ЕС не подкрепи американските санкции срещу Милорад Додик

Американските санкции срещу президента на босненската Република Сръбска Милорад Додик не са били подкрепени от нито една страна от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕС не подкрепи американските санкции срещу Милорад Додик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въз основа на лични наблюдения, ще кажа че това съвсем не е лъжа. Първото и последното ми посещение в ресторант в Босна и Херцеговина: поръчах салата (подобна на шопската) "като на съседната маса". Сервитьорът кимна и ми донесе туршия. На въпросът защо ми носи туршия, каза че доматите свършили. Поискаха ми пари за WC, където висеше надпис "безплатно за клиенти на ресторанта". Отделно от това платих винетка, по-скъпа отколкото в Австрия.

Тия пък жестоките се убиха да налагат санкции срещу славяни и православни. После ще хленчат и ще скимтят на умрело, когато руснакът ги настъпи. Сами си правят така, че да няма милост за тях. поне да си помнят злите дела, че да не се чудят защо им се случва и на тях неприятното. А то тепърва предстои - иде със страшна сила върху им.

Наистина озадачаващо е булонките от ЕС да не подкрепят санкции на САЩ срещу православни славяни. Да не би да има силни магнитни бури тази седмица или се е случило немислимото- в ЕС са почнали са да се осаферват какво означават мюсюлманските анклави/държави на територията на Стария континент?

ЕС слага санкции само срещу идиоти и нацисти от Евразия.

Споразумение договорено и подписано между 2 военопрестъпници - Милошевич (нали затова го пратиха в Хага за да го убият) и краварския президент Клин Трън, по чията заповед бяха бомбардирани градове и загинаха хиляди сърби. Това споразумение между престъпниците ли трябва да се спазва,а?

Шило

Май имаме първи наченки на здрав разум?

Де що има руски кучета из бивша Югославия са задействани всичките. Последните няколко седмици това се забелязва отчетливо. Руснаците очевидно искат да създадат напрежение в региона. Влакове, празници на независимостта и т.н....стари кгб-ейски номерца!

Кучето ,за разлика от плазмодиия е благородно животно ,пръв помощник на човека,за разлика от тениите ,като тебе,дето само вредят...За двойния стандарт няма да говоря ,щото прост организъм като тебе едва ли ще може да го препредаде на Козяк ,та да получи отговор какво да пише....

Който си е имал работа с Босненци, едва ли говори за тях като за диваци. Аз съм говорил със съдия от върховен съд и никак не мисля, че са неделикатни и невъзпитани, дори можем само да им дишаме прахта. американците налагат санкция срещу сърбите, защото правят провокация и нарушават Дейтънския договор. Онзи сръбски мурджо си мисли, че Тръмп няма да полудее от международното поведение на руснаците и ей така ще си мълчи. Руснаците скоро няма да вярват на очите си от това, на което ще прилича Тръмп, защото те го предизвикват. Тия български номера не вървят в западния свят. Още от понеделник Тръмп ще засипе сърбите от република сръбска с кафява биологична маса за нарушението на дейънското споразумение. Само чакайте!

Ако наистина ги вярваш тия неща, значи имаш допълнителна Y хромозома - честито!

Сред сърбите босненците са нещо като нашите шопи. Има много вицове за босненци, описващи тяхното твърдоглавие, наивност до глупост, но и твърдост, и сила /всякаква/,и на моменти тарикатлък, и селска хитрост. Сърбин върви из Босна. Гледа някакъв седи до купчина камъни. - Какво правиш? - Продавам дрога. Минава по-нататък. Същата картинка. След няколко такива купчини камъни вижда някакъв, който взима камъни и си ги троши в главата. - Какво правиш, бе? - Взимам дрога!! ;-)

значи за албанците в косово може а за босния и сърбите не може? що за наглост и двоен стандарт!

Кое може и кое не може?:)) А, сега кажи да чуем:)

Sibirski

Живела Република Српска!

Е как ще подкрепят санкции срещу Босна. Нали това е удар по ислямизацията на Европа.

Не си разбрал. Санкциите на САЩ са срещу Босненската Сръбска република, не срещу Босна.

Бе, той не е разбрал, ама да се изкаже:) Тук 90% така действат:) А ти сега като му обясни, да не мислиш, че те разбра?:) Хал хабер си няма каква е разликата между Босна и босненската Република Сръбска....