Коментари - Загина един от най-известните македонски журналисти | dnes.dir.bg
назад

Загина един от най-известните македонски журналисти

Тази нощ при тежка катастрофа загина един от най-известните македонски журналисти - Никола Младенов. Той бе собственик на едноименните всекидневник и седмичник "Фокус", съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Загина един от най-известните македонски журналисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До преписвачите от ДИРника: ДЖИЙП е марка автомобил, Мерцедес-също. Джип Мерцедес няма!!!!!! Набийте си го в неграмотните тикви.

Влез на някой автомобилен сайт за продажби и им пиши същото-може пък да ти повярват. Самото наименование отдавна се е наложило като заместваща дума за високопроходим а-л.

1.лека му пръст на човека! 2.верно е ,че JEEP и джипка не е едно и също. JEEP произвежда моделите Cheroke,Wrangler,Wagoneer,Comanche i t.n. 3.UAZ не е JEEP,но на разговорен език е джипка

Бог да го прости! Дано Македонските власти не изкарат България виновна за това, че последно време все сме им криви за нещо на тия ЦЪРВУЛИ!

Хм,с джип Мерцедес,не му е чист косъма!Само с една журналистическа заплата.....!

Иванчо, чети хубаво! Човекът е бил собственик на всекидневник и седмичник....

но защо не помолиха Цветанов, некой ат Нашата Полиция да го пази. Въпреки че са пренатоварени, един човек там стигаше..те още нямят Нагли сСумисти, Килъри и Трактористи.

А след като е критикувал, дали не му е помогнато да катастрофира, нямало е и други автомобили...?

Властите на Титова Македония малк оутрепаха журнолист-опозиционер. Подобни нещастия стават и в Русия, в България и там, където хората не приемат модела на див и варварски капитализъм, плод на подземието и затворническите мутри. Очертава се дълга борба и противоборство с представителите на хората-паразити, дошли на белия свят, за да сеят смърт и омраза. При социализма ги узаптяваха, но днес вилнеят и бият по хитлеристки демокрацията със собствените й оръжия. Задава се нова 1933 година...

Знаеш ли че за това напомняне на 1933 год си много прав.

Почина преди години Тоше Проески най-известният им музикален изпълнител, сега и Никола като си заминат още 2-а 3-а и братятя Македонци ще осиротеят културно. Но те ще откраднат някой чужд писател поет певец артист и ще кажат че е Македонец пряк потомък на Ал.Велики.

Инцидента с Тоше Проески е ужасно нелеп- загина на връщане от концерт,като вината е изцяло на личния му шофьор! Много добър изпълнител когото и до ден днешен уважават и почитат в Македония - дори организират концерти на рожденния му ден! Жалко ,че си отиват добри и кадърни хора,а мизерниците и подлеците остават!

и с просто око се вижда, колко е глупав тоя РБ.ръб!

реващото учиндолско магаре- Слафчо, историка-вампирокопач проф. Газибар Тодороф, интелектуалеца проф. ВучкОф,журналистите Лошо Лошвски и мадам В., и Гочевска по-напрат, бизнесмените Огиндагори Доневски и Луго Пъпковски. Те са Нагли,те, могот и самиот Бойко да ни завлекат, но той ке се разврже, и ке побегне, при свойот нарот, що толкос го люби, та почна и да гори от любав по нега.