Коментари - Македония може да не получи през юни дата за преговори за ЕС | dnes.dir.bg
назад

Македония може да не получи през юни дата за преговори за ЕС

Македония най-вероятно няма да получи през юни дата за начало на преговори за членство в ЕС, както препоръчват Европейската комисия и Европейският парламент, съобщи дипломат от Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Македония може да не получи през юни дата за преговори за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мисля че наи лесния пат за македония кам ес е обединение ц балгаря както направиха германците.

Хахах а в тяхната преса пише точно обратното- че ще получат положително "известие". На кой свят живеят тези бюрмаджии

няма такава дарява камо ли да я канят в европеискя саус

В няколко точки основните причини на Македония да бъде отказана дата за преговори: 1. Признаването на държавата под конституционното й име "Македония" би узаконило аспирациите на властите в бившата Вардардска Бановина към цялата територия на географската област Македония, съдържаща освен Вардарски, Егейски и Пирински дял. Което е зле и за нас, и за гърците. 2. Признаването на езика: "Македонски" ще даде основание на скопяни да посегнат на всички български наречия на запад от линията "Лом-Пазарджик". 3. Не може да влезеш в една държава с фалшиви документи, нали? Е, защо тогава да пуснат македонците в Европа с фалшивата история, която имат сега - с македоноидите, бог Македон, Санде воjн на конь и т.н. Едно към едно фантасмагории с грубо крадене на български и гръцки събития и личности. 4. Някой преди мен пишеше за заплати там. Няма такива заплати в Македония. Познавам ги идеално и за тях 300 евро са заплата - мечта. 5. Като най-успешен етнически модел в Европа е признат нашия. В конституцията на Македония е разрешено създаване на партии на етническа и религиозна основа. По този начин Македония се превръща в плацдарм на Албания и Турция и техните великодържавни шовинистични напъни. От мен толкова. Който следи отблизо скопяните може да намери и още.

иначе ше ви побара Чък Норис от МакеДоналдс!

Никакъв ЕС за Македония докато не се признаят исконните права на българите там! Ето докъде ни доведоха комунистите македонисти от БКП/БСП , безродственици и сега имат очи да се явяват на избори ,а още НЕ СА ПОИСКАЛИ ПРОШКА от България и българския народ ! Тази сърбизирана фракция на ВМРО в Македония трябва да бъде свалена на всяка цена ,за да възтържествува демокрацията !

най- после

Егати Европейския съюз, много станаха маймуните, май скоро ще се строши клона.

Какви двустранни Договори, какви преговори с тези македонски-аборигени? Никакъв EU - съюз за тези дрислювци! Да гледат EU през крив макарон! И никакви BG паспорти повече за тази паплач!

ЕВАЛА

защо бре? нека ги вкарат в ЕС. По голямо икономическо заробване от това има ли? Ще ги ликвидират за норматив!

Вие господине, знаете ли че в МКД най-ниската пенсия е 250лв, знаете ли учителите в детските градини че получават по 600лв и нагоре заплати, знаете ли че лекарствата като например антибиотиците се безплатни, а ние плащаме по 30лв за един антибиотик, ако имаш 2 деца за една зима отиват 500лв за лекарства. Знаете ли че зъболекарските услуги са с 60% по-евтини от БГ, както и всички други продукти и услуги. Я по-добре Вие се замислете преди да пишете и обиждате, без да сте запознати с положението. За Вашето нещастие, вината си я потърсете в тези дето Ви взимат данъците, ако и плащате такива.

Не ги знам тия работи, ама и не знам да има много българи чакащи за Македонски паспорти, но пък знам за хиляди македонци очакващи с нетърпение български паспорт ;) Ама сигурно е така както казваш...

Е, и?

БЪЛГАРСКИЯТ КОМУНИСТ НЯМА РОДИНА И НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО , за разлика от сръбския ,румънския и гръцкия , нсият си мисли само за корема ....!!! Жалки душици !!!!!!!!

"лекарствата като например антибиотиците се безплатни" Няма нищо безплатно-ако не плащаш нещо директно -то го плащаш през данъци...Правителството преразпределя пари ,а не ги бере по дърветата...

Хубаво, хубаво, колкот да е хубаво да си в тотална изолация от ЕС и НАТО? Това че нещо е по-евтино не значи много- означава ,че е трудът е евтин. Не са цъфнали и вързали- нямат икономика, ок. 40 % офиц. безработица, тотално етническо разделяне и феодализиране на държавата, както и напрежение. В редица градове шоф. книжкин се издават на бюрмски и албански език, мин. есен родители незаконно смениха табелите с имената на 'македонски' герои на училища, защото ги... дразнели и си искали имената на училищата с техни албански герои. като е толкова хубаво, отидете да живеете там.