Зоран Заев търси помощ на среща с Борисов

Председателят на опозиционния Социалдемократически съюз на Македония Зоран Заев се срещна с премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Зоран Заев търси помощ на среща с Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

македонците ,че който и да е военен или икономически съюз се разпада или е губещ, щом България стане член. Факт-исторически!Какво ли да очакваме и за ЕС и НАТО?

Че какво им е на ЕС и НАТО?Какво зависи от нас?Ние сме на опашката,по наша вина,е то силно казано на всички,след като знаем кръга от политици допринесли за това,но липсата на истинско гражданско общество е голям,голям пропуск!

Ха така, македонското комуне се срещна с едно от нашенските комунета и му иска подкрепа :)))

Никаква подктрепа за комунистите в Македноя- нито за НАТО, нито за ЕС. Нашите управляващи да вземат пример от Гърция.

Последните 2 служебни правителства в България бяха на власт съответно 2.5 месеца и 3 месеца. За какви 6-9 месеца говори Заев? Май иска не служебно правителство, а служебна изборна победа.

За двеста години под византийско и петстотин под турско робство българският народ не е изчезнал. Мислите ли, че може да изчезне за 90 години сръбско облъчване. Кой нормален човек, в нормална среда ще твърди, че е наследник на Александър Македонски? Македонците, за да признаят че са българи, трябва да виждат една силна България,където властват справедливи закони и народа е богат и задоволен. Кой иначе ще си признае, че майка му е циганка?

Последното определение не го разбрах. Може би е грешка. Аз мразя ГЕРБ, но признавам таланта на Борисов. Вярно е , че такъв политик не сме имали.

Защо изобщо се занимаваме с изгубена кауза. Западна Македония е пълна с промити мозъци и дори не ни трябва да бленуваме за нея. Да се оправят, ама да не търсят помощ само га им изнася... Едно време, когато селското стопанство е било гръбнака на всяка икономика, териториите са били от жизненоважно естество. Както и нациите. Сега е важна икономиката по принцип, а там са доста назад мисля.

Зоран Заев просто е един голям българомразец, българофоб и представител на една прокомунистическа, проюгославска и просръбска партия в Македония! За това колко ни считат някои македонци и македонските медии за приятели можете да научите, като проследите няколко месеца назад публикациите в македонските медии и коментарите на македонците! Повярвайте ми, в момента, в който СДСМ и Зоран Заев вземат властта, такава българофобия ще настане в Македония, че косите Ви ще настръхнат! Дано не съм лош пророк, но ....

Е посмали малко!Това което казваш е политика на Груевски и сръбския шовинизъм!Затова Заев търси подкрепа и е нужна,дори неотложна,защото медиите са политизирани , учебниците антибългарски,аторитарни практики!Заев е добронамерен,позитивен,аз не виждам нещо друго освен наистина да иска промяна и трябва да се подкрепи,сега е момента,защото ситуацията е трудна, наслоенията от миналото трябва да се изчистят,правата на българите реабилитират, затова е нужна и международна подкрепа!И няма значение партията,защото насоките са едни,но изпълнението зависи от качествата на лидера!

Зоран Заев търси помощ на среща с Борисов Зоранееее, бегай при ранобудните и протестна мрежа, те ще ти свършат работа , срещу скромно възнаграждение. Боко никаква работа няма да ти свърши,най-много да те прати при тях....

Песента на Трайко Китанчев за плачещата Македония: От връх Пирин планина отчаян глас се чува. Македония плаче, "Проклета и триклета да бидеш ти, Европо блуднице Вавилонска. Французи, Англичани, Италианци и Немци, сакат да сме под робство..." .. Към вази, мили братя, вий българи свободни, ръцете си простирам и на помощ ви викам и на помощ ви чакам!

Едно американски слуга дошъл да иска подкрепа от други американски слуги .... Счупиха си кръста от навеждане...

Този пък намерил от кого да търси подкрепа. Те нашите мутри всичко окрадоха, а и като няма акъл... просто не могат д аго направят като американците- да дават празни обещания и да им вярват. Американците натресоха албанците на Македония и сега им викат- ами оправяйте се..... с тия циган. Голям съвет- как да не дойде до София да му кажат какво да прави...........

Значи у Скопие Майдан нема да има, че има 700 дена протести от по 36 човека, трима човека че окупират университета, и двама човека че ходат пеша на поход от Скопие до Охрид.

БЕСАРАБСКИТЕ БЪЛГАРИ ГОТВЯТ ДА ОБЯВЯТ "БЕСАРАБСКА РЕПУБЛИКА" СЪС СТОЛИЦА ОДЕСА ... ... ИНТЕРЕСНО КАК ЩЕ РЕАГИРА НА ТОВА МУТРЬО И ВЪНШНО :))

В Русия чакат да им позволят да се назоват БЪЛГАРИ!

Просто няма да реагира.

Измислени проблеми на измислени хора от измислена държава.

НИКОЛАЙ КОЛЕВ - БОСИЯ СНИМАЛ ЛИМУЗИНАТА НА ГУБЕРНАТОРКАТА МАРСИ РИЙС ДО МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА :)

Та той е дошъл да се види с нея не да слуша глупостите на Тиквата.

Единственото Добро Решение за Македония е ПЪЛНО, окончатлно, безусловно и незабавно присъединяване към България!! На всички Македонски земи! *

За какво са ни боклуци? Познаваш ли свестен македонец?

Следвам Европейският пример за България. На Европата и трябва България без Българи! А ние вземаме Македония без македоинците! Тях ги пращаме в Австралия или дори за по-сигурни на ЛУНАТА....

На какво държи Бойко няма никакво значение, ако шиптарите имат друго мнение по въпроса. А какво е тяхното мнение, личи от съдбата на Косово.

Посланика от Америчка у Скопие му набива набива набива в главата какво да прави Нуланд го фака фака ама ни ще курабии да му дава па той оти е прост и на американскиот поланик му писна да му казува како ше да чини па он у още по простио за акъл Е па бугарин е бе само бугарин може да е продажен алчен и не благодарен

Зоран Заев търси помощ на среща с Борисов Бог да му е на помощ тогава.

Що бе?! Какво му пречи на ББ да сподели, как се докарват привърженици пред парламента или пък челния опит на протестна мрежа. То т'ва не е лесна работа, как да организирша хората, как да ги финансираш, как и кого от участниците да възнаградиш с държавни постове, има си тънкости....

Волунтаризъм.Реалност- това е друго нещо.

"за да покажем, че в България не се делим на леви и десни, когато се касае стабилността на една държава" Бойко, единни сте само когато грабите българсия народ. Всичко друго е празни приказки.

щом комунистите са с Русия....значи вече мразя и Русия!!!

Зоране, зорът беше да се откаже ТПоток през Македония ! Груевски се съгласи и проблемът с неговото царуване изчезна ! Така, че събирайте си палатките и някой друг път отново !!

СРЕЩНАЛИ СЕ НАЛОЖНИЦИТЕ НА АХМЕД ДОГАН И ЕДИ РАМА :))) НА СРЕЯАТА ПРИСЪСТВАЛ И БСП ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОДЕСКИЯ ХАЗАРСКИ ХАГАНАТ :)

обърнете внимание само на факта, какво казва този Зоран за народностите в Маке-дония-ами накратко там Българи няма, има дори босненци (не знам какво животно е това), но не и българи. Е, Бат ББ с кого и за какво си говориш? Сорри, какво са ти наредили да говориш, е по правилно. Във всеки случай не е в полза роду Болгарского.

мекерета се намират и през девет баира. Това което става в Македония е фабрикация на цру. На някой да не му е ясно?

България вече като е Колония на Америка,Борисов защо не говори със Обонго да ни премахнат визите а??? България си иска Русия и Путин за Съюзник и Партньор,а не Америка,но Мутрата така ни истипоса че вече сме роби на Америка и запада.

Вероятно говориш само и единствено от свое име, нали?

Вече започнаха нашите престъпни политици да извършват престъпления и в чужди държави, срещу чужди народи. Преврата е престъпление. Видя се,че Груевски има подкрепа и избиратели зад гърба си.

Евалата на Бойко!!! Дано разумът в главите на хората от ГЕРБ и БСП вземе да се появи и да работят повече в диалог, отколкото да се занимават само с ПРОСТОТИЙ и "БИТКИ" /по Мая Манолова/!!!

Абе Боко, ти кой подкрепяш. Това е партия наследник на Съюза на комунисите на Югославия! Тези нямат място в ЕС и нато с това антибългарско поведение!

Да не мислиш, че те у Банки ги знаат тиа работи. Измекяро подкрепя тез коит му кажат господарите.

Да си млад, зелен и да си ляв е нормално, но да си в зряла възраст, образован и да не си десен е шизофрения. Лидерите на леви партии са като синдикатите- богати , сити, винаги мислят за социално слабите, но очите им са като чистачки-гледат от къде какво да завлекат. Те знаят колко много лъжат хората, но това им е доктрината- лъжи ги ,защото ще ти вярват колкото и смешни неща да казваш. Б.Б е прав- материала им е такъв...

Доста си зле!!! Но лошото е, че от доста години и в Европа и в България лявото и дясното са тотално СБЪРКАНИ! И може да се кае, че НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! Има единствено една УПРАВЛЯВАЩА КЛИКА, която изпълнява ЗАПОВЕДИТЕ на ФИНАНСОВИЯТ КАПИТАЛ!

Каква Македония не би трябвало да има такава държава изкуствено формирование на великите сили. Я да си гледат работата и да се спасяват сами. Бойко какво ще помогне той на България не помогна особено та на тези ли.

Заев е шеф на македонската БСП,сърбоудбаш и подлога на путя,едноутробните му братя в България са сидераста и гея! Груевски е на страната на Бойко и Европа! Комунярските пачи искат да го смъкнат за да мине турския поток през вардарско на път за сърбия,защото в Българя удариха гредата,Бойко попиля от шамари Путя и Ердоган!

По-скоро обратното, Баце може да даде акъл как се сдава властта и после се прави контрапреврат с помощта на евреоглобалните си фашингтонски господари и едни кинти. Това с което си приличат с тоя, е, че и двамата са пълни прости селяндури и лесно контролируеми с досиетата си.

Всъщност селяндура си точно ти и това си личи по правописа ти и селския език...."баце"...но не откривам топлата вода,че тук посраните атакистчета сте все селски пръчки и освен да храчите и да лочите парцуцата за друго не ставате

Седнал "цървула" да дава акъл за правопис. Скрий се бе журнална подлого.

Странна работа! До скоро ни плюеха, а сега изведнъж станахме приятели...

Не вярвай на данайците, когато ти носят дарове...

Е, защо да се не срещнат, нали са колеги и двамата са пълен щат към САЩ, треа да си помагат колегите... Браа, браа секи случай

Зоран търси Бойко, ЕС и НАТО, Груевски лилиПутю. Така е устроен света, ще видим какво ще стане накрая и ще го има ли и Турския поток

Зоран Заев е агент на Вашингтон и се срещна с агенти от България , какво ли не прави Обама за да спре движението на Турски Поток през Македония !

Шииуу, хептен се ошашавихте в стремежа си да внушите неистини - Заев пристига в БГ-то по покана на БСП.

Забавна работа, а?! Вашингтон подкрепя наследницата на комунистическата партия в Македония! Евроатланически ценности, к'во да пра'иш.:)

Този пък намерил от кого да търси помощ. От един изперкал алчен и неотчел се страхливец за когото се харчат над 50 млн евро в за НСО да се охранява скъпоценната му кожа.

г-н Амстердамски. Колко време ще ви чакаме да си свършите работата?

Защо да си цапам ръцете с боклуци.:)) Оправяйте се сами, нали по акъл сте втори след евреите, ахахаха...

Къде ги тези 50 милиона евро бе? Той целия бюджет е 30 милиона ама лева.

и пет лева са му много на тоя...

БСП ще учат македонската опозиция как се печелят избори..Специалисти са,зер

има неща които са над политическите и идеологическите разделения македония трябва да бъде най-близката ни приятелска държава е като бонус - в герб няма никаква идеология...

Намерил къде да търси помощ макето, пич, не се аби залуду.

предлагам да се заложим дали ББ ще подкрепи приятелчето на Станишката!?

Ша, ша! Щото тоа иде по заръка на "бате" от отвъд големата локва. А това е по-важно от "имиджу" на Баце ;)

Най-вероятно да, Брюксел и Вашингтон ще го подтикнат!:)

В ЕС,ама друг път...Гърците казват ''ще видим''....И добре правят

Влизането на Македония в ЕС, ще подобри значително потенциала на съюза!!!

Вече май никой в ЕС не възприема гърците сериозно (само им вижте министър-прецедателя и другия убавец Варуфакис).

Идва по покана на БСП, а иска помощ от Борисов?? Моля???? Я пак!

Ами тя полит.мафия/олигархията е без цвят! ..... Всичко е интереси - няма идеология!

Много е важно да знаем на тая среща пак ли с преводач си разговаряха?Досега македонските делегации много твърдо държаха на това.Ако пак е било така...то всичко е мижи да те лажем.Лъгали са се взаимно.

Когато идват да просят не им трябва преводач.

Банкянският диалект е подобен на македонския. Няма нужда от преводач.

Я. Стоилов !!!! - Все пак те са бащите и майката на ТАЗ и нация ?

Т'ва някаква сбирка на Коминтерна ли е?! Нов Майски манифест ли ще подписват?!

Нашите да не се бъркат там. Това си е тяхна работа.

Македония има подкрепата на България за присъединяване към ЕС и НАТО, много държим по демократичен път да бъде решена политическата криза там. Както в България - всички партии играят цирк пред народа и го ограбват. Но да бъде демократично ограбването!!! Без бой:)

Еми как да е, като сме един народ с еднакви навици и порядки... :)

Казвате, ВСЕКИ българин, партия за да няма лъжа и измама!?