Абуаси: Заплахите на ИДИЛ към Балканите са фалшива новина

Заплахите в бр.10 на онлайн списанието на ИДИЛ - "Румия", където се казва, че джихадистите не са забравили Балканите, се оказа фалшива новина.

Обратно в новината

Коментари - Абуаси: Заплахите на ИДИЛ към Балканите са фалшива новина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

200 хил. ракети със средне радиус на действие ?? Тук някой много леко се е объркал с 3-4 разряда.??

Тука не смеят много ,,да предат,,!

...този човек(както винаги)....знае какво говори !

Пълно е с фалшиви хора на Балканите. Затова и новините са фалшиви. Поне 90% от българите са фалшиви.

Единственото верно нещо тук е, че атентатът в Бургас не е дело на Хамас.

Какви са тези араби, сирийци палестинци журналисти ,настанили са се на топло в България и ги дават по всякакви телевизии и говорят глупости............

добър анализ!

можем да минем и без неговите драгоценни анализи

"Винаги някой психопат, който изповяда тази идеология може да реши да действа." Мммда, на тоя Абуаси все са му виновни психопатите. Никога не признава, че проблемът е в исляма! Не в радикалния ислям, защото няма такъв, а в обикновения, стандартен ислям, и обикновения к .у.ран, заедно с хадисите. Проблемът е м.У.хамеданското зло, заченато от педофила Мохамед. Няма какво да ни замазваш очите, Абуаси, дрън-дрън психопати и отчакалки убивали хора. Лъжеш! Ислямът създава психопати, защото кара хората да убиват по коран.

Фалшиви заплахи друг път. И казано от кого - от мюсюлманин Абуаси. На никой такъв, вяра НЕ!

те ни превзеха отвътре без война(радват се, купуват на безценица жилищата, земите, и работните места.... всички християни напускат родните си градове, а и булгаристан. християнин

"Последната информация идва от иракските служби, които твърдят че е жив и се намира в Сирия в територии под контрола на Ислямска държава". Ха ха ха - казах ли ви,че Багдади пак ще оживее след една седмица!

4000 привърженици на Ал Кайда воюваха в Босна и Херцеговина, а после и в Косово... А сега 200 босненци, обучени в Босна, са ходили на екскурзия до районите владени от ИДИЛ, някои от тях според босненските служби след връщането си в родината се занимават с набирането на нови бойци за ИДИЛ... но както обикновено доказването на подобен род действия е трудно нещо. А тука някакъв ентусиаст ни разправя че всички било наред защото живеещите в Босна и Херцеговина идилци били в пенсия...

Русия си създава постоянно врагове които винаги успявя да "победи" - а това, че Иванушка си яде картошките и елдата в землянката - то децата на Лавров, Шойгу, Путин, Песков и т.н. си живеят в US, ЕС и Сингапур!

хайвера им черен, а хляба бял в тази люта криза.

Страхотен анализ!!! Явно на този мушморок терористите му докладват кога и къде ще ударят? Такива "експерти" са причина тероризмът да процъфтява. Но за съжаление този не е единствен. Цяла армия сбърканяци, бивши милиционери и палячовци, които уж представляват някоя организация, са всеки ден по телевизорите и дрънкат простотии. А и вземат хонорари за нищо, което не разбират.

Хизбула била управляващата партия в Ливан и къв кур търсите с Хизбула войващи срещу легитимните власти.Пусни един референдум и ще стане ясно кой с кого е.Лесно се спретват майдани и се влиза в капана после обаче като се окупира от НАТО се казва като воля на народа.Аре не се ебавайте .Пускайте референдуми и който както иска да живее това е демокрацията.

какъв си ти ,та ще ми правиш анализи.Какво правиш в България.На мюсюлмани не вярвам.Кой знае с каква задача си тук.Защо не събереш такива като теб и не си ходите да си отвоювате страната.Не ти е мястото тук

То пък щото нашите "експерти" не работят за чужди интереси и не са се продали...

Най големите терористи са краварите всичко създадоха те сами се събориха кулите това беше предлог за тероризъм за разпалване на войни в арабския свят бежанците които тръгнаха към Европа подтиквани от тях вобше за страданието на.обикновенния народ стои тая долна американска паплач крайно време е някой да ги поиспаржи та дано света стане по добро място за живеене

Младостта на родителите ми мина в страх от атомна/3-та световна война, през 60-те години. 70-те имаше войни. 80-те ни занимаваха със страх от ракетите пършинг и т.н. 90-те страха беше от СПИН. Новото хилядолетие стартира с кулите близнаци, тероризъм, ИДИЛ и други такива. Хора, изкуствено се сее страх, за да ни държат в подчинение. Кой говори за СПИН сега? Даже не знам има ли лечение, има ло нови заболели. Никой не пише нищо по темата. Има други. Шибаните журналисти и шибаншите политици не знаят друго освен да ни шибат. Запитайте се защо терористите не ходят да трепят в парламенти и други държавни сгради. Щото там са им работодателите, затова. Живейте се живота както ви харесва и четете по-малко новини.

Само едно не разбрах - как се разбра, че броят е фалшив, и кой го установи тая шушумига ли ?

Е как Идил ще забрави Балканите, нали централата им е в Косово, тренировъчна база Бонстийл на американската армия и ЦРУ!

добре ,че Турция и Гърция образуват един буфер пред нас , иначе ние сме най лесната хапка за ИДИЛ . Нямаме никаква армия в момента и всеки може да ни превземе.