Борисов прие медал за свободата и независимостта на Косово

Президентът на Косово Хашим Тачи връчи днес на българския премиер Бойко Борисов медал по случай 10 години от независимостта на Косово.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боже какво падение, не случайно ме е срам като ходя в чужбина и да казвам че съм българин

КРАЙ НА БЪЛГАРО-СРЪБСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ..МИ ТО КАТО ЛАКОМО ЗА МЕДАЛИ И СА ФЪРЛЯ КАТО...МА ТЕ АЛБАНЦИТЕ ХИТРИ,ХИТРИИИИИ...

На снимката: Среща на мафиотски босове.

Тоя тиквоч не се спря в България бе. Големи екскурзии.

Престъпниците се самонаграждават. Нека се кефят ,щом това искат.

Какво общо има Борисов със"Свободата"на Косово,нещо не се сещам. Буш 2-ри,съвсем агресивно и насилствено отне от Сърбия тази територия.Така го правят в Тексас. ББ КОЙ е бил тогава? Но връзката между двама "бивши",явно е силна.Хашим-полеви командир от АОК.Свързвана с рекет,наркотрафик,контрабанда,трафик на хора и крадени коли. ББ,също "бивш"комунист,милиционер и сикаджия.Има повече от 9 сходства от 10 възможни.

Борисов,народа ти е със Сърбия за Косово. Косово е измислена незаконна държава,ти се срещаш с престъпници . Явно старите навици трудно умират. Жалко,че не работиш в синхрон с народа си,и за народа си.

След някое време сигурно и медал от Ердоган ще получи, когато му позволи да анексира половин южна България. Жалко малко човече....

Ха ха ха хаааааа!

Защо не сте изгонили турците и циганите?! Продажни и лицемерни мекерета сте вие.

Клинтън беше. Буш съсипа Ирак,и окупира части от Афганистан.

Един доказан бандит, дава медал на друг доказан бандит. Ама то народа го е казал..краставите магарета се надушват.

SU-152

Днес в Косово Тиквата ще осъществи среща на високо равнище със Змията. Не, това не е среща на двама престъпници и наркотрафиканти от международно ниво. Това е среща между българския министър-председател Бойко Борисов и косовския президент Хашим Тачи. На тази среща ще се разисква всичко друго, само не и правата на българите в Косово. Въобще, престъпна, т. е., евроатлантическа идилия.

от къде да ги изгонят бре? от родните им места ли? я по-добре ти се вземи и самоизгони

Медала тиквен ли беше?

Борисов е напълно превъртял. Не може да подкрепя анексията на сръбско Косово от страна на албанците и в същото време да предава на албанците българските национални интереси в Македония. А Западните покрайнини? За каква борба за свобода говори, какъв български народ? Този разбойник е за съд, народът го презира.

Тази самовлюбен нарцис докога ще ни го показвате ? Да си гледа БГ - държавата е на автопилот.

"Конграчулейшънс"!!! Направо плаче за "Инфрийчмънт"!!! Мутра получава от друга такава нЕкЪФ си медал. От мафиот, трафикант на ЧОВЕШКИ ОРГАНИ!!! Имали ли още място за падението на този т.н. прИМИер?!

Мафията се сплотява!

Меркел го прати,и той шества из Балканите без да си дава сметка,че работи срещу БГ,и бг народ,и всички балкански народи. Плаши ги с война явно,защото постоянно повтаря,че не трябва да има война. Западни думи повтаря.

такива им държавите, такива им лидерите... бандитски държави с бандитски лидери. И то не само демократично избрани (народа си ги иска) ами и по 3 пъти преизбирани! Честито на оставащите

1998г.Буш младши беше,брат. Още ги помня косоварите-шкиптъри със знамената и плакатите с лика на Буш.

А за Крим, ще му подарят ли такива работи?

Този,с който се прегръща и целува Б.Б.,доколкото знам е един завършен престъпник, търгувал с наркотици ,радиоактивни материали,оръжие и като капак на всичко с човешки органи експлантирани от сръбски граждани по време на демократичната война ,при която демократично бомбардираха Сърбия. При нас от време на време долитаха ракети. и малко обеднен уран ,за да почувствуваме авроатлантическата близост

Цацаров: Най-опасните престъпници да са в един строг затвор

с които работи ЦРУ - държавата САЩ! И Запада и САЩ си позволяват да говорят за закон и справедливост!

Престъпник приема награда от престъпник - браво Тиквуне.

Това горе долу е равносилно на нападенито на Сърбия над България през 1885 г. Да не мрънкаме после защо ни мразят на балканите.. Щото сме охлюви..

За мен Косово е част от Сърбия! Това, че го отделиха насилствено от тях, дадоха го на албанците и те поругаха христианските светини там, съхранявани от столетия, няма оправдание! Това беше американско "наказание" за сърбите!!! А ББ е срам за България с навеждането си пред силните на деня! Грам достойнство няма тоя човек!

Момчето с маркуча и брезента явно не разбира, че е персонален вечен враг на Сърбия. С пожарникари и учители по физическо е така...

Ало Народното събрание? Кой изпрати? ,за какво?,с какви пари? този български премиер в самопровъзгласилата се провинция на Сърбия -Косово. да се разследва това посещение защото е против интересите на България и подкопава и така ниското реноме на най-бедната страна в ЕС.

Глупец- скоро ще приема медали за свободата на Кърджали!

каква свобода и независимост от кой ...ограбиха ги сърбите шиптарите благодарениер на нато и хамерика...

Науката сляпото окато прави,но тъпото едва ли!!!!

Май нашите плужеци са единствените, които се целуват с престъпници и убийци на народите си! Що РП, който се целуваше и приемаше украински държавни награди от Порошенко, що ББ сега! Абе, жалки управници - скапана държава! Няма какво повече да се коментира.

Прие, ама не е негова заслугата

бахти смеха

Специални поздравления за медала от сръбския президент и целия сръбски православен народ!!!!!

"Тачи финансира, набавя оръжие и организира АОК, която извършва терористични нападения в Косово." ... Взаимна любов на мутри.

харно думаш друже

ли се води за Спасител, Обединител и Освободител?!

сприятели като българите нямаш нужда от врагове

Контрабандиста главорез награждава нашия тупан с надежда да се легитимира пред света! Боко върни му терадката и се прибирай бе бастун!

Бойко очевидно е полтик нумеро уно. Ще изглажда отношенията със Сърбия, ама приема медали от непризната от самата нея провинция. Нямам думи относно политическият такт!!!!

Все пак е титулуван за Усмирителя на Балканите :)

За теб......няма да е зле да се ограмотиш откъм история. Територията от дълбока древност се населява от прабългари и авари. Рашките там нямат никаква работа. Тоест, за територията могат да претендират наследниците - албанци или българи. Е, албанците вече са се заселили там. Чий го търсят в Косово рашките, можеш ли да ми обясниш?