Коментари - Малък самолет падна край Ихтиман, има загинали (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко.Хуваво е да летиш,но стават и такива работи.

Моя го държа в гаража и ключове давам само на тъщата. За сега всеки път се връща. Сигурно трябва да обменя опит с италианците. Или сицилианците...

няма, но самолетче? От преяждане се стига до...

Забогатяхме и почнахме да купуваме самолети, даже селяните летят от едно село в друго..стандарт

След като казах, че ако екипа по поддръжката е италиански, то риска нещо качествено да е направено е минимален. Па и да допълня-самолетите, купен от чужбина са като автомобилите от там. Ако не сменяш части...

Горките хора... не знам какво се е случило, но след набиране на височина да влезеш в свредел прилича на пилотска грешка или е някакъв друг груб пропуск (маса над максимално допустимата?). Ако нямаш достатъчно летателни часове, по-добре не се прави на пилот, това е занимание за хора със свободно време и много пари.

Риска от летенето с тия малки глезотии,наречени самолетчета е съизмерим с риска от големите мечти да изкачиш осемхилядник.И при двете без страст и пари не може.

тегля една черта бело и се рея в безопасност

Малък самолет - голяма беля.

експериментален самолет!?! явно експеримента е неуспешен!

Така сие, винаги , когато икономиката е във възход и се вдим в пари,българите започваме да измираме...2007ма всеки ден с мотори по двама, сега пък тая глупост с летенето....може би е добре да сме най-бедната страна в евросъюза.

Тооо заглавието ако беше, "Богат нашенец катастрофира край Ихтиман със самолета си", нямаше никого да изненада. Нали това искахме, кадърните, находчивите и тези с наследство от миналото да станат по-богати от останалите. Е станаха, ама не всички. Некадърници, включая и престъпници станаха по-богати.

Това да не ти е джип за 500 000 - тези самолети са евтини, просто хоби. Тъпаците - всеки, който се вози на нещо различно от 20-годишна трошка го обявяват за "богаташ"

Взеха да трепят милионерите със самолети!

Не говорете простотии като не знаете. Името на пилота е Иван Костадинов и никакъв милконер не е!

Извинения за коменатра ми по-горе!

На загуба,30г.това ни внушават,а откъде пари за самолети,яхти,бентлита,поршета,къщи,апартаменти е тераси

Колкото повече пари има българина толкова повече смачкани от джипове и паднали с малък самолет. Материал.

"станало нещо" Висша форма журнализъм.

Инженер Ганев като се реализира на земята се прехвърли да се реализира във въздуха. Резултатът е логичен - пак реализация на земята.

ДЕ ГО СПЕЦИАЛИСТЪ ЦВЪ ЦВЪ ДА НИ ОБЯСНИ КАК СЪ СТАВА ШАФЬОР НА СЪМУЛЕТЪ

Айсеееееее и тук падАт самолети!!! Ще да е някоя свръх модерна ЧЕСНА ДЕТО ИМА ПЛАНИРАЩА СПОСОБНОСТ РАВНА НА ПАВЕ ВЪВ ВЪЗДУХА!!!!!!

Паве ти е главата. Само от модела 172 Чесна е произвела 50 000 самолета. Това да не е руски таралясник, че да не може да лети. Иде реч, за експериментален самолет, вероятно сглобен от кит. Струва колкото среден клас автомобил втора ръка.

Май последното беше ф16 и 737 макс дето се издрънчаха в земята.

Отказах се да си купувам самолет :( Много падат! По-сигурно си е по мостовете и магистралите!

Магистралите се сриват след първия по-силен дъжд. Не е никак сигурно.

Народ,който не може да управлява автомобил,се опитва да кара самолет.