Опозицията в Македония показа нови скандални записи

От един от новите записи става видно, че македонският премиер Никола Груевски си поръчал по каталог специален Мерцедес за 575 хиляди евро.

Обратно в новината

Коментари - Опозицията в Македония показа нови скандални записи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието би трябвало да е "АНБ публикува определени записи от подслушванията си"! А както знаем - там се записва всичко и за всеки! Всеки един си има досие! КГБ ряпа да яде!

Общо взето картинката в БЮРМ е ясна. Единствения въпрос е КОЕ РАЗУЗНАВАНЕ Е НАПРАВИЛО ЗАПИСИТЕ. Руското или американското???? Имайки се предвид, че партия на Зоран Заев е СОЦАЛИСТИЧЕСКА, дори Станишев я припозна като партньор на ПЕС, най вероятно РУСНАЦИТЕ СА СЛУХТЯЛИ СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР И ХОРАТА ОТ КАБИНЕТА. Явно Русия дестабилизира Балканите със замах.

Абе умен, значи тебе въобще не те интересува какво са говорили, а единствено е важна клюката КОЙ е направил записите.

Докато тези се врънкат и слушат чуждите посланици, албанците ги превземат без съпротива. Те вече са една трета от населението на страната. И са вече на хвърлей от нашата граница. Същото се случва и при нас с циганите. Увеличават се в геометрична прогресия. Спомнете си какво беше съотношението преди 25 години и се разходете сега. Има огромни райони, в които не ви стиска да стъпите. А ердоган си го каза в прав текст. Косово е турция и турция е косово. Честити евро.. пардон анадолски ценности.

Гледахме сериала "Ало, Ваньо". Македонският ще е със същия щастлив за записаните край.

Ако проверят записите и няма филтри за прикриване на имитация на глас, може да се твърди, че са автентични. Записите с Ваньо бяха яко филтрирани, за да не си личи честотната характеристика на гласа. При цифров запси или неманипулиран аналогов запис този ефект е невъзможен. За това може да се твърди, че записът е попълван с имитаторски глас. Имитатори на Боприсов много. И все добри. БСП пак ви метна на върбата и ви поклати. Както с печатницата от Костинброд. А бе много сте лековерни!

тия макетадонски управляващи големи комплексари. същите като при нас в БГ.

Склонността към мошеничество, прахосничество на държавни средства за глупости и тъпотия на управляващите е поредното доказателство, че македонци няма, а са си чисти българи.

и в булгария е същата работа

Тия трябва да се поучат от българския опит. В такива ситуации се задейства едно разследване кой е подслушвал премиера. Ако не знаят как да питат за случая "Мишо Бирата"

АМЕРИКАНСКИТЕ ЯНИЧАРИ ИТУРСКИТЕ ТАЛИБАНИ ОТДАВНА РАБОТЯТ ЗА РАЗДЕЛЯНЕТО НА БЪЛГАРИ , МАКЕДОНЦИ И СЛАВЯНСТВОТО... А ЕДНО ВРЕМЕ НЕ Е БИЛО ТАКА ! ЕТО ПРИМЕР СЪС ЦЪРКВАТА "СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ " В ТОРОНТО Края на август 1910 г. събрание от 200 души с говорител йеромонах Теофилакт слага началото на кампания за събиране на средства за построяване на храм и учредява Македоно-българска източноправославна църковна община Св. св. Кирил и Методий в Торонто. 28 септември 1910 г. общо събрание прави подробен отчет за събраните средства и за броя на имигрантите по това време. Взето е решение да бъде закупено място или готова сграда за построяване на храм, който да носи името на солунските братя Кирил и Методий. 1 октомври 1910 г. комисията по събиране на парични средства и преброяване на нашите сънародници отчита, че в Торонто има 1094 имигранти, преселници от следните области: Костурско, Македония 514 души Леринско, Македония - 332 души Охридско и Преспанско, Македония 121 души Битолско, Македония 42 души Кайлярско, Македония 32 души Демир Хисарско, Македония 15 души От Княжество България 38 души 24 ноември 1910 г. закупена е сградата на ъгъла на Тринити стрийт и Истърн Авеню за 5,000 долара. Долният етаж е приспособен за църква, а горният за събрания и училищни занятия. Членският внос е 3 долара за година. Януари 1911 г. събрание за избор на църковно настоятелство. Йеромонах Теофилакт приема предложението да стане енорийски свещеник на храма. 24 май 1911 г. храмът е осветен от руския митрополит Платон и йеромонах Теофилакт.

Елементарни скандали за наивни избиратели. Когато народа разбере, че за политици от този ранг е по-важно не колко ще вземат, а колко ще дадат (и дали изобщо имат капацитета да го направят!) на държавата и народа, тогава може и да се промени нещо.

Колкото повече слушам и чета за македонците, толкова повече си мисля, че за тия пет пари не трябва да се дава и хич такива не ни трябват в държавата. Освен това като ги гледам, те са типични български простаци, ама като две капки вода! Управниците им са същите подлеци и лицемери. Направо Господ ни е спасил от тях!

РУСКОФОБИТЕ И ЕВРОГЕЙЦИТЕ В БУЛАРИСТАНА СА ГОТОВО ДА ПРОДАДАТ БЪЛГАРСКАТА ДЪЩЕРЯ НА АЛБАНСКИТЕ ШИПТЪРИ ОТ ХАЛИФАТА , САМО И САМО ДА НАПРАВЯТ СЕЧЕНО НА РУСИЯ И СЛАВЯНСТВОТО :))))

и тук се чувства дългата ръка на путин и неговите служби

Да не ти е бръкнал в задното отвърстие, че я чувстваш.

баи ганиовци ама на квадрат ...егати и елементарниците

събуди се бе, комшууу! Кривите захапки не вещаят добро. Питай патило, не старило.

ако си мислите че в БГ е различно???

тва новина ли е? Нов автомобил, ама тва, само за премиера ли? Ам чи, таквиз автомобили карат и нашите телефон. измамници, че и по-готини. Баси, на макетата и политиците изостават след наште мафиоти.

Защо българските министри не закупуват служебни коли за лично ползване? Защото са спечелили много пари с честен труд и спестяване от закуските. И си купуват такива коли със свои пари. А този мухльо вместо да пази я царе, я генерални секретари, нищо не работи и само краде.

болканска породия ферарита , братчеди , търгове навсякъде една и съща:)

забравих да допълня тоци-тръби -флашки бря бря що не си пасете овцете ами сте тръгнали да се пишите европейци:)

за да е пълна картинката протесни тролове , алчни албанчета,американци , руснаци каси каси и пак каси и как да се откъсним от корените си билета и досвидание:)

Янките и Брюксел трупаха компромати в продължение на години вместо навреме да скръцнат със зъби и притиснат корумпираните и алчни политици. Щом "Турски поток" доближи до Европа и чашата на търпението изведнаж преля и "случайно" фактите излязоха вкупом наяве...

Русия и Сърбия си сложиха Груевски, сега да подава ОСТАВКА както Орешарския.

Оставка на Груевски руската подлога назначена от Москва.

бе какъв премиер бе ? у нас един министър на отбраната поръча две лимузини и ги боядиса РОЗОВИ бе ! за да иде щерка му ,на кво беше там ?! та от кои беше този ?

наша тиква Борисов си поръча барем две бронирани Аудита за по 500 хилки всяко и никой нищо не му каза, то българина си спинка още, като го крадат.

на тебе ли ти ги поръча ??? или ти си от ония знаещи ти те ,дето нищо не знаят,ама много лаят

Кола за половин милион , а наш боко ІІ българоубиец 16 милиарда и народа спи и коментира гърци и македонци / чисти българи /

лари , какви българи са тези югославски цигани ? що не идеш в скопие , да им го съобщиш това, дека са бугаре ?

Пак е имал срам, да не бие на очи, че колата е на премиера, се е опитал да я маскира. Тук при нас кметове карат такива коли и не им пука, а там премиерът го е срам да каже, че се вози на кола за толкова пари.

Кой записва властта в Скопие? Кой дава записите на опозицията? Да записваш някой,и използваш записа в такива игри за власт и потоци газ е незаконно.

Нали никой не се заблуждава, че тия записи ги е направил някой дисидент с уокменче с години наред шетал из държавния апарат? Нали никой не се заблуждава, че това е в името на хората и че с новите управници нещо ще се промени. Ако има такъв балък, бих му препоръчал да си припомни театрите у нас преди 1 година. Цялата работа е дали да (не) мине тръбата.

тРЪБАТА НЯМА ДА МИНЕ И ПРЕЗ МАКЕДОНИЯ. НАПРАВО ЗА ИТАЛИЯ!

като и у нас,народа е принуден да гласува за "най-малкото зло",а не за най-достойния ........и да го сменят,настоящия....каква ще е разликата като отново ще се върнат предишните дето настощия е сменил...все отбор сърбофили

Пожелаваме успех на македоснките събратя... Нека успеят да свалят тази паст...

Като чета за новите скандални записи за власта в Македония си задавам въпроса: Каква е разликата между македонските управници и българските? Видимо приликите са повече от разликите.За записите си ги имамаме и в България-Мишо Бирата и заверата в Банкя с прокурор и бивш земеделски министър..Мерцедес за 575 х.евра или брониран джип за 350-400 х.евра.

Направо се е олял като мужик след жътва. Той уволни ключови фигури, за да опази властта за партията, но няма да се измъкне жив, защото позорът го залива със страшна сила. Зад този американците ли стоят или Белград го пази?

Казах ли ви, че комунетата ще изкарат още некоя Патрашка! Сценариста е един и същ. Удари на камък в България и премести тръбата извън ЕС. Неслучайно сърбите "изведнъж" проискаха руски газ.

Те и у нас ги показаха,но най много да ги хванете за шлиферите.

Думата грък винаги се е използвала в историята от самото население на днешна Гърция в отрицателоен смисъл. Днешните гърчета започват като население от Волос надолу, а истинските са в областта на голяма Атина. Балканските проблеми са основно ртезултат от действията на св. сили и кукловодси, които нямат интерес от мирни Балкани , но най-вече от силна и просперираща България, защото тя е най-старата съвременна държава в Европа, която съществува на същото място и под същото име от деня на официалното си конституиране. Няма друга такава и това не дава мира на много хора. Освен това е доказала с примери: политически, военни, културни и пр. , че е фактор, с който трябва да се съобразяват, въпреки всички усилия да се докаже обратното. Част от тази игра е създаването на т.нар. македонски език (един нелитературен вариант на бълг. език), в който изкуствено за включени смешно звучащи чуждици, за да се скрие фактът кой е първообразът. А сърбетата с техния кафански език са още по-смешни от македонците. Да не говорим за умишлено изкуствено създадения румънски език... Ето така се всява разкол и се настройват едни с/у други братски народи с общи корени, а неграмотната тълпа се люшка според волята на кукловодите.

значи , единственият човек във ваше село , дето се е научил да чете , го е направил в браила !

Остъава да си признаеш без бой какъв език се е говорил в Браила преди англо-саксонците-илюминатите да създадат румънскио език. Може да се окажеш прав...а ние ще ти простим.

VIPER

Интересно кой ги прави тези записи и после ги дава на опозицията... Управляващите че подслушват е ясно , но не вярвам сами да си забиват ножа в гърба. По-вероятно е телефоните им да се слушкат от други служби , като при нас

ЦРУ

ъхъ