Борисов прие медал за свободата и независимостта на Косово

Президентът на Косово Хашим Тачи връчи днес на българския премиер Бойко Борисов медал по случай 10 години от независимостта на Косово.

Обратно в новината

Коментари - Борисов прие медал за свободата и независимостта на Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, че то цяла Европа си затвори очите за нещата, които написа в книгата си Карла дел Понте за Хашим Тачи, за които говори през 2010 швейцарският депутат от Съвета на Европа Дик Марти, та Борисов ли да не го направи? Всички отдавна знаят как бе създадена тази мафиотска държава в нарушение на всички международни норми.

Мисля, че това е последният мандат на г-н Борисов. След това може да се отдаде на любимия си охранителен бизнес.Шеф на външната охрана на руската база в Самоков.

Кой му пусна тази муха на Б. Борисов в главата, да оправя Балканите. В момента трябва, сега и незабавно реиндустриализация на България. Строежи на заводи, предприятия, огромни икономически обекти като Девня, Враца, Стара Загора, Радомир, Русе, Дебелт, Кремиковци, Белене и т.н. Това ще оправи България. Шетане в света, Китай, Русия, Германия, Англия, Франция и т.н. от там да дойдат предприятията. България да тегли заем, да дава на хората и строй, строй нови заводи, фабрики, парите идват от произведените стоки, там е разковничето.

А въх, недей! Каква индустриализация, какви фабрики и заводи те патили? Ама това си е чист ленинизъм и комунизъм, бе братче! И къде са европейските ценности и демокрация? :)))

..... как наистина в две съседни държави началниците толкова да си приличат..... по усмивките. На кого ли се присмиват.....

Медал аналог на "Поп Кръстьо с мечове".

От прост човек само простотии може да очакваш. Една държава, която не е призната от толкова много държави, а пък нашия потурко тръгнал да приема медали за независимост..... това е простотия, а не политика.

Тоя тъп като гъз Тиквуньо, да не приеме скоро и медал за свободата на Кърджали и Лудогорието!!!

Косово признавате,а руският Крим-не?Лицемерие.

Престъпниците се обичат и подкрепят. Но защо ги правите политици?

БРАВО...... И патриотите и Волен, които му партнират в момента, са доволни. КАКВО ГОВОРЕХА ПРЕДИ?

Оказан ли му е натиск и от кого да вземе този медал ?

Ама албанеца поне си е истински гангстер, а нашата пръдня и дебелосер гъзолиз на силните на деня..

Бъди сигурен, че нашия мутренски УБИЕЦ не му отстъпва.

Значи,сега за почна да колекционира и медали???

ТЕЗИ ДВАМАТА ИМАТ "СЛАВНО" МИНАЛО !!!

Тачи просто му е дал медал за успешна работа на мафийте- скоро ще му даде и знамето и ще поиска в НС да се пее албанският химн. Сега наистина няма защо да се завръщаме в тази територия наречена все още България, но нямащо нищо общо с истинската държава България.

Да провери след прегрътката дали часовника е още на ръката му.

Това не е лицемерие,а данък на глупостта,че света се крепи на гърба на кит от ГЕРБ открит.

Никога не съм си мислил на 10 ноември ,когато се радвах на промените и комунягите си тръгваха че ще доживея да видя такъв продажник ,за министър председател,знае е ли Борисов че 48000 от прадедите на Тачи са клали ,изнасилвали и изгорили Стара Загора, ,водил ги е Сюлеман паша,ЧЕТИ БЕ БОРИСОООВ ,ЧЕТИ БЕЕЕЕ.....

НЯМА ЛИ ДА КАЖЕШ НЕЩО И ЗА КАТАЛУНИЯ ПОЖАРНИКАРЮ?ЗАЩО НЕ ПОСТАВИШ ВЪПРОСА В ЕС И НА ЮНКЕР?

Косово обеща да ни подкрепи за независимостта на Кърджали ли?

Бг-поговорка: ''Медал , .... за АБДАЛ'' !

Който е добър за другите държави , е ЛОШ ЗА СВОЯТА ! Защо всчки управляващи в България работят за чужди държави , а не за своята ?

Държавата се тресе от проблеми,които няма кой да разреши,а Боко се разхожда на екскурзии из Западните Балкани.От тия разходки ние нищо няма да спечелим ,а може и да си обтегнем отношенията със Сърбия

Няма да му простят сърбите това лицемерие. Тук муцинко-пусинко, а в Косово медал. Направо ги пробожда в православното им сърце.

Крайно време на този да му се набие в главата че едни 15% гламави пуснали бюлетин за групировката му НЕ са България и няма основание да говори от нейно име..

Поредното изплюване върху България и българите от страна на боко:(((( Лицемерието му няма граници след като може вчера да се целува с Вукич и да го обеждава какви ''приятели сме'' а днеска да говори пшротив него че трябвало да се съобрази с косово..

Ей сега вече е време сърбите да пуснат Сретан...!!! Дааа...!!!

Приятен път на българите преминаващи с автомобил през западната ни съседка Сърбия.

Едва ли ще има такъв някакъв проблем. Но ако някой се притеснява, има много начини да покаже отношението си към този проблем - например като залепи някое подходящо стикерче на автомобила си.

Срам, срам, срам! Този иска албанците да стигнат до Гюешево ли?

Това май е доста прекалено, даже за някой, който нищо не разбира от дипломация. Как ли ще погледне на това удостояване Сърбия? Дали сърбите ще са благосклонни да контактуват с държава, чиито премиер без да му мигне окото приема медал от непризната от почти никого държава, която според тях е част от територията им? И как се е притиснал към Тачи, сякаш са първи бойни другари. Дали ББ не минава границите на допустимото в международните отношения?

ТАЗ ГОДИНА - МЕДАЛ ЗА НЕЗАВИСИМИСТ ОТ КОСОВО, ДОГОДИНА - ОТ СЕВЕРОЗАПАДНА "БИВША" БЪЛГАРИЯ!!

За Северозапада незнам, не съм чул да е на някого в душевните граници, но Югоизтока...?

Югоизтока - до 2020г.

Бандит награждава бандита ... Ценности брат ...

А бе Хашим, абе Тачи, защо не ползвате и дебелия западнобалкански толуп (който Ви дойде на крака) за "резервни части", така както ползвахте мирните сръбски граждани?... А?... А Вие - медал?!?!?!...

Много титли, много медали тоз човек. По цел свет хората го признават и го уважават, само ние - българите, не оценяваме множеството му таланти и усърдната му работа, ей!

И в "територията" много искат да Го уважат, но КметаНаСимитли ревнува, и не позволява това на никой друг...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Срам няма простака прост , стана съучастник на Убийството служител на ООН е Валентин Крумов. През 1999 Г Статията на "Индипендънт" е под заглавие "Албанска тълпа убива служител на ООН затова, че говори сръбски".Тачи няма информация кой е убил българския гражданин. !?

Пълен 100% ИДИОТ!!! Чел е само "Винету", ял е филии с мас, а сега е лице на БЪлгария...

Лаф моабет, прегръдки и целувки с терористи. Народа му гине по пътищата, той тръгнал да се договаря с косовските бандити. Нали има възложена мисия от Вашингтон - тя е по-важната, а България кучета я яли...

Като им направиш магистрали и те се изтрепат. Добре ще бъде на всеки 300 метра по магистралата да има "легнали полицаи". На всеки 3 километра е добре да има сфетофар. Айде със здраве ... Иначе - Косово е Сърбия.

баси оксиморона .... най-велик ?? ... че какво е направил - присвоява еврофондове, краде от саниране, магистрали, нелегални цигари, контрабанда на неф и горива, търговия с наркотици съсипа държавата и натрупа огромен външен дълг, пропъди хората - евакуират се непрекъснато да припомня ли самозапалванията, при ББ1 и ББ2 ??

Тия пък в Косово, много стиснати: трябваше едно медалче и за Иван Костов да заделят, та макар и по пощата да му го пратят.

Боко време ти е да си купиш 4 козички и да ходиш да си ги пасеш по Банкя. Времето ти изтече! Все по-зле ставаш и хората едвам те издържат.

Името на убития в Прищина служител на ООН е Валентин Крумов. 1999 г . Защо Борисов не сложи поне едно цвете , а пикае на гроба му !

Защото той дори не знае че съществува такъв случай! Тоя да не мислиш че познава историята на България? Тоя не си знае няговата история дори! Дето говори че дядо му убит от комунистите а дядо му пощипвал жените на войниците от фронта. Като се върнали от фронта, му набили каската. Но такива са нужни на олигарсите и капиталистите от САЩ и ЕС.

Интересното е че тоя представя страната, а на страната становището е съвсем друго от неговото!

Обида е да приемаш,като награда тенекиена дрънкулка от международен престъпник!

Нека убития Българин , синя каска, В Прищипна от шиптари ,само защото е попитал колко е часът на български Тежи на Съвестта на бившия телохранител Б. Борисов !