20 000 деца-престъпници превъзпитава държавата

20 000 деца на възраст между 8 и 17 години, които са прекрачили закона, се превъзпитават от държавата с различни мерки. Десетина "лежат" за убийство.

Обратно в новината

Коментари - 20 000 деца-престъпници превъзпитава държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напротив- не ги превъзпитава. Съсипва ги. Намерят някой с малко марихуана и хоп превъзпитание. А превъзпитателите са истинско чудо- без ценности и и те имат нужда от превъзпитание. Училищата пълни с дилъри и така. Учителите унижени и бедни. Ценности. Чалгата е на мода и така.

АКО ЛЮДОЕДЪТ ЯДЕ С НОЖ И ВИЛИЦА, ТОВА НАПРЕДЪК ЛИ Е - ВЪЗПИТАНИЕ ?!

loyola

споко, това е част от плана за геноцида срещу народа ни.

за голямо съжаление системата ни ще продължи да възпроизвежда подобни случаи ако не се приеме сериозна образователна система и промяна в общественото поведение. Иначе ни чака чалганизация, циганизация и какво ли не но не и добро бъдеще.

Нацията ни от ден на ден се затрива. Една част от децата се по съдилищата или се работи с тях от социалните служби. Други, за които се смята, че имат семейство след известно време посягат на живота си. За последната година над 100 са случайте, в които млади хора си сложиха сами край на живота. Въпросните лица, не са от малцинствата, а са от български семейства. Друга част се трепе както намери надобре породните ни пътища с хубавите автомобили, закупени от мама и тати. Други пък решават сами да си решат проблемите, като стигат до саморазправа и убийство на други хора. Това е прекрасната ни нация, днес. Това доведе хубавата ни демокрация. Да не говорим, че тези които остават уж "тавряс", не чувстват необходимост да създават семейство. Една част от момчетата станали на 30 - 35 години, още живеят с родителите си, нито мисли за самостоятелно жилище, нито да излезе на квартира, т.е. не може да поеме отговорност за себе си, а камо ли и за друг човек.

Коя държава ги превъзпитавала ?????

БРЦК

Я извадете статистиката на децата , ама по етнически произход. Да не се окаже ,че 99% са цигани? Нито на училище ходят , нито родителите ги учат на нещо друго освен да крадът. МВР да се заеме с родителите, щото иначе за децата надежда няма да има.

Със сигурност са цигани - не учат, крадат, разпространяват наркотици..Подобни индивиди е невъзможно да бъдат интегрирани.

Това е статистика от инспекторите детска педагогическа стая което си барат по цял ден оная работа.

Тези деца показват ясно какво може да сторят родителите на децата си. Всеки ден гледам дори "лачени" и преуспели в български условия хора с изключително голямо самочувствие, но в движенията им, изказа им и в поведението им ясно личат грешките на родителите им.

Честито евроГейски ценности!!!

Като ви гледам, май няма разлика между мангуста и путинофил.

след като бащата и майката освен че са го оставили улицата да го възпитава, самите те се невъзпитани и прости. Както и да го възпитаваш, като пусне телевизора вижда кои са "добрите" на които иска за подражава - бият и стрелят наред.

Да ви имам словореда...

Тя първо да си превъзпита превъзпитателите, голяма част от които са развртани и самите те имат нужда от превъзпитание. Алкохолици, пушачи- ей такива ги превъзпитават. Съсипват свестни деца и семейства превъзпитателите на държавата. От опит знам това.

В една все повече разпадаща се държава е нормално да има много престъпници.В крайна сметка това не са престъпници, а хора които не се примиряват да бъдат роби,да навеждат глава и да се задоволяват с каквото им подхвърлят.А МВР те от много отдавна се правят на супер герои и малтретират децата по катерушките. Няма никакво бъдеще в БГ, и все по ясно е това