Служебно правителство - до края на следващата седмица

Вероятно между сряда и петък следващата седмица най-рано би могло да се посочат хората за служебния кабинет, обяви президентът. Той вече има график на своите стъпки за излизане от политическата криза.

Обратно в новината

Коментари - Служебно правителство - до края на следващата седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някакъв хитър трик ли е че се е снимал до великият българин тоя мишок !?

Абе, верно както някой каза тези от снимката гледат в различни посоки! Кой кой е ми се изясни. И за какво се бори също.

Това момче нещо не може да застане на едно място:) Май нещо послъгва:)

Abe tova podobie na prezident si e izbralo dobar fon za snimka. Dali ne e naistina velik kato LI4NOSTA koiato e na fona.

БРАВО! Хич и не ги бави в Петък взимай власта и ги разпускай онез от НС и действай до края на мандата! Аз съм с теб!

Е, не ако с първта точка още започва разминаването с условията на протестиращите, е ясно накъде вървят нещата! А не е ясно само защо не се проявява разум в тази революционна обстановка и се върви безотговорно? Алооо президенте, народа няма да спре, но мислете за децата ни, които са улицата, заради алчността и безотговорността на цялата политическа върхушка! Ало никой няма да ви прости грешките, Бог да пази децата ни, че вие политици-проклети дяволи сте безмилостни!!! Анатема на всичките крадци, погубили живота на една обрулена нация! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ!

да се направи народен съд за костов михаилова силеон станишев първанов овчаров доган траиков кунева и олигарси с присъда: - доживотен затвор без право на ток.

Ей Ние сме един малък, но за сметка на това много прост народ... Има институции, има конституция, има ИЗБОРИ! Не е първобитно-общинен строй - който има по-голяма тояга, той е вожда. Да си заявиш исканията и да си ги отстояваш е едно, а да си мислиш, че само ти си прав е друго...

naum2

Значи не приема гражданското искане не за служебно , а за програмно правителство плюс парламент до изборите , който да приеме анти -монопол поправки.

С това Плевнелиев публично съобщи, че нищо не е разбрал от протестите и ще прави всичко възможно за да не се промени нищо, спазвайки конституцията, която упорито не спазаваше цяла година.

а не служебно правителство, което ще замете, а не реши прблемите. Хората пак ще излязат и този път ще се сбогуват и с Пленелиев.

"Косултативен съвт по национална сигурност" - каква сигурост с провалени политици, занимаващи се едиствено с национални предатества и унижаване на БЪЛГАРИТЕ? Президента взе да шикакави и да се мотае. Няма да се очудя ако се окаже след седмица , че са продали БЪЛГАРИЯ на "Стратегически инвеститор" за 1 лв., със строго секретен договор, предвиждащ обезлюдяване.

Първата вълна - Фифи Димитров затри хляба на народа с изпълнението на заповедта да ЛИКВИДИРА СЕЛСКОТО НИ СТОПАНСТВО. (Т.е. хлябът на народът ни - от чужда ръка, държавата ни - пазар на чужди храни) Втората вълна - изпълнение на заповедта да бъде унищожена промишлеността ни (Т.е. националните ни средства за производство - в чужди ръце, държавата ни - пазар за чуждо производство). Трета вълна - "юпита". Всичко, оцеляло от държавата ни - в чужди ръце. Финансово загробване с уж "мноо нужни ни заеми". Четвърта, пета и шеста вълна - пълно разоряване на населението под чужд диктат - чрез набутване в "икономически" "съюзи" при пълно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НАЛОЖЕНО НИ "ПРЕДПРИСЪЕДИНИТЕЛНО" съсипване на националното производство и предаване на всички стратегически отрасли в чужди ръце (особено енергетика, храни, води и т.н.)... До днешната морга върху развалините на бившата ни социална държава, с все по-далечния спомен за всички СОЦИАЛНИ ГАРАНЦИИ, осигурявани от нея преди и напълно унищожени по план през последните години. Т.Е. ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА - ПОСТРОЕНОТО ОТ РОДИТЕЛИТЕ НИ, КОЕТО БЕШЕ ПРЕСТЪПНО ПРЕДАДЕНО В ЧУЖДИ РЪЦЕ, ИЛИ ДА ПРОДЪЛЖИ РАЗРАСТВАНЕТО НА МОРГАТА. Сегашната криза може да е подготовка на последната вълна, макар че изглежда сякаш повече нищо не могат да ни организират отвън. НО СЕГА Е ВРЕМЕ НА ЧУЖДИТЕ ВОЙНИ, В КОИТО СВЕТОВНИТЕ КУКЛОВОДИ СА ИЗБРАЛИ СТРАНАТА НИ ЗА ЧЕРНОРАБОТНИК ПО ПОСИГУРЯВАНЕТО. БЕЗ ПАРЛАМЕНТ И БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО ТОВА МОЖЕ ДА Е НАЙ-УДОБНО ЗА КУКЛОВОДЕНЕ.

Кристално ясно е че си малоумник и лъжец. България изнася жито и това е едно от експортните ни пера. т.е. лъжеш че хляба бил в чужда ръка. България преживя държавен флати 1990 г. През 1996 г. отново беше във фалит защото "националните средства за производство" генерираха 580 млн. долара загуба и са работели на 15% отрицателна рентабилност темп който за по-малко от 7 г. до води 100% загуби. Отделно в БЪЛГАРСКИ приватизационни фондове отиде 80% от "националните средства за производство" и какво НИЩО. За юпитата си прав, но за набутването в икономически съюзи не. Те ни отварят пазари за нашето производство за да може да е конкурентно, да не говорим, че от ЕС получаваме повече от колкото даваме - за всеки лев получаваме 3 Никъде в предприсъединителнитеклаузи няма такива глупости каквито си писал. И пак. Бившата ни социална държава фалира 1990 г. А преди това 1952, 1962 сменя парите за да ограби населнието и за да се спаси от банкрут. През 1980 отновосме във тежко положение и имаше ОФИЦИЛАНА девалвация на лева, около 3 пъти. познай защо тъпако.

Служебен кабинет от секретарките на Плевнелиев?!

Само те не го освиркват,...още.

И т.н. президент фалшив и действията му фалвишви.

Плевнелиев засега се държи достойно и дано така да продължава. Смятам, че е разумен човек и това си пролича и днес на пресконференцията с дебила Борисов. Все пак колкото и това изчадие Борисов да се стараеше да му натрапи своите просташки измишльотини, Плевнвлиев интелигентно показа че за него явлението Борисов вече няма значението което мутрата очакваше. така че нека да му се дава кураж да продължава така, защото е исключително важно в този момент да се елиминират всякакви мутренски внушения върху него.

Нищо достойно не виждам, а коварно, подмолно, двулично и нищо държавническо.

А кой подписа за ТЕЦ-вете, без да имат необходимите разрешителни, за замяна на министерския с президентски пост???

За какво ще им предлагаш свои депутати? От какъв зор? Това пък е такава безмислица, че няма накъде повече.

Президентче, нещо леко софт ми идваш .Внимавай в картинката ,че следващия си ти!

И бездруго нищо не прави.... Или поне не прави нищо съществено. Само се показва - какъв хубавец е!

парите от балгарските милионери в икономока управлжвана от заваршили в англиж балгарски икономиести и горе глаата пред европа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Спешно търся ШРЕДЕР или малък камион за курс до ТЕЦ-а на Иван Костов.

Плевната какво се бави - единя връщи, веднага мандата н адругия. Днес можеше за 3 часа да ги опатка и утре да назничи служебен кабинет. Така сега иска избори чак на 19 май, съвсем да се скапа държавата. Направо да има и президетски избори, че да минем с 1 масраф. А и дата 19 май е доста особена в българската история.

"...Държавата през тази седмица ще е под светлините на прожекторите не само от гражданите, но и от Европа, и от света, призова Плевнелиев..." АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРСКО ПРАЗНОСЛОВИЕ! НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА 23 ГОДИНИ ДА ВИКАТЕ "ЕВРОПА КАЗА", "СВЕТЪТ РЕЧЕ"?!?!?! О, НЕРАЗУМНИЙ... НАЛИ ЕКСПЛОАТИРАЙКИ ИМЕННО КОМПЛЕКСАРСТВОТО НА НЯКОИ ХОРА ПО НАШИТЕ ЗЕМИ, ЦЕЛИЯТ НИ НАРОД ГЛЕДА 23 ГОДИНИ КАК "ВЕЛИКИТЕ" ЗАПАДНИ СИЛИ, СПЕЧЕЛИЛИ СТУДЕНАТА СИ ВОЙНА СРЕЩУ НАС, СЕ РАЗПОРЕЖДАХА С НЕЯ КАТО С ПЛЯЧКА, ДО ПЪЛНОТО УНИЩОЖАВАНЕ ИЛИ ПРИСВОЯВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО И УСВОЯВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НИ КАТО НОВОЗАВЛАДЯНА ТЯХНА - ЗА НОВ ТЕХЕН ПАЗАР, РЕСУРС И ВОЕННА БАЗА?! И САМО С ЕДНО "ТОЗ КАЗА, ОНЗИ РЕЧЕ", ДЕТО СА НЯКАКВИ ШУШЛЯЦИ ОТ МАЙНАТА СИ, АМА ЧУЖДЕНЦИ, ЕДИН ЦЯЛ НАРОД С МНОГОВЕКОВНА ИСТОРИЯ И ТРАДИЦИИ, С НАПЪЛНО ИЗГРАДЕНА ДЪРЖАВА ОТ СЛЕДВОЕННАТА МИЗЕРИЯ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, СЪС СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ И ГАРАНЦИИ, ЗА КОИТО ДРУГИ ДЪРЖАВИ И ДОСЕГА СЕ БОРЯТ И ОЩЕ СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПО-ДАЛЕЧ, ТА ТОЗ НАРОД (НАШИЯТ) ГИ ПРЕДАДЕ НА ТЕПСИЯ САМО, ЩОТО БИЛИ ЧУЖДЕНЦИ ВЪПРОСНИТЕ ШУШЛЯЦИ, ДЕТО РЕКЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА НИ "РЕФОРМИРАТ" ДО ТЯХНОТО ДЕРЕДЖЕ. БАЖ В МОМЕНТА НА ПОРЕДНАТА ИМ, ЗАКОНОМЕРНА ЗА СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКИЯ ИМ СТРОЙ КРИЗА, Т.Е. В 61-ТА МИНУТА ПРЕДИ ДА ЛЪСНЕ ПРЕД СВЕТА ТЯ ТАКА, ЧЕ И ПОСЛЕДНИЯТ ИДИОТ ПОСЛЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗЛЪГАН КОЛКО "ЗЛЕ" СЕ БИЛО ЖИВЕЕЛО В СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА, И КОЛКО РАЙСКИ Е В "СИЯЙНИЯ КАП", ДЕТО "ОЦЕЛЯВАЛИ САМО "СИЛНИТЕ И УМНИТЕ" И ЗАТОВА БИЛ МНОООО "ПО-СПРАВЕДЛИВ". ДА. ЕДНА "СПРАВЕДЛИВА" МОРГА ЗА НАИВНИЦИТЕ, САМИ ПРЕДАЛИ ДЪРЖАВАТА СИ, МЪЛЧАЩИ ПРЕД ПОДОБНИ ПРИКАЗКИ ЧАК ДО ПЪЛНОТО ИЗЧЕРПВАНЕ НА СПЕСТЕНОТО И СПАСЕНОТО ОТ ПРЕДИШНАТА ИМ ДЪРЖАВА И ДО МОМЕНТА, В КОЙТО РЪКАТА НА КРАДЦИТЕ Е СТИГНАЛА ДО ЛИЧНИТЕ ДЖОБОВЕ НА ВСЕКИ ЕДИН - ЧАК ДО ... НАД КОЛЯНОТО И ПОД КРЪСТА

Къде си Апостоле, да ни спасиш от разни мишки загризали Твоята Чиста и Свята Република и да ни покажеш пътя.

Всички "наши" политици имат зад гърбоветеси портрет на Васил Левски. Това е гигантски парадокс, гигантски техен фарс!

Приказки, приказки, пак само приказки без съдържание, абе тоя човек не става за нищо.

Хммм. Служебното правителство работа не ни върши - то не може да гласува и променя закони! СП е топане на топката и е в полза на статуквото. Докато СП си бърка в носа, защото няма какво друго да прави, ние ще си плащаме сметките такива, каквито са определени от последното действащо правителство!

Да бе, защо викахме оставка? Що лидерите не ни го обясниха това в началото?

Канцеларския плъх Пленьо друго не може, или не иска да свърши.

НЕЩО ПАК НИ ЗАМОТАХА!!!ПРЕЗИДЕНТА ПАК ГОВОРИ САМО ОБЩИ ПРИКАЗКИ,А НЯМА ЯСНОТА НА КАКЪВ ПРИНЦИП ЩЕ СЕ ИЗБИРАТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАМ ДА ТЪРСИ ДИАЛОГ СЪС СЪСЛОВНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ,А В МЕДИИТЕ ДЕФИЛИРАТ НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ,КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ НАЧЕЛО С ПУШАЧ 1 В РЕПУБЛИКАТА

Скромното ми мнение е, че Плевнелиев сега нищо не прави, абсолютно нищо, размазават се някави административни процедури, което не беше целта...а може би това е целта.

Тия снимки с Левски ... А погледите в различни посоки ...

Повръща ми се от самоизтъкването на косомолския секретар Плевнелиев, турен за президент. Та нали точно той и тия дето се скриха сега ни докараха до крайност. А сега си бил носел кръста, що за наглост. И друго, вместо патриотичен дух за промени, някави прашасали административни процедури за протакане. Срам.

ДЪРЖАВАТА Е СЪЗДАДЕНА ПО СИЛАТА НА ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР ТОЗИ ДОГОВОР Е НА ПЪТ ДА СЕ ПРЕДОГОВОРИ НИЩО СТРАШНО НЯМА НОРМАЛЕН ДЕМОКРАТИЧЕН ПРОЦЕС ЗА ПРИМЕР НА ЕС

Няма ли го бащицата всичко пропада и ще се мре

Дръж се за мен приятелю! Няма да те оставим да паднеш. Идва ново време!

Този чиновник, докаран с фалшификат на Дондуков 2, продължава в стил комсомослко мероприятие, без да разбира, че се искат промени, а не поредните административни рокади на мъртви или полумъртви институции, защото те не работят, противно на заклинанията. Тотално разминаване в исканията на протестиращите и действията на Плевнелиев, показва че той е негоден за промени.

За това припомням няколко текста от КРБ, които са в неразривно единство: КРБ чл.1 (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

Някой беше написал, че понеже политиците от ПП са бг. граждани и те пряко участват в държавната власт.Това е едностранчиво и манипулативно твърдение! Чрез парламентарни избори се осъществява пасивното избирателно право на бг. граждани да бъдат избирани. НО! СЛЕД КАТО СА ИЗБРАНИ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, ТЕЗИ БГ.ГРАЖДАНИ ПРИДОБИВАТ СТАТУТА НА ДЕПУТАТИ И ПРИДОБИВАТ ПРАВОТО ДА ВЗЕМАТ ПОЛИТИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ ОТ ИМЕТО НА БГ. НАРОД! САМО НС ОСЪЩЕСТВЯВА ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ В Р. БЪЛГАРИЯ! АКО ЕДИН ГРАЖДАНИН НЕ Е ИЗБРАН ЗА ДЕПУТАТ, ТО ТОЙ НЯМА ПРАВАТА НА ЕДИН ДЕПУТАТ! ТОГАВА- КАК ТАКА ВСИЧКИ БГ. ГРАЖДАНИ ПРЯКО УЧАСТВАТ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ?!

Какъв може да е най гнусната власт? Станишев м-р председател Дянков ф-сов министър Местан - шеф на НС Костов - на икономиката Доган - президент Ровчо - м-р на енергетиката... Ал. Петров - МВР Азис - м-р на културата. ....... Извинявам се че не споменах и други достойни .......

А МАСЛАРОВА?

Наистина- за къде сме без старата чанта!

Помнете ми думата- пак ще ни излъжат!Ще дойдат пак същите мутри да ни управляват и нищо от исканията на народа няма да бъде изпълнено!Нека всеки прочете какво желаят хората и нека след три месеца всеки се увери какво от тях се е изпълнило. Аз отсега знам- нищо!Въпросът е - кой може да ги изпълни?Мислете- изборите наближават!!

Президенте, народът казва "ден годин храни"! Къде ще се туткаш още две седмици с правителството? Или чакаш публиката съвсем да побеснее? Тогава и съветът за национална сигурност няма да те спаси, камо ли Коджейков!

Успех Станишев

Плевнелиев ще брани с нокти и зъби статуквото, което го добута до президенството, а не исканията на протестиращите, това е извода до тук. И нека не разправя какво си бил носел отговорно, че май нищо не носи освен канцеларски размествания и протакане във времето. Видяхме го що за герой е, да докара такове за 140 годишнината от обесването на Левски, после се кри цял ден в Ал НЕвски докато на улиците имаше протести. Къде е гаранцията, че пак няма да изкара войската. Само за това трябваше да си подаде оставката. Точно на това му се вика "по делата ще го познаете"

Танковете,жандармерията и пустините лисици,ги изкараха ББ и ЦЦ.Стига сте писали глупости.

След като БСП и ДПС са едно, не разбирам защо се дава мандат първо на БСП, а после на ДПС. Що не опита със СК вместо с ДПС

Хора,Президента за сега се придържа кьм конституцията и е надпартиен.Не мислете,че като е излъчен от ГЕРБ,че ще защитава тяхните интереси.Аз силно се надявам,че той е точният президент и ,ще си изпълнява задълженията,без да се ръководи от каквито и да е политически пристрастия.Стига се го плюли.Покажете ми на този етап по-добър вариант от него!

Толкова си далеч от тъжната и груба истина около личността и битието на това президентче, че си за окайване!

ПОВЕЧЕ СОБСТВЕНОСТ НА ДЪРЖАВАТА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПОВЕЧЕ И ПО ЕВТИНИ КРЕДИТИ ЗА БЪЛГАРИЯ. НА ПРОШЛЯК НИКОЙ ЗАЕМ НЕ МУ ДАВА ЕРП - ОДЪРЖАВЯВАНЕ И НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ДА ЖИВЕЕ КЕЙНСИАНСТВОТО КОЕТО ИЗМЪКНА ОТ РАЗРУХАТА СЛЕД ВОЕННА ЕВРОПА

Кейнсиянството на ББ постигна обратен ефект. Първо зашото даваше парите на турци и гърци (да захранват съвкупното потребителско търсене на техните, а не на нашия пазар) Второ - то бе съчетано с убийствената антибългарска политика на монетаризъм, консерватизъм и глобализъм на хер Флик. Дори само една от тези напълно вредни за страната ни политики да бе приложена, колапсът щеше да бъде изпълнен в срок.

АДАМ СМИТ! ИЗУЧАВАН В ЧИКАГСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ОТ МЛАДИ ПРЕДАТЕЛИ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЪРЖАВИ АДАМ СМИТ! ПРИВЪРЖЕНИК НА САМОРЕГУЛАЦИЯТА НА ПАЗАРА. АДАМ СМИТ! ДОВЕЛ ДО ДЪЛГОВАТА КРИЗА И ВСИЧКИ БАЛОНИ В ИКОНОМИКИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ АДАМ СМИТ! ОТРИЧАН ОТ ИКОНОМИСТИТЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ В НОВИТЕ ИМ ПУБЛИКАЦИИ ОТНОСНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА АДАМ СМИТ! ИЗУЧАВАН И ЦИТИРАН КАТО БИБЛИЯ ОТ СПЕКУЛАНТИ И УБИИЦИ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ И ВНУЦИ И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ

Какви са тия интелектуални напъни, дето правиш да шашкаш момите по форума? Какво значи НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ПРИ НАС И СЕГА? дДАИЗКУПИ ДЪРЖАВАТА, Т.Е. НИЕ ПРЕДПРИЯТИЯТА ПО СОЛЕНИ ЦЕНИ, КОИТО ЧЕРВЕНИТЕ И ДР. КАПИТАЛИСТИ КУПИХА ПРИ РАЗПРОДАЖБА НА ДЪРЖАВАТА? Драги, след КЕЙНС има още доста теории, които ще учиш. Сега беше на ход НЕОЛИБЕРАЛИЗМА (за Европа) ... заговори се за ДЪРЖАВНО РЕГУЛИРАНЕ (САЩ), което съвсем не значи национализация.

Само така - Спазване на КОНСТИТУЦИЯТА - това е! Малоумниците да се замерят с камъни и бутилки и да обръщат кофи по улиците...

Представете си университет - кандидатсваш, приемат те, междини изпити- завършваш. Партии - кандидатсват, приемаме ги всяка година "изпит" примерно -(партиите ще обещаят) през първата година ще направим 30 неща или там кой колкото прецени, втората 25 третата еди си колко и четвъртата еди си колко. След една година проверяваме колко от тия 30 неща са свършени ако са 90%(примерно) продължава следващата година, ако не по една или друга причина( да си правят сметката преди да обещават) да си ходят и без право на следващ мандат. И така ще се види кой иска нещо да прави и кой не, пък и няма да чакаме 4 години да ги сменим.

Служебно или програмно? ....само на мен ли ми се струва, че "Едно си баба знае, и това си бае!"

То Хубаво Служебно Правителство, НО С КАКВО ЩЕ УПРАВЛЯВА КАТО ХАЗНАТА Е ПРАЗНА - С ВЪШКИ НЕ СТАВА ! Чакайте много глад - независимо кой ще бъде в Правителството ... Нещата са опоскани до гол кокал

НЕ БЕРИ ГРИЖА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ОТ ТАМ ПИЧ ИНАЧИ ПРАВИТЕЛСТВОТО МОЖЕ ДА ИМИТИРА КРАТКОСРОЧНИ ОБЛИГАЦИИ И ДА ПОЛУЧИ БЪРЗИ ПАРИ НЕ СЕ ШАШКАЙ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ПРИ ПЕРСПЕКТИВА ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ОТРАСЛИ В ИКОНОМИКАТА КРЕДИТНИЯ РЕЙТИНГ НА ДЪРЖАВАТА СКАЧА ЦЕНАТА НА КРЕДИТИТЕ НАМАЛЯВА ПОРАДИ СИГУРНОСТ ВЪВ ВЪЗВРАЩАЕМОСТТА СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ПОВЕЧЕ СОБСТВЕНОСТ И БИЗНЕС НА ДЪРЖАВАТА - ПОВЕЧЕ ДОВЕРИЕ И СИГУРНОСТ НА ПАРИТЕ НА КРЕДИТОРИТЕ

Национализацията е ОК за мен .... обаче Олигарсите без бой няма да изпуснат кокала .... А в Икономическа Криза или при Национализация никой няма да ни отпусне международен заем при добри условия (ако въобще ни дадат такъв) - много е мръсно положението .... И пак няма да има виновници .... Искам да ме разбереш правилно - Протест до дупка ...

Какви са тия интелектуални напъни, дето правиш да шашкаш момите по форума? Какво значи НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ПРИ НАС И СЕГА? дДАИЗКУПИ ДЪРЖАВАТА, Т.Е. НИЕ ПРЕДПРИЯТИЯТА ПО СОЛЕНИ ЦЕНИ, КОИТО ЧЕРВЕНИТЕ И ДР. КАПИТАЛИСТИ КУПИХА ПРИ РАЗПРОДАЖБА НА ДЪРЖАВАТА? Драги, след КЕЙНС има още доста теории, които ще учиш. Сега беше на ход НЕОЛИБЕРАЛИЗМА (за Европа) ... заговори се за ДЪРЖАВНО РЕГУЛИРАНЕ (САЩ), което съвсем не значи национализация.

Президентът мълча 1 година, че не се спазват конституцията и законите. Чак сега се сетил да спазва законите.

с милиони в банковите си сметки. А НЯКОИ С МИЛИАРДИ...

Нациите и хората започват да действат разумно едва след като са изчерпали всички други възможности.

стана с НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ ? Май за всички е неудобна (вкл. протестиращите в София). Жана Д'Арк