България и Норвегия: Твърда политика към мигрантите

Това, че България се опитва да помага на Балканите, се оценява добре от нашите европейски колеги, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - България и Норвегия: Твърда политика към мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин идва -ден велик! .......

Е, чорбаджи, къде е Норвегия , къде е Булгаристан ? ... !

как правилно се е ориентирала в чалгарийския свинарник...за нерес е дошла,че то иначе всичко си има там горе

От ,,нереС,, ...,,реЗба,, не става, чиче! Шиши- владеещ езици

Браво, малкия. .! Ще замениш успешно чичко си Владко Мурдаров. Ти ще бъдеш ..Мъдраров!?

1, е бате Бойко ! ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Депресиращо е да го гледам тоя да шари по света и да ръси глупости. Не му приляга на външноста (под нулата) и на културното ниво (под нулата) и на владеенето му на чужди езици (под нулата) та дори и владеенето му на родният си език. Срам. Неотдавна "магарето" му Плевньо събираше чета да върви в Украйна да се бие срещу Русия. Срам и излагане. Нямаме ли си ние школа са подготовка на възпитани, образовани и културни политици ?

то не само емигранти не искат да останат да живeят във българия а и по голяма част от населението на държaвата му се спaсява от българия!

норвегия и българия сравнението е като все едно да сравняваш цигански катун гето във европа и цивилизивана,богата и културна държава като норвегия със българия къето дори иемигранти не биха живяли! тои да бори истинската българска мафия и корупция, и тогава да се надява да го признаят за равностоен сред богатите държaви!

Норвегия може и да е богата, но културна никога не е била и няма да бъде. те са селяни които смениха носията с костюми и вярват, че това ги прави по- културни.

Мадам като те гледаме, сигурно, Печено прасе, тая вечер ще вечеряме! бТТВ "Трътките"

толкова важно е посещението на Eрна Syлберг,че норвежката преса и дума не е обелила за това ; събитие; .в същност колкото и във франця споменахa за посещението на Pадев

Задай си въпроса КАКВА Е НОРВЕЖКАТА ПРЕСА щом не отразява какво нейните ръководители правят.

Дебелия обикаля кат цветарка Еуропата нещо от май са страхува не му са прибира във България тесничка му са вижда .Лоша работа е да измамиш големите лоши руски батки и да ги завлечеш с милиони пари и денги и да не сделош работата

кви са тия ташаци - боли ги норвежците за Ес и Западните Балкани>>>

е като римляните - където има за усвояване, там е!

Каква твърда политика срещу имигрантите бе цървул. Оградата която издигнахте и която е по-скъпа от злато може да бъде премината от 43 орки за 1 мин. Засечено е официално. Абе Суджук, не гледа ли филма на Йончева бре... Обади се Орбан да те научи как се прави ЕФЕКТИВНА ограда. Разсипа България ...

Помня го този китайски любовник, а също така, Курец Каогредо, Япония село Долна грешница, баба Тодорка

Винаги ще има причини за напускане на родината, било войни, било глад, суша, слънчево затъмнение, а напоследък - тарикатлък. Но възможностите за приемане и издържане на милиони гости не са вечни и безкрайни, затова трябва да се сложи край на така наречената бежанска вълна и де не се поощряват гости.

ГРУХ.

Еййй, "Ovo je standard"- както биха рекли "западните балканци" за "малката Фидоска" от фотото горе...!!! :::))) А БОКо-ПРОСТИЙ с неприкрит ганьовски дебилизъм се прави на "джентълмен"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

"Кой хлопа в този късен час? Аз хлопам каза Цецо. Торбичка носиш ли за нас? Донесох! шепне Цецо. Навън да дойда, да броим Ела де - вика Цецо. Нощес не можем да заспим! Ще можем!- смига Цецо. За Партийката, пет на сто Добре е - кима Цецо. За тебе също пет на сто! Тъй вярно!- мрънка Цецо. Останалото е за мен. За тебе - хлипа Цецо. Ще ми дотрябват някой ден Ще трябват!..- рече Цецо. Така по братски се дели! По братски?- пита Цецо. За нови порции върви! Поемам- смънка Цецо."... 19.04.2016г. Пламен Петров

"помощ в размер на общо 210 млн. евро" Тая патка дава тоя подкуп, за да не правим Южен поток, нито клон от Турски поток, за да могат да си продават суперскъпия норвежки газ в Европа.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ерна е Премиер на държава извън ЕС. Богата страна.Независима,относително.В НАТО са,ама недотам-много,много натовски зор не си дават.В момента,спрямо бр.население,имат най-големият финансов и инвестиционен резерв в Европа. Геройко,понеже е гениален международник,се разцелува с майка Тереза в Лондон.От която вече нищо не зависи,освен техните си пазарлъци по Брекзит.Още по-незавасима е норвежката Ерна,на която пък и грам не й пука за неговите Западни Балкани. То и на Западните Балкани не им пука за него,въпреки огромното му натягане.Защото и те са наясно,че доверие и тежест към човек,който нарича Меркел "началник"....малко трудно.

Браво за мигрантите, г-н Борисов ! Пич си ! Винаги ще сме с теб !

Този термин" социално включване" да ви говори къде пак ще отидат едни милиончета?

Не че нещо, ама колко са 210 милиона евро? Боце само като преджоби Здравната каса и си взема един милиард евро! Оти да се кОси, кога че му мине!

Храчи си селски дебил.....нито по-млад,нито по-умен нито по-красив ще станеш с тия копейки но злобата ще те изяде от вътре