Заев: Няма да е краят на света, ако няма договор с България

Няма да е краят на света, ако не подпишем Договора за добросъседство с България, но би било чудесно, ако това се случи.

Обратно в новината

Коментари - Заев: Няма да е краят на света, ако няма договор с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не пита Боко, кой му разреши да признава македонския език и ако го признае, аз искам също да прознае шопския, тракийския и мизийския език тоя бански разбойник-пожарникар.

Не е "бански", а "банкянски".

Абе Заев ти къде видя България без проблеми или само на боковите думи стъпваш та реши как той ще да ''реши'' и вашите проблеми..Да ви съжали човек след като на това се надявате...Неможах само още да разбера, защото видите ли договора от името на българите подписан е секретен, кой повече лъжи от двама ви защото боко казва че е в наш интерес ти казваш че е в македонски???

Правилно. Спокойствие и само спокойствие.

заедно с другата територия "Косова" май ще останат задълго извън всякакви цивилизационни европейски структури. Да се се радват там на измислената "история" и да подсмърчат. Майната им на тъпите макета. Албанците ще си свършат работата до 10-15 години...

Сега искам да видя всичките ни "експерти", начело с клоуна Любчо Трохаров, които дни наред се пенявиха защо трябвало да подкрепим Зоран Заев и албанците! Ако такива са ни "експертите", какво тогава искаме от Винету?!

интереси на Македония...заявява Заев. А за България???

Какво го вълнува Заев за българските интереси след като боко отдавна ги продава наляво и надясно за да се перчи че е нещо ама като едно голямо НИЩО..

тъй тя, не случайно на македонците не им вярват от сто години. Отметна се!

Няма да е краят на света, но на Македония със сигурност!

Ние сме единствените с които могат да се разберат по братски.С гърците-няма начин,със сърбите още по-малко,с албанците-хич.Едните им искат името,другиге територията,а албанците им искат цялата държава.

Ако Боко подпише такъв договор е национален предател както Желев /Бог да го прости/ който призна наличието на държава Македония без някой да го натиска за това.

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ! ЩО Е МАКЕ,ВСЕ Е ЛАЙНО!

Я пак.Държава Македония може и да няма,но македонци,добруджанци,тракийци, мизийци,родопчани,балканджии е имало и пак ще има докато има България.