Нова четиристранна балканска среща ще има в Белград

Лидерите на Гърция, България, Румъния и Сърбия ще се срещнат в петък, 8 декември, в Белград, два месеца след срещата на върха във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Нова четиристранна балканска среща ще има в Белград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбия - "късно е либе за китка."

Плещестият ( по Дейли Телеграф) пак ще се пъчи и ще демонстрира простотията си.

плещест и плещещ !!

Биволица Кури и Клепоухия (п)резидент да реват три реда сълзи и три сополи,като за утеха ще пеят дует: НАШ ДЕСАНТНЪЙ БАТАЛИОНь

А бе, ББ обеща, че ще станем водещи "и в Изтока, и в Запада". Някой съмнява ли се във възможностите МУ?!?!

Сърбетата, тези вековни антибългари, ще клекнат на НАТО, но си вдигат цената " Свалиха ми гащите и им бутнах, но с отвращение". А, Тиквата да го натисне Дългуча, да уважава българите в Западните покрайнини,за да не получи едно вето за ЕС.

тези ша правят ли балканската федерация? ща гонят ли европата от балканите? ша искат ли компенсация от три трилиона от европата? ... или да ги пращам в белене, а?

"Четиримата лидери ще имат среща за втори път, за да потвърдят посветеността си на сътрудничеството в полза на своите държави."?!?!?! ======== Очертава се поредната глупотевина, на която ще се държат за ръце заедно и ще се снимат. Колко ли струват тези фотосесии на хората с 500 лева заплата в България?!

Странен формат!?!? Някви странни интереси се прокарват!?!? А, иначе, най-нормално ще е, да се съберат първо православните балканци, после да инициират една среща на балканските християни.

Ще се мамят като на покер, питам се кой ще е балъка?

Тиквеникът "оправи" източните Балкани. Сега е ред и на западните да ги "оправи". Сещате се какво се разбира под оправяне в случая.

9. Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. Матей 5:9

Извинявай Господи, но ако го пуснеш до себе си, ще ти седне на стола...

Среща - добре, а нашите предложения какви са?

Просто, нека, да знаеме, на какво да се надяваме.

Ако лежиш на тая кълка, ще си останеш с надеждите

На Сретан не му пука за теб, за мен и за останалите бугарски "дебили". Що да си цапа ръцете с тъпанари и да си туря грях на душата?! Като няма да си върне годините в затвора, що да не си докара да речем доживотна ежемесечна стабилна издръжка с една още по-стабилна първоначална вноска? А "дебилите" пълнят джоба на Плащача.

филма Тримата Глупаци + 1. Тази среща е същото, дори още по-смешно.

Зора е да уговарят Сърбия за нато и ес. По поръчка краваристан.

Кравар си ти , нещастен русофил !

или е олигофрен - свинар......

Сърбите никога няма да влязат в нато,не са слуги на чужди интереси, а нато е сащ,които с помоща на Германия разпарчедосаха Югославия,а германците бяха хвърлили око на Словения и Хърваско. Директно в ЕС ако още го има. Затова и магистрала само от 25-30км от Сливница до Калотина няма, а вторият мост при Видин е част от имбаргото през 90те год.

Прав си. Сърбите не слугуват на чужди интереси, а само на руските! Колко тъжно е да си путЕноиден россофилистичен сърбоман!...

Видимо от тези срещи, че сърбите търсят подкрепа от основните балкнски страни за ЕС и смекчаване на позицията за НАТО, иначе биха изпаднали в изолация.

Боце пази се ееее!

гърчолята яко ги лумпенизират щом ограбваща се Гърция представят напредък среща която ще доскапе гърчолята като ги набута в последна глуха

ПИар среща, в която да хапнат да пийнат и да кажат като има гллупаци да черпят нека пийнем и хапнем и зарад тях

Кога ще започнем да отстояваме интересите и свободите на българите от западните покрайнини? На сърбежите трябва да е ясно че няма влизане в ЕС с тази асимилационна политика!!!

Добре де има някаква доза минуси, но без коментар. Какви са ви доводите? Искате да тормозят хората в Босилеград, Цариброд и Зайчар ли? Какви българи сте? Патриоти на маса и герои зад клавиатура?

военният ни министър подписа обща платформа за отбрана с колегите си от Албания и Македония, която зорко ще пази и Коридор 8. Само не обясниха от кого ще вардим коридора и кой в региона ни заплашва.. Аджаба - кой го страхува толкоз тоз коридор 8.. И с наетите ИТАЛИАНСКИ АВИОНИ ли ша го пазим..

Този, който трябва, е разбрал.

Как да разбереш като няма нищо м/у ушите ти в кратуната.

Ще разглеждали и "случващото се в Западните Балкани" ? А, защо не са поканени и : Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Македония ?

Това раздвижване напоследък едва ли вещае нещо добро. Оня ден разходка до СА с неясни резултати, вчера отбратителна платформа с Македония и Албания, сега поредна балканска среща... Армиите ни слаби, доходите - ниски, накъде сме тръгнали? Среща след среща, а не виждаме от тези срещи да произлиза нещо реално. Само пожелания за светло бъдеще.

Натискат ги американците, иначе защо така ще се разшават !? Искат още бази, още танкове и самолети срещу Русия. Искат НАТО да влезе и в Македония, и в Сърбия, навсякъде.

Кравар си ти , нещастен русофил !

stan_posta@

Какво значение има моята персона ? Много по-интересно е да чуем вашето мнение ! За какво е тази суетня ? Какви са целите ? Кой е двигателят ?

защо не са поканени?

Македонцитя ясно че трябва да присъстват, те са реално братски народ.

Няма проблеми, Бойко ще ги представлява.