Москва: Фалшиви са обвиненията за наша намеса в Македония

Руското министерство на външните работи определи като измислени обвиненията за намеса във вътрешните работи на Македония.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Фалшиви са обвиненията за наша намеса в Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И соли за вана не пием.

Те и в работите на България не се месят....

великата сила Путлеристан не може да влияе дори на колоси като Черна гора и Македония. Само Ким Чен, Асад и Лукашенко са верните васали. В тази компания искат да ни вкарат и родните малобройни путлерастчета.

за лосиончика ли,става дума?

Какво разочарование да няма войни на Балканите. Свиквайте и се занимавайте с вашите проблеми. Лек ден !

Фалшиви са обвиненията за руска намеса, както и твърденията, че руското дерьмо мирише лошо.

Тук ли сте се скрили бе, соросоидни шушумиги? Що не пуснахте поне един коментар под статията за доклада на Държавния департамент на САЩ , че България тормози религиозни групи?! Защото ще ви сръфат със се парцалките другите съфорумци. А и няма таг Русия там за да ви светне лампата като на кучето на Павлов и да почнете вкупом да виете! Погледнете коментарите към другата статия! Ето това е истинското отношение към вас и господаря ви САЩ! Без ботове и без спам! Започвате да схващате, нали?

Ми кой ти пречи да си пишеш там бре мушмурок ? Нали знаеш, че и сам война е войн ? Бягай на амбразурата - хехе

Днес има няколко "Велики сили". Това са САЩ,Русия и Китай. Европейския съюз е най-богатата сила но и най-разглезената и разчита основно на парите и без САЩ може да бъде прегазена от Русия само за няколко седмици. И така, всяка от "великите сили" се стреми да си осигури зони на влияние и това е съвсем естествено иначе просто няма да е "велика сила". Смешно е когато обвиняват някоя от тези сили че се намесвала във вътрешните работи на някоя си друга държава. Това е толкова естествено колкото и че жената ражда. По скоро трябва да се обвинява държавата че е толкова некадърна и смотана че позволява да и се намесват във вътрешните работи. Историята показва че слабите общества просто изчезват. Естествен подбор. Ако едно общество не може да се подреди и съответно да просперира то просто бива погълнато от друго което може. Българското общество откакто има държава се опитва да се подреди но така и не успява заклещено между историята и великите сили. Да не говорим че то има и свойството да разрушава това което създава. Все едно се самоизяжда. Такива общества нямат бъдеще и те просто се вливат в други. За това за да стане по-безболезнено нашето изчезване е ЕС да стане държава с едно общество и ние да се влеем в него.

Каква намеса е това да купиш някой политик, министър, президент ? При всички случаи парите не влизат в държавата, а в джобовете им.

Когато Русия твърди, че не се е намесила някъде, виж как е твърдяла, че не се е намесвала в: - Молдова - непризнатата "Приднестровска република" - чрез "миротворци" - Грузия - непризнатата "Абхазка република" - чрез "миротворци" - Грузия - непризнатата "Южна Осетия" - чрез "миротворци", с тях и 58-ма армия на ВС на РФ - Украйна - Крим - без "миротворци", направо "зелени човечета" - бандити без отличителни знаци - Украйна - Донецк, Луганск - "зелени човечета" - бандити без отличителни знаци и "отпускари" - Черна гора - организиране на преврат - неуспешен - сега се издирват от Интерпол и Европол пет руски граждани, всеки с по няколко имена - служители на ГРУ на РФ. Толкова са груби и бруталнни, че се виждат "белите конци" от километри. Безочливо отричат дори очевадни неща и събития. Така са ги учили в КГБ - да отричат всичко, без оглед на факти и доказателства.

Разбира се, Захарова ще защитава позицията на Руското МВнР. Проблемът не е в Мария Захарова, а в това, че не сме на нивото на Руската дипломация! А беше време, когато не беше така!

Целият форум на дневник се е пренесъл тука в защита на блумбърг!

Брей, брей, брей! Тия станаха много важни.Кой ги брои за нещо македонците? Измислена държава. Гърция още не ги е признала, а и няма да ги признае. Да не говорим какво "вето" ще наложи при приемането им в Европейският съюз и НАТО. Та Русия и е само до Македония. Те са им първа грижа. Най-тъпи обаче се оказахме ние. Първият "демократично избран" български Президент побърза първи да признае държавата Македония и македонският език. ДА ПРИЗНАЕШ СОБСТВЕНАТА СИ ПРОВИНЦИЯ ЗА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА Е ВЪРХЪТ НА ТЪПОТАТА! ДЕМОКРАТИЧНА ТЪПОТИЯ! И сега Русия щяла да се занимава с Македония. Понеже, Македония е някакъв фактор. При това, важен! Дрън, дрън!

Другият вариант беше да оставим Милошевич да влезе с войска и мародери в Македония и да ги попилее за отрицателно време. Както стана в Хърватска, Босна. Може би тогава на макетата щеше да им дойде акъла кой сват, кой на булката брат...

Спам бота работи с пълен капацитет!

Братушките са винаги прави,дори и като грешат.Те така ни научиха и нас комунистите в България.Пример - другарката Нинова.Винаги е права,не лъже,не дезинформира,не злобее,не се дуе,абе бистра кладенчова вода ненапита.

valentor

пристигна в Македония , в разгарЪт на руските опити за дестабилизация помощник държавен секретар македония хойт браян ий , и се приключиха опитите

... какво да ти кажа мила, мине се не мине време и почвате да се оправдавате, че не сте се намесвали тук и там, а бе то където има дим има и огън..... и още нещо да обърнеш внимание на гнома в кремъл, че русия граничи с много страни Европа и няма такава, с която да е в добри отношения, напротив, повечето изпитват люта омраза... е изключвам придатъка ви беларус и нашите безродници путинолизците.....

Дали некой още си прави илюзии във връзка с отношението на руснаците към българите и България? Може би едно маргинализирно малцинство лумпени с безнадеждно промити мозъци.

вече от Русия ту Песков - говорителя на Путин,ту тази кифла на снимката, да излизат да искат обяснение,да заплашват,да се обясняват,да предупреждават,да обиждат и унизяват всичките си съседни държави и други страни в Европа,в САЩ и в други краища на света.Бе как стана тая работа десетки държави все да плюят и мразят "миролюбивата " Русия и да ги обвиняват в това,онова.Та в Русия ,откакто съществуват,никога не са се месили във вътрешните работи на други държави.Ааа..някой каза"Те руснаците не се месят,те направо се наместват в чуждите държави, анексират територии,плащат безумни пари за петите си колони там,водят дезинформация и хибридни войни и още,и още".И на всичкото отгоре искат да ги уважават и обичат.Азиатско-ориенталски руски манталитет на комплексари.

Сложна е задачата на Бойко. Дано е разбрал, че независимо от целувките с Меркел, Юнкер и др.еврочиновници, то при първата по-сложна ситуация, България ще бъде жертвана. Така че - умната. Бойко е хитрец, но дали чак толкова, че да прави бай Тошовите маньоври, ще разберем.

След Освобождението, България винаги се стреми към национално етническо обединение на границите. Ние искаме своето, чуждо не искаме! Независимо дали губим войните, България никога няма да прости пасивното поведение на Русия в полза на нашите съседи, които разкъсаха като лешояди парчета от България. Сега същото им се случва и на тях - сърбите не могат да прежалят Косово, а руснаците - Украйна.

"Пасивното" отношение на Русия?! Те АКТИВНО действат срещу интересите на България! Ако преди не беше известно, то сега, след като преди 2-3 години руснаците сами разсекретиха кореспонденцията на Императорската Канцелария само на лумпените не е ясно какво точно е станало де-факто.

Русия дава колосални средства за да запази влияние в Македония и Сърбия.В Сърбия крие такива престъпници като Цветан Василев ощетили родините си в руска полза.

Щом Русия отрича, значи се намесва.

Издишате, протестъри! Дори и бота за гласуване, с който си слагате 10 -15 плюса на спамовете ви не помага! Никого не можете да заблудите! Заедно с провалилата се с гръм и трясък утопия на "богоизбраните" би господари за Новсветовен ред, безвъзвратно и вие отивате на бунището на историята!

.. почти всеки ден в дир-а попадам на статии от сорта на - спътник на НАСА направи снимки на далечния Юпитер или Масачузетския технически университет откри две екопланети, приличащи на Земята и т.н., а от друга страна попадам и на статии от сорта - русия направи изпитание на новото си оръжие терминатор 2... или новите супер оръжия на русия за следващия век или пък новото електронно оръжие на руснаците, което разстроило GPS-системата незнам си къде.... дано да схващаш на къде бия..... няма как да се изправиш срещу цял свят, никой не е успял и русия няма да може.....

Блумбърг - повече от достатъчно да ти стане ясно каква еврейска пропагандна помия се очаква! Русия се била намесвала...А доклада на държавния департамент на САЩ, че в България тормозят мормоните, свидетелите на Йехова или че се поругавали еврейски синагоги, какво е, а? И нито дума в този доклад, че ежедневно българи са бити, ограбвани и убивани от цигани, тормозени от еврейски НПО- та, а сега сме длъжни да търпим и сектите им! И за сведение на петимата соросоиди, които драскат тук денонощно под сто различни ника - вашата пещерна русофобия и омраза, която сеете във всеки пост, печели много повече симпатиите на хората към Русия, отколкото би го направила каквато и да било "руска намеса"!

Да, това е поредното "фалшиво" обвинение. Всички са се наговорили да обвиняват Русия за намеса в тяхните си работи... Лоши държави...

"Голословните обвинения на русофобите: Путинофобите не са русофоби! Да забравим ли опита за преврат в Черна гора и изказването на Путин за славянската писменост? И не само това, разбира се. Втренченият поглед на Захарова и нейното изказване са грубо заплашителни защото Русия вече губи влиянието си на Балканите.

Щом говорить москва ние "верваме". Когато гнусното джудже се мазнеше на макетата с кирилицата дошла от македонските земи и това също бяха фалшиви новини.

че не се намесва във вътрешните работи на балканските страни. Изгониха няколко руснака при отита за преврат в Черна гора и Сърбия.

Наркоманите ще направят Македония , мизерна като Косово и Детройт.

не беше в македония, в Черна гора беше ..

Дежурните безработни нефелници пак осраха коментарите. Такова квичене по адрес на една държава няма никъде по света. Щото хората си имат здравеопазване.

Масква Масква ти отново се осра, И гордия европеец пак вони и пак смърди... и гладен по форумите квичи.

Лъже като дърт жител на Факултето.

Тая кога е казвала истината? Или пУтака? Никой не им вярва.

Смешен плач.

Кога последно Русия не е лъгала? Не си спомням такова нещо. Само лъжи излизат от устните им. И в Черна Гора не се месиха и в Украйна не се месиха и в Грузия не се месиха!!

dobrin

че те и с турция вече си оправят отношенията.

Изгледайте видеата в тубата Народ Голодает из-за Путина 2017 в России. Нет денег на хорошую еду. Россия - богатая, но очень бедная страна Собствените си бакии не могат да оправят, а се месят в чужди. Путята в алчността си да има влияние по света, накрая ще се окаже пред народен майдан.

Платен спам.

в америка няма ли клошари, а! няма ли търкалящи се по улиците негри , ... а!

ИВАН ОТ МОСКВА го казва прекрасно в първата с' част, но после се осира малко! и така! "..... еееййй! толкова ли за прости ни имате! а! пуйки ли сме! ами 'гат нафтата беше по 12 ст. а! ам 'гат камионят бяха по 2000 лева за БГ, а! ам желязото, ам атомните централи, ам корабят, ам заводите за цветни метали, ам пазаря-руския дет всичко купуваше, а! амаха! Маймуни ха! ам дет децат 'та Ви учеха без пари и ставаха докторя! а! хай дейба вашта леля дейба, се маймунджулуци прайте тука и лъжете хорат'та!....."

дай на татку'ть да го прочете, тогава пиш'ь, минуся!

тая буква мягхий знак я няма в българския език, тя е руска, мекере руско! Стига ми фъфлехте тука пияни мужици с вашите мягхи знаци, еръй и т.н..

Този не е руско , а Украинско мекере , трябва външно да не пуска в България Укри крадливи !

тва в ква връзка го постваш? Що не го триеш з а спам бе? Тая опорна точка колко добре ни било през съветската окупация постоянно я флъдвате! Ама народа не кълве на въдицата ви - вижда се на избори!айде у лево. апропо, кой ти каза, че се е учило за доктор без пари смешко? явно те е излъгал!

окупация момче младо ама гладен нямаше и безработен нямаше. и руснаци само лятото на море, много по малко от сия1 да! от сия! сия са хемень хемень 200 000 /десте хилядь/. питай татко'ть тои шъть каже как сЪ ставаше дофтор ... с'я сЪ плащЪ

И ти си Укра щом пишеш така ! Марш от България миризливи укри ! България не признава вашата измислена Държава ! Българите ще се смеем така на вас Потрошенковци миризливи ххаа!

Учи Български или марш в твоята , смръдлива кочина Украйна ! Какво ми пишеш на българо - полски!

кремъл селската пропаганда върви само в колхоза,

Измийте си устите и легнете да поспите. Утре пак ще продължите с плюенето.Отдавна не ме впечатлявате. Умствено изостаналите хора извикват само чувство на съжаление.... Лека нощ.

за македония не се интересувам, ама в БългРИЯ МНОГО БРУТАЛНО СЕ МЕСИ РУСИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ИС ТРОЛОВЕТЕ ТУК! МАМИЦАТА ВИ!

299 лв е цаната на месец, за 11 мин тролване на ден

Какво ще работи тази женица след като Путин падне от власт?

в БГ курорт!

Цитат от Е-вестник: ..........В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от Лукома и български от Ипон, която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. Дали европейските държави ще толерират дълго тази пробойна в Шенген предстои да научим. Съдейки по реакциите на Холандив и Финландия на българската кандидатура за Шенген, ерата на съмнението не е отминала в историята.

цитираш като комуне доклада на БСК. И аз съм го чел, и ще ти кажа, българия е лидер в износа на седалки за тоалетни чинии...лидер сме в износа на злато, но не е наше злато...Ако те интересува повече, намери статията - От лидер в износ на мотокари България днес е лидер в износ на седалки за тоалетни чинии - в Между редовете ком.

баш за мотокарите ли, соц гордост, пак да си припомняме ланския сняг... Нарочно отклонявате разговора от неприятната за Путин тема - разкрит е в намеса. А великия износ на мотокари ти припомням беше за пещите на Тойота - по евтино им било да топят великите ви мотокари отколкото скрап смееех....

някой да каже какво става с КНДР - САЩ

си изигра картите и ще чака да осребри положението - отлага ракетната атака на Гуам. САЩ декларираха, че не целят да "демократизират" Северните Кимчовци, но затова пък шътнаха някой и друг елемент от прословутата си ПРО на Южните и на Япония.Ако Ким си беше траял, никой нямаше да ги купи. Просто маркетингов трик в азиатско-каубойски стил - накрая всички печелят.

даааа наистина ли имаш инфо за продадени ПРО на Япония и южна К.

пак да попита форумните протестъри - значи русия успешно се намеси и назначи американския президент, успя да разкара каубоите от Сирия, а не можа в Македония? Така ли да го разбираме - щатските служби не успели да се противопоставят на местна почва, ЦРУ се издъни в Сирия, само комшиите не позволиха на Путин да се меси? Щом казвате, последно, така ще да е:)

Първо Русия искаше много пъти да ни скара като правеше интриги, България и Албания искат да си поделят Македония, после за азбуката искаше да ни скара, но накрая му отговорихме с договора за добросъседство и рашките се накендзаха.

Чуваш ли се, бе човек? Могат рашъните да назначат Тръмп, могат да го откажат от от Сирия, щото няма вече пари и възможности, а с една Македония не могат да се разправят, ако наистина поискат. това ли се опитваш да ме убедиш?

Оффф, Русия пак в ролята на неразбраната, обидена и ощипана стара мома дето никой не я разбира.

Мария Захарова Честити Имен Ден

по календара на мумията от червения площад!

Искам да докажа на руските мекерета какво печели държавата ни от ЕС и какво губи от Русия. Българският износ през 2016 г. бележи абсолютен рекорд от 23,6 млрд. евро. Това се посочва в анализа на Българската стопанска камара. Според заключенията в анализа България се издига до 62-ро място сред износителите. Да спомена че и взехме доста милиарди от еврофондовете. Освен това свободно се движим из Европа. Какво губи БГ от Русия? Всяка година търговското салдо в продължение на много години бе на минус 5 млрд долара с най-скъпи цени на горива и най вече укриване на данъци без измервателни уреди и 10 години отчитане на загуба. Освен това разните руски партийки начело с комунягите обраха и няколко пъти фалираха държавата.