Праляк предложил отрова и на Младич, но той отказал

Хърватският генерал Слободан Праляк, който се отрови с цианид в залата на съда в Хага на 29 ноември и почина, е предложил отрова и на генерал Ратко Младич.

Обратно в новината

Коментари - Праляк предложил отрова и на Младич, но той отказал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един мъж на честта по-малко. Жалко.

Хитлер се отрови. Гьобелс се отрови. Гьоринг се отрови. И Праляк се отрови. Убийци и самоубийци.

ама онези на направиха такъв цирк: о, вижте ме! Умрях от смях, за мен той е страхливец бягащ от заслуженото!

loyola

Казват, че и при нас на погребението на бай Тошо имало голямо струпване на народни маси

ХИЛЯДИ ХЪРВАТИ ДА ПРИСЪСТВАТ :)) ... ЕЙ ТВА Е ХУБАВА СМЪРТ ... ..

каските на оонето е трябвало да убиват мюсулмани ,за трафик на чов. органи и едновременно да ги превърнат в жертви,причинени от сръбска и хърватска страна .хага трябва да заличи следите и съмненията в този ам-евр.геноцид . това са най-висшите евроатлантич. ценности,с които дебилите ТРЯБВА да се гордеят !

Ей антизлобаре като руски трол си умен!Като иво христов си умен!Като Лавров си интелигентен!Да знаш!

милошевич е бил агент на цру ли? Че защо си го арестуваха тогава?

давал съм наи малко по 5 пъти тел си номер на еврогеичетата тук : маиора , щерев , 1 , морски вълк и т.н. еи така да си полафим ... що един не посмия да ми се обади ... а иначе съдят постъпката на генерала и дават акъл ... страхливи лекенца !!!

Ти би ли изпил чашката ?

Яз колко чашки съм изпил, и пак че пием ...

критикуващите световни медии ,спонсоризирани от сорос трябва да си изпълнят задълженията,както и хърватите към Генерала .

Герой или не - хърватите да си решават. Тяхно право. Да попитаме обаче т. нар. трибунал в Хага колко са осъдените там бошняци и албанци.Щото , като теглим калема излиза , че в Сърбия гъмжи от военнопрестъпници , в Хърватия тук- там някой и друг , а при бошняци и най - вече албанци военните им - света вода ненапита !!

какво да питаш, то си пише. Има и бошнаци осъдени. Всичко е поред жертвите. Най-много са жертвите от босненското и косоварското население. Най-много са убивали сърбите. Така е пропорцията и при присъдите.

Шило

Страшна е идеята за това, да бъдат третирани хората по такъв начин поради произход, етнос, на религиозна основа. Броят на жертвите е резултат на това. Наказанията трябва да са еднакви!

Ами напиши с цифри. Така излиза че е твое мнение, неподкрепено с факти. Защо пък да не е обратното?

Голям герой, няма що. Правил се е на мъж пред старци , жени и пеленачета.

имаш ли смелост да умреш за идеите си? май не, защото смелост нямаш, а и идеи нямаш

тоя кре.тен е убивал за идеите си, а не е умирал за тях! умря от страх от възмездието!

така е, страхливците се самоубиват. Явно този си е видял грешката и не е можел да живее повече или пък го е било шубе, да не попадне на ислямски затворници.

Сороски изроди като теб не могат да разберат такива неща, чупка глупако.

Осъдиха хората с достойнство, които не се съгласиха да целуват евроатлантически задници, докато плужеците с истински престъпления се измъкнаха безнаказано

И какво, наглите еврокомундели не разрешават даже хората да отдадат почит на героя. В какъв фашистко-комунистки съюз сме се забъркали, Северна Корея ряпа да яде. Жалки евроизроди!

Има фактологична грешка в статията, самоубил се е цианкалии, не с цианид.

Каква е разликата между цианкалий и калиев цианид, бихте ли осветили моето незнание.

Същото се съдържа в ядки. Реално в някакво количество не е вредно. Има го в бадеми, кайсиени семки и семки на ябълки май. Май от него идват характерен горчив вкус и мирис.

Абсолютно невярно! Не се съдържа, а при определени, за мен неизвестни, условия може да се образува цианкалий. Той е силна отрова.

"Междувременно световни медии критикуваха Хърватия за почестите и вниманието, които отдава на Праляк." Западноевропейците са брутално нагли!

Генерал Праляк е смел мъж! Младич сами си преценете! Статията е опит да представи Младич, като достоен мъж, който е осъден доживот, НО ще се бори!ха ха Генерал Плаляк показа какво е смелост и достойнство смятам че под 1% от хората биха били тъй смели и отдадени на идеята, като Праляк!

Което си е вярно, вярно си е. Достоен мъж- те затова го и осъдиха него, а не другите десетки хърватски истински военнопрестъпници. Относно другото- не е 1%, а 1 промил, според мен.

Спомних си за битката при Ватерлоо. Гвардейците на Наполеон са обградени от англичаните. На всички е ясно ,че отърване няма. Генерал Уелингтън джентълменски предлага на командирът / генерал Неи/ да се предадат. Отговорът: - Лайно! Гвардията умира ,но не се предава. Поклон пред тези ,които НЕ СЕ ПРЕДАВАТ!!!

Ген.Камброн (а не Ней) през Google translate. "Merde!" в случая има смисъл на "По-дяволите!". Англичанин в подобна ситуация би казал "Fock!", но не бихме го превели "Заби!", нали?