Еволюцията към човека тръгва от Балканите

Международен екип от учени доказва, че най-древният предтеча на човека е живял преди 7,2 милиона години на Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Еволюцията към човека тръгва от Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от Балканите е тръгнала еволюцията от маймуната към човека и пак тук, на Балканите човекът се връща към маймуната...

и една част не са мръднали от тогава в еволючията диви и жестоки хора , готови да убиват за мързел, власт, коли, жени и дебели шкембета

Тия да не би да ги е срам да кажат , че тръгва от България, че използват израза - Балкани ? То Балкани идва от Балкан - Стара планина.. Чакам с нетърпение кога макетата ще го обявят за първиОт македонец ..щото наблизо ще открият един косъм от прапрапра коня на великиОт Александър МакедонскиОт ..

Те вече са го направили - имаше преди няколко години техен клип, в който се казваше, че първият човек е бил Македон. Тогава се шегувахме с макетата, но ето че излязоха прави:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

7 мильона години не е ги имало балканите, нито моретата... хе хе

"ьо" се пише с главна буква.

Чирпан го е имало, бе!

Този пра, пра човек много ми прилича на един политик от Варна. Това е сигурното доказателство, че първите човеци са от Балканите. Те и сега си съществуват и даже оглавяват партия и седят на банката отпред на Народното събрание? Ха, познай кой е този на портрета?

Еволюцията тръгва от Балканите, а деградацията - от българските политици. Пример - снимката на такъв към статията.

От тук е тръгнала, а като гледам постовете надолу - тук и ще приключи...

Няма ти си пряк фосил и виден атавистичен елемент на това революционно(демократично) откритие. Бънди Вие Сте уникален наследник на симпатягата от снимката - няма да изчезнете никога! Не се плашете я вижте само колко добре изглеждате - при това е научно доказано!

Със сигурност е така, понеже тук все още могат да се срещнат индивиди недокоснати от еволюцията - т.нар. русофилистици.

Нема да се пуашиш руски лизач(това което плюеш, него и обичаш)! Ето го "човекът", космат, брадат, родовит абе пълен демократ. Натурален пра, пра- демократичен европейски чирпанлия. Дмата много си мязяте - особено по умния поглед и карлуковската 24 каратова усмивка. Това е именно научната визия и свърхдемократичен интелект на бъдещият европолитик с Чирпански брадати корени....

ха, хА, ХА.... Ей тва са ся наште учени ли да ги нарека или безподобни ГЛАВАНАЦИ! Търкалям се от смяхххххх........ Ха, ха, хаа хаххххххх,ххиииии. Още малко ще ни изкарат от планетата на маймуните наште хипер интелигентни торбаакъллиии.....

Екипът е от международни учени, сред най-големите имена в антропологията. А че хората тръгват от тук е ясно и без кой знае какви изследвания да се правят - основно правило в еволюцията е, че в центъра на образуване на видове те запазват най-примитивните белези. Човек като се разходи из Балканите и вижда голям процент като тебе такива, с 200-300 куб. см. мозък.

Таман на теби мяза тоя маймуняк! Екип от примати след дълго търсене намери СВОЕТО!

ГОЛЕМ ТЪПАНАР!

Ей твай ся зетя за твойта щерка - интилигентян, умян, убав и много плодовит. Ша свие гняздо на който клон си поискаш........:)))))

Я кво прай фелян пеевски милион гудини по рано на таз тиритуриъ

Ей, този Бойко! Голям трън ви е в г-за червен маймунски!

живеем в ерата на водолея - нищо няма да остане скрито-покрито. скоро ще излезе и истината за един духовен народ, от които е започнало всичкo. народ, които в днешно време е подложен на целенасочен геноцид...зашото истината за него застрашава цялата "легенда" на зионистите..

Сега ще скочат африканците от Афарската разломна система, семейство Лики, Йохансон с Луси и прочие. Ще се тепаме, кой пръв е проходил на два крака!

Ово е нашиот пръв воевода и не е бугарин!

Това е прароднина на бойко, не е мръднал грам!

Оборена е теорията на Дарвин, че човекът е произлязъл от шимпанзето. Напротив, шимпанзето е произлязло от човека, доказва го Боко - но защо шимпанзетата не го публикуват това научно творение? Елементарно, срам ги е, предпочитат теорията на Дарвин.

Дарвин никога не е твърдял , че човека прозихожда от шимпанзето, а само че двата вида имат общ прародител! За другото си прав обаче!

...смеем на македонските "учени", които" доказаха" че първия човек е македонец. Сега им остава само да докажат, че и Гърция и България са македонски територии и историята с последната македонска маймуна и първия македонски човек добива сериозна "научна" стойност.

А защо слагате снимка на Бойко Борисов?

прав си!!!защо да ,,чоплят,, земята след като имаме ,,жив,, матриял от този ,,преходен,, период!!!

Много се забавлявах с голямата част от постовете!! Едно обаче се налага като неопровержима истина: МАТРИЯЛЪТ Е ЛОШ И ЛОШОТО Е, ЧЕ СТАВА ВСЕ ПО-ЛОШ! Особено управляващият матриял!!!

Ех, Братя и Сестрици! Защо ли продължаваме да изкревяме история? Толкова ли им багажът на тези професори? Доказано е, че: 1. Човекът има около 28000 гени, от които 223 не съществуват и не се срещат в никой друг организъм на Земята. 2. Човеците имат възможност и използват САМО 2-5% от възможностите на МОЗЪКА си. 3. Защо са ни дадени останалите повече от 95% от мозъчните функции, които не можем и не трябва да използваме? и т.н. ... ЗАЩО ли продължават да ни залъгват, че сме произлезли от маймуната след като никога не сме имали общи гени с този вид ЖИВОТИНКА? ЧОВЕКЪТ е БИОРОБОТЧЕ доставено на майката ЗЕМЯ за да изпълнява някакви си дейности на това място за определен период от време. Според мен и МИСЛЕЩИТЕ, де ... !

С шимпанзето имаме над 95 % общи гени! Разликата в гените между всички нас като хора, т.е. между гения и глупака е под 1%.

То само с мислене не става, трябва и да знаеш! Една двойка хромозоми е разликата между човека и маймуната. Ако човекът е биоробот, то тогава маймуните са робомуни!?

Приматите са в Чирпан.

Ясно, първите човекоподобни се появяват на Балканите, тези които напускат региона еволюират в човек, а тези които остават - еволюират в матр'ял"

Този ми прилича на човека от Банкя. Шимпанзето и другите маймуни имат по 48 хромозома. Човекът има 46. Нещо куца в еволюционната теория за появата на човека. Някой е махнал една двойкка хромозоми. Това не може да стане чрез еволюция.

Този ми прилича на примата от Банкя.

Аз пък ще си го наричам Чирпанопитек. Проф. Николай Спасов какво мисли?

Удивителна прилика!

И последната маймуна пак ще е от тук. Понеже ги имаме по много и от всички видове, че и общественици от същите имаме.

Ники

Всичко тръгва от Балканите! И политиците-питекантропи неспособни да осъзнават грешките си и вонята на мърша и нечистоплътност и т.н. Даже мюслитата ги е страх да останат тук и бързо преминават защото такова маймунче, като балканското нЕма никъде на Земята.

ХОДЕЙКИ ПО УЛИЦИТЕ ЗАГЛЕЖДАЙКИ СЕ ПО ХОРАТА, МАЛКО ПОЧТИ НИЩО НЕ СА СЕ ПРОМЕНИЛИ НИТО ПО ФИЗИОНОМИЯ, НИТО ПО НАВИЦИ

Еволюцията тръгва от Балканите, ама човекоподобнитее не си тръгват от Балканите :)))

Правий македонец.

Симпатяга е, има някакъв чар.Хха.

Защо са сложили Лавров на снимката?

в огледалото преди да пишеш, че нивотото на ушите ти е повисоко от нивото на очите

Тва е Болен Сайдеров.

ХАЙДЕ ПЪК ТИ - ТИ ИЗКАРА ЧЕ ПЪРВИЯ БЪЛГАРИН Е БИЛ РУСНАК :) ... ЖИВ МУЦИ ОТ БАНКЯ СИ Е БАЙ МАЙМУН :)))

Що ли ми се чини, че са показали снимчицата на едно полуГавно дето се е кръстило с гордо европейско име? Или това е изображение на един съвремене полуКомундрел? Или на путлераст-пияница, без значение къде в тесният си свят се намира? God only knows!

"Гордия европеец" вече се самоиронизира съвсем в началото на коментарите и субра доста лайкове. Но ти дали можеш направи същото е друг въпрос, вероятно без отговор.

Vladimir Borisov

Е, не знаех, че визираш него!:))) Па и множко лайкове е сУбрал...

така е,ама по точно,от македония.сигурен съм,че македонците го знаят много отдавна това

Жалко ако наистина еволюцията е тръгнала от Балканите. Явно нещо непредвидено се е случило защото е подминала почти всички български политици. Те все още са човекоподобни...

се превърна в ИЕПАМ

Политиците са отражение на народа, нали знаеш.....

Ето така прогресираме ние... на Балканите. И политиката ни такава една... прогресираща. Преди ГЕРБ само печелеха изборите, независимо какви издънки правят. А сега вече мирише на подменени протоколи от ... научно изследване! Няма да се очудя, ако корените на човечеството са ... в Банкя!?

БАНКЯ - ТАЗ РЕНЕСАНСОВА ФЛОРЕНЦИЯ НА СОФИЙСКА ОБЩИНА :)))

Вярно,почва от пра,пра,пра,пра дядото на богоизбраната мутра от Банкя.

И МУЦИ БАНКЯНЛИЯТА НЯМА НИТО ЕДИН КАРИЕС ПОНЕЖЕ Е НАБИВАЛ САМО ФИЛИИ С МАС :)))

Абе хора...този на картинката не ви ли напомня на един министър-председател?

Най-старото злато, най-стария хуманоид и т.н. Всичкото от тука тръгва и най-вече от Македония:)

Тук е започнало очовечването, тук започна разчовечването.

Сега вече дойчевеле съвсем примитивни ще ни изкара. Те и без такива изледвания ни правят на маймуни !

Точно така е. От Балканите е започнала човешката еволюция. Показаният на рисунката господин е като брат близнак на Премиера!

Това долна лъжа и соросоидна манипулация! На цял свят отдавна е известно, че съветският питек е най-древния питек!

Да му очепкаш козината на питека

ПРИЛИЧА НА НЯКОЛКО ОТ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ.

На снимката наш Боко ли е? Страхотна прилика!!!

по я докарва снимаката на МАРЕШКИ

"Еволюцията към човека тръгва от Балканите"......и си остава там, особено Боко си е същия, като братчета са с тая горила, Веско, Станишката, и акъла е същия не е мръднал отпреди 7,2 милиона години, и парвенющината и жалките им материални ценности.

ChatGPT

Не знам защо, но като го погледна и първото дето ми излиза в съзнанието е "Веселин Марешки"