Драматична ситуация в Куманово – престрелката продължава

Усложнена и драматична е ситуацията в македонския град Куманово, престрелката между полицията и терористичната група продължава.

Обратно в новината

Коментари - Драматична ситуация в Куманово – престрелката продължава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май събитията логично продължават събитията в Крим. Боже, пази България.

Днес около 12 на обяд се разходих в половин Куманово и всичко видимо беше спокойно. Отцепен и затворен е шиптерския квартал не видях хеликптери и не чух стрелба .

До всички русофили: немой се страшите от русите! И у вас ке се запали чергата. Ке видите тогиз.

Нищо чудно половината от тия "бунтовници" да са чернокожи американци както в Украйна, където редовната войска бе пълна с чернокожи украинци дето вършеха мизериите разбираш ли....

И тук си имаме едни масленозелени правещи поразии...отворете складовете с оръжие и муниции за всички служили....емоциите са гарантирани:))))

минус,защо те е страх от оръжие в народа....мамка му защо не си тръгнах с ДТМ-а и два заредени диска...

ме триете бе вашта мама мръсна,как да не ви псувам,вие сте за бесило. Свобода на словото и печата....ташак,задминахте и Тато....мърши.

и мене сащо

Македонците са същите боклуци като албанците. Колкото повече се избиват, толкова по - добре!

Къде са нашите "водещи" политици с реакция по случая, още ли се крият в метрото до Младост.... излизайте веднага и свиквайте Съвета за Национална Сигурност.

Има ли жертви Български граждани/паспортите/. Защо не се организира омиротворителна мисия от типа на тази в Йемен с участието на Български, Гръцки и Сръбски войски?

Добро предложение. На братята македонци трябва да се помогне (макар да им пишем слаб 2 по история)

мери с голи гърди напред ! нали границите се чертаят с щикове !?

Америка се опитва да убие говорещите на Български сънародници в Македония.

те знаят ли че говорят на Български , или мислят че ние говорим на македонски !

малко ми е гадно, че се случват такива неща на булгарите в македония, но те си со заслуяват *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имам идея- нека който се чувства прецакан от милитаристичната и ненавистна политика на Америка да удари по един шамар на всеки турист или служител от САЩ. Белким се разбягат и никога не се връщат. Така и билетите за полетите от България ще бъдат разпродадени на печалба - цена-търсене и предлагане

Предлагам всеки който те срещне да ти бие по един шут в червения ти задник.

Явно ти ще бъдеш парвия с шамар - ъндърстенд ми? Събирай бързо багажа

Руското мекере Груевски , което прави всичко възможно Македония да не влезе в ЕС , разпалва тези етнически конфликти за да остане на власт. Милошевич действаше по същия начин и със същата цел. Видяхме докъде стигна.

Щом не ти изнася някой и веднага да го утрепем а? Това поставя знак за равенство между Американец и убиец-престъпник. Това и децата си го говорят вече в голямото междучасие

Какво ще стане ако в американските бази в Албания се случи нещастие? Отговор: Мир в Европа и щастливи хора със семейства.

Един от похватите,които САЩ използват когато има непокорни държави е да насъскат съседите им. Случая Украйна Русия. Стегнете се, защото може да ни се случи случка.

Да бе, тия гадове насъскаха Путин да окупира Крим и да нахлуе в Донбас!

В Крим имаше референдум на,който руското население в Крим реши да се върне в родината си Русия.

Албанците подкрепени от САЩ нападнаха Западна България, временно наричана Македония! Гответе се да се защитим от нападателя!

С тояги ли....

Дори и тоягите ще свършат добра работа в случая. Хем ги правиш сини да не могат да си седнат на задниците, хем не си убиец на животни че да те подгонят природозащитниците.

Дреме ми за тъпите македонци. Да се оправят сами, нали са най-великите у галактиката!

Вижте сами и се убедете сами: Голяма Обединена Истпания (въпреки колосалните различия) Голяма Обединена Франция (въпреки колосалните различия) Голяма Обединена Гермация (въпреки колосалните различия) Голяма Обединена Италия (въпреки колосалните различия) Голяма Обединена Полша (въпреки колосалните различия) Силна Обединена Швейцария (въпреки колосалните различия) ..... и силно разделени Балкани, въпреки минималните различия и многото общи неща! Та дори гърците пишат на разкривена кирилица, и албанците се оправят лесно с българския. Защо така , а? Ако Западът, (сегашното НАТО) не беше настоял пред Руския Император да не създава голяма Славянска Държава на Балканите и да не оставя Балканските народи да си я направят сами сега щяхме да сме Първата Сила Не само в Европата!. А сега някои се опитват да търся подкрепа при виновните за нашето разделение! Защото за Балканите има три нормални и хиляди ненормални състояния: 1. Самостоятелна Балканска Федерация (по-силна от Франция и Германия взети заедно) 2. Балканска Федерация в Рамките на Руската държава (Федерация) 3. Балканска Федерация в Рамките на Турската държава Федерация) Всичко останало е войни, разправии, мизерия и т.н. Дребосъкът винаги го таковат и никога не му плащат!

Другари мурзилки. През 2001 в Македония избухна т.нар. албанско въстание и то бе туширано точно от САЩ. Това което става в момента , са номера (в стил Милошевич) на руското мекере Н.Груевски. Готов е да предизвика етнически конфликт , само и само да остане на власт.

всъщност е работническо въстание и е туширано като им се намери работа на хората, знаете там търговия с оръжие, дрога, българки...

Зомби, много си просто. Законната власт Груевски ще си прави атаки, протести и опит за преврат сам?!

платен е. В такъв случай е най-добре да ''не се храни трола''. Не му пишете и не го оценявайте.

ПАК САЩ!

Утре когато решим да се освободим САЩ ще направят същото в БГ. ще пуснат спящите терористични групи. БГ политици да не мълчат, да помогнат на законно избраната власт Груевски поне като на висок глас осъдят чуждото вмешателство и този грозен опит за преврат. ЕС може също да се обади тогава, а не да мълчат като еро п...и. БГ трябва неща да направи защото утре е тя наред. Не може да се мълчи срещу престъпленията защото те се разрастват. Не може да оставим там братята македонци в този труден момент. Къде са бг политици?!

Престъпленията ги "правят само" от Русия. Всичко останало е демократично!

Много танкове им дадохме на македонците!Да бяха ги окопали по албанско македонската граница а те ги режат на скрап!Който не реже глави навън ще реже вътре в държавата!

пействам: Скопие/Прищина. Армията за национално освобождение (АНО) пое отговорност за нападението в Куманово, предаде македонското електронно А1on. В борбата за национално достойнство, която все още продължава, силите на АНО тази сутрин нападнаха македонската полиция, която вече дни тероризира цивилното население, се казва в съобщение на АНО, публикувано от прищинското издание Botasot. В съобщението се посочва, че акциите на АНО в бъдеще ще бъдат още по-ожесточени. Изданието посочва, че все още не е потвърдена автентичността на съобщението, подписано от говорител на АНО от Гостивар.

Това АНО за Велика Албания ли се сражава?

от уикито: Армията за национално освобождение (на албански: Ushtria Çlirimtare Kombëtare - UÇK, на македонска литературна норма: Ослободителна национална армија), позната и като Македонската АОК, е бивша сепаратистка организация, която през 2001 г. се бори за отцепване на северозападната част на Република Македония и присъединяването и към Косово.

В отговор македонската страна се извинява за грешката и се отказва от всякакви газови потоци през нейна територия, както и заявява, че спира ползването на електричество.

В коя английска колония официалния език не е английски? В Австралия на австралийски ли говорят? В Канада на канадски ли? В Нова Зеландия на новозеландски ли? Навсякъде кралицата е Елизабет 2-ра и се говори английски! Затова има империи и колонии, затова има държави и държави.

Дори в бившата английска колония САЩ приказват на английски.

Фактите сочат, че в момента в които Русия осигури възможности за Турски поток чак до Австрия и в Македония влязоха американски терористи и започват да всяват анархия и терор, както само те си могат. Толкова е очевидно вече американското влияние във всяка мракобесна и античовешка дейност, че е смешно колко са станали зле в Вашингтон. Жалкото е за Европа. Това показва от какво се страхуват европейските държави и защо неотлъчно следват САЩ против собствените си интереси и цели.

и не са станали ''зле'' във Вашингтон. Просто не им пука какво ще каже или ще си помисли някой. Правят каквото си поискат и само Русия и Китай ги спират тотално да си развържат ръцете.

да видите сирииската опозиция как сипе огън и жупел по адрес на сащисаните, за да ви се изясни картинката. Спешно трябва да затворим границите и ние и да се кръстим да ни пропуснат!

..и кога,и с к'во,и как викаш да ги затворим...и кое да затворим...??

Атлантиците! Стига се дзерили а направете нещо! Следващите сме ние!!!

КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА СЕ ЗАПИШЕ КАТО ДОБРОВОЛЕЦ И ДА СЕ БИЕ В МАКЕДОНИЯ УТРЕ В 12.00ч ПРЕД НДК

една работа дето не си я свършил до обед , няма да стане и след обед !

предлагам да им изпратиме още танкове,ако има някои залеjaл

Вместо да си пишат "ПОЛИЦИЯ", те се правят на нещо средно между българи, сърби, албанци и пишат "ПОЛИЦИJA". Но така е след дълги години в Югославия. Години на денонощна пропаганда, насилие, и какво ли още не. Както и с българите от Западните Покрайнини.

зьцж

комунягата пендарски вади някакви записи . хората протестират срещу дясният груевски . та викате сащ ги накараха ? странна е логиката ви .

Ние-говорим за косовските бандити въоръжени от американците които нахлуха в Македония. не за портестите

като са косовски бандити защо са подминали оризаре , което им е по близко и са отишли чат в куманово ?

е те по тази логика изкараха ,че щатите накараха путин да анексира крим ,и да нападне украина !

Че то е така... Ако САЩ не бяха организирали и финансирали преврата и Крим щеше да е все още украински, и Донбас щеше да е мирен, и украинците нямаше да получават по 100 евро заплати и по 30 евро пенсии...

България предаде братята си българи в Македония чрез признаването и като държава и чрез признаването на фундаменталисткото Косово. Още повече България разреши и получи милиони долари ткато даде въздушен коридор за американските бомбардировки над християнска Сърбия.

югославските цигани , наречени македонци , не са ни никакви братя !

На 105 километра от Българската граница се водят военни действия. Властта в България ,какво прави ?

на 75 км

Няма официална позиция, чакат указания от американското посолство.

сърбите да им пратят спец. частите си:))))

отваряйте всички складове с оръжие и муниции....и ние на там отиваме.....мамка му.

Трябва в цяла Македония военно положение защото тази нощ ще пламне друго населено място. Терористите ще вкарат други отряди. Не знам големите държави докога ще търпят САЩ да газят демокрацията в малките държави, да използват терористични групи като ИД и сега тези шиптъри . Трябва сериозен отпор на американските методи.

Сащ какво са виновни? Македонската жандармерия да си влезе в ролята... Да си пазят границата

Аллоооооуу,Админ.ли си к'ъв си-...'ба ли та,ама си мноооо тъБ и проЗД...ААРЕ сбогом идиот=цензурски сайт....

комонягите бутат законно избрано правителство и съответно виновни са щатите .

Косово като държава да не е създадена от комунистите?

това е в македония бе чугун ! МАКЕДОНИЯ ! не е косово !

В сороските медии като "Медиапул" и останалите финасирани от фондацията няма и дума за случващото се в Куманово ;)

Преди САЩ е имало войни, пак ще има... Демокрацията не е мир, а права и задължения...Стига с това НАТО, то и брака с съпругата е окупация, но си траем! :)

Koга Белият дом ще излезе с позиция и да праща въздушна помощ на борците за свобода ... денят преваля и още нищо ???

Ватенките всяват размирици за да имат причина после да изпратят зелените човечета да "защитят" и "освободят" някои така наречени "братя"...Красная армия я сърбят пак ръцете да "освобождава" нови територии, те много го обичат това!

Сам не ги вярваш тия глупости ама трябваше да напишеш нещо. Гедай какво става и дано ти уври мозъка кое защо се случва ...

Най-голямата американска база в европа е в косово, нима те не знаят дали и какви въоръжени групи има в косово? Много добре знаят защото те ги въоръжават. Това има много общи черти със Сирия където сащ създадоха игил. Май сега ще подпалят и България натам вървят нещата, това ще получим от американските си "нови приятели" след като разрушихме армията и държавата си.

какво косово те гони ?! става въпрос за македония !

Ами те такова Косово - защото тези идават именно оттам, от Косово! Сега зацепи ли, или загряваш като албански реотан?

в Турция, САЩ и НАТО нямат ли бази или ги прехвърлиха самолетите в Косово на поляната :)

Вместо да се изказваш неподготвен, попрочети малко за Camp Bondsteel това е почти град.

На 1,2,3 май ходихме до Охрид. 5 минути след като слезнах от колата един местен ми каза - "Йеден народ , 2 държави ?!! " Мисля ,че хората наистина нямат нищо против българите

..а..ти...погледна ли нейде табела,та да си сигурен-ДАЛИ ВСЕ ОЩЕ не си у БУГАРСКО???...К'ви 3/три/ лева нацяло,к'ви две държави,как тъй един народ,кат' са скъсаа идиотите им дани плюят,щото сме им били ПОРОБИТЕЛИ...ааре сверявай се бре...

Казах, че от там се връщам , бе тупан !! Говеденье миризливо

Крайно време беше това да се случи. От известно време в района се наблюдава слабо купуване на старо американско оръжие. Това не можеше по-вече да продължава.

Това е на провокация на богати който искат да всяват безредици .Това го знам от тукашни албанци то преди 3 месеци. Преди 2 седмици обикаляхме Македония на всякъде е мирно и тихо . Няма напрежение м/у хората .

кви са тия богати , дето искат безридици ?