17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Териториите на Североизточна и Югоизточна България са готови за автономия .Какви ще бъдат имената им няма значение,ВСЕКИ СЛУЧАЙ ЩЕ БЪДАТ В ТУРСКИ НЮАНС.Останалите територии след десетина години ще бъдат циганизирани.Крадците ще си оберат крушите по имения в Европата и край на Българията.Ако това нещо което е очебиещо, някои все още не го виждат, означава че този народ, въпреки че знае буквите e напълно неграмотен,страхлив, и като такъв няма право на територия.

Братя българи от Македония, прецакани сте. Жална ви майка! Вие дори не знаете колко добре си живеете. Сега ще ви разкажат играта. В НАТО ще ви набутат бързо, но за Европската уния ще гледате морковчето, закачено на тоягата, привързана към главата на магарето. И колкото по-дълго така, толкова по-добре за вас.

Обаче знаят каква мизерия е в руския лагер. Знаят каква беше разликата между нас и тях преди 1989г., когато те не бяха съвсем в лагера на СССР. И виждат как сега положението Е ОБРАТНОТО. Ти откъде си? Сигурно си отдальеко. И като си отдальеко не знаеш, че си правехме антени за да гледаме тяхната телевизия, не знаеш, че се чувствахме като прошляци по съборите като носеха стоки, които ние нямаше как да си купим...

Смешен си ти, човече. Вземи попрочети Перо Симич и още това-онова и после ми се обади. И не ме занимавай с чаршийски мохабети.

Ципрас е пътник, гърците няма да се съгласят.

политика на Великите сили никнат никому ненужни държави като Косово и Северна Македония.

Ами Родината ти има същия произход. То бива амнезия , липса на саморефлексия и съпричастност , ама тука стига до дебилност и скотско бръщолевене.

Цялата македонска процедура е доста тъпа и изпълнена с взаимно изключващи се хипотези: 1. Правителството подписва "нещо си", което видите ли още не е одобрено от парламента 2. Парламента може да не одобри вече "подписаното" 2. Президента може да върне 3. Ако президента върне вече се иска 50%+1, ами ако не мине?! 4. Чак след това се прави референдум, който може да сложе един дебел "Х" на всички държавни "подписи и печати" Пита се в задачата - къде е логиката в цялата работа?? 1. Ако нещо ще минава на референдум, то референдума е водещ и той решава "подписите и печатите" 2. Ако парламента решава, то тогава за какво е рефендума, който би могъл да влезе в противоречие с парламента? 3. Ако парламента решава, тогаво на какво основавие правителството подписва нещо в аванс, без мандат на парламента Цялата работа е една сбъркана работа! Ако съм на мястото на народа, такъв ше им го забия дебел, дето подписват нещо "без да са ме питали предварително" дали съм съгласен !

Вижте във великобритания как е всичко изчистено и ясно - имаше реферндум, хората казаха "Вън" ... и точка! Всичко поверигата нагоре - изпълнавя волята на народа ... без анализи и коментари! Изпълняват и точка!

Абе с една дума -българска му работа.Кръвта вода не става.

От цялата работа гърците ще приберат едни поредни европари, като в същото време защитиха само и едиснтвено своя си национален интерес. Въпроса ще се рещи реално на есен, но също така съвсем реално пачките вече си текат към Атина. Еми браво на комшиите, не са вечно приведени в кръста портиери, мечтаещи някой да ги потупа по темето. Борят се като лъвове за интереса на избирателите си. А тая Територия тук още ли се води за държава нещо?

за Гърция е Северна, за България е Южна. Май трябваше да я пишат - Централна. Сега Макетата могат да имат претенции за Рила и Пирин

няма как конституцията да бъде променена...

каква е пречката в една територия , затворена между Пазарджик, Пловдив, Бургас , Царево ,Кърджали и Смолян, част от нашите граждани и селяни,забрадени по по-особен начин, да поискат формирането на Република Северна Тракия и Странджа".Мотиви като общ език, културно наследство , нрави и обичаи, ще се намерят....!

Огромна е пречката...Можеш сам да си отговориш.

можеш ли? Май не. Видя се в "отговора" ти, че нямаш умствен багаж.

Вече ми се повдига от Македонски заглавия.

Нема да стане ! Отсега е ясно , че президента ще го върне и няма да го гласуват 61 дупетати !

накрая.