат в 40 нс , 41 нс , 42 нс, 43 нс! но тогава хора с увреждания нямаше!

А пък боко от 10 години властва и както се вижда хал хабер си няма за какво е назначен... Явно е приел че България е ''травел'' да му осигурява оътешествия по света..

от десет години освен борисов са командвали и: станишев-2005-2009 райков 2013 орешарски 2013-2014 близнашки 2014 герджиков 2017 ма увредените ги нямаше в този период! те се появиха от някъде преди няма и два месеца!

Кажете на Радев и Кури да си прибират женките, че и този път нищо няма да стане!

АКО НЯКОЙ ИМА ПРАВО ДА Е НЕДОВОЛЕН И ДА ПРОТЕСТИРА ТО СА МАЙКИТЕ НА КЪДЪРНИТЕ И СПОСОБНИ ДЕЦА ТЕЗИ КОЙТО С ОТЛИЧИЕ СА ЗАВЪРШИЛИ ЕЛИТНИТЕ ГИМНАЗИИ МЕДАЛИСТИ И ПРИЗЬОРИ .ТЕЗИ КОЙТО С СВОЯ ТРУД И ГЕНИАЛНОСТ ЩЕ ДЪРПАТ НАПРЕД ДЪРЖАВАТА НЕКЪДЪРНИТЕ И БОЛНИТЕ.ТЕЗИ МАЙКИ ГЕРОИНИ ФИНОНСИРАЛИ СКЪПОТО ОБУЧЕНИЕ НА ДЕЦАТА СИ МЪЛЧАТ ЗАЩОТО СА СВИКНАЛИ НА ТРУД И ЛИШЕНИЯ.НИТО НА ТЯХ НИТ НА ДЕЦАТА ИМ ДЪРЖАВАТА СТОТИНКА НЕ Е ДАЛА. ПРАВ Е ВАЛЕРИ ЧЕ БОЛШИНСТВОТО СА СИМУЛАНТИ И МЪРЗЕЛАНИ КОЙТО ИСКАТ ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ И ИСКАТ ПО ВИСОКИ ПОМОЩИ ОТ РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ НА РАБОТЕЩИТЕ ПРИ ТЕЖКИ УСЛОВИЯ.

Сигурно си бездетен.Ако имаш деца и им се случи да са в такова положение,както никой не е застрахован,друга песен/на умряло/ ще запееш.

Въпреки Симеонов са излезли, какво значи се нажежил, ами те са били там и са си търсили майстора, никой нещо не вика на жени дето си стоят дома и си въртят къщата.Борисов им говори спокойно и разумно, но не искат да чуят, те искат да управляват след като свалят правителството.Двете отговорни другарки дето ги наставляват, много се изложиха с тия жени и протести, ма не е добре това.

кифли,като теб и Курнела...

на майките ти го нажежаваш

когато беше "народен представител" в НС и управлявахте през 2013 г, защо не ми реши проблемите??? или пхроблемите преди 5 години не съществуваха....сега се сетили всичките да ги решавате, просто яхате, подклаждате и плащате протестите.. ЛИЦЕМЕРИ

просто бяха заети с източването на КТБ и поредната кражба на средства от сметките на десетките ДЪРЖАВНИ "фирми" и институции... 30 години не се наядохте това кадрите на бкп, дс и кгб... ковчезите нямат джобове, какво ще отнесете

не е за вярване колко са оскотели хората останали в БГ, управляващ да си позволи такова изказване???? къде в 7 млд свят го има, кажете? Няма никъде защото знае че на секундата ще изхвърчи не само от поста си, а е край с политическата му кариера.Страшното е че има хора да са съгласни с такива безумни управници, този човек ви управлява, не го казва като обикновен гражданин, а е във властта, това е просто недопустимо такъв да е на власт.Не е случайно че е наказан и от здраво родено дете е възпитал инвалид, болен наркозависим син, защото не е бил там да се грижи за него като отговорен родител а го е оставил на произвола на съдбата. И да напомня че и Хитлер е имал поддръжници, но не значи че е бил прав. Дано се осъзнаете, че нямате много време, вълната ще ви помете и вас с гнусния изрод. ,

До Валери Симеонов и Мая Манолова!!! Имам едно единствено предложение! Моля ,проследете всички ,които имат ТЕЛК, и ще намерите пари за тези, които наистина имат нужда ! Не е тайна, колко много фалшиви диагнози, забележете, дадени са от доктори!Деца ,който уж имат епилепсия или асма ! По места и райони всеки знае, че половината са уж инвалиди! Всеки иска по някакъв начин уж да излъже системата ! Затова за тези ,които имат нужда пари не остават ! Проблема е ясен, само го отстранете !тогава ще има пари за болни!Защо никой не протестира за фалшивите инвалиди,а само търсим провокации???

масово се дават на цигани... а те са електорат...

бяха мотото на Симеонов и Каракачанов докато се докопат до властта. После си биха камшика по темата и хванаха други ресори.

ами обърни се към социалните служби, тяхна работа е да проверят достоверността на документите които им се дават, ако е фалшифициран, ако има съмнения за заболяването да се прати на друга комисия,ако има подкупни доктори да се разследват, получават заплати да се следят тези неща. Това е тяхно задължение заедно с други институции. Не съм чул да има заловени, защо само си говорят, а няма никой хванат в измама.

Кажи си на кои комшии лично те е яд че да ти олекне, то сега народа и с това основно се занимава, да ходи да топи съседи и колеги пред лекарските комисии особено в по малките градове.

НАЙ накрая успях да изкопам изказването на Симеонов и той ПО никакъв начин не нарича децата им УЖ болни... да това са абсолютно точните думи но цялото е всъщност че тия майки са преклалили с държането на децата си по протести и там идва репликата в стил нали уж са болни защо без никакво майичнско чувство ги държат там по толкова време... дали са кресливи или не не знам, но определно има хора, които не могат да протестиоратт/спорят логично и аргументирано, а само с "крясъци"...

Явно си бавнозаграващ реотан. Коя чат от "уж болни" не разбра? Когато един човек е болен се казва че човек е болен . Цинизмът на Симеонов е очеваден!!

не си го гледал или не разбираш български език... Да не е най-лесният език на света, предполагам, че не ти е майчин...

тъп.ако, да не би да си увреден и ти?? болен е човек когато се разболее, до момента в който го излекуват! може да си де.бил, какъвто явно си, и да си най здравия индивид на планетата, който и от грип да не се разболява!

и що да си го изкопал най-накрая? ми то го има, а аз го пиша три пъти, и питам някой да ми обясни кое е обидно, позорно и невярно, ама никой не ми казва! ето го пак: "този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулират с децата си, манипулираха обществото изкарвайки на пек и на дъжд тези уж болни деца без грам майчинско чувство и грижа за тях" ее, кое е невярно и позорно??

трудно го намерих с гугъла... изпарскани са вече масово статиите колко ги е обдил и оставки и нам си кво... Лично смята ГЕРБ и Патретоит за поредното БКП... да не мисли някой че защитавам по партийна линия... Но човека по никакъв начин не е казлаз тва което се вменява...

Трудно си го изкопал, защото медиите абсолютно съзнателно го "режат". В интерес на истината единствената грешна сричка е "уж" болни деца. Те са си болни, а това че майките прекалиха с парадирането на недъзите им, държейки ги със дни по площадите се подминава.

Кабеларко, дръж се, не подавай оставка, че всички сте кандидат-затворници !

Мутрата от ГРОБ с активирал всички свои тролове на хранилка да защитатават една от подпорните си колони защото правителството си заминава. Нали така Борисов? Мутро такава. Как може виче премиер да получава заплатата си от тези кресливи майки и да нарича децата им уж болни??? Това са граждани които си плащат данаците и имат право да отстояват правата си. Борисов 3 си заминава скоро, много скоро....

Май майките се чудят за какво да се "нажежават". Утре ще се "нажежат" от реплика на изнервен шофьор, който не може да се прибере от работа.

Първото е че ичаме циничен вицепремиер и второто е че едрият капитал заплаши обществото че би използвал работниците си да потушат недоволството на гражданите. Протестън на възмутените граждани беше напечен..."хунта". Защо тези богаташи си въобразяват че наемните им работници ще скочат на майките? Следващия път може да е пенсионерски протест...И на бащите и на бабите и дядовците ли биха скачили наемните работници? Работодателите в лицето на тия които защитиха Симеонов,май не знаят и те какво си позволяват да говорят.

ми наемните работници, са всички работещи работници бе, смо.таняк! с изключение на ония работници дето ви работеха "доброволно" на бригади по строителството на зрелия социализъм! та тия работници са ония работници дето плащат данъците, дето вие искате да ги папате без да сте работници!

Имаме чудесен вице. Само заради истанбул конметион трябва да стои. Бизнеса правилно подкрепя този, който им създава условия. Бизнесът създава парите, които си

че сте от преторианската гвардия на Валери и сте готови да бутате и блъскате майки и възрастни хора?

Само че протестите на група хора не може да нарушават правата на стократно повече хора, които искат след работа да се приберат в къщи. Защото точно те изкарват парите и за тези, които клечат на площадите, а с осигуровките се плащат пенсиите и здравните осигуровки на "протестърите". Аман от хора без работа!

първо трябва да се разбута.

Вярно ли е, че зелените са участвали във вчерашния протест?

Не, червените и платените!

мванолова, проблема се създаде от курнелия, и нажежи от тебе лично, а хората с увреждания, както викате на дебил.четата, при никакви условия не могат да водят нормален живот, щото са увредени деби.лчета! ако беше възможно, комунделите щяхте да им го осигурите този нормален живот още след седми ноември, девети септември, десети ноември и по време на правителствата на: луканов, попов, беров, инджова, виденов, кобурга, станишев, райков, орешарски, близнашки и герджиков!

Не си прав! Когато беше народната власт на власт, комунистите бяха осигурили специални заведения за тези деца! За умствено изостанали, за деца с физически недъзи, и смесени! Профилирани от три до десет, и от десет до осемнадесет годишна възраст! Прибираха ги там зад решетки и никой повече не ги търсеше! Осигуряваха им пълно щастие!

ъхъ, и на погребенията присъстваше само служител на общината та да оформи документите!

Не подкрепям ненужните. Почти си замина министър заради тях, но си замина зам министър. Няма да позволим да си замине и вицепремиер.

Няма ненужни хора, всеки е нужен някому, за нещо.

кой те пита тебе бе. Гербер проЗт. Много скоро, напролет всичко ще се промени. И за бсп-та, сдс-та, гербави, дпс-та, обеднели (п)идиоти и т.н. политическа пасмина, унищожила България, през последните 28 години. ЩЕ СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ.

с кой ще си я върнете???? с хамелеона кУрнелия ли.... нали ти я върнаха през 2013 година, що не си я задържа

-- (нерегистриран) Вече и ма нови качествени, инакомислещи и загрижени за България и българския народ, хора. С тяхна помощ България, ще пребъде. Всичките стари партии, които съсипаха държавата ще бъдат разпуснати а върлите им членове, прокудени далече, далече, при господарите си. Ако ги приемат!

Протестът на майките се нажежи заради "майките". Заради 20 платени протестърки, които каквото и да направи правителството ще са все недоволни и ще продължават да крещят, докато им плащат да го правят.

Това са едни разгонени стринки,които се възползват от средствата отпуснати за нещастните им деца за да пушат скъпи цигари,вместо да ги инвестират в тях.

Това са едни разгонени стринки,които се възползват от средствата отпуснати за нещастните им деца за да пушат скъпи цигари,вместо да ги инвестират в тях.

Всички подкрепят Симеонов, българският Тръмп. Казва истината и не му пука.

Къде са татковците,да изхвърлят боклука.

Сега започнахте с тез маики и деца, а утре ще излезнат всякакви хомосексаолисти и жендари да искат права....вчера в холандия съда разрешил на мъж да се чусвтва жена и написали в паспортът му пол женски.... нямам думи.....целта е да се унощжат нормалните и здрави хора в балгаря.. тез маики като знаели зашо не са прекъснали бременоста???? върви воина с нормалните . сорос изка да ни унищожи да вкара бежанци ... искат да ни превърнат в хомосексоалисти и жжендари

гледах те по Нова...Беше толкова фалшива и лицемерна.

Симеонов е прав и всички го знаят.

Дори Симеонов да си беше мълчал, пак щяхте да измислите нещо, другарко! След аферата Костинброд знам, че имате огромен талант!

Не Мазолова, не заради Симеонов, а заради професионалните протестъри, заради "крещящите майки" на Курнелия Нинова! За това се нажежи протеста! Пък и ти имаш не малка намеса -нали си "БеСПпартийна"; води ни Партио любима, под бойните си знамена !!!!!!