Борисов окуражи Косово по пътя към ЕС и НАТО

Балканите трябва да се променят според критериите на ЕС, за да бъдат приети в Съюза и да ползват неговите фондове, каза в Прищина премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов окуражи Косово по пътя към ЕС и НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво доживяхме. Борисов да бъде награждаван от военнопрестъпник. Боже пази България!

Ти направи черна дупка България!Тръгнал да оправя ЕС!Подажник и прислужник долен!А българската нация се топи ежеденевно и загива бавно и постепенно!

Друго си беше при Жан-БСП! Държавата цъфтеше и връзваше! Заплатите бяха по 3 долара, пенсиите по 1.5! Пей сърдце и се радвой на живота!

По времето на Жан се изплати заем без да се взима друг заем! А сега виж колко е заема на България над 37 милиарда евро! Та ако не си спомняш тогава БНБ отказа да даде заем на българското правителство и цената на долара бе изкуствено вдигната! Неможе за 3 седмици да скочи до 4000 лв стари пари и за 1 седмица да слезе на 1200 -1400лв. Да примопня имаше чейндж бюра които основно разпределяха ресурсите.

тогава все още имаше здравеопазване, а сега имаш платено такова и може да благодариш на Иван Костов! А последните 9 години на Бойко че ограби НЗОК!

Бог да пази България! Ние явно не можем.

този човек не знае какво прави. Този човек Бойко е направил толкова зло на хората си, че нямам думи. Хора, които познавам и които са могли да живеят тук, вече не са тук и много от тях са напуснали страната. този човек унищожава родния си народ по най-жестокия начин, използвайки силата си в политиката. Българите са тези, които скоро трябва да направят нещо, за да го спрат Хората е тъжно за всички ние да видим как сме били преди 10 години и къде сме сега. Събудете се всички

Каква прекрасна кочина е Блъгария - продънени Плевни пълни с курешки, поляни, пълни с гнили Тикви. Срам и ужас. Що ми, майко, роди в тоя кинефффф

Любимият рефрен на Боко е :" Фонд ми дай, фонд ми дай и повече не ме търси". И да попитам, имам не разпечатван "Жилет", на какъв адрес да го изпратя.

Да се чете - "Балканите трябва да слугуват на ЕС, за да бъдат приети в Съюза и да грабят от неговите фондове..."

Хайдеее да вземат всички мафии по земните кълбета да се обединят и да загробят този "пуст" ЕС!

Косово? Ама тва държава ли е? Косово по пътя към ЕС и НАТО е все едно квартал младост да влезе в шенген.

Pesh0

шипрарите са гадно племе , вярвайте ми .

Борисов сдава и си заминава.

Бойко, питай за газ докато си там, дали имат за продан, да ги пишем и тях за хъба

Дано Сърбия остане навън, че да има къде човек да подиша чист въздух, без 1ужди "субсидии"!

А,самият ТОЙ,НЕ знае на КОЙ път се намира!? Ти,да видиш!!!

Почна да ме хваща е срам от този човек. Да ходи да се умилква на косоварите,разрушители на православни храмове. " От 1999 г., когато ООН взе под свой контрол Косово, броят на разрушените църкви и светини превиши 130."

Малееее мафиот да ни оправя но то и Европа е мафиотска

С какво укоражи българите брееее? С нови работни места,с европейски заплати,с ниски данъци, с евтини лекарства, с качество на храни горива,обслужване, с дупките по пътищата или с любовта на хората ли??? С нищо,нула,даже три нули за три мандата! Грях ще е да ти сложим четвърта нула!Помислете хора!!!

Абе бойко ,абе идиото.ти оправи България и сега хукна чак у шиптърите.Тъп си и такъв че си умреш.

Те шиптърите не се нуждаят от кураж - най-големите търговци на органи и хора в Европа. По наркотици били задминали вече Колумбия. Само в НАТО им е мястото.

Окуражава чуждите,а нас ни окуражава само вярата в Бог.У НАС,ВЕЧЕ НИ КУРАЖ,НИ НАДЕЖДА.

тази мафиотска измислена държавица ли бе, разбойко?

Ама разбира се че ще окуражи- те с нечистите съвести винаги се океражават един друг.

Този знае само еврофондове и магистрали. Ами нали от там най-лесно се краде и то много. Този е резил за страната си.

Боко Мутрата явно вече точи зъби да краде и от европейско финансирани обществени поръчки в Западните Балкани...

Боко , защо не си стоиш в Горна баня и не си гледаш каракачанките, ами си тръгнал да метлосваш насам, натам да ти се смеят хората и циганите ?

Дано този път европейските политици да са малко по-разумни и да не допуснат тази мафиотска държава в ЕС и НАТО.

държава може да бъде тази територия, която е собственост на Бондстийл, респективно на САЩ ? В Косово нямат национална валута, икономика, армия и т.н.

Борисов предложи в най-близко време да бъде организирано посещение на ниво министри, което да даде стимул на този процес и да подпомогне развитието на косовската икономика. .............................................. Нашият глупак оправи нашата икономика и се зае с тази на Косово

дупи

Амъ , на САЩ им трябват !

Всяка снимка на ББ трябва да се пази като част от Световното Културно Наследство :))

А какво ни трябва, черни ... не дупки?

Черните Дупки в ЕС са Франция и Англия .

Предадоха по телевизията как е изправил Хашим Тачи.

боже толкова тъп политик като тоя бастун на снимката никога не сме имали....

ами Плевньо?

Беше видно, че след 1-ви мандат Боце-Наказателят, 2-ри мандат Боце-Строителят, 3-ти мандат ще бъде Боце-Международния трибун!

"Борисов окуражи Косово по пътя към ЕС и НАТО" "Борисов прие медал за свободата и независимостта на Косово" Бойко след като оправи Балканите, утре лети до С. Корея да опъне на К.Ч.Ун ушите, задето не слуша, после е в Сирия да напомни на Асад да не използва хим. оръжия, а вдругиден ще ходи до Брюксел, където е привикал Макрон и Мей, които вече 3-ти ден го чакат да отиде да ги нахока, задето са ударили Сирия, без да се консултират с него

Докато лети между срещите, в самолета ще гледа последните епизоди на "От местопрестъплението: Маями", за да се информира за текущата обстановка в щатите.

Пореден международен успех за премиера Борисов и България! Гордеем се с теб и те обичаме!

Какъв дипломат а? Ако беше българско това НАТО нямаше така да се напъва, даже ако негово беше.

господин Борисов , направете нещо за тези които са Ви гласували доверие ! Косово и западните Балкани не ни интересуват !

Господин Костов, явно за вас нищо не може да се направи и тогава и сега.

Мирча Кришан ( нерегистриран ) 16.04.2018 16:50 Борисов, кажи нещо по-интересно за да те коментирам. Стига с тези празни и тривиални лафове. Ти си като Мирча Кришан, постоянно повтаряш вица, колко вода има в краставицата! Макар, че Мирча Кришан беше мног

И пак фондове в крадливите мисли на Боце...

Мнооого дебел и мазен изглежда...лоена топка....

Не само изглежда...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Бас държа, че Винету и понятие си няма какво е това дигитална инфраструктура!

Много е прост , Знае ли Борисов че дружката му Хашим Тачи е лично ОТГОВОРЕН с бездействието си за УБИЙСТВОТО на българина служител на ООН Валентин Крумов. През 1999 Г От тълпа шиптари , само защото е попитал " Колко е часа" на български !

Баце, а дадоха ли ти медал за контрабандист и терорист номер 1 на Балканите? И кой те е упълномощил да разговаряш с някаква несъществуваща държава от мое име? Косово е изкуствено създадено от Краварите и заради него беше полуразрушен Белград. Бяха хвърляни бомби с уран и убивани мирни граждани, деца и старци. Но то не е ново. Това същото са го правили и със София през ВСВ.

Бай Тошо имаше съшия начин на махане на ръцете

По-голяма и правеща да изчезва всичко от "територията" ЧЕРНА ДУПКА от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" НЯМА...!!! Дааа...!!!