Хомосексуална жена ще бъде премиер на Сърбия

Сръбският президент номинира Ана Бърнабич за премиер, която ще бъде първата жена, заставала начело на правителството в историята на Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - Хомосексуална жена ще бъде премиер на Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, нас ни управляват пе-де-ра-си, и непрекъснато ни опраскват, така че, споко....

Стига с тези гей-ове,само за това се говори и пише,тези дето ги харесват защо не могат да разберат че едно общество няма нужда и бъдеще от подобни хора,те нямат деца а без деца една държава няма бъдеще!

:) Е, кво толкова - и аз съм лезбиец, цял живот съм си падал само по жени... Ако говорим сериозно, назначаването на тази, хм - да кажем - жена за премиер, е израз на бисексуалния характер на сръбската политика. Тя винаги е била таава (с изкл. на Милошевич) - още от времето на Тито. О.ду.пване и на изток и на запад с цел свличане на максимални ползи и от двете страни. Е, сега няма как да им се получи, щото времената са други...

Точно обратното! Политиката на Сърбия винаги е била независима, обратното на "надупванено" към когото и да е, още от времето на Тито. Няма руснак, който да не ти признае, че уважава сърбите точно заради незавасимата им политика! И не само руснак, и поляк, и чех, и германец, и французин, и италианец, и грък, и румънец и пр. и пр.! Югославия не е била във Варшавския договор, не е била в СИВ, какво по-голямо доказателство от това, че са били по-независими от нас!

gonzales

има и други учени хора в Сърбия , но явно на тая/тоя е кацнало пилето на рамото. все пак назначават премиер , а не премиерка.:-) правилен избор !!!

Интересното е, че президентът Вучинич е твърдолинеен и консервативен националист. Явно въпросното назначение идва да покаже, че човек може да е умен и способен независимо от сексуалната си ориентация.

Кво,ще кажат от мАсква?

Защо е толкова важно да се подчертае, че жената е хомосексуална, а не умна, например? Сигурно защото това означава, че на гордостта на сърбите, която много дразни разни измислени държави, е намерена цаката. Ще ги управлява лесбийка, тренирана в щатите. И ще им набие отзад всички евроатлантически ценности, включително отказа от национална идентичност.

ПРИ НАС , АЛ КАПОНЕ ЩЕ СПРЕ КОРУПЦИЯТА.

С това сърбите се мъчат да влязат в ЕС -на всяка цена, но няма да ги огрее, понеже ЕС знае, че те са най-големите подлоги на Путинова Русия и тяхната олигархия е създадено от руската и се командва от първия олигарх на Русия - Путин. Падението на сърбите е тотално!

И защо Путин е " толкова лош" , а има такъв високо одобрение във Русия и исвън? Света в Европа и Северна Америка / белия/ е разделен на две: хора здравомислещи /консервативни/ и психично разтрояни - вятърничави /либерали/. Кой либерал ще харесва Путин?

Докъде може да стигне човек в една или друга област, когато учи прекалено много? Издига се социално, но пропада анално. Изборът е ваш. Все пак си е риск.

Като се вгледате в сръбския президент ,не виждате ли че и в него .нещо е сбъркано?

лесбийките са безобидни но трябва да не остават девствени за да не озлобяват, има хубавелки от тях

Новото скрито оръие на Амеркансккатта дипломиция СОФТ ПАУРА ;МЕКАТА СИЛА.Тълпата следва идола-водача царят управника тя иска да бъде като него да му подражавааа(точно като шоу звездите и поп--фолк .Водещи щатски спеиалисти социолози са остановили че Ако водача е дегадирал аморален тип такива щеса и поданиците

като изтегне замахната ръка и насочи, очаква натесненото там да духа супата, дивва по нея

ЧОВЕК С ИЗВРАТЕНА ПСИХИКА,ЩЕ УПРАВЛЯВА В СЪЩИЯ ДУХ!!!НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА СЪРБИТЕ!!!ПЕТАТА КОЛОНА ЩЕ ГИ ВКАРА В ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ!!!

Ами така стават нещата! В УСА-то и Англия каката сменя ориентацията и става шеф и лидер! И Сърбите се продадоха като магистрални труженички! Евтино и долнопрбно! Сега следва да вдигнат като нас паметник на американските пилоти-убийци в Белград и нещата са опечени за ЕС и НАТО!

С този си гениален избор сръбите влизоха в Еврогейския съюз през парадния вход! Браво! Сега им трябват 1-2 гей парада и на 1 януари 2018 welcome to EU!

Като я номинирал, не значи, че сърбите ще допуснат това.

да не го допуснат,какволошо има,виж й само биографията,българите нали са по-умни затова са допуснали един примат да ги управлява,не сте в положение да давате акъл на никого,вижте първо себе си,нещастници

Водещ изследовател на Американската психологическа асоциация (АПА) и защитник на правата на лезбийките призна, че хомосексуалните не се раждат такива. Проф. Лиза Даймънд главен редактор на "Наръчник за сексуалност и психология" (Handbook of Sexuality and Psychology) заяви, че сексуалната ориентация не е вродена, а може да се променя. Клиничният психолог д-р Лаура Хейнс резюмира нейните твърдения, научно обосновани в Наръчника, така: "Битката за идеята, че гейовете се раждат такива и не могат да се променят, вече е завършена и активистите на ЛГБТ (лезбийки, гейове, бисексуални и травестити) трябва да се откажат от разпространяването на този мит." Приведените доказателства лишават от смисъл прокарваните от хомоактивистите закони в САЩ и някои европейски страни за еднополовите бракове, достъпа до тоалетни на основата на самоидентификация и отношение към своя пол, както и за ограничаване на терапевтичните методи за лечение на нежелано еднополово влечение и джендърна дисфория (разстройство на половата идентичност). Опровергана е и претенцията им за "вродената сексуална ориентация като едно от правата на човека на нашето време, аналогично на расовата принадлежност"

Пълното заглавие

Откъд е този откъс, не го намирам никъде, макар че намирам на английски статии за това изследване. На български къде е публикувано?

Че те се раждат с такова предразположение, и обстоятелствата могат да предизвикат "отключване" на тези наклоности, или пък те да останат латентни. А самият вид на сръбскио президент достатъчно говори за избора му на тази женица. Един нормален мъж едва ли би го направил.

всеки умен и ерудиран човек знае и разбира това и без да е учен няма такова нещо като различна сексуална ориентация има различно поведение

Кандидатката за премиер е изцяло проевропейски настроена и пътят на Сърбия към ЕС е открит!

По-добре лесбийка, отколкото Сер-гей.

Лезбийка, а на психически затормозена и непълноценна жена. Да се чудиш какво става с този свят, та все такива измъчени ги избират. А онези двамнкката в Люксембург?! Ха-хааааа...

Абе то и ти не си пръв красавец, деликатно казано. Не че искам да кажа, че имаш вид на впиянчен дегенерат, но не мога да изкривявам истината чак толкова.

Всъщност определението хомосексуално вече не носи достатъчна информация за да не кажа хич. Хомосексуален означава, че правиш секс със същия пол, но по-съществено е, дали взимаш ролята на противоположния пол или си с ролята на твоя си пол. Ето това вече дава съществена информация.

Защо всички хомосексуални жени имат вид на асексуални? И защо всички хомосексуални мъже имат вид на евнуси? Тук има някакво голямо тайнство, а може би това е една изгубена сексуалност, която опитват неуспешно да намерят, на неправилното място?

Понякога, като чета за такива успешни жени, започвам наистина да приемам, че между нас има извънземни. Нямат проблем къде да учат, връща се от САЩ и Англия със знание на руски език?! скача от едно на друго, на трето - все шеф, все всичко разбира,

Деда й вискал ципелeте на Тито, баща й - на Слобо - е како нема да е Успешна!

грачат срещу Запада, че се намесвал във вътрешните работа на България ??? Абе ид.оти, маджо, баджо, черепа, кокала и дебелян ли искате да ви управляват ???

Че то кой ни управлява бе, утман ?

Катарски и Ирански газопроводи към Европа, Газпром лапва дръвчето, а кремлевские гомосексуалисти ще си играят на въпроси и отговори с гламавата крепостна популация.

Е, тия вече се европеизираха. Това са доста бонус точки пред ЕС.

да бе, друго си е да ги метат от покривите, като твойте дружки джихадист-комунисти :)))

Кеняй,сери мажи главу. А да им честито на сърбетата. Педерастка за премиер. Ще падна от смях,точно на сърбите. Ако и липсва нещото,несдоволните ще и го набавят...

това, че е лесбийка, въобще не е проблем. не знам защо хомосексите всеки път изтъкват ориентацията. Но това по-долу е страшно: 'Завършила е бизнес администрация в университет в щата Мичигън, САЩ. След това получава магистърска степен в Англия, специалност маркетинг. По време на следването си в Лондон е работила за Сръбския информационен център като администратор и отговорник за връзки с обществеността. Задачата на центъра била да поддържа контакти между реформаторски настроени партии в Сърбия и британските медии." и после е работила за USAID са РЕАЛНИ проблеми...

+1

Таласъмите посред бял ден ти се привиждат май? Познах ли? Било страшно, че получила европейско образование! Чугуна в главата ти да не е в повече?

Чета безумно тъпите коментари на хейтърите - че нашите хетероуправници ни оправиха така, че сме цъфнали и вързали. Сексуалната ориентация на човек е само част от неговата идентичност и не определя какъв специалист е. Надявам се, че Бърнабич ще помогне фокусът да се измести от хомофобията към реалните проблеми на сръбското общество!

Надявай се! Надявай се, Пол безполов

всичко е поведение, професионализма е отделен въпрос и много добър професионалист може да е зависим ако се прикрива следователно не трябва да управлява

Като чуя коментари от типа какво значение има сексуалната ориентация на един политик се чудя на тези хора. Естествено че има! Този политик няма никакви морални задръжки и страх от Бога и Вие очаквате да води народа. Познайте какъв ще е крайният резултат и дали това не е точно каквото очакват господарите назначили я на този пост.

Нашите хетеро политици пък пък имат такъв страх от Бога и са толкова морални, че страната ни е цъфнала и вързала. Стига с предразсъдиците, хора! Може да се окаже един от по-добрите премиери на Сърбия.

може ама не вярвам и не мисля че това е предразсъдък просто не им вярвам и това е мое право

ХАХАХА, сега Желко Ражнятович се върти, като пумпал в гроба, а господарите на тези, които го убиха празнуват, защото техните идеи бавно и полека се реализират и в Сърбия!!! Ако Ана стане премиер Цеца може да я поздрави с песента си "Пиле"!!!

И тези USAID са американска агенция за намеса във вътрешните работи на държави. Същото от което сега се оплакват. Цялото е показателно как се пробутват разни изкривени, като тази. И как ги изкривяват на запад.

хак им е на Сърби-Я !!!

Хак да му е и на Сорос, нека лапат пасти! Ние най-обичаме да духаме супата!

може пък да не иска да я наричат жена, а хомо лезбус

Това доказва, че гей-мафията в света е толкова мощна, че го управлява как си иска!

Светна ли ти в чутурата, че ние управляваме света, правим си каквото си искаме и никой копче не може да ни каже, а вие нещастници само зеете - меки китки, третополови, еврогейове,..., и др.п. глупости, а ние ви правим на маймуни, ха-ха-ха,...

Даже някои от тях си вярват, че Путин бил по-влиятелен от Сорос!

не са луди сърбетата - това е условие за да влезнат в нато.

Ти нещо съвсем си се объркал :) Сърбите не искат и да чуват за НАТО и ЕС за разлика от ЕС и НАТО които ги искат :)

Илиянчо, а тази кака, дето ще им е премиер, вестник ли ще им чете на сърбетата? Ще ги вкара в ЕС и бял пушак ке се вдига!

Наш'тУ Деси, сега, как ще се снима с нея? Край! Късаме със Сърбия!

Ко стааа бе?! Ми другаря от москва как ше се здрависа с нея... язък... и тия отекоха при Сорос... земат пък да станат "нормална" държава.. знае ли човек

значи ането е следвало в US

Много зле за Путин, и тия му избягаха!!

През остров Лесбос кога е преминала?

с език

малееееее гадост това да се завреш отдолу и да лиж.ш колешката и после да взимаш важни решения малеееее отврат

Е друго си е да лапаш преди това пишки, така много по-продуктивно се взимат решения :D Олигофрен.

Поне е по естествено. Щото така е рекъл Господ, а не Сорос.

за любов между мъже какво да кажем за инструментите

Ама вие на жена си орална любов не правите ли? А тя на вас прави ли ви? Ако отговорът на първото е не, а на второт да, сте завършен егоист :-)

Ами, ако вземе да прихване котешки СПИН от котарака на Радеви???

със сигурност ще я заведат на ветеринар премиерката, преди да я пуснат на поста

Това е най-успешната американска бомбардировка. Преди, когато не е имало достатъчно хомо императорите са ги произваждали като евнуси. Те били ценни. Та какво пишат за тях: те са особено преданни на господарите си, защото живеят по тяхна милост и от техните подаяния; те са боязливи, защото нямат нищо освен материални неща, които могат да им отнемат; те са жестоки в изпълнение на заповедите и добри екзекутори, защото нямат потомци. Те не се интересуват за последствията от действията си, защото за тях света свършва със тях. Е да им е честита на сърбите американка за шеф при това лезбийка. Няма май да има следващо поколение сърби. Защото веднъж безплодни и ялови на власт, вечно ялови на власт. Пример са евнусите в Китай.

и често завършват със самоубийство или поне опити за такова...психиката им е много зле и това се отразява много на всички около тях...

Няма ли един мъж там да и го начука на тая.