Терористите планирали тотална война в Македония

Освободителната народна армия - крило на Армията за освобождение на Косово, пое отговорност за атаката в Куманово и обяви, че създава Република Илирида.

Обратно в новината

Коментари - Терористите планирали тотална война в Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

управляващите, които изтекоха в медиите, ще се окаже, че албанците са достойна нация в Македония

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА РАЗДЕЛИМЕ МАКЕДОНИЯ С АЛБАНЦИТЕ И ТАКА ДА НАПРАВИМЕ ФЕДЕРАЦИЯ МЕЖДУ АДРИАТИЧЕСКО И ЧЕРНО МОРЕ !

много нещо в форума . Нека ми кажат кой отдели Македония от България ? Не искат - а истината е Русия и техните пионки Сърбия . Какво пак Америка е виновна > Трябва д а се създадът комитети за обединение и махането на зпадна Македония . Да ходят където щат , там българи няма . Колкото по бързо стане толкова по добре за всички .

Тия верно са много тъпи и не да в час -искат да цепят македония. Въпрос на време е албанците да станат мнозинство . Много тъпо е да за цепиш и да взимаш сега част от нещо, което след 10-20 години ще бъде цялото твое. Грешки на романтичния национализъм, който сме живяли и ние с родните патриотични органзации, всеки напира да бъде герой, влияе на другите и те да не са по-назад, всичко ства гол адреналин, вземат се нерационални решения и накрая всички колективно се насират, като го отнасят тия дето понятие си нямат, а организаторите живеят до сто и пишат спомени в чужбина.

събирайте запаса братя макета,ако не ви дават оръжие сами си го вземете....вашата плевня пламна,гасете я че и нашата е много близо.

humfry

България призна ли новата република "Илирида" или още очаква наставления от господарите?

Голяма група сериозно подготвени в американската база в Косово албански терористи бяха ликвидирани в Македония при опита си да "разиграят" етническия сценарий на Фашингтон...за спирането на Турски поток! Много "цивилизовани" тия хамериканци - навсякъде само терористи развъждат и войни предизвикват!

Странно съвападение - и в Украйна и в Македония започват антиправителствени протести и прерастват в етнически конфликт...

някой май иска да оголеми косово с земя от македоноя?

Нека форума се разцепи по -шевовете,но истината е Дрогата. САЩ са най-големия потребител ,Европа е 2-ра. Това бранят тези ислямски чудовища. Още да добавя-българската маслодайна роза и мака са връстници в полза за нас.Искат да ни направят оранжерия и лаборатория . Ислямистите , Америка, ГОУ ХОУМ и ИД. Предпочитам Путин ако ще се дрънка оръжие

Коментар отпреди 4-5 месеца на познати в Македония: "Албанците на запад са много. Единственото което ни спасява засега е, че си траем. Малко им трябва". Който е пътувал в страната знае, то се вижда. Проблемът е от много години, просто спи и назрява. Има ли изход за Македония? НЕ! Стискайте палци да не стане война, че са до нас. Колкото и да не ви се вярва сме обвързани.

Правят ми впечатление македонските полицаи. Сравнително възрастни мъже, закръглени. Но изключително спокойни, дори в бойна обстановка. Не се колебаят да стрелят. Откъде тези умения, още от 2001 г. ли ? От друга страна - неприемливо много жертви, все пак силата и превъзходството е на тяхна страна. Не привлякоха достатъчно бързо достатъчно подкрепления ?

сигорно са много щастливи,да грабват пушките и да отиват да помагат за ислямизирането на братята ни в македония

Спят ли там полицаите, какво става? 80 души какъв тероризъм, с толкова се печели референдум във всяко село.

Изгонване на плодящите се като зайци албанци.

Пак не са казали всичко тук в ДИР-а. Карай - нали сме либерални демокрасти, истината не е необходима! Ето ви още малко - лидери на терористичната група са били Мухамед Красники (Командир Малишева), Мирсад Ндрецай (Командир НАТО), Сами Укшини (Командир Соколи), Бег Ризай (Командир Бегу) и Деме Шеху (известен и като Юнику). И петимата са граждани на Косово... Забелязахте ли го това - Командир НАТО? Кво да коментираме повече, то само говори за себе си. Потърсете с Гугъл статията Неутрализиране на терористичната група в Куманово - Обобщение Там пише повечко...

За съжаление, няма как да не си помисли човек че след като американците са в Косово и руснаците решиха да направят Южния поток още по-южен, това си е чиста провокация в тази посока. То само този вариант им остана, пък и доста усилия хвърлиха в Косово и дойде време да ги осребрят.

В така наречената Македония всичко е толкова сбъркано че по обърканост не можем да се мерим с нея. Докато тук истината придобива най-различни форми там направо е еволюирала направо в ново понятие което може да се окаже че си е направо някаква нова форма на живот. Така че за съжаление само на една крачка от нас си имаме черна дупка която като нищо може да ни погълне и ние дори няма да разберем кога е станало това. Така е когато и самите ние не знаем точно какви сме, кога, как и защо.

Aми тогава г-н Gруевски трябва да върне старата конституция където изрично е споменато че в основата на република Mакедония и три етноса имат еднакви права в управлението на страната; етническите албанци , българско говорещите така наречени македонци и етническите турци. Eто затова представителите тези 2-ва етноса ; албанците и турците не искат да са малцинство. Cпоред неутралните специалисти албанците са над 50% от цялото население на Mакедония , след което идват така наречените македонци и около 14% етническите турци.

тези които ламтят за подялба на Македония - да се замислят: общо граница с Албанците ще доведе до същото като в Куманово, само че на наша територия - отряди косовари ще минават тук и ще трепят нашите полицаи, които пък са гола вода. А албанците ги обучават амер.инструктори в Косово.

България вече граничи с Албания. При условие, че над всяка втора къща в Македония отдавна се вее албански байряк. С отряди или без, факт. Интересно ако България бе построила Южен паток, дали нямаше да се опази етническия мир в Македония... Тогава тръба от там нямаше да минава. Не че сега ще мине, де.

нещо прочетох за близкия изток, ма щом плювкаш по американците простено ти е лъготенето

Усеща се дългата ръка на Русия. (да броим минусите)

Не съм ти слагал минус , но смятам че това , което си написал е изключително смешно и нелепо . Само ще кажа , че тези които организираха майдана в Украйна , Арабската пролет и още куп злини по целия свят -САЩ те провокираха и събитията Куманово .

така де, да си доедем на думата... хайл путлер

Освободителната народна армия - крило на Армията за освобождение на Косово.Добре обучени войници в базите на нато в косово

Няколко години след войната в Югославия минах през Босна. Направи ми впечатление, че в селищата, където е имало битки, изгорени, целите в дупки къщи си стоят, но до всяка се издига нова, два пъти по-голяма. Питах откъде са имали пари така бързо да се възстановят, отговорът беше - от ЕС. Това ме стресна! Запитах се какво всъщност е този Съюз, за кого съществува? Каква Европа изгражда, след като е най-добър и щедър към мюсюлманските общности? Отношението към "бежанците" потвърждава съмненията ми.

Представих си те как вървиш между къщите и анкетираш местните жители...

EO си мисли че с пари ще спечели сърцата на босненските мусулмани,на които с помоща на техните (холандските ) военнослужещи, сърбите направиха геноцида на 21 век. EO има много грехове , които не могат да се купят с пари.

Един дебел тутманик, някогашен посланик в Македония вчера се опитваше да изкара сърбите виновни за събитията там!

Сърбите са цървули! Батемберг ги знае! Сърбите дават и мило и драго да завладеят Македония!

Албанците са ангели.......

Кой ни е виновен? Всички наоколо сложиха към името на държавата си Велика, само ние си траем, заобиколени от свои земи. Въпросът не е в смешната грандоманщина, а в националното самочувствие. Тук от сърбите трябва да се учим.

Оценката ти е точна! Провален "политик", не знам защо от време на време ни го натрапват от екраните на ТВ. По-добре е да се грижи за гузната си съвест, защото е един от виновниците за "успешния" ни преход.

Дали малко или много имат определена вина след като 700 албанци са се изтеглили към Прешево , което е тяхна а не косовска територия.

Дали малко или много имат определена вина след като 700 албанци са се изтеглили към Прешево , което е тяхна а не косовска територия.

"Армията за освоб. на Косово" напада Македония. Идва от Косово. Там в Прищина има паметник на "демократа-терорист" Клинтън, не на Путин. Има и булевард "Бил Клинтън", не "Вл.Путин". Клинтън каза, че ще подкрепя албанците срещу православните сърби... не го е казал Путин. И капакът на всичко е абсурдната опорна точка на соросоидите, които твърдят, че Русия плаща на косоварите да нападат Македония. ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ИЛИ СТЕ МАЛОУМНИ!? Връзка с главния мозък имате ли? или имате връзка само с американското посолство?

Само да ни изясниш на непросветлените - КОЙ РАЗПЛОЖДА АЛБАНЦИТЕ? Кой им прави децата бе пич, това те питам? И да ти отговоря - те си ги правят, още от времето на Югославия започна това, продължава все така, с малко забавящи се темпове последните години. Проблемът назрява без участието на САЩ или Русия, просто си го има. Само да ти кажа, щеше да го има и със, и без Косово.

Че американците като разпарчетосат Македония ,една част ще предадат на Албания а другата на България.Сърбия и гърция с пръст в уста .А това означава вечна война на Балканите и вероятно краят на България с краят на хегемонията на САЩ.

американците нищо няма да дадат на България. Напротив - ще откъснат и от нас за да дата на Турция и даже Кюстендилско на албанците.

Мисля ,че там е тайната на честите посещения на гербаджиите в САЩ и яростната им антируска риторика .Боко иска да остане в историята като Симеон първи ,но това ще се окаже поредната и последна национална катастрофа. Не взимай дарове от данайците.....

Макетата са огин!

Армията за осв. на Косово или терористи май е все едно. Обучени и отгледани от амер.геополитици и стратези. Те са майстори на "шок и ужаса". Албанците шетат като нашето дпс, правят се на опозиция и гледат да влязат във власта едновременно,македонобългарите да не бързат да влизат в нато, което е задължително както при нас защото и Алекс македонски няма да им помогне камо ли нашите български властимеющи.

Преди време Джамбазки каза, че македония има два пътя, в ЕС и НАТО като част от България или присъединяване към велика Албания. Е познайте кой път са поели бюромаджиите.

Македония нема да стане кааза към Румелийския вилает на БОСТАН. Не се надайте гейбери, дпсари и прочие потураци.

Макетата да не се помайват, а да слушат наш Боко! С неговите уста говори самото посолство на САЩ! Веднага да се предадат, да слушкат и тогава няма да има никакви проблеми! Терористите ще станат мирни дюнерджии, а македатата ще ручат албански дюнери и с уста, и с друго нещо!

Зад Армията на Косово и всякакви организации там стои САЩ. И техните частни американски армии, уж наемници, които за първи път като концепция бяха изпробвани точно за разпадането на Югославия. Или за тези събития стои САЩ. Причината е съвсем ясна: правителството на Македония съвсем прагматично си прави сметка, след Гърция, тръбата от Турски поток да мине през Македония на път за Европа. България е блокирана и притисната в ъгъла да не строи газопровод, Същото се иска и от Македония. За това е нужна дестабилизация на страната и извършване на преврат, поредната цветна революция. За поставяне на марионетно американско правителство.

someone

още една стъпка към ислямизацията на европа. не може да се спре. преди няколко дена видях снимка на едно африканско бебе, спасено от кораб с имигранти от либия, италиянците го бяха сложили в кашон легло. като гледах снимката си казах - ето бъдещето на европа, това бебе е бъдещето, което идва.

Усеща се дългата ръка на ЦРУ.

Соросоидите сега ще го припишат пък на руснаците!

Видно е кой и чий имидж изглажда.

Терористи били, н'ам к'ви си били, за тез пичове ще се говори като за Ботевата чета по учебиниците.

Това може да е само предупреждение. Ако сега изведнъж Макетата видят "истината" и се откажат от тръбата, това ще остане единичен случай. Иначе, ще е началото...

Честито ви независимо и демократично косово. Както резака каза - косово е турция и турция е косово. Ще бъде факт и то през нашата територия. Напълно в стила на атлантическите ценности.

Струва ми се, че с неконтролираната си раждаемост народите, изповядващи исляма, стават все по-сериозна заплаха. Постоянно нарастващото население вече не знае какво да прави със себе си, повечето семейства не могат да образоват децата си и така се появяват многобройни професионални терористи, мразещи всичко цивилизовано по света. Ако християнска Европа не изтрезнее от толерантното си опиянение, бъдещето не вещае нищо добро за потомците ни.

Вече е много късно, даже да спре с толерантността, какво ще прави милионите които са вече вътре?

От Чичу Сам. Той знае какво да прави с тези вътре! Правете и вие същото!

И през тая "държава" руснацитге искат да транспортират газ за Европа? Хе-хе.

Точно това иска да каже и ЦРУ. Затова и изпраща терористи там. А ти си просто нечии говорител.

Поредния терористичен акт на САЩ!

Я, Я!

ха ха ха, на баба ти хурката. Спри да четеш Путинова пропагандна жълта преса!

То е само писатель. Не може да игнорира ръката, която го храни.

няма значение човек дали е турчин или циганин или бг, важното е да не е комунист

значи може да е крадец, убиец, наркотрафикант, ах, да тези хора са жизнено необходими за ДЕМОкрацията

Човече, много, ама много си прост!

те македонистите и сурбоманите, ако не се ориентират,че булгария им е ижод,мозе и да "отнесат"някое ново разпарчетосване...

ПРАВА И СВОБОДИ, ИНТЕГРАЦИЯ И ТОЛЕРАНТНОСТ! САМО ЧЕ ВРАГОВЕТЕ НЕ ИЗПОВЯДВАТ ТИЯ ПРИНЦИПИ.

КАТО ЗАИГРАЕ МЕЧКАТА У КОМШИЯТА...

туй косово де го признаха и подкрепиха американците ли е?

Четата на Филип Тотю ще събори империята.

май терористите са го планирали с премиера груевски, такива са тези които ни управляват, готови са на всичко, за да си осигурят себе си. както и козела местан

Повечето българите гледат на проблема в Македония като шопите-абе, на Вуте му гори плевнята, голяма работа, че ще запали моята къща. И като казвате, че така им се пада, за това, че са се отрекли, вие какво предлагате. Представете си, че Македония вече е българска. Мислите ли, че това ще спре албанците да си искат своето"Велика Албания". Изведнъж всичко ще стане цветя и рози и ще живеем в мир с тях. Защо не си погледнем нашата къщичка, че Родопите са почти изгубени и защото турците са по-умни от албанците, им е изгодно икономически да владеят тези места. Но ще дойде момент, в който ще решат, че и териториално трябва да се облагодетелстват и тогава ще е нашата. Не злорадствайте, че Македония гори, както бе и Косово, нищо, че сърбите са ни били врагове, трябваше да ги подкрепим 1999 г.

Разликата е само в това, че Бъгария е член на голямото европейско семейство и Европа вече доказа, че я пази дори от продажните български политици. Не заради друго, ами защото ние изпростяхме достатъчно да не ни пука кой ни граби. Ние гледаме цирк, все едно сме отстрани и нас не ни засяга.

България Не Е Член, Тя е такована от Европата!

А ти, защо мислиш, че ще сме вечно в този съюз. Колко империи и съюзи са ни владеели, никой не е бил вечен. Погледни историята и картата на България, как се разширява и свива през определен период, а понякога изчезва. Да не мислиш, че тези граници са свещени и вечни?

Това, че ние си драскаме по форумите едва ли е толкова важно - всеки има право да сподели какво мисли. По-същественото е, че май и политиците ни не знаят накъде да гледат и кого да подкрепят. След като само ние на Балканите нямаме категорична национална доктрина и не знаем каква държава искаме да имаме, винаги има опасност да намалеем като територия. Това е опасното.

На кое викаш "Родопите"? Щото примерно в Смолян трудно ще намериш някой да говори турски.

Родопите не са само при Смолян. Очевидно нямате представа, че Родопите стигат и при Кърджали, а там съм сигурна, че доста хора знаят турски и може да го слушате на воля!

тука дирниците сте изтрили 2 коментара без да поясните защо,аре поправете се..

На такива полюции от празни думи старите хора казваха "глупави глупости".

Ето резултата от действията на Путин. Разпалиха се мераците на всички сепаратисти по света

Над 80 процента от населението на Донбас и Луганск са чисти руснаци.

Колко чисти?? От тия дето Сталин ги е преселил от Русия в Украйна след глодомора?? Като искат Русия да се върнат в родината си Русия!!

Хората от Луганск и Донбас щяха да продължат да си живеят мирно в Украйна, ако бандеровците не ги бяха погнали.

Това кога стана?? Щото фактите са следните , април месец руски специални части превзеха МВР в Краматорск и Славянск. Има го на тубата видеото. Първите убити бяха украински патриоти. Та кой кого е погнал?? Кажи бе??

Никой не е погвал никого в Луганск и Донецк. По скоро бяха погнати украинските патриоти. Армията се намеси след като руски спецчасти и руски наемници окупираха Славянск и Краматорск. Това никоя държава няма да го допусне.

когато,магаретата се ритат... ако плевенлиев беше направил нещо подобно като путин,какво ли щяха да говорят...

Русия е оттатък границата.донбас е в украйна и там живеят украинци.когато сталин е депортирал половин украйна из русия и е забранил украинския език после защо ме е върнал украинците по родните им месра?съпругата ми е оттам и го знам от майка и.а вие не знаете че от цяла украйна хора са депортирани на по 4000 -5000 км от родните им места.а на тяхно място са домъкнали "чисти "руснаци.четете историята не е било много отдавна.

няма да мирясат докато не разпалят нова война.

От всичките 248 вонни конфликта след втората световна война 207 са разпалени от САЩ

соросоидите като лъжат, че Путин имал паметник в Русия (всъщност ставаше дума за един частен бюст на президента, направен от някакв скулптур за себе си) - ЗАЩО ЗАБРАВЯТ СТАТУЯТА НА КЛИНТЪН - открита от самия КЛИНТЪН на централния бул. "Бил Клинтън" в косовската столица Прищина през ноември 2009 г. Нали сте против култа към живи личности?! ... Точно защото Клинтън направи "КОСОВО" и каза в речта се, че ще подкрепя албанците - тоест ги насърчи да превземат още територии на Балканите. И те това правят от 10 години. Вече наред е половината Македония. После ще стигнат и до нас. А вие се пишете хвалебствия за америка!

А ти кво искаш? Насред Косово да каже, че подкрепя сърбите? Абе много изпростя и ти напоседък. Друг ли ви пише опорните точки?

Не ,да открие паметник на ..... ти в Косово дето работи в албанския културен клуб на благородните девици .

нека се опитат само да минат беласица и другите погранични планини-ще им направя квадратните глави на осмоъгълни ромбчета...

кой?