Кристалина Георгиева идва на официална визита в България

Главният изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева пристига днес на официална визита в България, съобщиха от офиса на институцията у нас

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева идва на официална визита в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази неграмотната няма ли как да изчезне в небето ?

Абе тая нали беше ,,българка"?! На каква ,,визита" идва в Родината си? С визита се ходи НА ГОСТИ В ...ЧУЖД ДОМ ! Дърта,мазна,тънингована ...ПАЧА....БЕЗРОДНИЦА !

Айде нема нужда. Да си стои където е.

Поредната прасешка история в кочината.

Те мразят.

Сталинка малко позакъсня трябваше да дойде на именния си ден 26-ти ноември и да почерпи, ама нейсе става и на патерица.

не те искам, срамота и позор за България!

С какви очи идва тази в България? Сталинка е единица мярка за наглост!!!

ОТВРАТИТЕЛНО ЖЕНИЩЕ!!!

Пърчовина и нейната СБ са главните виновници за мизерията, неравенството и глада по света.

Що така сте го написали? Кристалина си е от България и е редно тук винаги да си е у дома. Вие като си ходите у вас на официално посещение ли сте? Или щот сте такива хора, затова и работата ви такава...

Ние Кака Кристалина не я харесваме,щото не развява червеното знаме и не следва партийната линия.Виж,ако скандираше "Вечна дружба" и "КПСС-БКП",веднага щяхме да я припознаем като наша любимка.

Ама тя тази Българка ли е, че си идва на ОФИЦИАЛНА визита? Или може и на неофициална? И аз мисля след няколко дни да посетя Варна с ОФИЦИАЛНА визита. Дали кмета ще ме посрещне?

Лелята надуши кьор-софрата! Ще пада лапане, ей! Преди време се беше понас...рала и не смееше да си покаже носа в България, ама вече се е отмирисало. Дето викат хората, всяко чудо за три дни!

Стрина Кристалина идва да похапне български шарани. Не е случайно избрана тази дата.

нюх. По-добре кило шаран за 6 лева, отколкото риба тон за $16 паунда (0.43 кг)

С някоя кост от шарана,дето ни направи всички шарани.Кариерстката нищо добро не сме видяли от нея,както и комуниската Бокова,с оная крадла с козметикста я направиха шев в клуба на Пасито,абе служи за ,,наши хора,,Тъка наказаха крадлата,а и тая офи ислната беше обвинена в присвояване.

Шут о гъзо на тази персона нон грата, шут о гъзо и на световната банда...!!! Дааа...!!!

Марш оттук, прасе продажно !

хор "Бодра смяна" а Сталинка ще дирижира

да каца в България на тая гнусна свиня.

Ни срам, ни очи... След Клоуниадата очаквах интригантката да минава транзит през България.... ... ПП: Пу-пу, да ние й е уроки - загладила косъма...Соросоидката се е успокоила на новото си работно място...

Подсигурен ли е преводач?

то Америка. Юу ар нот вуелкъм.

ГОСПОД БИЛ БЪЛГАРИН !!!

Ли не вярваме на Стал.......Не е за добро,и тая работи против страната ни.Бокова какво направи добро за родината си ,аз ме знам.Тая препоръчваше Б-я да се насели с мигранти да компенсира геноцида на които сме подложени,загрожена е повече за срабите ,отколкото за българите.Тя е еддма от мразените уж българи

Защо ни занимавате с нея - че си идва една родоотстъпничка???!!

Няма отърване от този киликанзър.

на официално посещение в родното си село?

дано да падне самолетът с тая пачавра противна

на това безродно, чиновническо и бездушно същество, което се изживява като "космополит" (видяхме й визитката, където се е записала като европейка, а не като българка) какви са й по народност родителите!? занзибарци? американци? бразилци? какви са, бе!?....а, да, по сталинско време са родили истинска сталинка-европейка! на "официална визита в България" щяла да се домъкне, моля ви се, все едно е английската кралица, а не обикновена тетка-кариеристка без род и корен, че и без абсолютно никаква полза от нея!!!

Взе ми думите..... :)

КУЧЕ - СЛУША ГОСПОДАРЯ СИ! ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА Е , ДА НИ Е ГАДНИЧКО, ЩОТО СИ ЗНАЕМ КАКЪВ ЦЪРВУЛ Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!!

И родителите и не са българи. В техните ЦВ-та пише, че са колхозници /селяни /.

Стрина -Буля Стрина -Буля-комисар, на калинките-другар. Желева от пост измести, пее днес банкерски песни, за натегнати пружини, в социалните машини. Нови заеми предлага, кой ще връща-не засяга. Стрина -Буля е световна, гласовита, гороломна. Помощи навред раздава, сал в България:-Не става!.. В Перник и във село Бисер, участ зла:-но няма мисъл. Вместо помощ:-Все съвети!... Брюкселски авторитети! Стрина буля- сто по сто, днес не ходи за месо, хляб и мляко да купува, ток да плаща...Колко струва всичко туй за пенсионера? Туй от Космоса го гледа! Стрина буля Пицко хвали, не поглежда как са крали! Със заплата цял милион, тя мухата кръсти "Слон". Кат размърда се площада, вик от Брюксел:- Тъй не става! мигом ни предлага грес, все в банкерски интерес. Стрина -Буля може много, да помогне на народа. Смелост. Топки за двамина! Жалко, няма Буля- Стрина!

ТОВА ПЪК НАКАЗАНИЕ ЗАЩО ???!!!

Само тая селянка липсваше!

Тая върна ли парите на Ек, дето ги открадна за Лични Транспортни разходи и Английските Евродепутати, я Гепиха да КРАДЕ

лешоядите се събират да дооглозгат нещастна България !!!шефа на БНБ Радев нали я ръби ,а сега и официално !!мръсници !!!