Самоубилият се Слободан Праляк е погълнал цианкалий

Осъденият за военни престъпления Слободан Праляк е погълнал цианкалий, заяви холандската прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Самоубилият се Слободан Праляк е погълнал цианкалий | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С цианид се мре до 5-6 минути заради блокаж на окисляването в кръвта. За два часа и повече се мре от арсеник , който е парализираща мускулатурата отрова. Джурналя ! Кво да ги правиш ?

Зомби като павлик морозов и другите руски производства,като матросов и т.н.

Руски агент.Да върви при Ленин

Генерал Праляк е национален герой на Хърватия. И умря достойно с думите ,,презирам вашата присъда". Вчера парламентът в Загреб почете смъртта му с едноминутно мълчание. А защо извънредният съд в Хага не съди злодействата на мюсулманите в Босна и на други места ? Примери много ...

защото европа е ислямизирана. приемат и са приемали пари от араби и турци след вожните в европа (било е много зле) и сега бумерангът се връща - не можеш да ги мръднеш, защото са с правата си. като на запад са прибирали много повече пари от тях отколкото на изток.

Руснаците изтепаа 250 000 чеченци, 2.5 милиона афганистанци, 500 000 сирийци! Съд за тях дали ще има?

Само като му видиш мутрата на тоя урод и ти става ясно всичко!

На балканите скоро няма да се родят други като него.избор на свободен човек!дерзайте и си мислете колко от вас биха избрали този път

Последните истински мъже на Балканите си отиват

много активис от дъ пъ сето тука бе

дайте от същото на меркел, юнкер, обама и клинтън! хилари клинтън. на сорос не му давайте! ще доживее още хиляда години рептила гнусен.

Дали някой юнак от нашия парламент може да бъде мъж като тоя?

Тази снимка май най- добре ни разказва защо българските политици не смеят да гъкнат против новите си господари. Единственото което ще получат гратис от Хага и Брюксел ще да е това което този мъж е изпил.

Като антидот против цианкарий се натриев нитрит или натриев тиосулфат. KCN е калиевата сол на синиловата кисерина. Извистият Циклон Б, произвеждан от Байер за изтреблението на еврейте през ВСВ.

ПРОТИВООТРОВА, малкия. Другите ти очебийни грешки няма да ги коригирам. Не ми се мисли какви "грешчици" ще допускаш като изпълняваш рецепти с подобна неграмотност.

И сега кво ви се заяждаш, че съм използвал чуждия термин. И двете означават едно и също на български. В цялата световна лигерагура ке използва антидот. А, за грешките писах от тел в движение. Може да ми се развестила кватурата на тела. И не ми прави на много умен , щото те си. Работа в токсикологията на ВМА и определение съм свършил повече работа от тебе, досега. Дришьо.

генерала не се отрови !!! тои доказа на меките североатлантически китки , че са меки китки !!! чест и слава !

Грамотното химично название на това вещество е калиев цианид.

докато се хващате за подобни дреболии , вместо да се заемете със сериозните дела ...все ще сте роби !!!

Цианкалий или не - човекът си е отишъл. При това - достойно. Той е един от първите на Балканите, който е водил бой с подразделения на джихадисти, дошли от други страни. Пак от това време са и първите снимки на обезглавени от тези муджахидини (както официално се величаят самите те) християни - бяха им нахвърляли главите в един сандък и с гордост са се снимали до него... Нито един от тези муджахидини не е бил изобщо разследван и съден в Хага. Осъдени от трибунала са едва 2 (двама) мюсюлмани - албанец и бошняк. Като бошнякът е осъден защото действал точно с такива - муджахидини. Правосъдие е едно, а справедливос - друго. Особено при лицемерни и прилагащи не двойни а тройни стандарти организации като ООН. Да, трибуналът поже да е въздал правосъдие, но справедливот - не.

А виновниците за тези войни Бил Клинтън и Мадлин Албрайт кога ще ги отровят публично?

Хагския трибунал изпълни успешно ролята си на репресивен политически орган.Но къде са виновниците за войната в бивша Югославия.Къде е Монгомери ,който се хвалеше че ще запали балканите и го постигна.Защо никой не ги съди тех?Защо никой не съди косовските и босненските командири които избиваха цяли сръбски села?Явно има друго право , щом си със САЩ значи можеш да убиваш безнаказано. Но дали няма да дойде време да се плаща тази сметка?

Хашим Тачи номиниран ли е за нобелова награда!? За мир.

Има да изпрати още един тир с органи и като приключи го номинират, но сега е зает човека.

То туй ще е друга номинация - за медицина. В областта на трансплантацията.

истинският убиец на милиони хора е собственика на ам. долар,според законите на логиката .спекулациите засега не са забранени ,може би скоро ще си измислят и удобен закон ,другарчетата дължащи обезщетения на цялото човечество ...

едва ли ще видиме ,,косоварски,, албанец в хага, както и ,,снаиперистите,, от сараево...!!!

албанци в Хага имаше. Цели 9 души, но оправдаха 6 от тях!!!! Единият от осъдените получи 4 месеца затвор, а друг го пуснаха предсрочно. Сърбите обаче са 103 ... и повечето получиха срокове по 10-20 години затвор.

Странно умират подсъдимите на съда в Хага. Едни ги убиват в килиите а други се самоубиват. А медиите пригласят, колко демократичен бил ЕС!

Оф, аман от двойни стандарти, лицемерие и пригласящите клакьори на всяка власт и система! Най-големите слуги на СССР станаха най-верни на ЕС и НАТО днес.

Шило

Не оправдавам двамата Слободан, но се питам, що нищо не се прави срещу мюсюлманите, които избиваха сърби? И няма ли да има възмездие за тези, които бомбардираха на сляпо Сърбия? Какъв имидж и какво доверие да има при този двоен аршин?

ако въпросът ви е към господстващите и самодоволни ционисти ,едва ли ще получите задоволителен отговор .имиджът и доверието не са евроатлантически $енности .

Съдът е осъдил Праляк на 20 години затвор, като около 2/3 от срока на присъдата вече е излежана от него. Никой и нищо не може да снеме отговорността за смъртта на Праляк, приличаща на самоубийство, от председателя на съдебния състав и от началника на охраната на съдебната зала.

Не съдете, за да не бъдете съдени (Мат. 7:1) СЪС СИГУРНОСТ ТЕЗИ КОИТО ОСЪДИХА ГЕНЕРАЛА ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ. ТЕЗИ СРЕЩУ КОИТО ВОЮВА ГЕНЕРАЛА РЯЗАХА ГЛАВИ И УБИВАХА ДЕЦА В СИРИЯ. СЕГА СА В ЕВРОПА - във вашата Европа. Дадохте им убежище, храните ги с парите на САНЪКОПЛАТЕЦА. А ТЕ ПРАВЯТ САМО ЕДНО - размножават се като хлебарки. Вашата Европа осъди не само ПРАЛЯК , но СЛОБОДАН МИОШЕВИЧ. ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ ДОЙДЕ от същите тези с които воюва ГЕНЕРАЛА. Те могат да правят само едно - да убиват. Сега проблема който решаваха Милошевич и ГЕРОИТЕ МУ генерали от СРЪБСКАТА АРМИЯ , вече е и ваш. ТЯХНАТА ВОЙНА ВЕЧЕ Е И ВАША! ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА БОКЛУЦИ ТАКИВА!

Много истина има в думите ти ине споря, освен за едно.Тези които осъдиха генерала са част от плана на прокълнатите, чиято единствена цел е унищожение на християнството.Много ни трият и не дават гласно да го оповестим или коментираме.Цялото ръководстяо на ЕС и страните членки първо се одобрява от тях.За това Меркел ще стои там докато умре.Плана със настъпващите мюсюлмански пълчища е разработен от тях и се осъществява с техните пари и мюсюлманската злоба.Всеки нормален християнин го вижда това.И както криптовалутата се изправя срещу еврейското творение-книжната банкнота и особоне зелената, така и идеология която успее да пребори тяхната-юдейската може да спаси християнството.За това са тези мощни медии които безспир промиват мозъците и ни учат, че трябва да сведем глава пред мюсюлманския нож.За това са Меркел и БХК и всички като тях.Не знам за добро или лошо, но Русия набира военна мощ, но дали и там няма да проникнат пипалата на Юда никой не може да каже.Така или иначе сблъсъка предстои тепърва.

Още от времето на Омир, т.е. преди повече от 2800 години, белег за цивилизованост е било даването на възможност тялото на убития враг да бъде погребано от неговите близки. Изглежда, трибуналът в Хага се бои от погребението на Праляк, затова си намира несъстоятелни оправдания да не се съобрази с традицията на цивилизованите.

Това убива за секунди, бе, как три часа са го "спасявали"...

Ако линейката е дошла след един час , при явно смъртоносно отрсвяне , сега трябва да съдят виновните !

"Тялото на Праляк ще остане на разположение на трибунала в Хага до края на разследването на смъртта му" А ПОСЛЕ ГО ВЪРНЕТЕ НА БЛИЗКИТЕ МУ ЗА ДА БЪДЕ ПОГРЕБАН КАТО НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ, А ВИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ НЕГОВИТЕ УБИЙЦИ ВСЪШНОСТ ВИЕ НЕ УБИХТЕ САМО ГЕНЕРАЛ ПРАЛЯК. ВИЕ УБИХТЕ ЕВРОПА, която се превърна в лагер на същите тези джихадисти които воюваха в РЕДИЦИТЕ НА ИДИЛ , а сега в латентно състояние чакат часа за да взривят стария континент. ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ТО МНОГО СКОРО КОГАТО ЦЯЛАТА ТАЗИ ИЗМЕТ , НАРЕЧЕНА ТРИБУНАЛ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕНА ОТ ИСТИНСКИ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД.

величието на подвига, докато произнасяше присъдата съдята каза че 13-те вече излежани години се приспадат, означава че скоро са щели да го пуснат на свобода но това не му е повлиало, ... така се отстоява офицерска чест

Съда в Хага е компрометиран. Защо не съди САЩ и НАТО за Бомбардировките на Югославия. Именно САЩ и НАТО подкрепят радикалният ислям.

Продажните съдии от хагския съд вкупом могат да се застрелят! Тези купени мърши СЪДЯТ САМО ХРИСТИЯНИ - така им е наредено (и добре платено!) от световните кукловоди. Престъпленията на ислямистите в Европа (взривяване, колене, мачкане с камион и пр.) спрямо християни минават под мотото "извършени от психично нестабилни лица" и не се е чуло и видяло за осъдени от нито един съд - национален или международен... Медиите мълчат за ислямския геноцид над християни в Близкия изток!... Га-довете от съда в Хага служат усърдно на антихристите, които се опитват да погребат Европа!!! Но в Съдния ден Бог ще им въздаде според заслугите!