Преговорите за Македония в Брюксел се провалиха

Водените с посредничеството на ЕС преговори в Брюксел между македонските лидери за преодоляване на политическата криза в страната не постигнаха резултат.

Обратно в новината

Коментари - Преговорите за Македония в Брюксел се провалиха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС НЕ БЕШЕ ЛИ ЧАСТ ОТ МАКЕДОНИЯ?? ДА ПРИЕМАТ АЛБАНИЯ В ЕС, И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТО!!

пропуснахте участието на американския посланик на тези преговори? Ето това е падение на държавата Македони и на ЕС взети заедно. За Щатите - "голям дипломатически успех", с други думи - и тук се намърдаха без вазелин.

Съдейки по простотията в Македония, единственото което става ясно е, че македонците са си чисти българи.

Поредният преврат - поредната американска мръсотия.

jingiby

Грую-сърбоманът не пуска кокъла. Знае, че ако се избере експертно правителство, което да организира избори, ще загуби позициите си и ще потъне в собствените си ла?на...

МАКЕДОНИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ НАПРЕД САМО КОГАТО СКЪСА ОКОНЧАТЕЛНО С КОМУНИСТИЧЕСТАТА ИДЕОЛОГИЯ И РЕШЕНИЯТА НА КОМИНТЕРНА !!!!!!!

Ти къде беше последните 25 години? Или ти плащат да лъжеш и да отвличаш вниманието от истинските виновници?

Да не се барат много много с тия наркомани и обратни у Врюксел нашенци от Македония

Няма да ви хареса ама ше го кажа. През оаня работа ми е за македония. Ние имаме по сериозни проблеми от това да се занимаваме с нея. Има опасност - и вече е станало до голяма степен - да изгубим и това което имаме тук в България!

Много е спорно какво ще спечелят македонците, като ги вкарат в ЕС. Май единствено - свободно придвижване из Европа. Цялата идейна база на ЕС започва да ми изглежда порочна. Самият факт, че държавите са представени от различни партии, които нерядко гласуват различно по дадени важни за страните им въпроси, за мен означава, че изначалният замисъл на ЕС е унищожаването на националната държава. А това е СТРАШНО!!! От др. страна външни сили (напр. САЩ) могат лесно да купят евродепутатите, за да прокарват техни интереси и политики, с което да работят СРЕЩУ интересите на конкретна държава или целия ЕС (Което и се случва - ТТПИ, набутването на нелегални имигранти в ЕС са все ЧУЖДИ политики, натрапени на народите от ЕС!). Но същите тези народи вече започнаха да усещат накъде духа вятъра, започнаха да избират националистични партии. За съжаление враговете на ЕС използват факта, че съзнанието на едно общество узрява бавно и трудно за истината и са доста обиколки напред.

Браво Мери! ЕС е една гадост измислена от САЩ за държи в подчинение цяла Европа. Имах съмнения, че ЕС е създаден от Германия, която за трети път се опитва да възроди Римската империя но явно съм се лъгал.

Dimi

Мери го е описала много точно. Но ЕС не е измислена от САЩ организация, а е създадена по подобие на щатите за да им бъде конкуренция... лошото е, че от самото начало вътре в организацията има троянски коне като Англия, които лобират за интересите на САЩ, а с времето нещата съвсем са се изродили и вместо конкуренция ЕС все повече се изражда в придатък на САЩ... особено ако се приеме трансатлантическия пакт.

Ясно, макетата не искат лесно да свалят гащите.

След като удариха на камък в България, рубладжиите се заиграха в съседните страни - по-малко защитени от Европа. Важното е да мине тръбата.

Съгласиш ли се да играеш - губиш. За сега само Русия, Китай и Турция отказват. Другите сме губещи.

Точно обратното: кат игаиш пичелиш, кат ни играйш губиш .....

какъв език? Македонският ли?

Вампири,оставете страната намира!Кажете,че не искате турски поток и не се правете на идиоти!

Дайте да оставим всички диктатори, защото са наши съветски приятели..

руски приятел? май заблуждавате хората, в Македония няма руски приятели, но американски агенти колкото щеш, повече отколкото в България.