Регионална авиокомпания свързва балканските столици

Бойко Борисов и Денис Звиздич обмислят създаването на регионална авиокомпания, която да свързва балканските столици.

Обратно в новината

Коментари - Регионална авиокомпания свързва балканските столици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех на Босна и Херцеговина ,имат нужда да се изтласкат над миналото.Сараево е прекрасен град ,сблъсък на различни култури и архитектура ,град със свой дух и топлина.И все пак ,дори да се твърди, че няма радикален ислям,може и да е така,но тези жени забулени ,не точно с бурки,с открити лица са е малко смущаващо ,защото този вариант на външна показност не беше типичен за този регион.Някои използваха следвоенното положение ,за да вкарат една не дотам приемлива версия на исляма,ясно от къде идва.Да се надяваме,че и това ще се промени някой ден.

Баз НАТО държави като БГ са умрели. По никакъв начин не могат да спрат една Турция ако реши да се разходи до София. Благодарение на НАТО, Гърция и Турция са в положение на Студена Война вместо на гореща. За ЕС не съм толкова убеден че ни е в плюс - може би само ако се бяхме договорили по добре - но за НАТО съм сигурен че е + за България...не по всички параметри ама по най важният.

В грешка си! Без НАТО Турция и Гърция не смееха да ни барнат - наричаха ни "прусаците на Балканския полуостров"

Добре е ,че сме в ЕС и е добре да си убеден,ако си спомняш каква джугла беше преди ЕС. Подготовката за ЕС започна още от 2000г. с постепенни промени на комунистическото законодателство и още продължава,предвид нови директиви,регламенти,харти и др.Този платнешки обир и разоряване на държавата,миграция през прехода,е твърде пресен, не са възстановени последствията.не сме за извън ЕС,безмитен съюз ,образование,свободно движение на капитали.

Мутраге.ьо оправи БГ и сегис ще оправя балканите.

Самолетът за Косово, ще лети празен. гаранция

Да ама ТОВАРНИЯ отсек ше ПРЕПЬЛНЕН с БЕЛО и КАФЕВО

Тука е заровено кучето...Боко знае какво е БЕЛО и как се правят пари!!!!!

Швейцария се е обърнала към бб с молба да и съдейства за членство в нато и да я уреди за кандидат член в яловия евросъюз ... тереза мей също е изявила желание бб да и ходатайства за завръщане на Англия в евросъюза и най - вече да и помогне за влизане в еврозоната.

Че какво пречи на сегашния национален превозвач? Нали има два счупени самолета и един развален.

Т.е балканската наркоцентрове да си имат и собствена авиокомпания ?

Директор на кАмпанията , Брендо и Киро Японеца.

Направи референдум при нас за да видиш колко са всички.

Нито Боко смее да направи референдум,нито от Брюксел и Фашингтон ще разрешат!!!

Сигурно е така, ма никой не ще да прави референдум по въпроса;))Да не вземе случайно да се окаже, че е не е баш така.

Сърбите напират за НАТО! Господи, прпости му , той не знае какво говори!

2021 година - ЕС има нови три членки , Косово , Сирия и Турция . С България стават 4 за белот . НАТО вече има нов Директор - сина на Хасан и брат на Принца на Мюмюн от Афганистан . Германия , Русия , Норвегия и Франция изпращат Първия Полет до Луната .

До сега за 1300 години - предани синове на Майка България работещи скромно и неуморно за благото на народа са били само двама- апостолите Васил Левски и Бойко Борисов,всичко друго не става и за чеп за зеле, прост матриал- дай му само айдутлук,пукница и курвалък!

Ако е ирония-оценявам. Наистина тънка като паяжина .....

не. едно от няколкото анти-български лекета, които списват тук. 2 или три са.

Отварям аз да прочета как така "Борисов: Всички на Балканите искат в ЕС и НАТО." Да не би да са правили референдум? Да ама не - отваря ми се друго"Регионална авиокомпания свързва балканските столици". Дирчовци!!! А стига вече с пропагандата! Излагате се!

Руска подлого! Хайде да направим референдум в Кърждалийско!

В Кърджали натовците не са толкова много, също!

Оооо, извънземния, ти турчин ли си? Само питам, може да направим референдум и у Анадола. Бая Българска земя е останала там, а репарации йок.

Ахмет и Хасан да нижат тутуня и да не се обаждат!

Тия от западните балкани като разберат, че наш баце иска да им насади педерастлък и джендърство, така ще го изпратят, че няма да помисли да се връща там.

Да бе, направо изгарят от желание. особено Сърбия:) Край нямат твоите глупости....

Съветник,разбирач голям е боко. Сътвори една държава на УЖАСИТЕ в която нищо не работи по правила една държава на мафията,най бедна и мизерна как има очи да се показва още?

И да ме триете , и да не ме триете- тулуп си е и това е.. Вижте коментарите и ще се убедите , че съм прав. България е управлявана от лоши, добри, наивни, но никога от откровен амбициозен глупак като сегашния. Между дргото изборите го доказват- 15 % гласове.

Само Тиквата и Резидента не искат - щот са много умни, да не кажа продажни.

Авикомпания е опасно самолети/вертолети падат в морето Наи-добре едно второ ЛИФТЧЕ-Банско-Скопие-Пришина-Подгорица-Сараево

стига се занимавай с глупости през онова им е на европа за балканите те си гледат далаверите ми ти си виж в двора...тоест клоака на европата тикво

Bai Hu? Air Добре ли е за име?

искат във Въшлявския /Варшавския/ Договор !Смях!

Боцко ЩО гледа изумено Кат баи ТОШО в есента на 1989

Тоя няма спирка с глупостите...

Да възстановят Авиокомпания Балкан и да пуснат полети от София до всички балкански столици, но на цените на Райън Еър!Полетите ще са постоянно пълни, а Летище София ще се превърне в своеобразен балкански хъб!Идеята е добра, само нашите да си изиграят правилно картите!

Авиокомпания Балкан - ти подиграваш ли се, тази ченгеджийница беше еталон за корупция, връзкарство и НЕКАДЪРНОСТ!!! Брандът авиокомпания Балкан е тотално компрометиран...

пустиняк! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички които са отвън искат да влязат вътре и всички които са вътре искат да са отвън....

Обещават им в ЕС, но ще ги завлекат в НАТО. Американците ще си разположат по 2-3 бази във всяка страна и дотам ще бъдат.

общо има "политическият елит на Балканите " с мнението и настроението на хората ,които живеят там. То стана ясно,че западния елит е купил политическия елит на Балканите.

Байхой, а защо си мислиш че темата за западните Балкани е по-актуална отколкото преди година? Да не би да си въобразяваш, че си бащица на целите Балкани? Онези с меките китки от Брюксел ти подхвърлят локуми като на пуделче и ти ги гледаш в очите с изплезен език :)

а сърбия бе цървул ??? нато ---нанаи ...

Гарантирам ви, че след най-много половин година, всички ще се редят да са приятели с Русия, но ние ще сме най-последни, дори след великата британия. Никой не харесва дребните помиярчета.

Що след година, бе? Тогава какво ще има? Заупокойна панихида за Могучая или Самой Могучий Монгол. Тогава се събират близки и приятели да споменуват блаженопочившия.

Мхм

А, АВТОБУСНА!?

Айде още един говорител на НАТО. А ако има реакции от Сърбия?

Овой е стандарт - дупки вместо пътища, глад вместо просперитет, геноцид вместо живот, стабилност в блатото...!!! Овой е...!!! :::))) Дааа...!!!

АМа този много лъже !!! Сърбия не е ли на Балканите? Защото Сърбия нееднократно каза, че в НАТО няма да влезе

създадена инерция.... единствената инерция която е създал е в потъването на държавата

Искат, как няма да искат!? Украйна се забави и я нападнаха..А Литва, Латвия и Естония на се забавиха и нещо..така....Няма руснаци желаещи да правят референдуми

Стига лъга бе, в Крим и Донбас хората си направиха референдум. Тук нямаше такъв, както и в остатъчна Усраина. Там правиха цветни революции, Майдани и Преврат.

С нашия глупак и навитак - никой не може да се мери! Но подзаглавието в анонса на новината е мерило за напислия го СЪПЕРНИК на тиквата! Не е истина, коко е тъп създадетля му, както и този, който го е постнал! ТЪПИ СТЕ ДО ПРЕМАЛА!!!

Най-вече балканските елити, защото ЕС далаверата е огромна за тях и само за тях самите !! Направете си труда да проверите за България от 2007 досега, с колко сме забогатели и облагодетелствували !! Най-голямата далавера за мизерния народ е износа на безработицата в ЕС и то на много по-ниска цена от местната !!

Ами, много просто, но пак е сложно за бесепарски кауни '' Средната заплата в България е нараснала над два пъти за периода 2007-2016'' А за 1997 при Виденов, да смятаме ли? М?

по ниска от тази във Франция? При по-ниски цени на основните стоки, че и с умишлено занижено качество на продаваните тук? Ей голям си малоумник, ей.

stan_posta@

При Виденов не смятайте. Смятайте днес - средна заплата 1050 лв. и 1989-та година - средна заплата 1989 274,3 лв. Цените колко са нараснали от 1989-та година - сложи го 5 пъти. Значи колко трябва да е сега средната, за да сме поне колкото 1989-та ? 1370 лв. На толкова ли сме ? Не сме. Значи още не сме стигнали 1989-та година. След 30 "успешни демократични години".

Нито искам НАТО, нито искам ЕС и най-много НЕискам краварите да ни доят , като кротки васали!!!!!

Не искаме Нато! Искаме мир!

Мирът се гарантира от НАТО

А ние искаме да излезем...

Резервбната булка на Апостол Апостолов лъже че е честна но не е ! Премиерът на Сърбия му каза в прав текст , че Сърбия няма да влиза в НАТО и ЕС ако трябва да си разваля отношенията с Русия , същото направи и Зоран Заев както и Ципрас му удрят по един държавнически шамар при всяка среща но начият мунчо не отбира .

Защо така,ама защо никой не иска в Русия и с Русия бре? Ние може да ви продаваме оръжие и да ви пазим от врагове,които нямате,но лесно може да ви създадем! Икономика и технологии не може да ви предложим,но мизерия и мафия в изобилие можем...

Руска Федерация разбираш ли го? Пълно е с мигранти в Русия! Китайци колкото щеш, украинци също, а СНГ да си го чувал?

БОКо, КРАТУНьо... Знаем че сте мутри, и сте Организирани в Престъпна Група"шайка" - затова не си правете труда да ни убеждавате без нужда, че мизерия и мафия само можете да създавате...!!! Дааа...!!!

ЛГБТ-ешник, либераст, соросоиден трол или подлизурко не ще в Русия. Там не е за всеки верно е.

Те тия не знаят какво си пожелават. Като им наредят да имат задължително по един гей парад на всички очите ще останат широко отворени.

Истината се съдържа в изречението: "Политическият елит на Балканите разбра..." Не вие госпожи и господа прахоляци, ТЕ разбират, а вие можете и референдуми да си правите, няма значение.

Всички на балканите са роби и слугуват на господарите си крадците на Народна и еврова пара от ГРОБ БСП И ДПС-ЗАЩО НЕ ВЪРНЕТЕ КРАДЦИ ПАРИТЕ НА ХАЗНАТА?А сте се хванали с инвалидите и хората с увреждания?Вдигнахте милиони виждаме ви в кви палати живеете и какви коли карате-НЯКОЙ КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР ОТ ВРЕМЕТО НА СДС ДА Е ВЪРНАЛ ПАРИТЕ НА ХАЗНАТА И БЮДЖЕТА?И БОЙКО ОТ ИНВАЛИДИТЕ НАЙ-БЕДНИТЕ ЛИ ВЗЕ ДА ПЕСТИШ ЩОТО МНОГО ХАРЧИШ КАТО ДЕДО С ВНУЧЕТО СИ НА БАНКЯ- ми намали си разходите МАЛКО БЕ ДЯДО БОЙКО?ПИСНА НИ ОТ ТЕБ.