Македонското МВнР осъди вандалството над културния клуб "Цар Борис ІІІ" в Охрид

Дипломатите призовават компетентните институции да предприемат необходимите мерки за безпроблемното осъществяване на всички гарантирани от Конституцията и законите права и свободи

Обратно в новината

Коментари - Македонското МВнР осъди вандалството над културния клуб "Цар Борис ІІІ" в Охрид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какъв акъл са кръстили клубa "Борис III"?

Долни боклуци. Да ви изядат албанците. Смръдливи селтаци

Осъдили били. Цялата им държава се пръска от антибългаризъм, но те били осъдили. Наврете си осъждането в гъзо. Лицемери

Руските шпиони организират антибългарски протести в Македонив. А тукашните руски шпиони подкокоросват омраза. Обаче ние ви знаем вече номерата руски боклуци

Къв ти е проблема, сръбско-кремълски маргинале?

Бих искал да прочета ,България показа среден пръст на С.М. за Е.С.

Има толкова българи от Охрид- Протогеров и генерал Бояджиев. Борис III е видна личност но не е от района. Колкото до ултрасите те няма да свършат и ще безчинстват. Нашите ултраси са същата стока. Луд умора няма.

ето ти го - комшиите ще влязат в ЕС чак когато пръдне гугутка - за сведение - птиците не могат да пърдят! Ето го и в картинка: ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............( ..............\.............\...

Няма „Македонско МВнР“. Има „Северомакедонско МВнР“.

Ами, като осъждат деянието, да вземат и да заловят извършителите тия скопянски педали, не само да излизат с декларации за разграничаване от постъпката. Само че, защо ли нещо ми подсказва, че ще си останат с декларациите?

Някакви Сръбски турци или Сръбски комунисти или Ислямски змии- АЛбанци( Османци) са разрушили българския клуб в тая област Северна Македония ( както имаше Източна Румелия в Османската империя)... Сръбските турци ( след като сърбите падат от Турците през 1389 г ) подпомагат Ислямистите- Османци и турците през 1402 г в битката при Анкара срещу монголците... А през 1885 г, когато се ОБЕДИНЯВАТ българите от Княжество Българаи и Източна Румелия, сръбските турци нападат България.... Сръбсктие турци ТОРМОЗЕХА българите в Македония между 1913-1945 г, когато Сърбите ОТКРАДНАХА Македония от България. А Сръбсктие Комунисти ТОРМОЗЕХА българите в Македония след 1945 г, когато комунистите взимат властта в Югославия. ВАЖНО е и да НЕ се изнервят хората в Македония.. Има разни мангали ( Крадци и Трафиканти на Наркотици) които се ПРЕДСТАВЯТ за българи и злепоставят България... Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души..

А минуси слагат ТУРСКИТЕ ШПИОНИ, като оня турски хакер- Jingiby , който на сайта Уикипедия, писал че НЯМАЛО Турско РОБСТВО в България.

А това трябва да бъде написано на ТАБЕЛА пред Клуба на българите--- """ Ислямистите албанци ( Османци) КЛАХА и убиваха българите в Македония между 1396 г- 1913 г. Сръбските турци ( след като сърбите падат от Турците през 1389 г ) подпомагат Ислямистите- Османци и турците през 1402 г в битката при Анкара срещу монголците... А през 1885 г, когато се ОБЕДИНЯВАТ българите от Княжество Българаи и Източна Румелия, сръбските турци нападат България.... Сръбските турци ТОРМОЗЕХА българите в Македония между 1913-1945 г, когато Сърбите ОТКРАДНАХА Македония от България. А Сръбските Комунисти ТОРМОЗЕХА българите в Македония след 1945 г, когато комунистите взимат властта в Югославия."""" Който отиде пред българския клуб, да го ВИДИ и ПРОЧЕТЕ !!! И повече НИКОЙ няма да приказва за фашисти ...

Вчера премиера на РСМ казва, че откриването на клуб с това име е провокация от българска страна, а днес осъждат вандалския акт. Подпалвача на клуба в Битоля се размина с условна присъда, какво ли ще се случи с този, който е счупил табелата в Охрид.

ЩО са тръгнали към Европа и КВО дирят там?

Що не разрушат сградата на Университета в Скопие? Та нали точно омразните фашисти - Българи, са я строили!?

щото, до 50 години от тук нататък няма да има мак единтитет, мак език и .....изобщо тъпите подлагачи мак ще са заминали в историята и ще псуват на албански. Кой доживее, може и да ме цитира!

Глупости, единствено името на държавата се променя на Северна Македония. Всички прилагателни си остават македонски. Това гласи тълкувателното решение на Македонският Конституционен съд.

Македония е нашата Усрайна

Фашия е дива, примитивна държава, уродлив Левиатан от славяни, татари, монголи и прочее азиатски орки. Викингите им дават държавата. Византия им дава вяра. България - писменост. Европа - цивилизация. Иначе още щяха да живеят като животни в землянки. Те не че и сега... Украйна е люлката на цивилизацията им - Киевска Рус, Москва тогава в била блато.

"Не позволявайте да ви промиват главите" По добре промита, измита, святкаща и блестяща на слънцето от твоята досега не съм виждал.

Ама чак пък да ди измисляте историйки…. Вече затова никой не се връзва на българите…всички разбраха колко сте тъпи

Това е лицемерие! Като ще осъждат - да осъдят вандалите на една солена глоба от по 100к евро. То е ясно, че тези шпицкоманди са на нечия хранилка и вършат цялата тая магария срещу пари. Ами глобете ги, да не им излезе сметката. Ама ги глобете релано и здраво. И нека всеки друг е наясно -като ще се бори за химери ала македонизма, ще си плаща дивотията.

.

Лицемери ! Време да им се спрат преговорите и да си седнат на задници тези тъпаци !

Този идиот дето пита “с какъв акъл са кръстили клуба Цар Борис III” да знае, че този български цар е бил Обединител на откъснатите от нас български земи.

Нашите управляващи да не дремат, а да уведомяват ЕС за всички прояви на омраза от кандидатите за ЕС, които не са за ЕД