Макрон критикува закон на Байдън, дават първа държавна вечеря в негова чест в Белия дом

Субсидиите за електромобилите в САЩ ще фрагментира Запада, заяви френският президент

Обратно в новината

Коментари - Макрон критикува закон на Байдън, дават първа държавна вечеря в негова чест в Белия дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Macroneeee, na koi mu Pukalani za Zapadnite steani?

Лоша сделка за ЕВРОПА... хахахахахаха, чакай бе кои беше ти че да казваш на господаря си какво ще прави? Тъпи недоклатени идиоти, така и не разбраха че ще ни клецат ЯКО защото им дадоха шанса и те няма да пропуснат!

Тръмп искаше американските преприятия да се върнат в САЩ, а Байдън е по-хитър - прибира европейската промишленост в щатите. Нищо лично, само бизнес.

Е, щом толкова критикува, да му сложат повечко сол в сладоледа за десерт! И да предложат разкрасителна процедура на жена му. Да го видим сега какви ще ги плещи той на домакините си.

наглост, викаш. А това, че с този закон хамериката обира Европа не ти и пука. Що ли.. Вероятно е поради интелектуалното ниво. Ама ти си знаеш, де.

Единство на Запада, а?... МИкрон ще се върне с подвита опашка, но лошо няма... Време е Европа да разбере най-накрая, какво всъщност им кроят САЩ и до колко са им "приятели". Всеки анализатор, познаващ американската политика ще го каже: САЩ нямат приятели и партньори в истинския смисъл на думата, просто защото те самите се разглеждат не, като първи сред равни, а като единствени всевластници на Света...

Прав си но и не си, времето за разбиране, схващане и усвояване мина отдавна! ЕС е разпродаден от няколко човека на господарите. Не можеш да ми кажеш че хиляди специалисти които от близо година твърдят че това не е добре и така няма да се получат нещата А те зорлем го правят не го били разбрали ЕС управляващите - не не съм съгласен, всичко е точно както те са го пожелали да е!!! Не може да не са разбрали или пък да не са се усетили НЕ това е абсолютно сигурно! Продадени сме - това е!

САЩ наливат кухи долари в собствените си фирми, за да подпалят инфлацията в останалата част от света, и да угасят своята

Макарончо ДА СЕ УЧИ от САЩ и ДА НАЛОЖИ САНКЦИИ на САЩ! :)

Разкритикувал е на баба си мушмулата.

Те да гледат да не объркат бабите в тъмното.... Французите ги мислех за нормални хора .