Коментари - Гърция прехвърля имигранти към македонската граница | dnes.dir.bg
назад

Гърция прехвърля имигранти към македонската граница

Гърция организирано с влакове и автобуси транспортира хиляди имигранти от Близкия изток до самата граница с Република Македония.

Обратно в новината

Коментари - Гърция прехвърля имигранти към македонската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, иска ти се да е така. Тия преселения, то и думата е еднодавнашна, ги остави в миналото. Сега е целенасочено, НО НЯМА ДА ИМ МИНЕ НОМЕРА, много са закъснели да го прилагат. Сега има други закони, друг цивилизован свят...не бойте се за нас българите, нас ни пазят, който ни настъпи - горко му...няма повече да говоря.

Гърците така докараха и турците на Балканския полуостров през 14 век, да им помагат да се бият помежду си различните им държавици, 40 на брой. Сега и да искат, не могат да се противопоставят, смачкаха ги, а и се говори, че Ципрас е човек на САЩ, оттам и проблемът с ислямското нашествие в Европа. Турция ги изпраща в Гърция и при нас, а гърците по-нататък в Европа. Само ние не ги пускаме да излязат от страната.

Това е отмъщението на Ципрас .

Абе говеда тъпи,платете им еднопосочни билети до Арабския полуостров,не в Европа да остават.

Те са дошли-ЗА ДА НЕ СИ ТРЪГНАТ!!!

Колкото и да го отричате пишман-емигрантите у Европата, дето сте забравили за няма и 1-2 години, че цял живот български хляб сте яли и се пишете по-цивилизовани и умни от хората в БГ: Македония, Сърбия, Гърция, Турция и Румъния са ни 200 % по-близки и ако нещо ни припари под дупетата, познайте Камерън и Меркел колко ще ви спасят родината, дето сте забравили за нея, като се качите в Изиджета за Лондон. Иведнъж ви идва силата и започвате да плюете майка България! Европа от бежанците няма да ни опази, най-много да се опитат лицемерно да ни набутат скакалците, както ни връщат меринджеите. Съседите си не плюйте, ами се молет макетата да отблъскват скакалците...

........НЕ ИЗГРАДИМ ЛИ СПЕШНО СТЕНА С ТОК,СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,МИНИРАНИ ПОЛЕТА И ГОЛЕМИ ПЛАКАТИ НА АРАБСКИ,АНГЛИЙСКИ И ТУРСКИ ЕЗ.:СТОП! ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Няма оправяне.Мисли бедни Българино, 500год.-малко ли ти бяха ???

........НЕ ИЗГРАДИМ ЛИ СПЕШНО СТЕНА С ТОК,СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,МИНИРАНИ ПОЛЕТА И ГОЛЕМИ ПЛАКАТИ НА АРАБСКИ,АНГЛИЙСКИ И ТУРСКИ ЕЗ.:СТОП! ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Няма оправяне.Мисли бедни Българино, 500год.-малко ли ти бяха ???

. БЪЛГАРИЯ ВЗЕ СВОЕТО РЕШЕНИЕ: БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА ЩЕ СЕ ОГРАДИ С ВЪЖЕНЦЕ И ТАБЕЛИ НА НЯКОЛКО ЕЗИКА:"СТОП-ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО! СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! ОХРАНАТА ЩЕ СЕ ПОЕМЕ ОТ СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,ЛОВНИ ДРУЖИНКИ И ЧАСТНИ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ.НАРУШИТЕЛИТЕ ДА СЕ ИЗГАРЯТ В РАЙОННИТЕ ЕКИРИСАЖИ.-КАЗАХ-КРУМ СТРАШНИ

Споко, италианците карат още 3000!! "Италианската брегова охрана спаси около 3000 нелегални имигранти в Средиземно море, съобщи Ройтерс. Те са се опитвали да достигнат европейския бряг с 18 препълнени лодки, четири от които гумени. В операцията по спасяването им са се включили 7 плавателни съда, които са се заели с издирването им, след като и получен сигналът за бедствие. Засега не е известно колко са били хората в лодките, броят им се уточнява. Не се съобщава информация за жертви"

Европа да си спомни практиката на концлагерите - ще помогнат за решаване на проблема.

а и друго си знае как е било 1945г с изселените германци. Ето защо дават на човек по 145 евро джобни пари - /повече от бълг. пенсия/ и дава подслон и храна на бегълците и не ломотят както вие тук.

Американците що не отидат да ги освобождават ами ги трепат от въздуха кои кво докачи , да не говорим дали има уран в тия боби и сега всичката паплач на границата.

още по-добре би било, ако путин помогне, понеже има наи-мощната армия в света, да бъде потиснат и ликвидиран ислямският тероризъм по света. тогава никои няма да бяга от дома си, няма да има бежанци. но путин не прави нищо. нищо не прави великият путин. защо?

сигурно ви гледа сеира какви ги надробихте и сега се въртите като скунксове :)))

Аз

Защото не си вдянал къде е проблемът, затова. Не е проблем терористите да бъдат изтребени с военна сила. Дори и хилавите говедари могат да се справят с това. Проблемът е, че на всеки пречукан терорист, ще се паднат по 15-20 убити жени и деца. А познай кого ще мразят после тези жени и деца и какви ще станат децата като пораснат! Демек - терористите лесно могат да бъдат унищжени с бомби, тероризмът - невъзможно. Тероризмът се трепе като дадеш на тези хора перспектива, различна от омразата. И въпросът, не щеш ли, взе, че се обърна - даже и амерканците в САЩ непрекъснато си организират подобни анкети из улиците - "Защо цял свят ни мрази толкова мого?!" Даже дебилният среден американец, който е завършен ренегат, зе да загрява, че нещо не е в ред тая работа. На този фон хората в Сирия, например, които имат преки лични впечатления как точно се ражда тероризмът, благодарят на Путин и Русия, че ситуацията в страната им не е още по-лоша. И същото е в цял свят, с изключение на някои дебилни среди в България - Русия вече са добрите, САЩ са империята на злото - това са масовите нагласи, вкл. и в Европа и САЩ. Е... не сред политиците, щото там все още играе чичко долар... все още... засега...

Голям манипулатор си. Опашати лъжи ръсиш с назидателен тон. Явно в живота си никой, та тук се изживяваш като последна инстанция. След като избълва сумати врели-некипели в този възвишен световен форум - успокои ли се или не се успокои? Подобни като теб също спъват напредъка. Жалко.

А защо тези бежанци не отиват в Кувейт, Саудитска арабия и други богати арабски държави ... или поне да потърсят убежище в приятелски Израел ...

ето, много хубав въпрос, колега. не отиват там или в русия, а отиват в европа. защо? тук ни обясняват, че европеиците били прости, та затова. но те акобяра прости, нямаше да са водеща сила в света, нали?

Аз

Те не са.

защото "Господарите за световен ред" имат специален план за организирано заселване и създаване на хаос в Европа!Спомняте ли си какво каза един бежанец от Сирия на гръцкия остров..., че е бил подведен, излъган... ако е знаел, че така ще ги посрещат в Гърция, щял да остане със семейството си в Сирия...Те са информирани, организирано насочени към Европа!Затова идват на "талази". И не защото европейците са глупави, а защото "господарите" целят хаос в Европа, съответстващ на плановете им за управление на света!

Има две възможности Меркел да праща самолети с директен полет сирия -германия или да прати конски вагони запечатани и директно в брюксел. Сега чета в друг сайт за не каква интегрирана мароканка в италия която заминала да се сръжава за ид. Казвате имало воина там еми дайте кадри от тая война , големия арабист иво инджев що още не е заминал и да предава от мястото на събитието , трябва да сложи една чалма и е с резана карабина и няма да прави впечатление.

Товарете ги по влакове и автобуси, слагайте печатите и към Брюксел! На Меркел, в задния двор, също да стоварят няколко семейства. Пред сградите на Евро парламента да се построи бежански лагер, може пък, тогава, някой там да се ''усети'', че има проблем?! ''Който пали чужда черга, ...'' Да ви питам аз, вас американци и Евро западняци, от какво ги освобождавате тези хора, от 2000 насам?! Те си живееха добре и без САЩ и Западна Европа! примитивно, с поизостанали догми, но с покрив над главите, а сега?! Като им разбихте държавите и домовете, къде да идат?! Какво им обещахте, голяма екскурзия?! Разходки със самоделни лодки?! Към САЩ ги пренасочвайте, да облагородят черните, ''бързо мислещи'' маймуни. На Балканите, няма да седят, ще си търсят късмета в ''по-цивилизованите'' (уж), държави.

От европарламента ще им раздават помощите. По 1200 евро на калпак всеки месец. Да работят само балъците. Умните карат на помощи. Да живее евродалаверата.

някои питаше как можел да се разреши този проблем. много лесно, като путин ги приеме тези хора в руската федерация, не е задължително да ги пусне в москва. понеже руската федерация има необятна територия и необятни ресурси, там могат да се заселят няколко милярда души без да се забележи, че са по-нагъсто. китаи и индия имат дребна територия в сравнение с русия, но и двете страни са повече от милярд. и така: понеже путин е голям човек и миролюбец, тои приема всички бежaнци и им осигурява прекрасен живот като на останалите руснаци. проблемът е решен

Русофил съм и идеята ми харесва, остава само уважаемият 'аа' да иде и да склони Путин да приеме тези хора. Ако може да поиска и финансиране за Гърция и другите фалирали страни от нато. Стискам палци.

имам решение: да му се обади на путин неговият приятел от северна корея и да го помоли да помогне на хората, а и за решаване на останалите наболели по света проблеми

ми обади му се вече на тоя путин да му кажеш какво си решил.

Защо, вие турците, толкова много мразите Русия?! Защото, не искат да се ислямизират ли?! (Въпросът е реторичен! Не отговаряй!)

Аз

А може ли аз да си викам проститутки, а ти да им плащаш?! САЩ и ЕС ще серат из цял свят, пък Путин да ходи да чисти подире им... Айде, холан...

Пишат че африканците са стъпкали опънатите на бързо заграждения заедно с македонските полицаи. Макдонците и гранати били хвърляли, ама нищо не можали да направят.

Гответе се и се въоръжавайте!!!

а сега да ви светна защо никои не отива в русия. защото там човешкият живот е нищо. и вие ни го препоръчвате това място като модел заразвитие :) срамота

В Русия, батка, няма да те пуснат! Познавам поне 5 човека, които са на половина руснаци, но се водят български граждани и имат проблеми с визите за Русия!

Така е, руски пасорт ич лесно не дават. Даже според мен твърде много проблеми правят на свои си хора /т.е. на етнически руснаци/ от бившите републики. Но това си е тяхна работа все пак.

На руската граница тази африканска сган ще бъде посрещната с огнепръскачки и картечници ПК. И те го знаят много добре, за това и през ум не им минава да припарят там.

При щурма на Червената стена над Битоля, 15 ломски полк, командван от полковник Илиев и един полк от 11 пехотна македонска дивизия са изтребили сенегалците с огнепръскачки закупени от Германия. "Македонците" немедлено да купуват немски огнепръскачки и да се поучат от опита на дедите си. А в София има цял квартал Гевегелийски, създаден от бежанци от същия Гевгели, дето сега арабите искат да превземат със сила.

Трябва да се организираме всички държави от югоизточна европа да извозваме безплатно всички бежанци до границите на "баш" европейците. Нали са много толерантни и богати - да си ги хранят те!

ако трябва и с личните си автомобили, защото държавата блее и чака еврофондове. Ще станем цял народ каналджии.

по-добре каналджии, отколкото болногледачи на германски старци, сервитьори, камериерки и берачи на ягоди

еми те това правят в Гърциш, Македония и Сърбия, превозват ги

Що не ги хвърлят в Албания!? Там поне ще са си като у дома!

КОЙ разруши държавите на тези нещастници, че трябва да мрат сега по поляните и в морето? КОЙ предизвика онази финансова криза, на която ние й сърбахме попарата? Откъде накъде едни ще си играят със съдбите на хората, а другите ще страдаме и не можем да вдигнем глава?

защо бежaнците не се юркат към русия, евразия и брикс? защо?

Какво значение има, нали се юрнаха към нас? Платена пачавра ли си? Стига си цвилил а кажи какво да правим и как да решим този проблем? Политагитацията си я наври на едно тъмно място! Паляк!

комунистическата глава! Защо не отговориш на въпроса защо бежанците не бягат към Русия? А?!!!

Решението е елементарно - МИННО ПОЛЕ

ами защото за разлика от тебе имат акъл и не задават тъпи въпроси

Аз

За Евразия и БРИКС не знам, обаче... ай юрни се към Русия и нахлуй така през границата ѝ, пък да видим как се влиза в Русия нелегално... Ония са бетер каубоите, баси... Първо стрелят, после нищо не щат да питат, ами продължават да стрелят... Разбираш ли... Русия не граничи с Мексико и Канада, братче, и има съответната гранична политика.

Не знаеш ли що за добитък е? Скоро както се пъчи ще му резнат тиквата. Чичко му Сорос няма да го прибере.

Защото европейците са шматки и тука минава номера, както виждаме вече години наред.

А да се поучим от гръцкия опит. Те се сблъскват с този проблем много по-отдавна от нас. На всеки бежанец да се дава по една луканка и да се прехвърля на румънската граница, без статут и без никакви документи, за да не могат да го върнат. И да, майната й на Европа!

Македония е под обсада! Скоро ще падне! Идва и нашият ред!

Тези бежанци бягат от войната в техните страни,както ние бягаме от мизерията в България! Представете си,как щяхме да се чувстваме,ако и нас така спираха на границата,а си представете,ако тук имаше война и ни избиваха,като пилци и бягайки на границата да ни посрещат отново армии и да ни връщат при тези,дето ни колят.... Много от тези хора дето бягат са интелигентни,има и много християни сред тях,невинни хора са,които се опитват да избягат от мизерията и войната в техния свят... За тази война има и виновници,дали Запада или други,но има и сега ще си сърбат попарата,защото там,където организираха конфлкти,сега от там ще идват към тях бежанци! Лошото е,че и нас ще заберат по край тях,още по лошото е,че сред тези бежанци има и убийци главорези и каква ли не паплач! Сред невинните хора неминуемо има и такива... Трябва великите сили да направят нещо и да спрат конфликтите в тези държави,да върнат бежанците след това там от,където идват и да продължат да си живеят в мир!

Единсктвено добре се чувствахме когато не можехме да преминаваме гьотере границата.А тия, които емигрират сега е защото не могат да бият.Най-лесния начин е да избягаш, да миеш чиниии и да гласуваш за тия, които са те принудили, пардон поощтрили да зарежеш всичко, за да се отърват от теб.

Великите сили не спират конфликтите, а ги създават и няма да върнат бежанците, защото чичо Сам ги е подкарал към Европа.

Всяка държава трябва да защитва територията си от тази сган, която настъпва към европа колкото бързо европа го разбере толкова по-добре. Има перфектно решение на проблема и то се нарича МИННО ПОЛЕ. Инче тези джихадисти, които влизат сег след години ще ни взривяват!!!!

Всеки народ е преселник. Всеки.

И? Всеки човек също е преселник по някакъв наин. Кво значи товва? Че трябва да пуснеш у дома си, всеки с мерак за преселване? Ми давай. барем африкнци има вече много у нас.

RU ти какво знаеш - хановете от къде дойдоха, Турците от къде дойдоха. Чувал ли си за Андалузия, а за Америка - хей, пълно е с леваци /да не казвам глупаци/

Да бе, иска ти се да е така. Тия преселения, то и думата е еднодавнашна, ги остави в миналото. Сега е целенасочено, НО НЯМА ДА ИМ МИНЕ НОМЕРА, много са закъснели да го прилагат. Сега има други закони, друг цивилизован свят...не бойте се за нас българите, нас ни пазят, който ни настъпи - горко му...няма повече да говоря.

ДПС и ДРОМ се разрастват на балканите

Същото прави и Турция ...

someone

от една страна гърция е права, при тях са много повече от македония и е справедливо и македония да поеме една част, от друга страна такова нещо трябва да стане с централно решение от ес от брюксел. целя селски панаир ми напомня едно мое работно място преди време, където подчинените воюваха помежду си, а началника се чудеше на кои да угоди и от страх да не му напуснат работниците не смееше да накаже никои, мислаъ, че накрая стигна до психиaтър и таблетки за успокоение на нервите.

Македония не е в ЕС и няма същите ангажименти като Гърция, да не говорим, че няма същия капацитет.

да вземеш хляба от cтарците тук и да го дадеш на тия измекяри. това са министри проститурки. господ да ги избие дано,сганта да пукне с децата им

ОСТАВА МАЙМУНА! ГЕРМАНСКИТЕ ГЛУПАЦИ ВМЕСТО ДА ИЗРИТАТ ТИЯ ЦИГАНИ ОТ ЕВРОЗОНАТА И ОТ ЕС СЕДНАЛИ ДА ПРЕГОВАРЯТ С ТЯХ?! Е НА ИМ СЕГА!!!

В този свят действа съдба, независимо дали вярвате в нея. Съществува една изключително високомерна, арогантна, самодоволна, крадлива и войнолюбива страна, управлявана от банкери и населена от рижави с лунички, дебели с техните бивши роби. Тази страна нападна няколко суверенни държави, защото не и бяха симпатични президентите и. Нападнатите страни са с много сложна племенна, религиозна и култура обърканост и могат да съществуват само при диктатура. Паднаха диктаторите и сега там ще е клане с десетилетия. Високомерната страна като направи безобразните си терористични атаки към суверенни страни, се скри като мишка и сега мълчи. Оставила е на други да и сърбат попарата. Сърбащите имат стара историческа вина за целия хаос, но това е друга тема. Има СЪДба обаче. Високомерни злодеи, идва време да плащате и понеже сте банкери, ще плащате непосилни лихви. Ще плащат и "обикновените хора", граждани на високомерни страни, безропотно подкрепящи престъпните си правителства. Плащането едва започва. На някои политици им се случиха например трагедии в семейството и това също е СЪДба. СЪДба е и тъпотата и пълната некомпетентност на цяла една цивилизация, която не знае какво да прави с прииждащите тълпи. Казвам тъпота, защото се касае за безотговорни сили, взимали решения без да предвидят последствията, нито имащи идея за нещо конструктивно.

Съществува един дом боядисан в жълто. В Карлуково. Някой пак е прескачал оградата по пижама...

Кризата с бежанците става все по-дълбока, а нашите крадци са толкова улисани в мръсните си далавери, че няма да се усетим как ни се подпалва чергата. Хей, депутатите, не виждате ли, че около и в България има проблем, на който трябва да обърнете незабавно внимание!? Ако не можете да се справите с това, махайте се веднага от заетите си постове!

Гърция Турция и Македония са Троянския кон в Европа, изпълняват точно заръките на УСА , посрещат имигрантите още преди границата, настаняват ги обучават ги и ги инструктират за по-нататъшния маршрут. Всичко това е част от план за възникването на III-та св. война с участници Европа, ИД и Русия. Целта е разруха в Европа и нова хегемония на УСА.

или най-малко е опит на американците да разрушат и последните останки на социален строй, останали в света, като този в Англия например. Тогава властта на корпорациите, банките и капиталистите ще е тотална и без алтернатова - едно ново чисто начало на новото робство, подобно на негърското, от което американците трябваше с неохота да се откажат !!

Това действие може да се разчете като скрито неприятелско действие от страна на съседите ни. Повече от ясно им е, че българо-македонската граница се преминава лесно. От къде на къде ще се занимават техните власти с транзит на хора през държавите?

Къде го прочете това за "българо-македонската" граница??? Чукча писател, не читател!!!

Бежанци са клетниците бягащи от войната в Сирия. От там нататък, продължавайки на Запад, това са хора искащи да живеят по - добър живот, не бежанци. В т. ч. включвам афганистанци и други подобни етноси. Интересното е, че се стремят на Запад, а не на Изток или Север. Човек да им се чуди защо предпочитат загниващия капитализъм пред проспериращия Сибир!

Защото при загниващия капитализъм зимата не става -30 градуса.

Какво са -30 градуса, пред един загниващ капитализъм?? Просто една лятна прохлада. Ама пак предпочитат Запада. Що така, бре, Миме?

В скандинавия става даже -50 а никой не се оплаква!

едно и също и да манипулираш! Досаждаш! Вземи си"клетниците"-бежанци у вас в къщи и си ги отглеждай лично...Ние не сме виновни за тяхното дередже! Защо не упрекваш пряко виновните за това! Да не би да си от "виновните", които манипулират и дирижират преселението на народи от Азия и Африка в Европа! Айде баста!

Всички орки в Германия, Франция, Холандия и Англия.

Не разбирам как страдащи хора, готови на всичко, за да избягат от война, вместо да ценят всяка капка вода, те я изхвърлят. Може-би по границите в Европа трябва да им раздават бутилки уиски? Освен това, как бягайки от война между другото правиш и деца /много от жените са бременни/, знаейки колко е опасен пътят и неизвестно бъдещето! Що за хора са това и защо трябва да ги жалим? Защо идват и какъв принос ще имат към живота на европейците? Не разбирам! тази политика!

какви ти бутилки с вода...тия ислямск наглеци разгромиха фургоните и покъщнината във форгоните в Пъстрогор и Хармани за "благодарност", когато започна настаняването им там! сигурно са очаквали някой да ги чака тук в петзвездни хотели, щото много са притрябвали! това са абсолютно нецивилизовани същества, видимо ненужни никому в християнска Европа и всеки гледа час по-скоро да се отръве от тях за сметка на съседите си, но толерастията ще разкатае фамилията на континента НИ!!!

това са хора под голямо напрежение. допреди година са имали работа, дом, сега нямат нищо и са тръгнали нанякъде в отчаянието си, без да знаят какво ги очаква, а в ръцете са им децата. Ти какво очакваш, да запазват самообладание и хладнокръвие ли бе, след преживения ужас на смърт и тела по улиците на Сирия и след като сигурно от месеци не са виждали легло и покрив над главата си, не са се къпали, без лекарства, без нищо, ей така на произвола ? Дано ти попднеш скоро в това положение.

Дано да НАХЛУЯТ в домът ти!

Така, хайде сега ми кажи колко от тия наглеци сирийци са приети в Държавата Израел??? Питам колко? Именно в Израел сирийците ще са бежанци, защото е съседна държава! какъв го дирят тия организирани тълпи имигранти в един чужд във всяко отношение за тях свят, какъвто е европейския?!! Чакам отговор.

С голямо съжаление виждам,че единствената европейска държава , която знае да си охранява границата е Македония(последните два дни).

браво на македонците, има доста да учим от тях , само бои по каската на тез мигранти хаха !!!

Слушам разни "специалисти" как ни убеждават, че трябва да променим отношението си към тези хора. Сякаш аз съм разпалила войните, та вместо да живея с почтено изработените си пари, да ги деля с някого, за чиято съдба нямам никаква вина. Че са и с по 5-6 деца и отлично са информирани къде ще им е най-добре - Германия, Швеция, Швейцария. Вместо да се държат катои жертви, властимащите в ЕС и НАТО да направят необходимото, за да спрат войните и всеки да си живее там, където му е мястото.

Аз

Вината за тези войни е около 70% на САЩ и 30% на ЕС. Ние сме в ЕС и пратихме главорези в земите на тези хора. Виновни сме.

Щях да се чувствам виновна, ако нашите властимащи бяха провели референдум по въпроса дали народът е съгласен да изпраща войски /излизащи солено на данъкоплатците/ . Никой не ме е питал! Тогава защо да съм виновна?

за всички войни и несгоди на народите, са виновни безумно алчните за богатства, пари и власт управляващи политици...Народите дори да се бунтуват, биват смазани от политическата върхушка, защото парите, оръжието, властта, са в техните ръце !Те не желаят свободен обмен на стоки и услуги между независими народи и държави, а нови земи за заселване, евтина работна ръка,суровини, богатства и... поставяне на света под свой контрол...

Защо премахнахте това, което е казал един американски политолог. Много от нас се питат и мислят същото като него, но беше добре да се види какво мислят америкаци за бежанския поток в Европа извън официалната им пропаганда. А иначе, аз съм БЪЛГАРИН, който преди години е бил по работа в Афганистан и Ирак, минавал е през Сирия.

В нашата историческа и географска литература се използва името Гевгели. Гевгелия е в употреба в република Македония. Трябва да се спазват историческите традиции. Поради незнание често срещаме Тесалоники, вместо Солун и пр.

ами освен да се правим, че нищо не се случва и да продължим по холивудски с пластичните операции, имплантациите на силикон в циците и гъза, маникюра и екстеншъните за по 10 000$ на пръст и кичур да не ги забравим все пак, важно е. Ами може и един -два апартамент в на доналт тръмп в небостъргача като оня роналдо да си купим за по 18 000 000 000$ или пък да вземем да родиме още 8 деца след 5-тия развод и 6-тия съпруг, дали да не се надрусам и да се удавя във ваната от толкова милиони и нищо неправене, а не ще накарам баща ми да си смени пола и да стане стара грозна жена, а аз ще си надуя гъза още малко на ....., оф пък вие с тея бежанци..., а каква раклш и обувки за 1 000 000 само видях, ще взема да ги поръчам, да ншма да ходя гола на чевения килим...., а вие бежанци , та бежанци

НЕГРАМОТНИК!!! На първо време не би било зле някои хора да се поограмотят! Иначе няма да прокопсаме!

не ми трябва да съм грамотна, за да съм звезда в холивуд! трябва да съм проста , извратена и безсрамна, само това е изискването. айде, че почнаха разпродажбите и оная алкохоличка марая кери има 500 000 000$, ще изкупи всичките рокли и обувки по земята и нищо няма да остане за мене...

Гърците не са и няма да бъдат дупедавци като нашите "управници"

Добре,че не сме ние в това положение,Друга песен ще запеем Американските войски бяха там умиротвориха ,и ето резултата Сега са в БГ на учение дано не умиротворяват тук

в това положение, като сме в още по-лошо?! Та Турция от десетилетие ни наводнява с "бежанци", но нашите управници не могат да направят нищо, защото нямат договор с Турция за реадмисия на нелегално влезлите у нас от нейна територия чужди граждани! А защо е така си отговаряй сам! Ако не можеш да си отговориш вземи та питай и ще получиш отговор. С Гърците този въпрос е решен, но винаги има едно ако, защото всеки нелеглно влязъл в Гърция може да заяви че преди това е бил в България и от там е влязъл в Гърция и тогава сме длъжни да го приберем обратно! Та така стоят нещата и има още и още подробности, които ако се изпишат няма да стигне обема на този сайт.