Коментари - Македония пропусна над 1500 сирийски бежанци | dnes.dir.bg
назад

Македония пропусна над 1500 сирийски бежанци

Македонската полиция допусна над 1 500 бежанци от Сирия да преминат границата край Гевгелия, след като прекараха три дни на открито в ничията земя.

Обратно в новината

Коментари - Македония пропусна над 1500 сирийски бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писах вчера в тема за бежанците за разговора си с еин сирийски младеж в София. Каза ми, че бягат от военна служба в Сирия и нама да се върне, каквото и да става. Намерих потвърждение в пресата от един друг сириец в Македония: Али от Сирия обяснява от какво бяга. "Трябваше да вляза в армията на Башар Асад. Не бях сигурен дали няма да се бия с брат си, който е в Свободната армия. Не съм искал да напускам дома си". Наистина има много младежи. Но Башар Асад свиква в армията и запасняците.

Това са си техни проблеми, да си ги решават. Какво прави тоя младеж далеч от родината си, в която е оставил близки на произвола на съдбата? Позорно е млади хора да бягат от военна служба, да си стои в Сирия и да воюва с ИДИЛ, защото ИДИЛ ще съсипе родината му на този родоотстъпник!

Прави ли ви впечатление, драги българи, че продажниците от антиБХК и други сродни НПО-та замълчаха като за.ници? Дори и тези безродници взеха да разбират, че ако се изсипят у нас стотина хиляди ман.али, и на тях ще им се стъжни живота. Дано това нещастие, което надвисва над Европа и България накара боклуците от НПО-тата да се вразумят и спрат с пропагандирането на фалшивите "европейски ценности" и изливането на антибългарска помия.

Само Хитлер и Химлер са научили бежанци , мюсюлмани, цигани и евреи да работят. Някой, някога да е чул евреин да работи , например като касиер , в склад , или нещо подобно. Не. Цял живот само търговия и алъш - вериж. Мюсюлманите същата работа. Дай му само да продава там, да върти барове , ресторанти и това. Няма примерно да вземе да се хване да научи нещо занаят , професия. Нищо такова , братче.

екак няма да идват в средиземно море ги хващат и вместо да ги варнат обратно ги прибират в италя и гързя това се разчу в африка и арабя и ето ти последствията главния виновник е германяя тези тапаци там прибират цялата тази паплач дават им пари и покрив и всички искат там докато тези наивници не се усетят нищо нема да се промени

Тази нощ от Македония в Сърбия са преминали около 5000 души през граничния пункт Табановце. Според сръбската държавна телевизия бежанският поток не спира. Не мога да разбера сърбите! Хем затвориха границата си с Македония, защо я отварят? Ама по-добре да ги изсипят пред вратата на Унгария :) При толкоз народ и стената, дето я строят, няма да им помогне тръгнат ли да я щормуват!

99% от тези емигранти никога никога няма да се интегрират, по скоро ще си направят гета като малката сирия, малкия пакистан, или малкия афганистан. във швеция вече си имат първото поколение от родени в швеция и повечето незнаят и дума шведски. и това не е най големия проблем, проблема е, че поне 1% от тях ще станат терористи а това вече е нещо с което нити една европеиска полиция не е подготвена да се справи, а последиците за обикновения европеец ще са много неприятни.

тези хора не са бежанци, те са икономиюески емигранти. те казват, че просто искат да са някъде на сугурно и мирно място, това обаюе е пълна лъжа. до колкото знам турция, гърция, македония, не е във война и това означава, че вече са на сугурно място, но не те искат да са и на място където да им плащат, настанят и хранят и да си лежат и не правят нищо.

как да не правят нищо - разваждат се

Бежанците повече от всякога са жизнено необходими за застаряваща и обезлюдяваща се Европа, особено за страни като България, кой ще съхрани културата и традициите на тези страни, измиращите и свършващи европейци ли, ами тях няма да ги има вече след някое и друго десетилетие, а бежанците умеят да се плодят и бързо да се адаптират.

Преди няколко години четох много подробно изследване на някакъв американски университет , където се доказваше ,че на всеки един милион имигранти не се раждат по 150 000 коренни жители.Простото обяснение беше ,че средствата ,които се отделят за емигрантите , се плащат от данъците на местните и са ключови ,когато се взима решение за още едно дете в семейството.

Провокации като тая пробутвай на мангалите от твоя етнос. Българите са наясно, че джихадистите не идват тук с цел да съхраняват културата ни и тая на другите европейски народи, а да ни завладяват и налагат безкултурието си и средновековната си религия. Затова възпитано ще ти кажа - ай сиктир от форума!

обиколил съм почти целия свят и още не съм видял интегрирани мохамедани емигранти.

Така е плодят се като мишки искат да ядат без пари и да произвеждат само ... фекалии !

ТОВА Е "Диверсията (от латински: diversio отклонение, отвличане от) са скрити и потайни, но внимателно подготвени специални мероприятия на диверсионно-разузнавателни групи или агенти по саботажа - диверсанти за изключване от строя на най-важните обекти или елементи от него чрез взривяване, палеж, наводнение, както и използването на други средства за разрушение и унищожение, които не са пряко свързани с налични военни действия (бой) , но с които се постигат определени желани от водещата диверсионна политика страна цели."

Защо за бога не виждате че това не са Бежанци и Бойци .

2 неща ТРЯБВА да се случат-да се спре войната в Сирия и да се охраняват здраво от Армия и Полиция границите. Това ще реши проблема с бежанците.

Само в Сирия ли? Афганистан , Ирак, Либия, Тунис, Мароко ... да не изброявам още!

Ужас, незабавно нашата власт Президент, Премиер да затварят границата и да изпращат армията и полицията по западната и южната граница. Тези орди ще ни залеят и ще ни съсипят. Има ли държавност и държавници? Незабавни действия са наложителни.

Вчера ги гледах по телевизията. Като се каже "бежанец" човек си представя окаяни, гладни, жадни, боси хора, търсещи подслон и къшей хлебец. Но не - 90% от "бежанците" са мъже, добре охранени и с наднормено тегло, надменни, с чуството, че някой им е длъжен всичко, подмятат смартфони, добре облечени и - нагли! Попитаха един накъде се е запътил - казва Швеция, защото помощите били от най- големите! Имаше и интервюта с африканци в Кале какво очакват във Великобритания. Очаквали по-големи помощи, отколкото във Франция, хубави апартаменти с телевизор и интернет без пари, автомобили, даже един спомена записване в Кембридж "защото е най-добрият университет". Тоест всичко им се полага. Ако не - ще ни бият и взривяват скоро. Ето с какво се пълни Европа, тежко и горко на поколенията.

Дам, болшинството са мъже, добре охранени са, дори забелязах, че са и доста добре подстригани. Очевидно по време на епичния преход са намерили време за фризура !

еми прави са мигрантите! тея неща дето ги искат, не би трябвало да са лукс никъде по света - достъпно образование,работа, жилище и интернет. Всеки има право да отиде там, където ги има и за съжаление банките, корпорациите, полическите мафии и грозната английска кралица някак се стараят да ги концентрират тия блага само около себе си и то в такива количества, които биха задоволили нужите на 30 млрд души, не само на 1000 отбрани самозванци . И в крайна сметка земното кълбо е на всички, всеки трябва да може да отиде там, където условията са най-добри! А ако накрая и в Англия стане социален ад като в Америка, 5 милиарда души по земята ще избухнат едновременно и ще смажат и банките и капиталистите и всичките им заграбени и привилегии. Зверския капитализмът трябва да разбере, че е невъзможен и няма как да съществува извън границите на доведените с биологични срдесва до олигофрения американци!

Е каква е разликата от домакина и госта, а да не забравяме че гостите се канят а не идват когато те поискат. Това е криворазбрано европейско гостоприемство с много сериозни последици

Никой не казва как ги вербуват,какво им обещават,че си зарязват родината. По колко пари им дават. Утре тези млади мъже орки с мускули,а не умиращи от глад ще им дадат по един калашник и ИД е превзел ЕС. Що за хора са това, с какъв манталитет като идват да паразитстват, да живеят по лагери,и да превземат чужди държави.

мюсюлмани, от семитско потекло.

...сега вече взехте да се питате ..каде е армiaта..дето тези ,които си деряха гарлата за да крещят думата "демокрацia"и искаха незабавно да се сакрати до минимум "ненужната "балгарска армia..и брояха парите и заплатите и пенсиите на военните...сега те пак са парвите и наи много крещящи и питащи каде е армiaта за да ни пази от нашествениците...ами няма я вече..защото я унищожихте...и сега сте т.н. "демократични жертви" на собствената си глупост и недалновидност...приемаики за чиста монета западните "демократични" ценности и американскят политически дебилизам свикнал цял свят да им слугува..щото те били американци и маи за нищо друго...

установявам, че Иво Инджев ама толкова време нищо не пише за тази инвазия на "бежанци". Свикнала съм, а нещо шукне, а той се обади в блога си - последна инстанция. Загрижен съм, че всички плюе - има право, но да ни насочи към правилния човек или хора. А то става безпредметно, ако няма предвид себе си като спасител.

Те продажниците не са чак толко тъпи, усетиха, че и на тях ще им се стъжни живота от подклажданото от САЩ преселение на народите.

Стига сте лъгали,че са само сирийци!

Значи те може да щурмуват и да се правят на бабаити, но не може да си отвоюват държавата обратно. Нали искат да си живеят в Сирия/Афганистан - обратно!

Не шокови гранати и газ, а минни полета по ничията земя трябват. Е огради с 500 V ток по тях. Разбира се, с необходимите предупредителни табели с черепи с кръстосани кости, които са еднакво разбираеми и за сирийци и за сомалийци. Ех защо македонците ги пуснаха? Това са не само гладни бежанци, които ще легнат на гърба на цяла Европа. Това са и фанатизирани мюсюлмани, които няма как да се интегрират с местните жители. Ще си се обединяват в гета, ще се женят помежду си, ще си носят навсякъде своята си култура и няма да им дреме за местната. Както е с нашите цигани.

Табели със свински глави и кръстосани бутилки.

досега лижехме здраво не само източните задници но и предници и се облизвахме. Ти какво предлагаш?Верно бе - защо не затворим границите си както рпреди - говря сериозно, въпреки че обичам свободата - да не влизат и излизат както преди - иначе стреляй на месо. Верно - това Станишеви, Бокови,Пирински те ходеха на наши разноски където си искат. Сега пак - Боковата, да не ѝ разказвам биотгрлафията на нея и семейството.

Според мен трябва да се върне казармата. Тези, които нямат завършен 8-ми клас да карат 5 год в казармата, където да получават основно образование (това се отнася за малцинствата), да полагат обществено полезен труд, да помагат при бедствия, при строителство и извънредни положения. Тези ,които имат само основно, но нямат средно, тогава да бъдат в казармата 3 години, а тези с висше да бъдат една година. Също така трябва да имаме постоянна професионална армия, тъй като е ясно, че се задава война(дали срещу исляма, дали срещу съседна държава) и трябва да сме подготвено. Също така е задължително да се вдигне ограда срещу Турция, Гърция и Македония !!! Това е според мен. Може да се допълнат още "опорни точки" уахха

Трябвало да се върне казармата! Кой сте вие, че да решавате някой нещо да прави против волята си - каквото е шибаната, смрадлива казарма.

Живота е задължения и права! Първо са задълженията, после правата!

Ти или не си служил в казарма 2 г. (моряци и граничари-3 г., с 1 отпуска от седмица), или си бил в политотдела на армията (ЗКПЧ-то) . Няма начин ако си бил член на БКП от "Ленинския набор" :) да не си изпълнявал заръките на партията - майка и в казармата. Затова са ти толкова скъпи спомените :).

Тъпите българи,кога ще си зададат основния въпрос:Кой е виновен тези хора да бягат от родните си места?

Въпроса е КАКВО ДА СЕ ПРАВИ. КАК ДА СПАСИМ БГ, ЗА ДА НЕ ПОТЪНЕ СЪС ЗАПАДА. Ясно е кой е виновен.

И какво може да направим,когато избираме да ни управляват хора,които лижат западните задници.По-тъп народ едва ли има в света.

Трябват ни национално-отговорни политици и възстановяване на армията, която да си влезе в правомощията.

Няма нужда да си задават този и др. въпроси ...по телевизията ще им обяснят всичко -сирииското правителство е виновно ,а братска Америка и съюзниците им от ИДИЛ се борят срещу него за защите на човешките права, демокрацията ,новите ценности и тн..

А отрепките от булгаристанският Хелзински комитет защо вече не е в Македония да защитят правата на бедстващите "мигранти"?

Има и друга теория. Отдавна се правят опити Африка да се обезлюди, първо пробваха със СПИН, не се получи, сега пробват с физическо преместване. Зеленият континент отдавна е апетитна хапка за световния "елит". Африка е необработен диамант с доста чиста природа. Кадафи и другите лидери, които бяха премахнати, пречеха на това завладяване!

Тъпи теории. Африка не може да бъде обелюдена, климата там позволява целогодишно земеделие. Затова и се множат кат хлебарки. Казано е отдавна, виж кому е изгодно това което става! Изгода от ставащото в момента могат да имат: 1) Европейските фашисти /това е техният златен час/. То се вижда че и у форума се надат на нов Хитлер. 2) Корпорациите биха имали изгода от унищожване на националните държави. 3) НПОшниците дет просто подработват на мигрантите.

Фашизмът се заражда като отговор на проблеми, които никой друг не е можел да реши. Лесно е в подходящите условия, а често историята се повтаря.

И какво ще правят на запад? Без език и образование ? В германия има турци вече няколко поколения и НИКОЙ от тях не се е асимилирал!!! Има такива дето са по 30 години в Германия и не могат да обелят 2 лафа на немски. Точно обратното става с руснаците, които се преселиха, много от тях дори имената си смениха с немски а децата, които им се родиха в Германия повечето не могат да говорят на руски. Така ако продължава скоро ще има европейски халифат а не ЕС. Навремето приеха хиляди бежанци от Косово заради войната, която отдавна свърши, но никой от тях и не мисли да се връща ! Раждат по 5-10 деца на семейство и скоро немците ще са малцинство. Пълно е с негри от Гана, афганистанци, индийци, турци и какви ли не. Има филми в ютуб с наши цигани как са осрали помещенията които са им предоставили. По гнусно нещо не съм виждал. Пълно е с проститутки от БГ и Румъния. Европа в момента е разграден двор и ако така продължава няма да остане и помен от нея. Единственото решение на проблема е НАТО да си влезе в ролята и да пази границите! И да стрелят на месо!!! Ако все още не е късно...

За съжаление НАТО е съучастник в това преселение - с бездействието си. НАТО се опитва да убеди Европа, че врагът и е Русия и насочва цялата агресия към нея. НАТО е ВРЕДНО за Европа. ЕС също се превръща с неговите продажни лидери, следващи политиката на САЩ във ВРЕДЕН за интересите на отделните европейски страни. Трудно ще се излезе от това положение докато не се сменят лидерите на ЕС с национално-отговорни личности. Ако това не стане, по-добре да излизаме от този ЕС, който води политика на унищожение на националната държава. Това, разбира се, се прави под диктата на една наднационална олигархия, упорито прокарваща нов ред в света - ред на национален нихилизъм и размиване на границите...

Мери, по точно, няма наднационална олигархия, а семити, евреи и араби, винаги конфронтиращи с траките. Сама си отговори, кои са траките и защо са само семити и траки.

Македонците се светнаха какъв е номерът на гърците и подеха и те почина - навлеците да бъдат бързичко проводени към родината на Меркел и там да си ги интегрират. Ама баба Меркел скоро германците ще я изядат с парцалите за безумната и толерастия. Ето, в съседната новина вече четем, че им светва на немците за кво иде реч. Надигнат ли се германците, има надежда и за останалата част на Европа. А наш ББ да даде отчет какво прави с Бъчварова за охраната на границите ни. Не да действа конюнктурно и снишавайки се, последното - патент на бай Тошо.

При бай Тошо, това нямаше да се случи, той защитаваше България, а имахме и армия и граница, която в момента МНОГО ни липсва!

Вярно е, но зад гърба ни беше СССР и Варшавският договор. В момента, в който Горбачов .ба майката на соцлагера и показа безразличието си към БКП и лидера и, бай Тошо заговори за "снишаване". Ученикът ББ е попил много добре именно тази тактика от учителя си, нали му бе телохранител доста години.

Нали много хора се оплакваха,че армията не работила за к'во ни била. Ето, че времето за работа наближава.Надявам се идиотите-популисти да са доволни сега...

Македонците обаче са готини. Превозват ги от едината до другата граница за което орките си плащат. И не им дават нищо. Нито храна, нито вода. Няма Хелзински комитети, няма нищо.

DIDA

Ами има и нещо хубаво да не си член на ЕС!

Не разбирам какъв е нашият проблем.Просто отваряме границите и хората да отиват където искат.Те тук не искат да остават,минават само транзит.Не ние ги прогонихме от домовете им.Нека сега дебелогъзите малоумни европейци да им берат гайлето.Откъде накъде ние ще ги спираме,за да не разваляме рахата на тези дебили,които подкрепиха войните в Близкия изток.Гърчата как направиха-отвориха границите и се отърваха.Хич не ми дреме,че щели да отидат в Германия.Германия какво е направила за България,та ние трябва да я пазим.

Не е твоя работа какво е направила Германия. На един хал сме! След Германия следваш ТИ!!!

Смешко!На нас сиромасите няма какво да ни вземат.Мислете му вие богатите пребоядисани отрепки,вие сте с колите,къщите и парите.И ако вземат нещо,то ще е ваше.Пожелавам ти го,смешник

нали ЕС плаща на БГ да пази европейските граници? Да възпира нахлуването на "бежанци" към сърцето на Европа? Друг е въпроса: как се справяме, колко и къде, в чии джобове отиват тези "ЕС" пари? А дали ЕС парите са осигурени от американски фондации, НПО-та и пр., е "мъглявината Андромеда"!

someone

чудно ми е защо гърция е подбрала македония, а не българия. интересно на какво се основава това решение. иначе всеки си гледа от неговата камбанария - ако си мигрант, искаш да влезнеш. няма как да ги виня, понеже на тяхно място ще искам същото.

Има международни закони, не си ли чувал?

someone

щом минават от една държава в друга из цяла европа, не виждам кои закон се нарушава, ако минат от гърция в българия.

Защото гърция и България са в ЕС и според законите, ние легално ще им ги върнем

Всичко е провокация на ционистките щати към Европа! 2000 евро струвало да те прекарат с корабче до Италия. Кой им ги дава на африканците тези пари? Та това е огромна сума за тях, няколко години заплатата им, а това в повечето случаи са безработни млади негри!!!

someone

в северна африка не е чак толкова сложно да спестиш 2, 000 евро от работа.

Това не са либийци! Написах го, безработни млади негри от централна Африка, дори не са семейни! Италианските власти съобщиха и цифрата и какви са "бежанците".

Продали са всичко, което имат, и бягат. Не е ли ясно?

Продали са си колибите от палмови листа. На кого са ги продали, на такива като тях???

На кого са го продали?

как разбрахте, че са бежанци от сирия при положение, че не носят документи.

Кой ти каза, че не носят документи? Всичко си имат - и документи, и пари, и цел.

Как е новоевропейци шенгенци? Натиска ли ви мангелата? Помощ нещо трябва ли? Е нека ви помага Бог...и американците. Вие загърбихте славянството и православието-изконни добродетели. И се продадохте за материални блага. И какво? Имате ли ги? Скоро ще загубите и малкото, което ви е останало...

Ако бяха твоите православни щяха да натоварят бежанците на конски вагони за Сибир и да умрат по пътя от студ и глад.

есть проблема...

Да,ако се наложи. Но моите бели дъщери ще имат и бели дечица,градивни и мотивирани бъдещи ядрени специалисти и оръжейници. А не някакви...е сещаш се. Защото Бъдеще се гради с монолитна нация. Мулти култи глупостите ги препоръчвай на китайците.

Нерде славянство, нерде православие.....всъщност, едни такива славяни май обявиха религията за буржоазна черта и наложиха идеологическия си атеизъм, та от там май са ни проблемите! Освен това, първоизточник на православието е Византия, а не любимият ти СССР. Вселенският патриарх е грък. А по-големи любители на материални блага от руските новобогаташи - до един отрочета на КГБ - не знам да има. Хайде стига както дяволът - Евангелието!

Чудесни доводи. Ама не е май по темата. Нещо да подшушнеш за бежанците? Или твоите приятели американците квичат темите да се разводняват?

Интересно защо не напират така към съседните богати ислямски държави а напират към омразната християнска Европа.

Отначало мислех, че е заради толерастията и социалните помощи. От вчера започнах да подозирам, че е дирижирано. ОАЕ и останалите още в началото май затвориха граници.

си въпрос-защо! Защото са така инструктирани от НПО-тата на хамер господарите, които плащат за предизвикването на хаос... и чиито интереси крепиш! Какво се правиш на паднал от Марс!Съседните ислямски страни са по-умни от теб и знаят как да си защитават интересите!Манипулатор!

Бягат от демокрацията хората.

DIDA

Както е тръгнала работата най-добре е да се премахнат границите и КПП-та. Те вече напълно са безсмислени и само затрудняват трафика.

Напротив! Точно сега ситуацията показва нуждаа от връщането на вътрешните европейски граници, пък било и то фиктивно... Проверки и превенция по старите пунктове с цел експулсирането на тия мигранти. Между другото, още един въпрос - Защо всички продължават да се обръщат към тия настъпващи орди от тарикати с названието - бежанци??? Бежанец се води всеки, идващ от СЪСЕДНА страна в която се шири конфликт. Знам,че македония е страна на два полюса, но кога Гърция стана съсед на Сирия или Ирак?!?

DIDA

Съгласен! В едно предаване на тази тема, по една от телевизиите, т. нар. "бежанци" в България бързали да се махнат от тук, защото "...в България било по-лошо отколкото в техните страни, където се водели войни" (цитирам по памет). Баси нахалството, затова не изпитвам никаква милост към тях!!!

това не са имигранти, това е миграция на определено население това е silend attack

Видяхте ли сега, че в днешно време свтът няма политици? Отрязахте крилете на аристокрацията, вкарахте социалисти и меки китки, дойде ред да ни превземат заради глупосттна на населнието. И мързела и израждането на цяло ено общество, което беще показало признаци на очовечване. Днес ги губи. Превърнали сте се в животни, които само търсят какво да изадят и какво да оплодят. Ред е да ви покажат, че доминират над вас, защото загубвате човешкия си облик, а с това вече сте готови за роби. Поне да ви го кажа, ако и нищо да не може да се промени вече...

За малко да забравя. Тая македонска "полиция" е пълен смях. Тия и стадо диви прасета не могат да опазят. То бива некадърщина ама тия направо са толкова некомпетентни че са за съжаление. Дано Бойко и тая пародия на вътрешен министър бъчварова да не допускат такива гледки по нашата граница и да се командироват само хора знаещи как да реагират при масови безредици, че да не ставаме за смях.

Иди да си играеш в пясъчника или с топката и не пиши повече глупости!

ние елита на варна смятаме да предложим наща помощ и да приемем 10 000 мигранти тук в варна. надявме се на поткрепа от всички свесни и грамoтни граждани !!

Защо ли подозирам, че се готвите първо да ги "изкъпете" в Черно море?

Не знам дали повечето гледате новини по телевизията, но преди малко даваха репортаж по тази тема с бежанците. Ами какво да ви кажа, бедните деца и жени бягащи от терора всъщност са една много малка част от масата бежанци. Повечето са млади стройни мъже имащи сили да попилеят македонската "полиция" но не и да останат в страната си. 42000 са минали само през македония (малката буква не е грешка) като от тях поне 30 000 са млади мъже. Ами тия 30 000 ако останат с по едно мачете дали не могат да изселят идуханите тероризиращи ги групировки? Това са страхливи мишоци, които идват да живеят на готово, да се оплакват от дискриминация, да се молят най-демонстративно по центъра и да разлагат европейското общество!

Само Хитлер е успял да научи цигани, комунисти и евреи да работят.

Но за негов лош късмет и руснаците да се бият...

Тези 30000, даже с камъни и тояги могат да превземат Македония.... или България ако случайно наща дупка ги заинтересува. Но докато ги пускат в Европа, гледат да не се навират в нащо блато /поне повечето от тях/.

Говорих в София с едно сирийско момче и сънародниците му. Момчето говореше на френски. Бягат от задължителната военна служба в Сирия. Асад им даде срок да се върнат, без да бъдат съдени. Да, ама не. Те ми казаха, че са готови тук да живеят на хляб и вода, но няма да идат да се бият със сънародниците си. Питах го, защо не ги виждам пред джамията срещу Халите. А той: айде стига с този ислям. Искаме да живеем като хората в Европа, та даже и като теб и другите българи. Готови сме на всичко, но няма да се върнем. На много от тях бащите им са продали де що имат, за да им дадат пари и са ги изпратили с благословия!

Ти си типична извадка за наивния европеец. Вярваш на всичко или по-точно искаш да повярваш, че нещата са такива. Повярвай ми, познавам ги като мислене и манталитет, По-лъжлива и мизерна сган от тях няма. Мързеливи тунеядци със занижена хигиена, морал и интелект. Ти кавко очакваш да ти каже " Идваме заради безплатния живот на помощи, толерирането на простотиите ни и възможността, като оклепаме положението да използваме картата с етническата нетолерастия и да се изкараме жертви".

someone

може да е истина, може да лъже. 50/50 шанс. това, че не иска да се бие за асад го разбирам и вярвам. това, че не искал джамия и ислям не го вярвам, то им е в кръвта, няма как да се откаже от него, подозирам, че говори така с цел да се хареса на българите, да ги успокои.

Младежа от сирия,вдигай кух.фарите и при Асад, да се бориш за родината си. Такива мишоци капутници не искаме в БГ. бъдете сигурни,че бг никога няма да ви приеме като арменците, сега може да си трае,но един ден когато нещата се обърнат,а те ще се обърнат ще напуснете като сте влезли бързо, и по терлици. Американски мекерета не искаме.

Да им изпратим на бракята македонци и нашите цигани и ще станат мултиетнически вилает.

Като се сетя що конференции се проведоха за Иран заради едно изказване...се чудя защо няма никакви действия на т. нар. Запад за Сирия, Ирак, Либия и пр. демократизирани държави.

Етничките "македонци" са пичове. Ще ги държат гладни и жадни дни наред докато изпукат. Освен албанците да им дадат да плюскат по нещо но надали.

македонците да натоварят всички бежанци на спец транзитни влакове, които да не спират никъде на междинни спирки и директно да ги стоварят в Германия...

За какво беше цялата дандания?Вместо да ги отпратят обратно те ги улесняват да стигнат до западна Европа. Това е покана към следващите, все едно им казват елате, ще ви пуснем и този път няма да ви стряскаме с палки. Сигурно македонците решиха, че е по-добре да ги пускат "транзит" през страната, за да не се задържат у тях.

ама те са още в страната им, пред затворената сръбска врата :) И сега? Накъде ще ги насочат? Наште ако не обяват затваряне на западната ни граница, ще ги изсипят пред вратата ни!

Ще щурмуват затворената сръбска врата. Видя се, че нито газ, нито нищо ги спира, те са хиляди, кой ще смогне да ги спре?

И много хубаво правят. Запада да си ги настанява. След като ги демократизираха, след като им смучат природните богатства, да си ги настаняват. Най добре е да ги натоварят на Мистралите и към Ню Йорк. Там главните виновници да си се оправят.

германците и франсетата да открият по едно министерство за интеграция на прииждащите бежанци. Също могат да открият и ислямски факултети в университетите. Да не забравят и да почнат да строят джамии. Тези гости много скоро ще започнат да си търсят правата.

В Европа вече има десеки хиляди джамии.

Има, но не са достатъчни. Те първа ще се строят джамии

Абе какво стана с лицето Николай младенов, дето обучаваше сирийската опозиция от ИД в Правец ? Чувам, че са го пратили с висока заплата в Ирак.

От август 2013 г. е специален представител на генералния секретар на ООН Бан Ки-мун за Ирак и за ръководител на мисията на ООН там. От февруари 2015 г. е назначен за специален координатор за Близкоизточния мирен процес от генералния секретар на ООН Бан Ки-мун. Координира изпращането на мигранти от Ирак към Европа! :)

Браво на момчето ! Тая година да му е последната Ханука в живота на тоя безродник му пожелавам.

въпроса е от тук нататък къде отиват....

В крайна сметка вече има съвременни мобилни крематориуми монтирани върху камиони.

"...след като прекараха три дни на открито в ничията земя." "НИЧИЯ" земя няма. Всеки който две години е държал калашника, и е скиторил ден и нощ по чукарите на южната граница го знае много добре. Съвременните журналисти са дебили.

Дебил си ти, продажнико и българомразец, разкарай се от тук.

Стига с тия СНИМКИ на Деца !!! Сайтовете би трябвало да показват Снимките на Мюсюлманите с пушки, които убиват и режат гърлата на хора. А тия деца са техните лаина, които Мюсюлманите пращат в Европа, като техни Помагачи, Теористи и Шпиони. Мюсюлманите са си такива от появата на религията им- Исляма. Да умират тия Мюсюлмански Гадове.