Мандатът е върнат, Радев предупреди за конституционна криза, ПП-ДБ поискаха избори 2 в 1

Рязко нараства възможността да получите политически кабинет след оставката на зам.-омбудсмана, каза президентът и попита дали тя е подала оставка под натиск

Обратно в новината

Коментари - Мандатът е върнат, Радев предупреди за конституционна криза, ПП-ДБ поискаха избори 2 в 1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да се ОТЪРВЕМ от отпадъка в НС-- ГЛАСУВАЙТЕс ХАРТИЕНА бюлетина, така НЯМА да има "ала, бала с машинките !!!!

Всичко свърши. Отивайте си демократична пролмяна

Стига плюхте ПП ! Много ги мразят всички! Защо ли? Защото благодарение на тях започна промяната! Не само не ги оставят да работят, но саботажите са постоянни от всички калинки в администрацията , спъват им работата, създават им кризи, протести . И когато се справят с всичко- им свалят правителството! Същото се случва и в общините,където ГРОБ изгубиха! Искат си властта на всяка цена,не им пука за хората . Но мафията е овладяла всички нива на държавата! Манипулира изборите от години! Накрая всички които гласуват за ГРОБ , ще си имат правителство и на ДПС с мистър Магнитски и Копейкин и Тошовците с бележчици в ръка ! Да им е честито! Да си ги крадат и онождат с 200! Ще е още по- просташко и мизерно, мутращина ще се лее отвсякъде, беззаконието ще продължава , те ще си крадат и ще лъжат нагло от техните телевизии, колко много са направили за българския народ! А може би точно това се целеше- 3 тия мандат, начело с националните предатели от Възраждане? И с президента имат общ приятел- агресора Путин! Ето затова Радев намекна на ПП, че няма да им хареса правителството! Да, наистина - ДПС и Доган са си чисти путинофили под евроатлантическо прикритие, Боко построи Турски поток, Радев го посочиха от Москва, а копейките се гордеят , че ходят там на отчет и инструктаж! Ето това си избра с действието и бездействието си българския народ! Да ни е честита руската телевизия в петък!

SirBob

Каква промяна е започнала с ПП, бе, тъпак???? Коя точно промяна - тази с тройните цени на руския газ в България или с опита цялата ин енергетика да бъде продадена на една офшорка като Джемкорп???

SirBob

Да не забравяме още и "папкането", "ала-балата" и островите в Тихия океан.

Промяната според ПП,ДБ е, да изчистят въпросните ведовства и да поставят там само свои хора, като се запазел министерския състав?! Тоест, искат абсолютната власт, а Мария Габриел, която обидиха че била лице на мафията и заплашиха, че ще й унищожели кариерата извън България, да стои като статуя в ролята на премиер, обиколена от нагли нищоправещи кариеристи и аматьори от ПП ДБ, в потъваща държава. ПП,ДБ внесоха тона на омраза, нарушиха конституцията, демокрацията и парламентаризма. Крайно време е, да излязат от властта.

ППДБ са корпоративен проект на олигархията. За тях парите не миришат, важно е, да са много и техни. При тяхното управление Газпром забогатя с 3 мрд, най-малко. Василев и до днес не може да обясни, къде са дадени и за какво 8 мрд.

Така променихте конституцията, че даже и служебния кабинет ще е на ГЕРБ. Древна поговорка: га ше одиш на еване, винаги бъди сигурен че си от правилната страна на чепа. Жалки негодници джендърски!

"Няма да участваме в преговори за трети мандат. Молбата ни е, ако може да спестите 100 млн. лева на българските граждани, така че да не се провеждат два избора, ви моля да положите всякакви усилия. Ами щом искате да спестите 100 милиона ,защо не направихте правителство.

Ха,ха, заради "избори до дупка, докато спечелим мнозинство", както казваха ПП,ДБ от 2021 до днес, държавата изгуби 600 мрн. Сега реват за 100.

Щели са да спестят 100 млн.,а когато гласуваха за ядрена централа с лека ръка гласуваха за 30 млрд...

Тези серсеми ни натресоха милиарди дълг , но не спират да настояват за избори 2 в 1 , за да се спестели 100 милиона. Спестовници , ненагледни , с калам да ги бацкаш.

че ко чакат най-малко 30 години пандела за аферата Боташ

Сглобявайте паметника,че Путин идва!

няма да са нито 2 в 1, нито 3 или 10 в 1, а ще бъдат 0 в 1000! Нулите, хораааа, нулите са винаги начело в България!

И аз искам ПП-ДЕБЪЛГБТ да не са в Народното събрание след изборите, ама ще са сигурно

Слушах д-р хонорис кауза искам да пътувам как от Брюксел коментира кое е конституционно / не знам колко разбира от сапуни, но определено не той решава кое е конституционно/, а няма нито капацитет нито умствен багаж за нея. Днес пак. Сбъркан ли е или толкова си може? Ама буди срам и присмех. Гласувах за ПП, оказаха се шарлатани и се съюзиха с ГЕРБ. А сега ги молят като малко дете да останат на власт. НИКОГА ВЕЧЕ ПП И ДБ. Бойко, изритай ги тия от властта завинаги.

ГЕРБ направиха много тактичен ход с отказа за правителство. Благодарение на смотаните промени в конституцията , първия на когото Радев трябва да предложи поста е прецедателя на парламента - ГЕРБ. Служебния премиер си избира правителството по новите правила , не Президента. Т.е. вместо да имат за 9 месеца само Премиер без правителство , сега за 3-4 ще имат цял кабиент и те ще контролират изборите. Познайте кой ще спечели !

То е ясно,че "служебното" правителство на Герб ще провежда и печели изборите,но дано всички партии без Герб,ППДБ и ДПС напламят една голяма коалиция и да изхвърлят тези боклуци от управлението на държавата. "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА".

а за кмет на се назначава без санкция от козяк и галето...

Какво да правим с кандско американските отрепки, крадци, мошеници, лакеи, слуги блюдолизачи, узурпатори на властта, която отнеха от ГЕРБ с лъжи и изнудване. Посегнаха на Конституцята за да я променят в полза на двойните граждани - тоет на родоизменниците.

Радев е напълно прав, че ППДБ с простотията си да барат Конституцията сами си го начукаха, ама Канадецът нали е тъп, та се остави да го използват. А служебен кабинет с близък до ГЕРБ премиер ще бъде третиран като кабинет на ГЕРБ, тоест всички пасиви (активи едва ли ще има) ще са на сметката на ГЕРБ. И такъв кабинет разбираемо ще бъде следен под лупа дали не манипулира изборите.

Лодкаря бръщолеви щуротии. Срам и унижение. ИЗБОРИ И ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО С ГАБРИЕЛ БЕЗ ПП И ДБ В НЕГО. И СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПОЛИТИКИ, НЕ ПАЗАРЛЪЦИ ЗА РЕГУЛАТОРИ И ОВЛАДЯВАНЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

Е сега ако още има заблудени да гласуват за ПП,ДБ и ГЕРБ,значи няма да се променят нещата.Ясно е че Герб,ПП ще изкарат под строй хората си да гласуват. Но призива е към около 65% които редовно не гласуват. Гласувайте срещу тези утрепки и ги накажете.

Прав си, но хората се объркаха и не знаят вече кой е по-малкото зло !!!

То е ясно,че "служебното" правителство на Герб ще провежда и печели изборите,но дано всички партии без Герб,ППДБ и ДПС напламят една голяма коалиция и да изхвърлят тези боклуци от управлението на държавата. "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА".

добре чи е Радев да ги озяптя съвсем са се разпиштолили

ДенкоФ докога ще ходи с охрана? Питам за опашката, де чака да го шамаросва.

Президента не ТРЯБВА да позволява да има Избори 2 в 1 . Рискуваме Много . За Критиците - Избираме Управление на Държавата , Втория Избор е за Евродепутати и Еврокомисари . Изборите за Парламент са на Местно Ниво , тоест - ще решаваме на за себе си . За Евродепутати може пак да ни пробутат Габриел , Плевнелиев , Лиляна Павлова , Иво Инджев , Тагарев и т.н .Изборите трябва да се отделят .Ако трябва ще плащаме .

Не разбирам какво толкова - те са отделни бюлетини?!? Няма да се гласува с една бюлетина и за двете?!? По-добре е 2 в 1 - само едно ходене и ще се спестят пари

Денков е поредният човек, който само показва, че образованието не те прави интелигентен! Точно обратното, колкото повече си учил, толкова по-малко реално знаеш за живота! Да си завършил университет значи да знаеш много за много малко, ама и да си идиот във всичко останало, не мерси!

Борисов рече ШАРЛАТАНИ ВЪН и Неможачите го удариха на молби навеждане, че бе не само смешно, но жалко и срамно. Падение и унижение, резил. Сега ще тръгнат по мисирките из телевизиите / знаете къде ще почнат - при една с малка главица и очилца/ . И колко бил лош Борисов, а сигурно и Пеевски. Борисов да гледа и пак да се заиграва с тях.

Сто милиона долара за да бъде унищожена торбата с гюбре Борисов, не са малко, но е в интерес на нацията.

Сте некадърни, че и срещу Борисов да тичате няма да го стигнете.

БАте Бойко е най-долното к*пелена тоя свят!!!! барабар с шиши - те това е!

глиста ще пуска лимитирана серия сапуни с аромат на гъза на ококорения след среща със спецов

Може и на Бойкикев след мазно турско кафе с Пеевски

Киро едно и също лае каквото и да го питат!,а Ники няма да лети.Президентът да беше отговорил поне на 2та млн., които го избраха откъде и кой му ги набута тия измамници?! Киро изобщо закони и конституция не го интересуват та камо ли да ги спазва.Поне да си анализират изтеклите записи за да спрат да излагат толкова нелепо.Ама защо ли,те като се надрусат и им е все тая.......

Хора само аз ли го разбирам грешно какво означава ротация, девет месеца едините, после другите. Как така се оказа че трябва да са само ПП-ДБ и за това са виновни ГЕРБ. ПП-ДБ са втора партия която управлява първа и иска още да е на власт без мнозинство в парламента, това нормално ли е. Кирил Петков не изложи само себе си, но също България и Харвардския университет, показа типичен грозен български тарикалък или байганьовщина. Тези от ПП-ДБ не могат никога да са алтернатива на ГЕРБ и не направиха нито едно нормално разледване за цялото си управление.

Кой се е изложил? Герб не подписва споразумение, а прави проформа преговори и се разпада сглобката. Не е сложно за разбиране.

Сага ГЕРБ са най-лошите, но на секундата ПП-ДБ ще седнат да преговаярт с тях ако има шанс пак да са на държавната софра. ПП-ДБ се изложиха напълно.

Ужасно тъпо ХараКиро.

Ентелегент и Акъдемик при Президент. Петков ни е ясен. Но и Денков не отстъпва качествено. Денков говори от пиедестала на мъдрец - не е важно това, важно е това, трябва това,... Сигурно щото е един цял академик. Денков, каквото е трябвало, не сте го направили. Следващите трябва да оправят нещата. Сега не си губете времето, а събирайте багажа и опразвайте кабинетите в МС и в Парламента.

....как ще обяснят на галка и посранника падението и изпадането в канализацията....пълен потрес.

Ще ме изкефи конституционния съд да отмени промените и ще се окаже че и служебното правителство е противоконституционно. Тогава може да кажат и че всъщтност не се зачита даването и връщането на мандатите. И обявените избори също ще бъдат незаконни...... ХараКировска работа.

И после да си отменят и новоназначените съдии за да се чудят всички каква е всъщност конституцията ни в момента и да задават риторичния въпрос има ли по-малоумни от последните промени

Една нула не значи нищо. Но две нули една до друга... ЗНАЧАТ НЕЩО. Най-вече в обществените заведения.. Е тез двете нули една до друга кенефа ПРИКЛЮЧИХМЕ С ПРОМЯНАТА обозначават.

С промените на Конституцията ПуПу и ДъБъ - с високо проФАНалната помощ и съавторство на Прасчо, заложиха бомбата за конституционната криза. Ясно е, че само премиерина е донякъде определен. А за остананиле министъркинини в служебния кабинет, за тяхното бъдещо участие в ИЗБОРИТЕ, за които УЖ ще са грижат АПОЛИТИЧНО и т.н. трябваше парларето ни СПЕЦ закон да пише, бреше, че и приеме. И него ли на колено ша го бришат сега и приемат на тагадък? А и да припомним - КОЙ беше разследван като ГЛАВСЕК на Боко Първи за допечатките, разпечатките, брака и пр. излишни бюлетини в Костинбродската афера. И бе оправдан от родната прокурватура. До степен, че сега дори и председанел на парларето да бъде. И евентуален служебен премиерин да се цани? Още по-интересното е, че преходните разпоредби на промяната на Конституцията от 2023 за бъдещ служебен кабинет и дума не се споменува. Само за съдиите и прокурватурите се предвиждат 6 месеца за промяна на закони.

ПП= Пълни Педера, Педа, абе намира се долу от дясната страна на водача на автомобила и с него се подава газ.

денков, уще баба му Пелагия от село ебопръч правеше сапун, от ташаците на коча, но още не са я назначили за академик. копелдаците от ес да се самосезират и да обявята мъдете на коча за третополов орган. юдео-масонските наците направо ще се усерът от радост... все пак поговорката за коча и мъдете му се опроверга от бостънския мост... изкарайте дедито ви да ни поразсмее, по повода за "демокрацията", педи. изгорелата от многото шикарене с електрониката... празноглавата говорителка на макрон... искам да кажа на диип-стейт, за вас нема да има нула милост! ... требаше да четете и Разбирате какво ви се говори! педи-антихристите от наци -юдейската сатанинска синагога на "зидарите"! ..... Бог с нас

Конституционна криза ли? :) Че нали заради теб /Румен Радев/ от Посолството разбиха Конституцията на пух и прах, за да не си пускаш Гълъба и да сътвори нещо не съвсем "евроатлантическо"... :)))

Дедо Иване, изветрял ти е мозъка вече...

Може докторе, това е по твоята част... :) Но че Кирчо и Кокорчо под диктовката на Посолството съсипаха конституцията, е факт, пред който медицината е безсилна! :)

Гълъб Донев е една класа над тия двамата взети заедно.

Проблем? Какъв проблем? Докато една или две партии не отпаднат от листите за изборите или се получи, че почти никой не е гласувал за тях няма проблем. Така де какво е герб или ПП да не влязат въобще в новото НС? Или пък еднолично някой от тях спечели изборите. Конституционна криза? Няма такова нещо! Е поне ако всички кадри за служебен премиер не се откажат от поста. Е тогава ще е малко ама само """"малко"""" проблемно. Единственият проблем е ако се наложи да има отделни избори заради които ще се дават още едни 100 млн. Въпреки че до преди седмица кабинет в Оставка, набързо раздаде по няколко милиона за различните сектори. И си разписаха нови имоти за партията си.

Тези милиони за изборите да се удържат от заплатите и партийните субсидии на виновните

решението е ясно, просто, точно и евтино! на територията е пълно с генерали, адмирали и полковници! президентът си избира 30-40 от тхя по собствн вскус и ги прави министри, зам. министри и тартор на парламента! всичко ще тръгне като по вода! шапкарите не могат да забъркат по-голяма бъркотия от тази!!!

Що бе? Ако се напънат може и да успеят.

Най сетне добра новина от последните 9 месеца.Народа се отърва от тези лицемери!

Благодарение на Баце и Пеевски!

Така я осраха и конституцията, и държавата, че вече всички е чудят какво да свършат.

Денков ми прилича на гущер. Прилича на гущер в лицето и се влачи като гущер в краката на президента. Сглобените се влачат в краката на посолствата си.

Кирчо - от ПП иди в ИИ - интелектуален инвалид, където винаги ти е било мястото

Полетът на Зеленски изнесе 300 кг кокаин, когато президентът на Украйна дойде за встъпването в длъжност на нацисткия лидер на Аржентина, Милей https://www.theinteldrop.org/2024/03/26/zelenskys-flight-smuggled-300-kg-of-cocaine-out-when-the-president-of-ukraine-came-for-argentinas-nazi-leader-mileis-inauguration/

да отнесат към островите или по-добре кютек

Денков жалък както винаги!

Гнома и него са го дали на снимка

като Киро, народа казва : Тоя е Търчи лъжи – лъже непрекъснато и се опиянява от лъжите си !!!

Чувства се тежкия вакуум - няма нови опорки за лаене по форумите:))) Скоро ще ги надиплят и ще се напълни с крякащи почтени напредничави и непримирими жълтопаветници;)))))

Народът много добре знае кой е виновен, че отиваме на нови избори! И въобще, дали ППерасите са в позиция да нареждат как да са изборите?

важно е кой ще брои изборите!