Борисов опитва да спаси неспасяемото

Едно ключово събитие от българското председателство на ЕС може се впише като неуспешно. Второ го грози същата съдба

Обратно в новината

Коментари - Борисов опитва да спаси неспасяемото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До момента не помня ББ да се е заел с нещо и да го е свършил докрай. В действията му няма нищо последователно и продиктувано от някаква единна концепция. Хаос във всичко, хъбове, някой до е видял хъб за последните 5 години, откакто в тиквата му си пръкна хъб Балкан? Азерски газ договарян поне три пъти, къде го? Магистрали, които се рушат след 3-тия месец. Атомна централа - тука има, тука нема. Тоя човек е вреден за всички нас, освен за тесен кръг партиини калинки, гинки - боклуци и грабители на последните останали обществени блага.

Аз не разбирам какво искате ? Аз искам и Русия и Турция да бъдат в ЕС . Всички народи трябва да живеем заедно !

Ами то това си е крупен успех,Турция и косово нямат място в ЕС !!! Турция не е в Европа а косово изобщо не е държава ! Сериозен успех на България в тези 2 мероприятия!!!

По-тъп коментар не съм чел! Че да не е очаквал някой, че Турция ще стане член на ЕС до края на нашето председателство!!!

На снимката двама доказани престъпници се поздравяват: единлият - контрабандист и рекетьор, а другият - военопрестъпник

„на нас не са ни противници албанците в Косово, а онези, които създадоха тази държава и които ни отнемат тази територия“ !!! Ама "тази територия" е била повече години в рамките на България отколкото в рамките на Сърбия.

След като Тиквата се ос...ра отвсякъде във вътрешната политика, следва още по-голямо нас...иране и във външната. Евала на българските медии, които стоят зад гърба на Еднокнижния и го подпират! При тази миризма!

Защо автора на тази статия говори така все едно Тиквата е решила да покани косовара? Това е директно нареждане от Америкинското посолство и Тиквата не играе никаква роля освен тази на послушник.

Кой глу пак призна Косово за държава от името на всички българи?! - станишко ли беше? Поне да беше попитал,........ нещо референдум а? или то "референдум" за българите е мръсна дума!

Никога не е вредно да показваш добронамереност и приятелство на другите, както прави премиерът- това винаги се отплаща. Но не трябва да се загърбва самозащитата, която не разчита на благоволението на по-силния и по-големия, а на собствените умения и усилия. И, народната любов/ ненавист съответно. Разликата от "Осанна" до "Разпни го" е много крехка.

баси и глупостите ще спаси какво ще спасява, това селянин си прави връзките и лобира на частни субекти, той е един ден не е сенал да мисли какво да направи за благоденствието на българския народ.

Просто избива комплекси. Всяко начинание му е провал. Хвалби,хвалби и лъжи,на които лесно се хващат балъците.БОРИСОВ НИЩО И НИКОГО НЕ МОЖЕ ДА СПАСИ. БОРБАТА МУ Е ,ДА СПАСИ СЕБЕ СИ И ВЛАСТТА СИ. ПАДНЕ ЛИ,ГО ЧАКАТ СТРАШНИ ДНИ И ТОЙ ГО ЗНАЕ.

хаххаа кой е то я борисов бее? СПАСИТЕЛЯ ОТ БАНКЯ ЛИ ХАХХААХ!!!

Викторе, редакторе! Няма да коментирам сещата на Балканите. Ще я видим. Само едно ще ти кажа - повръща ми се, като гледам радостно ухилената физиономия на Борисов, здраво стискащ ръката на един терорист, бос на криминален клан, който по мащаба на контрабандните дела си е лика - прилика само с друг поканен на срещата (пак приятел на Борисов) - Мило Джуканович. Но срещата във Върна беше много успешна! За Ердоган: 1. Поздрави цяла Европа с ислямисткия знак Рабаа на Мюсюлманско братство докато Тримата от ЕС (Борисов, Туск и Юнкер) гледаха като едни други трима медийни герои от анимационните филмчета на Дсню Данев. 2. Стана за пореден път "герой" в очите на неосманистите и ислямистите в Турция - не мръдна и крачка назад среду дадените му нови 3 милиарда евро. 3. Сделката за мигрантите с която тоблоква се фук Борисов е провал. Според гръцките власти, едва между 10 и 16% от мигрантите, които Ердоган буквално им праща по островите подлежат на връщане по условията на тази сделка и при това, тези които могат да бъдат върнати са сирийците, а не основната маса - афганистанци, иракчани и пакистанци. Та така, Викторе.

ТРУДНО ШТЕ ГО РАЗБЕРЕ БЪЛГАРИНА ЧЕ БОРИСОF ЗАШТИТАВА БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ В ТУРЦИЯ И ИЗНОСЪТ НА ОРЪЖИЕ ЗА СИРИЯ

И двете показаха, че България е активен член на ЕС, а не социална цоцалка. Дали ще имат успех, в случая, е без значение и независещо от България,

БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ Я БРЪСНЕ ЗА ДЪРЖАВА! ОСОБЕННО С ПРОДАЖНИЦИ КАТО ЦОКО И БОКО! ВЕРВАЙ СИ ЧЕ НЯКОЙ НИ ЗАЧИТА! НА СИ НИ СМЯТАТ ЗА ИСТИНСКИ БОКЛУЦИ! ЗАПАДНЯЦИТЕ ДОРИ ДЪРЖАТ ПОВЕЧЕ НА МАНГАЛИТЕ ОТ КОЛКОТО НА БЪЛГАРИТЕ!

щом като си толкова горд с имиджа на сънародниците ти навън, който бил под синегалски, афгански и всякакви мангали, то ХОДИ СЕ ОБЕСИ НЯКЪДЕ. ТИ, ОТРЕПКО нямаш право да възпитаваш поколение с комплекси. Щом не каза и една дума за западняшката информационна завеса и поне 50-годишна манипулация на народите им срещу България -люлката и родината на държавността, НАУКАТА, Ренесанса, ХРИСТИЯНСТВОТО и европеизма.. НЕЩАСТНИК ТЪП СИ! И БОГОХУЛЕЦ! И ОТЦЕПРЕДАТЕЛ! И още поне в три живота с три прераждания ще изкупваш отцепредателските си грехове. МОЛИ СЕ ЗА ПРОШКА!

НЕ коментираш факта, че Европа цени по-високо мангалите от високобразованите и квалифицирани българи, които нагълта. Защото за това ѝ отношение към българите, принципно за нея НЯМА ЗНАЧЕНИЕ кой ни управлява. Въпреки, че с нескопосаната си политика допринася за наливането на българи там и за демографския срив и икономическа катастрофа тук.

Сутринта видях тук снимка от вчерашната среща при президента. Контрастът във физиономиите, които Борисов прави на срещата с косовеца и българския президент е драстичен. Българският премиер не се притеснява от факта, че след десетина години негово управление България остава последна в ЕС, че и на Балканите по доходи и всички положителни показатели. Той иска да се хареса на началниците. Не харесвам ГЕРБ, не съм гласувал за тях, няма да го направя и занапред. Продължите ли преобладаващо да ни предлагате новини само за тях, отказвам се от вас!

ха! 10 трола!!!!

НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО, КОГАТО САМОЗВАНИЯТ ДИКТАТОР И НАРОЧЕН ЗА ВЕЛИК ЕВРОПОЛИТИК, ЩЕ БЪДЕ ПРИЗЕМЕН ! ЩЕ ПАДНЕ КАТО ДЕТЕ ОТ СЧУПЕН СУХ КЛОН НА ДЪРВОТО , КЪДЕТО СА ГО ВЪЗКАЧИЛИ !

Така ли каза Курнелия!

Бойко прие орденът на независимостта на Косово.Което директно разсърди сърбите.

Тази статия е за вътрешна консумация . Извън България едва ли някои знае нещо за тези събития . Не се напъвайте да коментирате сериозно . Това ще остане като ехо в планината . Без резултат.

Нема по-тъпо говедо от бай Хуй - националния предател!

И нещо към ДИР-а: Язък ви за рекламата! Тая "нова" версия е неудобна, непрегледна и определено по-слаба от старата! Просто мнение на досегашен редовен ваш читател.

Аз не виждам какво има тук за коментиране! Всички трезвомислещи бяхме наясно, че тия самодейни акцийки на боко са "пара в свирката". Видно бе, от самото начало, че ураджийското лъготене на нашия премиер не се приема сериозно от истинските играчи на дипломатическото поле и поради пълното му безсмислие, европейските босове го оставиха да си поиграе на международен фактор. Тъпото е, че покрай цялата тая работа, за пореден път олекнахме като държава, нищо, че местните лизачи побързаха да провъзгласят боко за пъп на балканите!!!!

ето така се поства коментар със скрипт. Пиша от влака.

ето така се поства коментар със скрипт. Пиша от влака.

Гърция,Словакия, Кипър и Румъния,Испания не са признали Косово, защото беше явна кражба на земя от християни ,подарено на ислямисти ,българските марионетни правителства са готови на всичко ,само да ги погалят по главата

Гърция,Словакия, Кипър и Румъния,Испания не са признали Косово, защото беше явна кражба на земя от християни ,подарено на ислямисти ,българските марионетни правителства са готови на всичко ,само да ги погалят по главата

ПРОТИВОРЕЧИЯ ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА„ И НАЙ ДОБРИЯТ НАЧИН ТЕ ДА СЕ РЕШАВАТ СА ИМЕНО ПОДОБНИ СРЕЩИ. ЛЕКА ПОЛЕКА И БАЙКО СТАНА ГОЛЯМ ПОЛИТИК.

Конграчулейшънс!!!

ЕС затъва в тежки проблеми от всякакъв характер. Лавинообразно. Разцепен е на лагери. Управляван е хаотично и непрозрачно от странни фигури. Пали безумни мигрантски пожари. Натрапва разни джендър проекти. Като капак утвърждава бясна неолиберална пропаганда и цензура. Икономиката е спорна и не особено блестяща. И на всичкото отгоре налудничави геополитически амбиции за приемане в ЕС на непризнати и престъпни територии. И наш Боце бърза ли бърза с работи дето не са му по мярка и акъл. Бог да ни пази, смахнати времена.

За проведената среща между ЕС и Турция , както и за усилията и направеното за отношенията между Македония и Гърция , независимо от резултатите от първата - поздравявам Борисов , но това с Косово си е гаф отвсякъде.

борисов прави и невъзможното за да ни утвърждава,като мафиотизирана държава! Г-да от Дир-а, с новата версия ще натирите голяма част от досегашните Ви потребители.

променената визия е ужасна и неудобна! но виждам, че нещо се е запазило същото-кутевските тролове са отново тук, независимо от промяната в работната им площадка...

Щом някой не харесва Борисов и ГЕРБ, значи е "кутевски трол". Не е така. За мен ББ постъпи правилно само когато отказа да гони руски дипломати. Другите му ходове не са в интерес на българския народ. Неговата работа е повишава стандарта, не да се занивама с външна политика. Нали има външен министър? Той за какво получава заплата?

Стига сте писали коментари.Новите избутват старите и те отиват в небитието.Няма други страници за по старите коментари.

симо

СТРАНИЦАТА е много удобно нещо...ВЪРНЕТЕ Я,също и старият начин на подреждане на репликите.

хаха :) ми руските господари товаискат! забелязваш ли че вече не искат цифрички? ЩЕ напиша едни 4-6 реда скрипт и ще го публикувам официално за да може всеки да си публикува по 100 коментара. Ще го линкна към https://github.com за да може всеки да си го пусне.

Защо Косово да е неспасяемо?Така или иначе проблема трябва да се реши,нека разговарят, може нещата да се променят ,някакъв компромис и от двете страни.А и Косово изначално си и било първо българско,сърбите по късно се заселват ,но са били в отделни райони.Чак след османското нашествие албанците се преселват и сега са близо 90%,а българите постепенно изселват.Не знам защо му са на Вучич албанци ,които още преди войната са искали по широка автономия и това става причина за гражданската война.Неговия проблем е териториален ,но може би трябва да се преразгледа дейтънското споразумение за малката част населена със сърби,които няма какво да правят в Косово да се отдели.САЩ също преди време споменаха за това.

Българите не се изселват от Косово, а се вливат в албанската нация.

Там точно САЩ са проблема , и на никоя от т.н. западни държави подкрепили това новообразувание на Балканите не им прави чест тази позиция която са заели за Косово при положение че имат коренно различна позиция за Кипър.

Борисовите грижи са последна грижа на народа!!!

Защо усложнихте нещата,изобщо не ми харесва новият дир.

Лека полека Мониката ще загуби клиентите си- ще ползват други медии. Новият дир е разхвърлян, непригледен- с една дума неинтелигентен. Те си мислят, че говедата няма къде да ходят и ще продължат да го ползват- но единствените които ще го ползват това са тези които си изкарват парите с него.Не винаги новото е еднозначно с хубавото и качественото- виждаме го вече 29 години.

Какъв е този нов шрифт....едно заглавие на половин страница......това за селските дебили е предвидено?

Копнали простотиите на IE дефолта!!!

Някой да е казал или очаквал,че процесът на интеграция на Западните Балкани ще е лесен?

Абе от къде ги изравяте тези анализатори,бля,бля,а пък този едър шрифт е по изморителен от статията .Намалете го малко,няма нужда толкова!

Тиква, разкарай се с ГРОБ-арската пасмина, бе тъпанар!

Бойко, като съвременен европейски политик, се занимава със всичко само не и с решаване на проблемите в държавата.

Дира, вложили сте много усилия по новият изглед да хваща окото. Поздравления за успешния финал!!! Обаче ми е НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ в него!!! ЗАЩО ВИ ТРЯБВАШЕ ДА ПРОМЕНЯТЕ УДОБНА И НАЛОЖИЛА СЕ ПЛАТФОРМА, само заради шаренията!? Не знам дали някога ще мога да свикна с това. Да не говорим, менюта и картинки се припокриват и лагват дори на достатъчно мощния настолен компютър, с 1920x1080 монитор. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((

Самодейна работа в кръжока за програмисти!

Офф уж са СОЦ . КОМ.саит пьк и те ни НАТРАПВАТ СИНИЯ цвят на Неолиберализма ШАРЕНО НЕ значи да пеобладава СИНИЯ цвят малко соц ЧЕРВЕНО да освежи туи депресиращо СИНЬО

Е, Евро мъжа ще остане историята като Гълъб и Усмирител на Балканите.

Сръбски националист стъпка хърватското знаме на среща в Белград.Хърватите напуснали обидени.Тачи-Вучич = мисията невъзможна.Босна-Сърбия-много неизвестни.Македония-Гърция....тепърва предстои.За Турция-Гърция-без коментар. И насред този кипящ балкански казан,ври и прекипява....Геройко наш!Спасител,пожарникар и помирител-филантроп.

Той като Моци направо. Сега и като вратар ще се прослави.

Е то кога ли е било Боко да не вкара всичката пара в свирката, а влака си остава на глухия коловоз...

Сега става ясно- под натиска на американците, 100 държави са признали Косово за ,,държава,,. който не иска за я признае- явно ще има проблеми. румъния сигурно ще признае- тях вече ги натискат. словакия е малка и също ще я натиснат. Гърция никога няма да я признае. но защо е толкова важно да сме оптаци с псевдодържава която е известна като огнище на албанско- косовската мафия не е ясно. Поводът може да е този, че на Бойко му е обещано, след награждаването му, да се прехвърли и в Брюксел като евродепутат- особенно ако успее с това шетане по Балканите. но никой не иска да обясни на народа защо може Косово, но не може Каталуния и не само.Просто ще дойде момент когато всичко ще се измъкне изпод контрол. Политиците не разбраха, че на сила хубост не става и това което те строят днес утре ще се сгромоли.

Ами просто след като три папи са потупали Боки по главата , той е решил , че е крайно време да се изживее като Ганди и тъй то .

Борисооов!! Ти си пълен провал на всичко,към което се докоснеш,освен собствените ти интереси. Там си ненадминат........Не се радвай,че те потупват по рамото и те галят по главата. Това се нарича- куртоазия. Не че те хсресват. Въпрос на висша дипломация...... За това ротационно председателство,профука с широки пръсти стотици милиони грешни пари,за да си начешеш егото. После,ще си ги събереш отново от нас,нали????? Борисов!!! Толкова прехвърли всички граници,че и умряла змия ще те ухапе.

Стотици милиарди ? Пич прегледай се , сериозно !