Макрон благодари на българските депутати за гласуването им за Северна Македония

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел посочи, че френското предложение за обособяване на Европейско политическо пространство не е заместител на членството в ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този сикаджия и майка си би продал

Всеки гласувал ЗА е получил тлъста сума във френска банка ,80 сребърника ,като ЮДА

1945 година на Посдамската конференция френският представител казва на Сталин: - Сигурно сте горд, че след Сталинград стигнахте до Берлин. Сталин му отговорил: - Александър стигна до Париж.

За пореден път Франция прекарва България. 1878г. - Разделя я на пет части. (Берлинския конгрес) 1908г. - Взема заем от България, който не връща. 1918г. - Окупира България и откъсва от нея Беломорска Тракия, Македония и Западните покрайнини. 1945г. - Не се съгласява България да се третира като победител, докато тя неизвестно защо е сред победителите. 1989г. - Създава псевдоопозиция в България, което води до сегашното плачевно състояние на България. 1996г. - Открадва цялата документация на АЕЦ Козлодуй, заедно с директора й и после затваря АЕЦ Козлодуй, за да не е конкурент на тяхната централа в Румъния. 2000г. - Настоява да се затвори АЕЦ Козлодуй, докато във Франция остават да работят по-стари блокове,и след като е взела половин милиард евро с обещание да остави нашите блокове в работа. 2007г - Спонсорира собственото си селско стопанство, като отказва на България да направи същото. 2020г. - Забранява на българските превозвачи да осъществяват превози, за да подпомогне своите. 2022г. - Оказва невероятен натиск върху българските власти да предадат националните ни интереси. 2032г. - Приема Македония в ЕС, без да е изпълнила нито едно от условията на България.

Планът за възстановяване и развитие няма с какво да се изтъргува? ПП, или наследници, ще трябва да се борят доста за плана за възстановяване и развитие. Ми те парите са изхарчени и ако няма план следващите ще трябва да теглят още заеми, за да могат да се задържат на власт, пък и ще трябва да попълват липсата на онези 9 милиарда.

Най-вероятно за N+1 път ще бъда изтрит ,но аз пак да го напиша ---На Макрон му е необходимо някакво дипломатическо събитие инициирано от Франция и най-вече персонално от него ,та да се запомни и с нещо друго председателството на Франция ,освен с безумното и безмерно сервилничене през Бай-дън и САЩ, което приемаше гротески измерения.Това даже не беше и държание на пудел ,а на нещо много по-плазмодийно.Разбира се нашите родни центолюбители /центовици/ отиват да ближат входната изтривалка на сграда на ул."Козяк , за да бъде забелязана и отчетена тяхната сервилност,която да бъде оценена с още щедри грантове.По случаят Македония,сделка не може да има ,а пък като е от Макрон това предложение ,още по-лошо. Разбира се ,че ще мине от нашите продажни сервилници,които срещу обещания и лични финансови изгоди продадоха и предадоха интересите на България в угода на чужди задокеански интереси.Ако така наречените народни събрания ,преди 9-ти.септември 1944 година сасе държали като сегашните ,си задавам въпроса ,защо толкова малко такива "народни" представители са осъдени на разстрел от народният съд

Може би Макрон ще отиде да предложи на Нидерландия да отпуши България за Шенген? Но, едва ли.

Микронът може да си отдъхне, все пак постигна нещо по време на френското европредседателство. Толкова месеци старание и натиск върху БГ територията, най накрая дадоха резултат. А бг партиите подкрепили френския диктат извършиха поредното национално предателство срещу народа си.

Прави ли ви впечатление, че в ухилванията на Макрон и Кито има нещо общо? Усмивки на олигофрени, само дето лигички не са потекли?!?!?!?!

И на двамата радостта им е като на дебили! МИКРОН вдигнал и двата палеца, а Киро умното стиска двете юмручета

Явно с много сериозни компромати за широк спектър политически лица имат във Франция. И тук лъсва още един съществен български проблем - лидерските партии, където 1 решава и командва. Ако за него имат компромат, то цяла партия гласува за чужди интереси

Пореден път безплатно България бива предадена и разкъсана. А ние поставени на самотек след улични кучета, цигани, афганистанци, сирийци, украинци, сърби и прочие. Еми това е положението след 30г евроатлантически джендъри в управлението. Малоумни избиратели пращат малоумни политици в парламента на килограм

Макрон: Оказахме силен натиск върху България България: Гласува каквото му е наредил Макрон Макрон: Благодарен съм на България за решението и!

Повече няма какво да се каже. Позор. Срам. Мъка. Поне нещо да бяха договорили за България в замяна...но от педераси толкова..

лузърът благодари на по-низшите лузъри за лузърската им, нагъзена позиция. но, нека да кажем, че както сега измекярите от албанските лузъри и шиптерска македония ни псуват за това, че ги спираме за преизподнята наречена ес, когато влезат (в разпадналата се клоака гранде), тогава пък ще ни псуват трижди, че сме ги преебали да влезнат баш в дупката на кенефа, където от либерастия, престъпност, кражби и масово изчезване на деца не се трая вече. тази порочна и античовешка система ще бъде унищожена с повече "натиск", отколкото разрушихме "комунизъма" на другарете! и така ще стане, другарю макрон ек с вас! Бог с нас

"" нагъзена позиция."" ,но удобна и много доходна

Тущ не знаят защо плюят, но си плюят...хахаха

Макрон сякаш се подиграва с българския народ, сякаш казва: „Вие постъпвате правилно, псуваш Русия, налагаш санкции още повече, благодаря ти, че работиш за моя господар и ни помагаш да постигнем англосаксонските цели. Благодаря ти България, ти си най-добрия!".

Женя, иди нахуй, ок?

Прост народ слаби и продажни управници айде пак гласувайте за тези дето подкрепиха френското предложение и чакайте още 30години да ви оправят някъде отзад и да не забравите да пеете химна на Европа като послушковци не националния!!!

30г ни оправят отзад реските капиталисти, апреди това 50г съветските, за това си такъв гъз . Учудвам се как Европа ни търпи , диви, прости Ганьовци, още си искаме Русия да ни тъпче

Смърт за геберастията.

Кой ти дава правото да се Месиш в суберинитета на Чужда Държава ??? Мръсно френско лйно !!!

Как кой? Баба му!

Не знам какво са гласували, но щом този е доволен нещата не са добре за нас!

Какво ти се меси Макрон? Свърши нашата работа, изрази вместо нас нашата позизия и Франция, и ЕС застанаха на наша страна

Защо ми изтрихте коментара за гадния бабоеб? Той е публична личност и мога да го наричам както си е. Не е обидно. А освен бабата оноди и нас. Мога и българоеб да му викам, за съжаление.

макетата като видят как наще по команда свалят гащичките до кокалчетата и заемат поза - разтворени бузки сами ще се откажат от "светлото бъдеще". еврогейски ценности сър

Путинизацията на РСМ се отменя.

Френски педераст да го е@ба!

какво точно са предали? нали всичко , което поискахме е залегнало. Угодия няма

Е сбъдна се казаното от баба Ванга,че ще се извърши национално предателство. Бойко бял ден да не видиш

ти е виновен. Добре че е Бойко иначе щяхме да вдигнем ветото без никакви условия. Сега поне спасихме малко от достойнството си.

Gugnelid

Глупости, Бойко слушка, за да не го обезимотят Хамериканците!

Поредният долен гаден френски педераст, на когото нашите долни проститутки се огъзиха.

доволно избърса устата си и преглътна, точно като бабата на Макрон.

Най-верният сателит. Този вече над 70 г. манталитет няма как да се изкорени. Няма да се учудя, ако първи поискаме да станем европейски щат. Те ония може и да не искат, ама ние да се пробваме. Великите ни герои от ХΙΧ - началото на ХХ в. сигурно се въртят като вентилатори в гробовете си, Бог да ги прости, докато гледат наследниците си.

продажник, политическа проститутка!

След като франсетата го убиват и е погребан, то до 1947 год., няколко пъти е препогребван. Накрая окончателно е погребан в общ гроб, който е именуван "Героите на Франция"!

Благодари на своите кучета ще им даде кокалчетата. А народа да му мисли... Минимална пенсия в франченистан е около 1000евро мисля....

Въобще не съм изненанадан от потупването по рамото от макарон на дупетатите, те добре са проучили бг манталитета - а именно предателството е в гените на тукашното население, справка - на "онези" дето им висят портрети в президенството до един са предадени от българи, а тези дето кълнат дупетатите, ако бяха на тяхно място, кака ли щяха да постъпят....

Това ако не е лудница, какво е? До преди седмица всички депутати и журналя се изказваха, че Кирил Петков е национален предател, сега приеха това, за което го обвиняваха. Генчовска главния обвинител си призна, че е работила за това предложение. И главната тиква на републиката също си приписва геройство. Вече не се траят.

Накрая, само за няколко часа вайкане и депутатите се нагъзиха! То бива педерастки изпълнения, бива, ама нашите минаха всякакви граници! Май руснаците наистина са прави, като ни оприличиха с конския чувал за събиране на лайна!

Време е за Възраждане

Позорище с дупедати.

Време е за Възраждане

Това, че са се нагъзили!!!

Време е за Възраждане

Принцирно съвместната работа ме радва не разделението...но защо нещо не се радвам за Македония..тъжно ми е

Сегя ще ми стане супер кеф..макетата сами да се откажат от инат ..

Макрон потупа по рамото българските си лакеи! И те се ожълтиха от кеф!!!

Време е за Възраждане

Членуващите и финансирани от европейски партии -ГЕРБ , ДБ и ПП както и членуващата и финасирана от Турция ДПС "взеха" европейско решение - антибългарско. Голем смех та нали ще им спрат паричките и фансирането.... а те затова се борят за ПАРИ и ВЛАСТ Срещу парата не се скача, когато нямаш чест и достойнство..

ДБ, ГЕРБ. ПП, ДПС горчиво мръсни предатели. БСП също са там, защото масово гласуваха въздържал се.

България е свършила. Други хора казват какво да се прави. Продажни копелета сме факт.

Срам и позор,заспал и умрял народ,едни македонци се подиграват с нас.Резил

Излизайте да протестирате в подкрепа на тези,които гласуваха това

момчета, точете ножове и лопати. Приключваме тук и се прибираме да чистим и у нас. С предателите действам, както тук един в тила и приключва сагата. Позор за племе с история... 86:0.2 Скоро Одеса

...и само да вметна, че българският селянин знае как да оправя френски командоси... Надявам се да видя бесният селянин и да станем Народна Република България, не партийна курва БълГЕЙрия

Я марш в руския кенеф ве зад ник

Пък аз поздравявам Макрон с Щилян "Тошка". За циганси номера - цигански поздрави.

геронтофил благодари на предател

Бълкгаро-френските отношения са под сериозен въпрос. Употребихте българия като забавление за чужди селски комплексари за да ги приласкаетое в своя клуб. Мислите ли ,че това остана незабелязано или , че ще бъде абравено лесно???

И точно преди вдигане на ветото и веднага лед вдигането му от НС България получи хули и закано отстрана и на Македония и на Албания. Натикахте страната в =ъв възможно най-долнопробната тиня. Да търпим унижения от послендите селяци. Ако целта на макрон не е била да влоши отношпенията си с България, то значи е допуснал ужасяваща политическа грешка! Подведен ли е бил от родни боклуци и толъупи, не знам, но негативи ще отнесе като той като политик, така и Франция като държава. И за какво? За кефа на едни провинциалисти с минимално глобално значение?

И какв0 правим ако продължаваме да се на дъното в класацията по доходи ? Ще влизат нови държави и веднага ще стават по-успешни...Кофти переспектива, ама май няма такава партия, а цял народ...

няма такава икономика, изцяло русофилска