ВМРО-ДПМНЕ остро срещу договора с България

Според македонската опозиция договорът за добросъседство дава ясна и законна основа България да спре Македония по пътя към ЕС на всяка стъпка.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО-ДПМНЕ остро срещу договора с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичко зависи от хамериканците. И да се косите, нема файда! Каквото е писано ке стане!

Прави са от тяхното ВМРО, а Каракачанов спи и дебелее. Не им проблема ЕС, а албанците които под покровителството готвят анексия на половината македония догодина след т.н. българско председателство.

нали за това македоня ще влезе в нато и ес и се слага точка на този въпрос. а албания ще кротува защото булгария е вратата кум нато и ес

Глвчото си е главчо! Какво НАТО, какви 5 лева? Албанците се разширяват териториално, както са запланували американските кравари, а ти след време ще си ликвидиран тотално като българин! На тази територия ще се подвизават основно мюсюлмани - албанци, цигани, мигранти, турци! Анадъмо?

Какъв силен вой от рубладжиите само... Все едно са им спрели бояршника.

сус 100% ще има големи изцепки на илинден. бб да внимава там, че се набутва в истински екшън. бог да го пази!

сус 100% ще има големи изцепки на илинден. бб да внимава там, че се набутва в истински ацтион. бог да го пази!

Абе,-----де е каракачанския тумбак!?:)))))) Язък, че иван михайлов не е жив---поне да си поприказват!:)))))

стават официална провинция на България и са автоматично роби на ес и нато .не мога да повярвам,че макетата са толкова изпростели ,явно е ,че простотията е много заразна болест .

абе безроднико какво търсиш в булгарски форум? по цял свят ви знаят като нагли руснаци. никои не ви иска, а вие срама нямате...

Абсолютно. Всичко е заради ЕС и НАТО. Македония да бъде поредния набутан субект в тия съюзи,за да ходят на мисии в афганистан и да изпълняват нарежданията на ЕК за заселване на мигранти. НИЩО ПОВЕЧЕ.

на всички македонци бабите и дядовците са българи а те самите сега не са заради предателската родоотстъпническа роля на СЪРпичуците мизия тракия македония е България

е била.

Този договор не решава нищо. Гърция ще реши бъдещето на Македония в НАТО и ЕС! През 2006 наложиха ВЕТО!

Защото нашите управляващи шумкарски боклуци ме смеят и дума да обелят за да защитят националния ни интерес.

гърця има други проблеми в момента не се коси.

гърця има други проблеми в момента не се коси. путин сущо има други санкции на главата eи ще даде пас... македония има уникален шанс за ес и нато.

Твърде много /на фона, на малкия ни народ/ наши момчета са загинали за тая Македония през 1915 - 1918 и 1941 - 1945 година, за ми е зор какво мислят някакви тъпи македонци. Щото то на този свят по-тъпо живо същество от македонец /независимо от коя част на Македония е/ и член на БЗНС - не е имало, няма и няма да има. Язък за българите дето оставиха костите си там.... И гробове нямат като хората при Дойран, да не говоря за паметник.

Сред адски огън в боен ред вървяхме ломци все напред през стария ни горд Балкан с ура стигнахме на Чеган Ах Чеган Чеган ти помниш още урата страшни в тая нощ кога дружина сал една с кървав нож до теб стигна. И Лерин и Арменохор стреснаха се от страшний мор Що РУСИ и французи намериха гроба свой

Оня алкохолик Г.Димитроффф...подписва отделянето на тази част от БГ...заедно със Сталин...има и снимки вижте ги в нета...долни комунисти..дано господ ви го върне тъпкано...да имало държава между БГ и сърбия....алкохолици нещастни

Той спря бомбардировките над София и България след неговата молба до Сталин да говори с Чърчил! Нали и той не иска да управлява разрушена държава, която заради Филовци и други идиоти обявили война на САЩ! А и ги погребаха в ямите от американските бомби тези малоумници!

НАЧАЛО НА РУСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ!БОМБАРДИРАНИ СА Ст Загора, Добрич Русе, Г Оряховица .......!

За 1300 години история България е била на 3 морета само при трима велики Владетели,който Историята и бъдещите поколения ще помнят вечно-императорите Симеон Велики,Иван Асен Мъдри и Бойко Борисов -Непобедими!

Какви морета?? По-скоро езера - Охридското, преспанското и Дойранското става ли?

От язовир Копринка или от Бузлуджа цивриш ,червена отрепко??

Каква голяма глупост написа този

ББ застана редом с Гошо тарабата в сюрията национални предатели. Той се показа като 100% коминтерновец и защитник на накедонска нация, македонски език и македонска кирилица. ПОЗОР. Всякаккви договори и отношения с македония - само на българска национална основа. Иначе е национално предателство.

Знаеш ли че границите на България на Берлинския конгрес са нарисувани от Англия и любимата ти раша с две седмици преди конгреса с протокол Шувалов-Солзбъри.До там се стига след като раша отхвърля плана Андраши който предвижда Македония да бъде част от бъдеща България.Според плановете на раша Македония трябва да се даде на Сърбия руското протеже на Балканите.От тези раЗногласия се възползва английската дипломация чиято цел е да разрушат съюза на тримата императори който е основна заплаха за баланса на силите в Европа.Така се подписва въпросното споразумение.Гнусия се ориентира към съюз с Англия и Франция и започва обратното броене до голямата война.На Берлинския конгрес границите на Бг не са обсъждани.Най-спорен въпрос е бил срока на иЗтегляне на рушките войски

след като главнят мюфтя на руската федераця гордо заявява,че е булгарин,поради сто братята от македоня се срамуват да се нарекат булгари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Още една глупост

Можеш да гледаш клипа в нета. Впрочем не е един, много са по различни поводи. Русия е свързана с България много повече, от колкото можеш да си представиш.

Хахаха...Тези си мислят,че ако не подпишат договор за добросъседство ние ще им пуснем аванта за ЕС и НАТО...?!! Тогава вече наистина ще видят какво ще е...вето след вето, ще ги държим във въздуха без да могат да стъпят на земята.

Присъствието на руски войски в Македония сред противниците на българската армия е изтрито от българската историография. А такива войски има и по данните на френския Генерален щаб само през 1916г. във Франция и Македония са изпратени 745 руски офицери и 43547 долни чинове. В интерес на истината трябва да отбележим, че в отделни общи изследвания, посветени на българското участие в Първата световна война се споменава и за руски войски в Македония. Но само се споменава и то сухо, мимоходом и с няколко реда. Никога не се обяснява и не се търсят отговори на такива важни въпроси като : колко и кои са били тези руски войски наши противници и защо са се появили там? Това навежда читателя неспециалист на извода, че става дума за някаква случайност или по-скоро изключение от руската балканска политика, натоварена по стара русофилска традиция само с благородни намерения спрямо България и българския народ. Първа световна война започва през лятото на 1914г. от Балканите. Добре известно е, че за неин повод служи атентатът в Сараево. Сръбското участие в атентата е безспорно, но обикновено в изследванията на историците убягва руското участие. То минава по две линии чрез руското посолство в Белград и чрез руското военно аташе полк. Виктор Артамонов под чийто контрол е тайната сръбска офицерска организация Черната ръка. Посланик на Русия в Белград от 1909г. е Николай Хартвиг. Той пристига в Белград със специална мисия. Целта му е създаване на Велика Сърбия за сметка на разрушаването на Австро-Унгария. Н. Хартвиг е немец по произход, но руската политика го превръща във фанатик панславист. Той се заема ревностно да изпълнява плана на Петербург и последователно работи за унищожението на Австро-Унгария, което става негова фикс - идея. Сърбия е средството за реализиране на този план, а цената ще я плаща България. Изпълнявайки инструкциите на Петербург, Н. Хартвиг изцяло моделира сръбската външна политика на антибългарска основа. Става един от организаторите на

МЕКЕРЕТАТА НА РУСИЯ ДА МЪЛЧАТ ПО ТАЗИ ТЕМА ОТ КУМОВА СРАМА ....ПРЕДАТЕЛИ...Македонизацията в Пиринска Македония е процес, при който от страна на властите в България и Югославия се провежда политика по зараждане на общност в Пиринска Македония с изявено македонско национално самосъзнание. На преброяванията преди 1945 година в България няма регистрирани етнически македонци, но според преброяванията от 1946 и 1956 година в България живеят 160 541, съответно 178 862 етнически македонци. Тази статистика е резултат от процеса на македонизация в Пиринска Македония, който протича между 1944 и 1958 година, като социално-политически експеримент за промяна на националното самосъзнание на населението от българско към македонско и като стъпка към създаването на Обединена Македония в рамките на Югославия. Този процес е следствие на установяването на комунистическия режим в България след края на Втората световна война и промяната на геополитическите условия. След като Тито и Сталин влизат в открит конфликт през 1948 г. идеята за Балканска федерация пропада, а политиката на т. нар. културна автономия е частично изоставена от БКП. Въпреки това, македонизацията продължава с намаляваща интензивност до 1958 г. и дава известен резултат, като малка част от населението в Пиринско приема или запазва трайна македонска идентичност.

ВСЪЩНОСТ ГЕРМАНСКИЯ ХОМОСЕКСУАЛИСТ ФЕРДИНАНД СЕКС-С-КОБУРГОТА ГИ ПРАВИ ТИЯ ДАВАНИЯ :))) ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО ПЕДОФИЛА АБДИКИРА ???

ама верно ли ..ха.ха.ха в годините на советска власт..ха.ха (от 1946 и 1956 )

Австрийците говорят немски, а не казват, че е австрийски език. Щатите - английски, също. Бразилия говори на португалски, но никой не казва, че е бразилски. Цяла Южна и Латинска Америка е на испански, а не, например, мексикански или чилийски език. Не си ли задавате въпроса, защо една изкуствено отделена от снагата на България територия с коренно българско население, не иска да говори на майчиния си език, а на сепаратиски ? Отговорът е прост - политиката на големите държави, които не искат силна България. Как да накараме младите наследници на блудната ни дъщеря - Македония, да се гордеят, че са Българи и говорят майчиния си език - Български ? Като си затворите обидния език зад зъбите. Като икономиката ни е силна и живеем по-добре. Като уважаваме правото на хората да се считат, ако искат и извънземни. С любов към кръвните ни братя, с примера си и като им помагаме. Историята, иначе, пак няма да ни го прости. Послеслов: Слушам само радио Скопие, а не радио София, защото там чувам българска музика, която ми е в кръвта. Затова, истинските Българи, изглажда, са там. Тук, ни владеят НЕбългари !

Тия за да се оплакват, видимо нямат намрение да го зпазват. Ако спазват договора защо да ги спираме. Тоя път дипломацията ни се справила добре, ако откжат да го подпишат можем то видимо не желят да са в добри отншения с нас и нямат място в ЕС, ако го подпишат ще можем да изискваме неговото точно изпълнение и ако не го спазват пак ще можем да ги спрем за ЕС. Остава най-трудното за тях да са добросъвестни, аз лично не бих подписавал никави договри с тях - да хващат гората.

Те подписват договора не заради България, а за да влезнат в ЕС и НАТО и да не им се разпадне подобието на държава. Изобщо не им дреме за България. Освен това този договор може да се разтрогне едностранно по всяко време. Което и ще направят веднага след приемането им в Нато и ЕС. Циганска работа

Прекалено много българи сме пожертвали заради тази бедна земя, абсолютно безсмислено. А през 1934-та военните са взели властта, за да спрат золумите на македонците в България. Така че като искат да са отделени от нас, аз съм доволен.

И първата национална катастрофа, тогава главно заради Македония губим и Южна добруджа и други територии.

Загубили сме и Южна Тракия и излаза на Средиземно море, все заради тъпата Македония.

Да зарежем тия извратени юго-макЛайновци в албанското блато и като гърците да упражним вето за приемането им където и да било.

ОТ 1914 ДО 1941 ГОДИНА МАКЕДОНИЯ Е ЧАСТ ОТ СЪРБИЯ ... НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО :)) ...

Ми да беше прочел , че тогава Русия създава основите на бъдеща Югославия за сметка на целите Балкани, вкл. България. В балканските войни докато България громи османската империя, сърбите влизат в Македония и забравят да излязат. Същото с гърците в Беломорието. Затова започва междусъюзническата война.

РУСИЯНЯМА НИЩО ОБЩО С НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР КЪДЕТО САЩ, ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ НИ ВЗИМАТ 40 000 КВ.КМ ТЕРИТОРИИ ???? .. ПО ТОВА ВРЕМЕ ТАМ ВЪРВИ РЕВОЛЮЦИЯТА И ИЗБИВАНЕТО НА МУТРИТЕ :)))

Какви македонци са тия, щом като искат да се предадат на ЕС и БЛАТО! Пълни предатели и половина!

ти мани другото, ами и братята сръби натискат за натам. Което е доста чудно. Логично е да сакат да правят федерация с Путака. Белград да стане втори Калининград.

Дирчо

Не искат! Недей да вярваш на лъжливите медии!

ЗАЩО МАКЕДОНИЯ Я ОКУПИРАМЕ 1941 ГОДИНА ???? ... АМИ ЗАЩОТО С НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР ФРАНЦИЯ , АНГЛИЯ И САЩ Я ДАВАТ НА СЪРБИЯ И НЕ ИЗЧУКВАТ .... ... ЗА РУСОФОБИТЕ : РУСИЯ НЕ УЧАСТВА В ПОДПИСВАНЕТО МУ ПОНЕЖЕ ТАМ ВЪРВИ ЛЕНИНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ И БОЛШЕВИКИТЕ НЕ СА ПОКАНЕНИ ...

Остави ти историята на други, нормални хора. Кажи ти днес в САЩ ли си или в Сунгурларе? Накъде си с главата днес ?

Мършо, присъединяваме , не окупираме !

За каква окупация говориш? Кой окупира дядо си и баща си?

ИЗВИНЯВАМ СЕ ... ... ОТПЛЕСНАХ СЕ КАТО УКРОП КОЙТО ЗА КРИМ - МНОГО СИЕНЕН ГЛЕДАМ :)):))

Поредните ''руски'' патриоти..като нашите. Естествено е да поддържат заръката на Сталин за Македония отделно от България.

Истината е, че руснаците заложиха на изкуствената държава Югославия на Балканите и загуби очаквано. Ако бяха заложили на България, днес вероятно щяха да имат военни бази на Егейско море, на Цариград (след превземането на Одрин искаме разрешение от руския император да настъпи към Цариград , но той ни казва, че ако стигнем до там ще срещнем руския флот) и на черно море. Просто Русия заложи на грешният кон и сега си всички, вкл. и Русия

Руската политика на Балканите е тотално сгрешена и като гледам новия император по подобие на стария продължава да греши. Русия трябваше да заложи на България като най-русофилската страна в света, а не да се опитва да и извива ръцете винаги когато е трябвало братски да ни помогне. Това се опитах да обясня на един руснак, той Сърбия та Сърбия. Сега Сърбия такъв ще им го извърти, че свят ще им се извие. Като гледам вече почнаха да плюят по Вучич, преди го славославеха.

А ние не се ли извъртяхме малко след Освобождението (вярно, не съвсем по наша вина)? Реално до '44-та сме били против Русия. Резултат - 3 национални катастрофи.

Всъщност македонците наистина нямат нужда от този договор. Трябваше само да се разберат с Гърция за името, и щяха да влязат в НАТО и ЕС безпроблемно. На практика не може да се случи всички в Брюксел да са на една позиция, а Бойко - на друга.

Сестра ми е омъжена в Сандански от 42г.Половината рода на зет ми е в Северна Гърция и ,,Македония,, ходил съм им на гости,говорят на чист Български език.Нито веднъж не са плюли срещу България,а на против на едно мнение сме че говорим на майчин език,само че ,,великите сили,, са ни разделили.Продължава насаждането на простотии в главите на хората.

АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ФЕДЕРАЛНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ВКЛЮЧВАЩА МАКЕДОНИЯ ... И В ГЕРМАНИЯ ИМА ПРОВИНЦИИ ... И ТЕ СИ ИМАТ ПАРЛАМЕНТИ И Т.Н

Ние си знаеме че сме Българи ама навремето Сталин нареди на Г.Димитров насила ни записаха в паспортите македонци. Всички на балканите , включително русия не искат силна България. Искат да има дребни държавици, които да манипулират една срещу друга и да ги командват. ВМРО-ДПМНЕ са една шепа дребни измекяри дето цицат от външните служби и работат срещу интереса на Македония.

МАКЕДОНСКИ ПРОБЛЕМ СЪЩЕСТВУВА ОТ БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС - ТОГАВА МАКЕДОНИЯ НИ Е ВЗЕТА И ВЪРНАТА НА ТУРЦИЯ .... ТЪП ЕВРОГЕЙСКИ СОРОСОИДЕН ЛАЙНАР :)))

Нищо не ни е взето на Берлинския конгрес, говедо, защото преди този конгрес не е съществувала държава България.

ЛАЙНО, ТИ ИЗГЛЕЖДА ЧЕ СИ И ВЪРХОВИСТ - СЪРБОФИЛ ... ТЕ НЕ ПРИЗНАВАТ САН-СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР И ЧЕ МАКЕДОНИЯ Е ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ :) САН СТЕФАНСКИ ДОГОВОР - МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА ..... БЕРЛИНСКИ КОНГРЕС - БЪЛГАРИЯ Е РАЗДЕЛЕНА НА 3 ЧАСТИ - .... КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ , ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ - АВТОНОМИЯ В ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ , МАКЕДОНИЯ .... КАТО МАКЕДОНИЯ Е ВЪРНАТА НА ТУРЦИЯ 100% ...

ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ БЪЛГАРИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНИ Е НАДЕЖДАТА ЧЕ МОЖЕМ ДА СИ ВЪРНЕМ ЗЕМИТЕ В ГРАНИЦИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ САН-СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР - 65 000 КВ.КМ ....!!! ...

Границите на България определени от Сан-Стефанския договор са около 175 000 кв. км.

65 000 КВ.КМ СМЕ ЗАГУБИЛИ !!!! ДЪРЖАВАТА ЗАГУБИЛА НАЙ-МНОГО ТЕРИТОРИИ В ЦЯЛ СВЯТ ! ПЕЧАЛЕН АНТИ-РЕКОРД

При официални Българо-Македонски срещи има ли преводач,как бих искал да ми плащат за преводач:)))

НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ ЧЕ ДОГОВОРА ОТ БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС ЩЕ ВАЖИ ВЕЧНО ... А ПО САН-СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР БЪЛГАРСКИ СА : БИТОЛЯ , КОРЧА , ОХРИД С ЕЗЕРОТО , ТЕТОВО (В КОСОВО) , КУМАНОВО (ПАК В КОСОВО) , КУКУШ - ЧАК ДО СОЛУН (БЕЗ СОЛУН), СКОПИЕ И ПРОЧИЕ :))

Тетово и Куманово никога не са били в Косово. Няма и да бъдат. Гаранция от България.

знаете ли че на света има език в който има дума само от съгласни?????? и аз не знаех ма наскоро разбрах че на "македонски език" думата " КРЪСТ" се пише "КРСТ" -поредното доказателство че тоя език и езиковите му норми са изсмукани от пръстите. създадено по поръчка на другарите от коминтерна.

А знаеш ли как се пише пъдпъдък? ПДПДК. Или плъх? или Връх?

Тези ВМРО-ДПМНЕ са по нагли и от циганите:ти му подаваш ръка а той до рамото ще я откъсне.На скоро бях в Малта,като чуеха българска реч и веднага ни заговаряха/питам: Българин,а той не Македонец от Кюстендил:))) Какво още искат,дадох ме им лични карти и какво ли не...

jingiby

Руско-сръбски г?золизци...

Непоправими щети на братята в Македония може да донесе само влизането им в Еврогейския съюз и НАТО ! Нека викнат Меглена Маймунева да им води "преговорите" и ще видят ,колко бързо ще затвори всички глави и ще ги вкара в капана !

Тя е Меглена Нагаждачката/интересчийката/,а ние сме маймуните/на такива ни направи/

Само предател на България би подкрепял сърбоманската ВМРО-ДПНЕ.

носиш ли си , че се палиш насред червения мегдан и то баш по байряма(парада) - а за македонците си прав , на никого не е притрябвал механичен сбор от етноси - българи , сърби, албанци - враждуващи помежду си , проповядващи страх и омраза към другите - и накрая ще остане една самотна сърбоманска клика ВМПО-ДПМН кряскаща срещу България и Европа, но всеки от тях тайно с български паспорт в джоба , и то само за да може да щипне в лошата Европа- македонските лекета - браво на Черна гора - показаха среден пръст на сърбите и отидоха на хубавото без да им пука за писъците на сърби и руснаци

Ами да влезем в АСЕАН, ама май не знаеш какво е това

ДА ПОДПИШЕМ ДОГОВОР С МАКЕДОНИЯ Е ВСЕ ЕДНО ОТЕЧЕСТВОТО ДА ПРАВИ СЕКС С ДЪЩЕРЯ СИ :)))

ти там глей някъв негър да не подпише с тебе, другото е паратика работа

Него го шпори зноен мексиканец.

Удбашите забиват нож в гърба на Заев а драгалевските и позитанските мерзавци в гърба на Бойко Велики -Мепобедимия ? Е как ще се гради мир и благодат с Македония докато не се изтрепе до крак тази продажна измет ???

Лакмус да се разбере дали нещо е изгодно за България е американското вмешателство. То винаги е ПРОТИВ интересите на страната ни! Така беше с АЕЦ Белене, така беше и с Южния поток, които американците ни забраниха да построим. Така е и сега. Американският посланик НАСТОЯВА да подпишем договора с Македония. Това означава, че договорът е срещу интересите на България!

Американският посланик нищо не настоява. Скопие настоява за да получи одобрение от София и Атина за влизане в НАТО и Евросъюза.

КАТО КОМПРОМИС ..... ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ СЪМ АНТИ :))) ..... МОЖЕМ ДА ПОДПИШЕМ ДОГОВОРА АКО МАКЕДОНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ПРИЕМЕ ДЕКЛАРАЦИЯ И ПРИЗНАЕ БЪЛГАРИЯ В ГРАНИЦИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ СЪС САН-СТЕФАНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР :))

МНОГО ТИ СЕ Е РАЗМЕКНАЛА ГОРЕЩИНАТА МОЗЪКА В ЧУГУНЕНАТА ГЛАВА.ПИШЕШ ВРЕЛИ,НЕКИПЕЛИ И НАКРАЯ ДА СИ КАЖЕШ И ПОТВЪРДИШ ОПОРНАТА ТОЧКА НА РУСИЯ,СЪРБИЯ И БСП,ЧЕ И ТИ СИ ПРОТИВ ДОГОВОРА.вЪРТИ,СУЧИ,ПАК ДО ДОГОВОРА ГО ДОКАРА.бЪРКА ВИ В ЗАДНИКА ТОЗИ ДОГОВОР РУСОФИЛЧЕТА.

СЪБИТИЕТО КОЕТО ОПРЕДЕЛЯ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ Е БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС .... ТАМ МАКЕДОНИЯ Я ОТДЕЛЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ И Я ВРЪЩАТ НА ТУРЦИЯ .. СЪЩИЯ ТОЯ СЦЕНАРИЙ СЕ ПОВТАРЯ СЕГА В СИРИЯ - НАТО ИСКАТ ДА Я РАЗЦЕПЯТ :))

Берлинския конгрес ИЗГОНВА РУСНАЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ! А Македония тогава още си е била под турско.

кавички да сложиш на името си, няма да станеш по умен и грамотен. Още по-малко убедителен, глупак смотан. ПП. Тоя неграмотник няма да разбере колко е прост, щом в няколко реда е допуснал повече грешки отколкото думи е написал, вероятно е македонец.

подкрепям ВМРО-ДПМНЕ , този договор не трябва асе подписва! трябва да се подпише договор за добросъседство с Албания

И ЗА СЪМ ПРОТИВ ДОГОВОРА ... НЕ МОЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА СКЛЮЧВА ДОГОВОР СЪС САМАТА СЕБЕ СИ :))) .... А ИНАЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ И СТЕПНИТЕ МАКЕДОНЦИ СИ ПРИЛИЧАТ : - МАКЕДОНЦИТЕ КАЗВАТ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТАТАРИ - УКРОПИТЕ ЧЕ РАШКИТЕ СА ТАТАРИ .... - МАКЕДОНЦИТЕ КАЗВАТ ЧЕ САМУИЛ Е МАКЕДОНСКИ ЦАР - УКРОПИТЕ ЧЕ РЮРИК Е УКРОПСКИ ЦАР :)))

Накрая фюромци ще духат супата. Трябва само шиптърите да им напомнят кой командва страната от Струга до Скопие.

Тия от ВМРО-СРБМНЕ яко са се стресирали, баш как си требе. Това са сърбомани и наследници на сърбомани, които през 1944 се биха срещу българите на страната на титовистката комунистическа партия, не заради някаква измислена македонска идентичност, а защото са изконни българомразци и при ликвидирането на Югославия през 1941 изгубиха всичко награбено от българите в Македония. Македонската идентичност Тито я изработи една година по-късно. Проблемът е че СДСМ на Заев са същите.

ДУПЕ МНЕ. Гърция забравихте ли я,че тя ще прави много по голям въртел на Македония за влизане в НАТО и ЕС. Руски и сръбски гъзоподавци,да ви шибат шиптарите.

Наглата кражба и изопачаване на историята са недопустими. Да не говорим, че и Гърция има основателни претенции. Изграждането на национална идентичност не минава през такива стъпки - това трябва дебело да се подчертае и вкара в главите на кратунковците. Македонците трябва да се научат, че дивото балканско поведение не се толерира в Европа и това е общност на доброволно обединени народи, не е СФРЮ.

Да бе, точно шиптерите и сърбите ще разрешат такъв договор! Нали веднага ще им падне реномето. Току виж Македонците вземат да си признаят, че са Българи.

ВМРО-ДПМНЕ e edno менте. В общата ни история няма такава партия. Службите на Сърбия (УДБА) и на Москва ги ползват , за свои цели, който обаче не са в интерес на народа на БЮРМ.