Австрия предупреждава за ”плашеща” ислямизация на Балканите

Австрийският министър на отбраната Ханс Петер Доскозил предупреди за опасността от нарастващото влияние на исляма върху страните от Югоизточна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Австрия предупреждава за ”плашеща” ислямизация на Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aвстийската политика на балканите няма да донесе нищо хубаво за тамошното население . Hапоследък в някои университети са назначени на академично кадро млади австрийски академици ,които масово провеждат антиислямска и антитурска политика , надявам скоро български органи ,навреме да спрат политиката на разединение на българската общност подклаждана от австрийските преподаватели- Mисионери ??Oсобенно в пловдивският университет катедра немска филология.

И мен ме побиват тръпки, пе...ас мръсен!!! А КОЙ ни докара до тук?

''И РУСИЯ ВЕЧЕ НЕ ИСКА БЪЛГАРИЯ ''! Нека да я вземат турците , нали сме заедно в НАТО .

Защо Австрия не е член на НАТО? За да не я пазят турците , ако ЕС се разпадне. Познайте от първия път какво ще стане , ако ЕС се разпадне. Възможни са хиляди сценария , но да помислим за няколко. ЕС се разпада . Мюсюлманите от Източна България , Кърджалийско , Велинградско , Гоце Делчевско , Пловдивско Пазарджишко искат самоопределение и собствена държава , а ние / разбирай само шопско / не им я даваме. Тогава армията ни , начело с министър , чийто псевдоним обикновено е дамаджаната , се бори срещу аскера , който ще помогне на онеправданите мюсюлмани. И сега се питаме кой ще победи ? Или кой ще ни помогне и защо ? Дядо Иван /Путин/- приятел на Турция . САЩ -приятели и с най голям интерес в Турция. Пушек са думите , че са против Турция. Може би албанците от Македония , Сърбия и самата Албания. Може да потърсим ракетите СС вече утилизирани за скраб. Друг сценарии . Молим се на Турция да останем поне автономия защото имаме заслуги за това: Желев направи турска партия, Костов съсипа България и СДС, БСП продаде енергетиката на Русия и чужди фирми . Доказахме , че не ни трябва цар , когото направихме премиер , а ни трябва султан. И сега , за да не си помисли някой , че сме умна държава , си сложихме подходящи лидери.

1. Австрия си гледа нейния гъз 2. Не всички мохамедани в България са турци 3. Не всички мохамедани слушат Анкара 4. Нашите мохамедани са наши и повечето са българи 5. Австрия си вкараха мюсулмани доста по различни от нашите За австрийските мюсулмани Австрия не е точно тяхна държава!

Тоя същият първо да погледне в неговата си страна какво чудо е и после да дава оценки. Във Виена е все едно си в Кабул. По улиците само забрадени пингвини и мустакати главички се виждат. НЕ СЕ ЗАКАЧАЙТЕ С НАС, ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ!!!

Интересно защо от списъка на държавите в новината липсва България. Нима в България няма турско влияние, нима няма турски филми, нима няма инфраструктура, която се строи от турски фирми?

Подозирам, че ББ по тяхна поръчка, с някаква "европейска" мисия ходи да се целува с Ердоган. Нито има какво да предложи на този тиранин, нито какво да получи от него. Като в онзи виц: Гледам - нищо. Пак гледам - пак нищо. И си викам - тука има нещо!

Този перушан от снимката ми се иска да го оскубя съвсем. Вливани милиарди, представете си, в страните на Балканите. А ЗАЩО бе, тъпаци, НЕ СЛЕДИТЕ КОЙ ВИ КРАДЕ ПАРИТЕ, КОИТО НАЛИВАТЕ, или като нашите баби, дето малоумно мятат пачки през балконите!

"плашеща ислямизация" ... ама ако решим да я спрем - ще ни си карат от ЕС , че нарушаваме правата на малцинствата. Нали така?

Глупости на търкалцета! Само в предградията на Виена и Залцбург има повече забрадки, отколкото във всички Балкански държави, взети заедно. И повечето са от Анадола, а не от Балканите.

пак ли искат да ни наковат да се бием срещу ислямизацията вместо тях! Ще се бием, разбира се, но не и заради тях!!! Това провокация ли е?! Искат да ни кажат да хващаме пушките, за да не допуснем турците пак на границата им. Аааа, този път не са познали. Да започват да изпращат пари, жива сила, оръжия, муниции, всичко, защото няма да им отнасяме тарикатлъка!

Докато западна Европа се опитва да утвърди някакви имагинерни неолиберални ценности, югоизтокът убедително печели с неговите основни ценности - семейство, много деца, религия, нация, които използва с чисто геополитическа цел. Резултатът се вижда - неолибералите губят пред ислямистите. И се правят на изненадани.

Г-н 1234, защо си против гейовете , джендерите , трансексуалните , травеститите ? Нали това е основната ценност на ЕС , а не на исляма.

Това със сърцата запада не го умее- всичко потапят в студената водица на голия интерес, конкуренцията /сакън да не ги измести някой/ и корупционното финансиране и рекламиране на програми уж за подпомагане, но реално никой не ги усеща по стандарта си на живот. Дълбоко загнездените двойни стандарти вече не могат даже да се прикриват- Източна Европа яко се дразни, а на Балканите трагедията е пълна- не, че им дреме на австрийците, ама преди 400г. пак така лека полека турчолята стигнаха Виена и им донесоха кафето..., а сега носят едни други неща още по- неприятни.

Ганьо говедото му счупили обора и вместо да си пасе на свобода ида му е малко по-широко около врата сравнение с другите говедски нации, той тръгнал при руските говеда.Да се происламчи там натясно. Слуша ония пияндурник Висоцки, водка - сельодка напие се като талпа, запсувА ЕС и САЩ - култура левел нула И говедско малоумие...

фаготин..Който обича да си върти дупенцето по Прайдпарадите...в надеждата на резана туркестанска пушка отзаде..

А ви бе, европейските интересчии, с какво "печелите сърцата ни" тук, на Балканите?! С пето качество живот на европейци, който усърдно ни предлагате, с най-нискокачествените ви продукти, с циганизацията, която върло искате да ни наложите, с шенгенските визи, сакън да не изместим с работата си някой негър или папуас, интегрирал се успешно в страната ви? Вие самите не си знаете интереса, само речи държите!

Не знам вие но на мен ми прави отвратително впечатлени как нашите управници се напъват да са приятели с турците. Бойко е пръв приятел с Ердоган, Станишеф се целува с Местан на Орлов мост. Разберете - Турция е наш исторически враг и ще продължи да е такава.

"1" ти си единствено враг на самия себе си! Tурция не е враг!!! Tова е голата пропаганда на мръсници - на които си лакеи - лизач. Mръсници, искащи разруха, раздор и вражда между народите ... Tурция, българия, гърция и т.н.

Повтаря се вечното съперничество - Австро-Унгария срещу Османската Империя. А като се има предвид, че Руската и Османската империи са първи дружки сега на нас, българите, единствената ни надежда и опора може да бъде новата Австро-Унгария (Чехия, Полша, Унгария, Словакия, Словения). На германци, французи и холандци ние не можем да разчитаме.

...напълно съм съгласен. ще добавя един "нюанс" - преди бяхме в орбитата на СССР, това няма да се върне. Запада парадоксално или не, има склонност към ислямизация, докато центр.европейските държави познават истинското лице на исляма. Ние не забравяме - през 1444г. само унгарци, чехи,словаци, поляци ни се притекоха на помощ- да освободят нашите християнски земи от поганците. Ватикана от кумова срама изпрати 200 войници с Кардинал Чезарини.Толкова от тях за "Кръстоносния поход". Днес, би трябвало ние,балканските и центр.европейските народи да се отърсим от две зависимости - от Русия и от Запада. Защото сме вечно разменна монета. Трябва един нов, наш европейски ХРИСТИЯНСКИ съюз - Централно-европейски - България , Румъния, Сърбия, Австрия, Унгария, Чехия, Словакия, Полша.Наш,икономически и военен съюз.Докога ще ни разкъсват за сфери на влияние, докога ще сме заложници на руски или американски интереси..а сега и на турски?? Ние сме малки държави, но ако се съюзим, ставаме Велика сила..

Абе тез' чак сега ли се усетиха?! Може да са богати и умни, ама са много прости и надменни явно!!! Казано е - който не се учи от историята е осъден да я повтори!!! А турция винаги ще е долна държава!!!!!!!!!!!

Tи си долна твар, пръкнало се от ада и живеещ в долна държава. A Tурция е велика и ще величее!!! до 2050 годинa ще е една от десетте наи-развити държави във Cвета и е стожер и гарант на всчки малцинства от балканите и близкия изток и Cвета. Hародите подтискани, унижавани, асмилирани и подлагани на геноцид !!!

ЧЕТЕТЕ И ВИЕ ПРОДАЖНИЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ,ЗАТРИВАТЕ БЪЛГАРИЯ С АЛЧНОСТА СИ

"Германия не може да се откаже...?Къде в България Германия видя т.н.демократизация.Тук си е чиста ислямизация и уродлив комунизъм.Всички бивши станаха олигарси в това число и агенти на ДС от турците,а народа живее по зле и от робство.

Май пак от Австрия ще се почнат промените в световен мащаб.

...изтриха ми коментара, защото казах неудобни истини. ще повторя пак, този път по-дипломатично - ислямизацията се изразява и в културна инвазия. Една наша телевизия последователно дава сериали от една наша съседна държава, които възхваляват историята на тази държава. Сега върви един сериал, който показва славата на една империя, империя, в която ние българите сме били презряна рая. Когато е бил "Великолепният век" за тази държава, нас българите са ни карали по робските тържища на Изтока и са взимали децата ни за еничари.В този смисъл питам - кога ние ще направим пропагандни исторически сериали за нашата история и ще ги продаваме на съседната държава?? И защо у нас се излъчват преобладаващо исторически сериали на тази съседна държава?? ... случайно??

Понеже си пропуснал/а името на телевизията, аз ще я кажа: Битивито бе! Там вече става отвратително.

Kажи направо защо дъвчеш като първолак , тази държава е Tурция продължение на Oсманската империя където не е имало робство и българите са почитана етническа общност. Tурската държава е гарант на мира в балканите ,а не надменните западняци които никога не са били искрени към балканските етноси. Eдин въпрос към българските държавни служби до кога ще търпят Aвстрийските Mисионери Aкадемици в пловдийският преподователски институт, където агитират антиислямска политика a също така хулят Tурското правителство и неговите държавни лица.

...не се притеснявай за мен, в първия пост, който ми изтриха, всяка втора дума бе "Турция"...сам си направи извода. А другото ще го пропусна, дори не заслужава да споря с някакъв неграмотен неоосманист...

Идиоти.Дано ви завладее исляма,та да видите как е.Стигали са до Виена.Ние сме понесли всичката жестокост от тази кръвожадна религия и поради това сега сме толкова слаби и ни е.бавате както си искате.Всичко ни унищожихте,народа погубихте,а и ни задължавате да приемаме примати.Но даноо Бог ни пощади,а вие,вие да гърмите,та дано се вразумите гадни к..елета.

Само "българските" продажни политици не виждат масовата ислямизация и потурчване от Ердоган идругите имами. Турция постоянно нарушава международните спогодби и на влиза с войска да дерибейства?!?!

нали всички скочихте срещу Милошевич и го осъдихте ,когато защитаваше християнството по тези земи.. е тоя път вече и Виена ще падне...няма да се отървете за наша сметка пак.

Австрия, не е членка на НАТО.Австрия e опасност за страните от Югоизточна Европа.

Анкара блокира по-нататъшното участие на Австрия в тази програма поради острите критики от Виена срещу турското правителство

Турция се опитва да спечели сърцата на жителите на региона с големи реставрации на джамии в Босна и Косово, в Сараево и Баня Лука, в Призрен и Прищина, като същевременно турски компании инвестират в Босна и Херцеговина и в Южна Сърбия. В Косово, турските компании участват в хранително-вкусовата промишленост, в строителството на пътища и в енергийния сектор. Същевременно и в Албания се разпространява влиянието на Турция.

Да те еб. който те хване...!!! Дааа...!!!

Кога нашите телевизии ще спрат да дават напарфюмирани турски филми.Слепи ли са какво става в градовете Кърджали,Хасково,Шумен и т.н.Това не е турско влияние,това е турско робство!

В Хасково не..ама в Кърджали...ужасс

...Австрия предупреждава за плашеща ислямизация на Балканите.... -------- австрията е най-големата заплаха за блканите и източник на всиките беди по тези земи! колкото по-скоро затрием австрията и изфърлим австрийците атлантиката - толкоз по-добре за нас балканците! Алаху акбар! Балкани Акбар! Австрията и евреята и европата у атлантико!

Резака от тоалетната с двете нули, Марш в Анадола тъпо говедо!

"предупреждава за плашеща ислямизация на Балканите" Я! Някой е открил топлата вода!

Някой чудел ли се е защо говедото порода Ганьо почна да се къчли в чалга ритми веднага след 90та година? Защото българските говедари са получили транш парички и са се опитали да прикачат бългаския обор към изтока. после минали едни антиговедари и счупили обора и кравите Ганьо започнали да се прикачват някой носталгично към Руския обор, други в тон с краварите към чалмите от изток а трети обърнали роги и замучали със запада....А в президенството на България имаше и картина стадо говеда, за да се снимат президентите ни пред нея, случайно ли мислите е там ?

Само макетата не виждат заплахата, а надигат вой срещу хората с които говорят на един език, имат еднакъв бит и вероизопведание.

АВСТРО-УНГАРСКАТА ИМПЕРИЯ СА СИ БИЛИ ВРАГОВЕ С ТУРЦИТЕ :)) ... И В МОМЕНТА БИВШИТЕ СТРАНИ В НЕЯ СА НЕПОКОРНИТЕ В ЕС :))

прави са трее отпор на фесовете! Усетиха се еурогейчетата.

И не само австрийците я виждат тази заплаха виждат и други европейци които нямат капаци на очите за разлика от управниците им марионетки.У нас Баце не я вижда те даже гереберите са в голям дослук с турците щом Баце чак поздравява тяхната войска с Мархаба аскер какво да очакваме ние М ???

vasil

И Тодор Живков поздравяваше с "Мараба,аскер!".Протокол...

Като е протокол, турците поздравяват ли нашите гвардейци със -Здравейте войници аз не съм чул и видял а ти ??? И ако не е така защо нашите не ги накарат да спазват протосола ? А това за бай Тошо ти беше ли там когато той казва Мархаба аскер ?

Живков тогава казва. Който иска да живее в България си сменя името с българско, а ако не иска да си отива в родината към която иска да има самосъзнание. Ако западна европа го беше направила същото. Нямаше днес да ги гърмят и газят с камиони. Но толерастията се вкопала дълбоко като раково образувание.

Нема нищо де. Пак до Русия ще опрем. Ние този филм сме го играли вече. Таман, ще се оттървем от некой и друг "български" политик, като му дойде времето

Това важи в още по-тежка степен за България ,но Австрия като наследник на Австро-Унгария повече ги интересуват Западните балкани !

Европа къде спа, когато американците бомбеха сърбите и направиха Босна и Косово мюсюлмански капсулирани клетки. Защо спахте, когато Меркел под команда от корпоративната глутница скимтеше на талибаните да заповядат в Европа. Проспахте и простотиите на Юнкер и Оланд, на ООН и т.н. А парите ви драги европейци, всичките изтичат в ръцете на организирани престъпни групи, защото тези пари са за влияние и контрол, а не за да има развитие на икономиката...

Ами така си е.

по-добре ислямизация от колкото герберизация, турците са взимали десятък, а нашите мутри и калта под ноктите искат да ни вземат

Браво на австрийците. Вярно, че при тях забрадките се увеличават но за сметка на това и недоволството им от това расте.

Аа австрийците се събудиха значи? Ама нее само ислямизация има и мощна циганизация!

храни куче да те лае

Не беше случайно предложението на австрийците да бъдат дислоцирани австрийски войски. Не се забелязва, че турските лидери осигуриха жестока експлоатация на своите работници, първо с инфлация, после с бежанците, които бачкат за турците и накрая произвеждат продукт, който е в пъти по- евтин от всичко произведено в Европа. Ердоган всъщност окопава в мизерия народа си и го лъже с ислямски религиозни тъпотии.