Вучич встъпи в длъжност сръбски президент на пищна церемония

Александър Вучич официално встъпи в длъжност като президент на Сърбия пред многохилядно множество и десетки делегации от чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Вучич встъпи в длъжност сръбски президент на пищна церемония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Като ги гледам как вървят, скоро македонците ще си отворят напълно границата към Гърция, Албания и България и ще дръпнат, а сърбите ще гледат отстрани, докато люпят семки. Така или иначе Черна гора избяга от Белград и по всякакъв начин не иска да има общо със сръбските юнаци. Там останаха само сърбите и малко българи с тях, които никак не са доволни от сръбската политика, но пък идват и си пазаруват , каквото им трябва. А бе където веднъж е стъпил комунистически крак нещата много се издървят житейски.

Не ги мисли сърбите.Пак ще са по добре от нас. Не пускат мигранти, няма да допуснат и оная обратната за премиер.

Смел е Сърбина, щом пред толкова хора заявява че ще дружи с Русия.... Браво, имаме нужда от един подобен християнски съюз на балканите за ужас на соросоидните елементи.

А "премиерката" им го чака със страпоня да се изпусне лисчето с речта си и да му покаже какво е да балансираш между евразийските и евроатлантическите ценности.

Стойката със широко разкрачени крака, която се стреми да заеме Вучич, не е за препоръчване, особено в ситуация, като днешната! :) Иначе... дано не ни създава проблеми, щото те, сърбите, лесно се изкушават. :)

Ние КОЙ пратихме, или не бяхме поканени?

Обикновено на такива мероприятия присъстват посланиците. Възможно е да сме изпратили третия секретар на посолството :)

Щом БТА, дето Белград им е на 50км от сградата, преписва от ТАСС, нещо такова ще е.