Борисов: Военните са на границата, ако в Македония стане зле

Военните са на границата, подготвят си точки, не дай си Боже, ако нещата в Македония отидат на зле, заяви премиерът Бойко Борисов по време на блиц контрол в НС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Военните са на границата, ако в Македония стане зле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това няма да остане само вув македоня а и вув блгаря сте се слуци сустото.не е досло времето. всики турци които зивеат извн турця или са родени вув други страни да им се взима гразганството ако напрявят нарусеня вув дарзавите които те зивеат.турската дрзава е длзна да им издаде временен паспорт и те да будат сус турски паспорт и виза.така няма да се коментират млцинства и права на цовека.когато те могат да гласуват за партии за техните дрзави основани вув друга дрзава тогава те нямат право да са сус блгарски паспорт. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нали военните не бяха приоритетни. Да пратят проститутките и травеститите - те са повече. И бездарните ни политици да отидат. Според най-новите проучвания - най-бездарните в целия свят.

кои военни са на границата, да разбираме ли,че там са съсредоточени платените протестъри на Буда, щото ние вече нямаме армия и оръжие с което да бъдем защитени, за натовската дрогирана пасмина не мисля,че ще можем да разчитаме, а само ще подклаждат още по-големи дразги със съседите, изобщо кой е на границата, вероятно готовите да избягат от държавата ни умници и смелчаци, но народът сме неподготвени за нищо в тази посока, защото акцента е, че премиерът му е намерил цаката...

Кое? Духовия оркестър ли? Той е по-голям от армията!

май е агитката на "Левски", защото са многократно повече от така наречената ни "армия"

в инфобалкани политолога доц. Иво Христов - опитват да взривят Македония заради турски поток

"Военните са на границата ... " Така не трябва да се говори! Дори вярно да е.С такива приказки само негативи може да докара.Няма ли кой да му обясни,че в политиката и дипломацията не всичко което си мислиш се казва гласно.

когато си вкарал вълка в кошарата не се прави на загрижен, нали си намерил цаката и с 16 млрд. не си съвсем просяк, но истината е че нямаме армия, останките от такава са невъоръжени, с две думи военните са на границата, но по бели гащи и ко прайми освен шменти капели, ходим из европа да се жалваме от Станишев, да ревем за властта на всяка цена, но когато маймуната се качва по-нагоре, толкова повече задникът й се вижда....

Европа проспа действията на САЩ в Косово.Американците откъснаха Косово от Сърбия, направиха си огромна база там-Бондстиил, създадоха и бойно формирование от шиптъри-главорези, които пращат където е нужно-в случая Македония.

Половината от БЮР Македония да премине в Р България, а останалата с рязаните карабини ушатите Шипоци или Шиптари да си вървят към Велика Албания в бункерите на Енвер Ходжа. Македония е българска! Да живее България и българският народ!

Борисов е толкова кух, че дрънка. Нищо няма да направят на границата. Колкото спряха азиатците и африканците на турската граница, толкова ще спрат и шиптърите на западната граница. В предвид на обстановката, че много български граждани могат да поискат закрила в България е необходимо: 1.България да заяви категорично, че не приема мигранти от Азия и Африка и да поиска помощ от Турция и НАТО за затваряне на границата за тези елементи. 2.Да поиска финансова помощ от ЕС за настаняване на бежанците българи от Македония. Ако ни бъде отказана помощ да се подготви мобилизация, като се заяви, че армията ще спре на албанската граница.

каква помощ от тия. Едно време са ни оставили да ни колят като пилци. Тогава защо не са скочили да ни защитят? Толкова и сега ще скочат, ако се случи нещо. А то ще се случи, защото прекрояването и новият световен ред са вече в ход.

Гаргите ли ще плашим с военните???:-))))

Кои военни, тези дето наброяват рота ли??? Цирк!

Отговор на "Курсант"-: Дека со тебе минем- там ке е!

Границата е ясна- Сегашната!

Този какви военни го гонят...нещастник.

Цялата армия да не е на стадиона в Благоевград?

Ще нападаме ли, ще се отбраняваме ли, какво? Що за глупост?

Bреме е,..да анексираме Mакедония! Kакто Pусия направи с Kрим и Aмерика с Kосово! Tъкмо, няма да има двоини стандарти! ;)) хаха..

Въпроосната държава Македония от край време има един единствен проблем - къде ще минава българо-албанската граница. По точно обаче в моменат проблема леко се промени на : къде албанците ще прекарат границата с България.

България трябва да пази Македония. като липсващо колело от кола. и нивга, никога, не требе се превеждо обичаето и откъсванети. маа му..уж не пих много... пък така зе да ми харесва майката на съсела..

За разлика от нелегалните емигранти, Братята Македонци са добре дошли. И без това са си Българи, че и паспорти имат. Хубавото е че не ни задължават да ги отглеждаме за по 1085 лв бюджет на месец, НО! трябва да им помогнем да си стъпят на краката като дойдат. ЕС не помогна с нищо за справяне ситуацията с бежанците, сега ги усещам как ше си измият ръчичките "Ами ваши граждани са - оправяйте се!" Може би правителството и общините трябва да се поровят за иоставени къщи или цели изоставени села, да се състави програма за работа с македонците и като се издирят собствениците на къщите да се преговаря с тях там да се нанесат македонци - срещу минимален наем или поддръжка на къщата. Даже и държавата да плати наема, за една къща населена с 5-6 членно семейство наема да е 120-200 лв. Не е като за нелегалните емигранти. А после на тия хора да имсе потърси работа. Претекста е удобен да поискаме помощ във вид на инвестицияза някакви предприятия от ЕС. Хубавото е че македонците ще се устроят - те няма да продават фасони като арабелите че 800-1000 лв не ги имат за пари, а веднъж дръпнато черджето с инвестициите насам, може да изпросим и още, та да има и за българите. Македонците могат да станат удобен претекст да откажем приема на нелегални емигранти, защото може и да са Български граждани или етнически Българи, но така или иначе възможностите на държавата ни не са ограничени. Пък и знае ли човек дали няма да текне още един поток от Украйна? Нека има шанс и възможност иза тях Българи...

Фантазиите на един Българин!

бира ракия или вкиснало вино. кат ша мрем, да е по приятно. щото - може. жал м е за това дете умрело у върна на строеж. некй пат, като ни пишете само за пари, спомняйте си, колкото можете поне. че ние всички сме убили още едно дете. ние всички не е оправдание. и оневиняване. може ли така. безотговорно към наши програмисти, че и деца. пак питам - може ли така!!!! само питам, но може и да пикам. по лично. има ли програмисти в България, да защитят некав мераклия студент.

Как Турция ще поиска част от България като и 2-те са страни членки на НАТО ! Просто ЕС иска да демонстрира на Русия сила и да върне Македония към България , за да може България да се разпростре така , че да не може да мине Турски Паток отникъде другаде освен през България. И тва ще е закономернно защото именно шибаната Русия я е създала тази измислена държава. И най-сетне справедливостта ще възтържествува , че и гъз ще ни лижат ръшъните щото патокчето им няма да им откъде да има.

А замислял ли си се какво мислят сърбите по въпроса за българска Македония?

По-тъп от тебе може да съм само аз.Кретенчо,какво направи НАТО,когато Турция обяви Северно-кипърската ТУРСКА република

няма Европейски съюз, прощавайте, че го казвам директно. Но когато нещата опрат до реален конфликт, реален сблъсък, кой отиде в Минск? Лидерите на двете единствени държави, които могат да вземат някакви решения Германия и Франция. Европейският проект е изпята песен. Дали той ще се гърчи в една друга форма, дали ще съществува в някаква проформа или в концентрични или други кръгове, той приключи като проект. Той изпълни добре своята роля за усвояване на източното пространство след падането на комунизма и опря до жизнения, геополитически лимес на Русия. Европейският съюз изпълняваше ролята на момче за мръсни поръчки и в трите случая говоря за Югославия, за Украйна, предполага се и за Западните Балкани.

Чета тука разни безумни коментари за присъединяване на Македония към България и т.н. Хора вие нормални ли сте? Защо ни е, ние не можем с нашата мизерна територия да се оправим , а говорите за още. Кой ще ни позволи. А на същия принцип ако други държави предяват някакви претенции към България? Личното ми мнение е следното: границите на балканите трябва да останат такива каквито са към момента. Тука всяка една държава е имала моменти, когато е била в апогея си и е притежавала доста повече територии. Но това е ИСТОРИЯ. Живеем в настоящото и като що годе цивилизован народ трябва трябва да го приемем. Нали не искате българо-македонски кланети, сръбско-български кланета, българо-гръцки кланета, турско-български кланета, сръбско-македонски, албански и т.н.

Ако Американците анексират Македония към България и после с некоя далавера вземем и част от Гърция като им дадем некви пари ще се сбъдне предсказанието на Ванга , че Бяло Море само ще дойде при нас

Ще дойде след земетресение.

Ако мислеше с главата си ,а не с к..а си можеше и да напишеш нещо смислено,ама си тъп за двама...

Стреляте нахалост, пичове ! ЦРУ се е заело с това и ще доведе нещата докрай, независимо дали Ви харесва , ползва или не !

Прочети Фрогнюс базикилийкс Керри пак ще си говори!

Всичко е под контрол! Вчера нашата войска беше натоварена в автобус и изпратена да защитава границата ни с Македония!

имаме граница с нашта Македония. България без Македония, куца майка..кой я свари..и нея ще опраска.

da palno doverie,samo gospodin Borisov shte izvede ot komunisticheskoto blato balgarite

Ало Mariana, все още пишем на кирилица, макар че незнам докога !

Май Американците режисират конфликт в които Македония да бъде анексирана към България.

Това е първата част от театъра втората е анексиране на част от България от Турция.Американците играят двойна игра.

На опашката преди нас са Албания, Сърбия и Гърция... За нас нищо няма да остане.

Видяхме вече,че САЩ се грижат преди всичко за албанците.Защо ли? Питайте внуците на дон Корлеоне.

картоф не се готви за хуманитарна криза а с роско страпона отивай при мъжът му и се разбирайте да няма да не видите обединени балкани и хуманитарна криза у правителството че оня сърбин те дебне.

и що туй паритет. пак сърби намазяха от македонки. с руски капути. и с моя ген, разбира се.

България не трябва да се меши във вътрешните работи на Македония,нито да праща армия на границата,независимо какво им шушне американския посланик.Не трябва да даваме повод за разпалване на конфликти тъй като утре американците ще се откажат от туй което са обещали.За нас има поговорка "лакомо дупе ,кръв сере".

със сърбия.. или с гърция. или салбания. ний тук платена любов не щем. то щом са приетели на ссела и на маке му.. никви българи не са. да се еблюдват у ..тръбата за газо. браво на Македония. точно, бързо и с присъда. чак са сетих и за Крум. ей тъй трябва в една държава и с крумов закон да просперираме у европата. мизия, тракия, македония. сека сестра, една за друга. аз съм от добруджа, но не е важно. да се ебат.

Като прочитам коментарите на българските полетици и специалисти по македонските работи испускате някой моменти да кажете като експерти: България беше инциятор през 1912 година за подябата на Македония. Сега България с кого ще делите Р. Македония?

Лошото в тази работа е ,че ако има подялба на Македония ,ще я правят американците и ще придърпат чергата към най верните си сателити -България и Албания .Ощетените ше са сърби и гърци .И това е бомбата със закъснител която може да разпали нови балкански войни .Не ни трябва от мечка- ремичка -казват шопите .Ние сме си зарязали половината държава и сме я оставили на циганите ,притрябвала ни е Македония.Най разумното е далече от сиренцето в капана

Американците ще дадат на България част от Македония но ще но със задната мисъл че Турция по същата линия ще поиска част от България.И ето ти го конфликта.Да не гледаме чуждото.

Червените мурзилки ( копейкаджии) винаги са недоволни.Няма военни, недоволни. Има военни пак недоволни. ЕЕЕ няма угодия.

Тъпанар!

Ами при ескалация, просто влизаме в Македония да умиротворяваме и после просто забравяме да се изнесем под предлог, че защитаваме човешките ценности и демокрация, а след няколко месеца Македония става България, както е била в исторически план. Ако някой надигне глас.....е кво сега, Крим е Русия, Скопие....провинция в южна България. Ще обединим братските народи, може да спретнем и един референдум за по-истински и това е.

Дано от Анкара не четат концепцията ти ... че може да им хареса ...

Турците само чакат удобен случай и тръгват да си вземат Виена. :-)

Ако утре Турция влезе в България,какво правим?

Гъзим се :)

Идеята за армията е на американците.Те искат да предизвикат конфликти на Балканите.Утре САЩ ще подшушнат на Турция за турците в България и току виж армията им отишла на границата на България.Нашите политици са елементарни (също и историци като Божидар Димитров) и не виждат в какъв капан ще попаднат ако изпратим армията на границата.

Добре си пратил армията,но гледай да не навлиза в Македония и да помагаш на САЩ да извършат преврат. Опичай си акъла, тикво.

Първо да се уточним: За мен такава държава Македония-няма!Има българска провинция,която се нарича Македония. А самата Македония е измислена държава! И сега какво излиза?Изпратили сме военните на границата.Всички обаче знаят,че ние вече армия нямаме. Това което наричаме армия е някакъв голям майтап.Така че,смело може да се каже:Изпратихме НИЩОТО на границата. Готвим се да защитаваме Македония/тоест себе си/ от албанците.С какво?С тояги?Ако някой не знае да го светна:Зад албанците стои държавата Турция с нейната армия!Имате ли представа какво представлява турската армия в момента?Кой подскачащ полуидиот направи така,че в момента да нямаме нищо?Кой първи демократично избран български президент побърза най-първи в целия свят да признае държавата Македония?Забравихте ли?Нарязахме си ракетите "Скът" и "Фрог"! Чичо Сам каза,че трябва да ни извадят ноктите за да не одраскаме някого.Не можело да има конфликт между две натовски държави.Сериозно?Забравихте ли разпрата между Турция и Гърция? Какво ще стане в Македония?Това което кажат САЩ. И тъй като Турция е най верния американски съдружник в Европа-няма да и счупят хатъра.

Вижте се , Не и трябва на Македония такава помощ каквато предлагате всички вие дето коментирате, нито от Сърби нито от Българи, "оти че се скарате" кой да вземе Македонията ПАК и пак ще се биете. Я си седете у дома и мерси от такава помощ. Разделяте това парче земя и защото там живеели 90 000 българи па 90 000 сърби и това ви дава право да влизате с войската си? Тапаци. нито ще идва Македония към Сърбия нито към Албания нито към България.

За България и Сърбия - не знам, сигурно си прав. Виж за Албания обаче - не си. Никой няма да пита, направо ще си вземе Македонията и ще учите албански на ускорени обороти.

Абе кой го е.е за Македония? Гарантирам ти ,че 90% от българите и не искат да чуят за Македония и македонците. Виж колко малко са желаещите да ходят на екскурзия там. Не ни трябва никаква Македония, защото още 10 години и "македонците" ще са малцинство защото албанците вече са ги победили со курец и продължават в същите темпове. Най добре е макетата да учат албански, защото малцинството е длъжно да знае езика на мнозинството ако иска да се интегрира.