Коментари - Македонският президент пристига у нас, след като отхвърли новото име на страната си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рускстс и сръПскстс подлоги

Балкански дебили.. Смятай колко сме зле тук, щом гърците водят хорото..

Важното е, че ние сме готови да подпишем всичко което ни кажат за македония! Големи сме глупаци-с риск след време да ни вземат от територията сме готови веднага да приемем новото име- северна ли е, южна ли е -все едно. Навремето първи се изтапанчихме-приехме македония, дадохме им танкове. А те миличките ги дадоха за скрап и направиха пари. Сега пак ние ще загубим?

2 скапани русофилски кратунчовци президенти са много щастливи, че за пореден път изпълниха спуснатите от Масква нареждания и сложиха прът в нормализацията на Македония.

Не е ли по правилно да се каже , руснакът президент на Македония ?

Никакво значение няма как ще се казва Македония. И без това ВСИЧКИ така я наричат!!

ами естествено бе пич! Кат настъпваш 2 пъти мотиката и си чупиш главата: или преставаш да копаш, или я настъпваш 3-ти път. толкова си можеш.....

не си прав. Името винаги има значение. Ами ако те кръстят Чуркин? или не Путкин?

Съседна Македония... Република Съседна Македония ... и край !

Във време, когато всички бивши съветски републики бягат от Русия като от чума, в България излязоха по-руснаци от Путин. Русофили, руска култура и не знам какви си още глупости... България заслужава да стане руска република, за да изпие до дъно горчивата чаша на глупостта си и да се научи, че простотията си има цена! Това предстои! Честито!

Тоя оклепан до плешките югопрезидент го пуснете най-много до фонтана и после да го изгоните да си ходи в античната психиатрия.

Това имеи за БГ не е изгодно. Браво на Георге Иванов,че защитава и бг национални интерси при липса на защитници у нас.

Никаква северна Македония не трябва да приемаме - нашата Македония е на север, македонската Македония е на запад! Най-много можем да си помислим за северо-западна Македония с някои уговорки. Макета и грчоци пак се опитват да ни прекарат и да заложат капани, не трябва да се съгласяваме в никакъв случай, каквито и да са очакванията от нас!

Ние каквити сме опитни дипломати много се активизирахме с тези совалки. Очаквм тъпи коментати и от Скопие и от София. Много се тревожа за способностите на нашия външен министър. Ако пропадне споразумението с Гърция много е възможно нас да изкарат виновни.

Ще си обменят коминтерновска информация за последните укази на Москва за името на Македония.

А бе вие сте големи гадове. Появява се шанс Гърция да клекне за името Северна Македония и ес появяват някакви малоумници, които се представят за българи и почват да пречат. Никакъв българин не си. Ако беше Българин, щеше да знаеш, че вариант Б ако стане невъзможно да се осъществи Санстефанска България е НЕЗАВИСИМА МАКЕДОНИЯ. НЕЗАВИСИМА МАКЕДОНИЯ Е ИДЕЯ НА БЪЛГАРИ, А НЕ НА СЪРБИ ИЛИ ГЪРЦИ. Идеите на сърбите са да има атибългарска пропагадна в Македония. ДА се създава нация с антибългарско самосъзнание. Идеята на гърците е чрез църквата да се погърчеят. НО ИДЕЯТА ЗА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА Е БЪЛГАРСКА. Всеки български патриоти трябва да подкрепи без да се замисля името Северна Македония. Аман от малоумници, които не са разбрали, че България на три морета е утопия.

... събират се две недозрели тикви български и по български тъпи, та да видим какво ще е чудо настанало насред Софио...!?!?!? Уста на заем и двамата не търсят и ръсят глупост след глупост - а бе гена български си е ген...

Верно е,че сте Македония и аз ви признавам,че сте Македония и Македонци,ама....НЕ признавам,че сте Държава! Никога НЕ Е имало такава Държава ,и тия Путки Български начело с селянина Жельо ви направиха Държава! А не сте!! Вие сте от Библейско време САМО област населена с Македонци като население и точка!!Да не говорим,че половината сте били Българи!

PEYTSCH

Коминтернът не го ли погребахме ?

Ако служебното правителство на Б3 приеме името ,,Северна Македония"това ще бъде продължение на линията на Коминтерна,когато караха българите в Благоевградско да се записват за македонци.В изказване преди десетина дни Заев от македония заяви ,че в Македония живеят македонци,албанци ,цигани ,арменци и други.На Б3 тези ипублични изяви на Заев след подписване на договора с Македония не му правят впечатление,но на мен ми прави ,защото племениците и братовчедите ми от Кочани се чустват българи.........!!! Защо правителството Б3 на Хаджиборисов е служебно,защото служи лично на себеси ,а не на българските граждани.

господар...

РуРа и видяхме какви ги из.....

Когато прекръстиха Асан на Асен и Айшето на Албена, надавахте вой. Сега, като искат цяла държава да прекръстят, какво правим?

Решението на проблема не е нито в Македония, нито в Гърция нито където и да е било. Решението на проблема е в обединението на териториите на двете сегашни държави България и Македония. Един език (с много диалекти), една култура, едни обичаи, една история и още и още... Стига с това разделение и овълчване един срещу друг, силата и просперитета е в обединението.

Интересно защо Гърция не преименува своята област на Южна Македония и да се реши тоя въпрос? И без това еврогейският съюз плаща!

Ако беше бг нямаше да ти пука за ес и гърция,а за БГ. дебил продажен.

Шило

И правилно ще направи, ако го сподели. Какво е това "Северна Македония"? Утре ще тръгнат да си търсят останалите три части. Шото, с това име се признава, че такива има.

Приеми, че просто не е възможно това да се случи по мирен път. Приеми и, че всички такива идеи са против интересите на България. Писна ми от малоумни псевдопатриоти. И какво ще правиш с противниците ? Ще водиш война със Сърбия и Гърция, гражданска война с македонстващи елементи? Това ли ти е идилията за живот.

Не. Няма да е против,защото е евроатлантик,и иска Македония в ЕС бързо,защото трябват нови овце за стригане.

"Лажете, сушите, на Грците им го пушите" - сушите, пушите - даже обидите и псувните им са на сръбски. Щом са такива продажници могат да преглътнат всякаква гавра. Един път отречеш ли се от родовото си българско име, чакай гърците да те кръстят, миговете са незабравими.

Ех, ако българите бяха далновидни щяха да използват момента да изправят историческите криви. Но, българина е прост като мотика - и без характер - та затуй имигрира дето "му предоставят условия" и държавата му е по зле от свинска кочина.

Шило

Дир, какво сте подхванали голямата метла? Дайте някакви маркери за това, които са допустимите коментари и край. Че поне да знаем що сме на сто и някое място по свобода на словото.

Надявам се, че това, че идва у нас, да е добър знак !!!

Докато сте на мнение, че присъединяването на Пиринска Македония към България е национална катастрофа, а не повод за национален празник не се затормозявайте с идеи по македонския въпрос. Северна Македония е добър вариант за България.

Какво да се очаква от посещението на виден представител на анти-българската ВМРО-ДПМНЕ у нас? В Скопие-протест.Гърция тепърва ще посинява от протести.Фанфарите по темата"Разбраха се!",видно са подранили и силно пресилени.Както винаги,България позиция няма.Добросъседството,подписано със Заев е условно.Заев,като много близък приятел на ББ,в официална реч изреди всякакви етноси,обитаващи тази територия,но и дума не обели за българи. В зоната на здрача е всичко там.

Какво да се очаква от посещението на виден представител на анти-българската ВМРО-ДПМНЕ у нас? В Скопие-протест.Гърция тепърва ще посинява от протести.Фанфарите по темата"Разбраха се!",видно са подранили и силно пресилени.Както винаги,България позиция няма.Добросъседството,подписано със Заев е условно.Заев,като много близък приятел на ББ,в официална реч изреди всякакви етноси,обитаващи тази територия,но и дума не обели за българи. В зоната на здрача е всичко там.

А у нас защо няма протести за името, въпреки че точно нас касае най- много?

Правилно ! Единственото име което заслужава тази измислена държава е бивша югословска местност , даже не и република !

И на вас от редакцията да ви еба майката мръсна! Затова ,че блокирате! Разрешавате на други писачи тук да обиждат и не го приемате като обида ,а на други блокирате ИПтата. Знаете ли кога ше ми блокирате ИП то? на куков ден! 10000 ИП ше ви извадя! Ваща мама да еба и гадове...Журналя!

Ся проблема с Македония възникна когато ние българите кат най-големите глупаци се съгласихме руснаците да решат спора за Македония. България се съгласи руският император да решава вместо нас за спора ни със Сърбия след Балканската война. Но нека да чуем какво казват самите руснаци за Македония, българска ли е тя, сръбска ли е или е гръцка. За целта в търсачката на ТУБАТА пишете: Битва под Веной (1683 год)- там на руски е представена ситуацията с щурмът на Виена от турците. И на 11:10 минути на чист руски се казва: В 1689г Султан Селим Гирай атакува австрийската армия , разквартирувана през зимата в БЪЛГАРСКИЯТ град Скопие. Рускинята не казва- турски, гръцки или сръбски или македонски или северно-македонски град Скопие. Казва си баш - българският град Скопие. Поне аз тва чувам

Защото Северна Македония си е добре за България. Та ние досега нямахме против Македония, сега решаваме, че Северна Македония е проблем. Та затова няма протести, защото е безумие да пречим на Македония да си оправи проблемите с Гърция. А всеки, който твърди, че трябва да притиска Македония, вместо да помага провежда ангтибългарска политика.

ТАКА Е,ЕДНИ СА ПОВЕЧЕ РУСНАЦИ ОТ РУСНАЦИТЕ,А ДРУГИ КАТО ТЕБЕ ДО ВЧЕРА БЯХА КОМИНДЖИИ А ДНЕС ИМ ПОЧЕРНЯ ЗАДНИКА И СТАНАХА ПО АМЕРИКАНЦИ И ОТ ДОНАЛД ТРЪМП......АМА ТОВА НЕ Е ОТ ВЧЕРА....БЪЛГАРИНЪТ ВСИЧКО ДРУГО ,НО НЕ И БЪЛГАРИН ИСКА ДА Е!ТА И ТИ ТАКА.....

БЕ НЕЗНАМ КАКВО ЦИТИРАШ,АМА НАЙ ЩЕШЕ ДА ТИ ОТИВА ТУРСКИ ФЕС НА ТЕБЕ И ТУРСКА КУЛТУРА ЩЕШЕ МНОГО ДА ТЕ ФИТНЕ.....КАТО НЕ ИСКАШ РУСКА-ТУРСКА! ТИ АМЕРИКАНСКАТА КУЛТУРА ЛИ ШЕ СРАВНЯВАШ С РУСКАТА БЕ АТЛАНТИКА? ЕЙ....ПРОСТ НАРОД ТИ КАЗВАМ......ВЕРНО:ДО ВЧЕРА С ЦЪРВУЛИТЕ ,ДНЕС ПЪРВИ АМЕРИКАНЕЦ!!

ОтхВърли

Скопска македонска република? Македонска скопска република? Македонска република скопска?

Това донякъде е така, но през 1913 г. всички в България дори и царя мислеха, че Русия е братска и винаги ще бъде на наша страна.

А ти на кого си подлога? Я си кажи?? На Сорос ли?

Няма значение името ,важното е тая република да влезе в Нато и Ес

Хич не ме интересува какво е казал македонския, гръцкия и филипинския президент... Важното е, нашите умни политици даНЕ ПОДПИСВАТ НИЩО докато няма ПИСМЕН ОТКАЗ ОТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ТЕРИТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ! Иначе всичсо е конюктура, а България трябва да е цяла и за следващите 1300 години! МИСЛЕТЕ

Това е целта, да я набутат в нато и ес.