Заев: ЕС очаква от нас бързи, но мъдри решения

Лидерът на Социалдемократическия съюз на Македония Зоран Заев заяви след среща с Федерика Могерини, че ЕС очаква бързо и мъдро решение на кризата в страната.

Обратно в новината

Коментари - Заев: ЕС очаква от нас бързи, но мъдри решения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха-ха! Типично по еврогейски - "мъзростта" се изразява в националното предателство!

Въпреки,че са българи и наши братя вижданията им за света и манталитета им са изкривени от сърбите.Македонците винаги ще ни мразят и ако ние гласуваме за приемането им в ЕС-ще бъдем пълни идиоти.Приветствам всички политици,които заеха твърда позиция спрямо Р.Македония.На наглостта и безсрамието може да се отвърне само с камшик.

Ако разкъсат Македония, след това не следва ли България?

НЕ! Като разкъсат Македония какво от това??? МАКЕДОНИЯ е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ДЪРЖАВА! Създадена от Русия за Сърбия! Македонците са посръбчени БЪЛГАРИ! Да се спасяват македонците както си искат! Бедна и селска измислена държава това е Македония!

Заеков, Магерини ви е посъветвала да се надупите на албанците, защото сте източноправославен народ, със симпатии към Русия. Направете го и после дори и ние няма да ви искаме!

От кога македонците са народ????? Може да са народ само за руснаците, които подариха БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ на сърбите! Македония е БЪЛГАРСКА! Но тъпите долни и гнусни руснаци я подариха на Сърбия!

И ще последва турския език в България чрез ДОСТ. Точно това са евроатлантическите ценности за Местан...

разпространяваш провокационни слухове, за панделата ли плачеш ? Европа не иска и да чуе за турция.

мислиш ли, че мислиш правилно????

ЕС и НАТО работят за нова Османска империя на Балканите. Трябва моментално да се сключи договор за специална взаимопомощ с Русия, ако искаме да излезем сухи и без кръв от играта. Тия само страхът от Мечката ги спира. В противен случай партнерите ни готвят балканско братоубийство, подобно на украинското.

ще бъдат издирвани, елементарно е, и ще получават заслуженото от НК за разпространение на антибългарска пропаганда.

Вече видяхме как решихте проблема в Босна, Сирия и Украйна.......за последната сваляте и визите за да подхраните Албанците с ислямски терористи от Украйна. Тежко и на Македония и майка България. А яНКИТЕ ОТ нОВО СЕЛО ЦАКАТ ДА ЗАЩИТЯТ МУСУЛМАНИТЕ НА БАЛКАНИТЕ.

Ах каква "мъдрост", ах каква "бързина" и загриженост за албанците! А българите и макидонците - да си подвият опашките, май на това мирише.

Магарини не се ли е срещала с президента на Македония? Той нищо ли не е казал по въпроса? Тръмп няма да вади кестените от огъня, тази си кара по старому, понеже толкова може.

Ситуацията трябва да бъде решена със задължителното участие на ЕС и САЩ, мечката да стои настрана !

Искат да я решават ситуацията пак по почина на диктата в Рамбуйе от 1998 г. Така ситуации не се решават, а напротив - се заплитат до невъзможност; просто си просят боя натовчетата, и без това възмездието за миналите им прегрешения се носи със страшна скорост.

И как го взе това мъдро решение ?! Особено в частта му за САЩ. Подозирам основание в непосредствената близост на последните до територията на проблема и изключителните им умения в разрешаването на такива с последващ пълен хаос и напрежения.

Следващите резили които им предстоят на янките, са вече балкански. Ръчкат тия дни шиптърската сган около Македония, Косово, Черна гора. Излишно е да казвам, че и тъдява ги чака същото - ужас без край. Защото 1999 г. с бомбардиращото НАТО и бездействаща Русия повече никога няма да се повтори. А сърбите ги сърбят ръцете да си върнат Косово. Само дето балканците ще проплачат от смъртта и разрушенията (дай боже да се размине!), и то благодарение на стратегическия избор да заложим на куц кон като великия недъгав Пиндостан.

Гледай си църковните дела и не се бъркай в демократичните процеси....папаз

Da se proweri ако противоречи на КОнституцията е незаконно>>Вижте в САЩ как наказват нарушители на конституцията

Мъдрост на македонски значи да се арестува още някой българин Или да се разруши български паметник По възможност в деня на националния ни паметник

Представители на две измислени територии се срещнали и си поговорили.

Ще го духате на ЕС....

всички македонци, не само повечето,да се отичат да доказват български корени, защото при тази популация, скоро албанците ще бъдат преобладаващото население не само в някои общини, както сега, а в цяла Македония. И понеже не са част от България, ще си станат част от Велика Илирия.Пеене от минарета пред римските градежи, живот като на кино.

МАКЕДОНИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА ПОЛИТИЧЕСКА СМЪРТ, АКО НЕ СЕ КОНФЕДЕРИРА С БЪЛГАРИЯ Публикувано от Ния-София Мутева в 4:25 PM Македонци искат федерация с България Видният македонски общественик Илия Илиевски предлага да се създаде федерация между Република България и Република Македония. За целта в двете държави трябва да се проведе паралелен референдум. Въпросът е наболял. Пряко допитване до народа ще реши много политически и исторически проблеми, мотивира се Илиевски. В писмо до министър-председателя на Македония Владо Бучковски и българския му колега Сергей Станишев, Илиевски настоява за провеждане на референдума. Апелът е разпратен до всички български медии, с надежда допитването до народите да стане факт.Обединението на двете републики, имащи еднакви исторически корени, ще стабилизира Балканите. Процесите на сепарация в региона продължават. Последният пример е разделението на Черна гора и Сърбия, мотивира се Илиевски в писмото си. Според него повечето от гражданите на двете републики ще подкрепят референдума.Първите признаци за федериране между двете държави са налице, твърди общественикът от Република Македония. За пример той посочва предложението на Бучковски двете страни заедно да празнуват и почитат Илинденското въстание. Според Илиевски няма пречка на паметника на Гоце Делчев всеки да слага венец и да титулова воеводата като македонец или като българин, според собствените си разбирания. Така историческата личност ще стане символ на разбирателство, не на омраза.

ЕС очаква ....... Дрън, дрън и политически пируети от страна на макетата. Македония ще гледа ЕС през крив макарон, защото Гърция никога няма да каже "ДА". За нашите дупедавци, дето е признаха не зная - хахахахахахх

АКО АЛБАНИЯ СИ НАЛОЖИ ЕЗИКА НА МАКЕДОНИЯ НЕ ГИ ВИЖДАМ ,ТАКА ЧЕ ПОМИСЛЕТЕ СИ ПО КОЙ ПЪТ ЩЕ ТРЪГНЕТЕ МАКЕДОНЦИ.

Колкото бързи решения всема ЕК за "Американските ТЕЦове" и Американските ВИЗИ, толкова ще са бързи и нашите решения....

Не си спомням кой беше казал, за Балканите, че е най-изостаналата част от Европа. Това е положението в края на 19век. Някога не е било така. Интересното обаче е, че във всички съвременни държави, които някога са били част от Османската Империя е малко или много ужас. Може да видите карти. Това са Балканите, Близкия Изток и Северна Африка. Има и доста паралели - след падането на монархиите следват диктатури, цветни революции, граждански войни и ред безумия. Все пак общото между всички тези територии е че са били част от Османската Империя, за която си мечтае Ердоган. Навремето дядо ми казваше, че си личали границите и на Балканите - не разбирах какво значи това. Обаче след години когато пътувах с кола до Загреб и после Виена разбрах. И така е и до днес. Албания, Черна Гора, Босна, Сърбия, Македония, България Румъния, Гърция, самата Турция и оттам Сирия, Палестина и Израел, Египет, Либия. Навсякъде проблеми, кражби, убийства, войни, дивотия. Вярно е света е голям има и по-лошо, но това не ни грее. Също и не ме разбирайте грешно не защитавам Запада - той винаги е взимал, а не са по-добри, но са по-цивилизовани. Въпреки, че като си помисля за 1вата и 2рата Световни войни по-цивилизовани хич не се връзва.

хахаха , а бе ботове , не разбирате ли , че това скоро и у нас ще се случи... българите са на изчезване ... остават само тъпоумни дебеловрети мутри , роми и мохамедИни... :)))

Задължителен строг мъжи гардероб, лице на травестит, лютеница по устатата, загатнат женски макияж, празен поглед, никакво съдържание.

Мъдър е бил Милошевич. Ето какво казва в последното си интервю на руски език: " Русские! Я сейчас обращаюсь ко всем русским, жителей Украины и Беларуси на Балканах тоже считают русскими. Посмотрите на нас и запомните, с вами сделают тоже самое, когда вы разобщитесь и дадите слабину. Запад, эта бешанная собака, вцепится вам в горло.... Братя, помните о судьбе Югославии! Не дайте поступить с вами так же.... Такаа, че етнически българи зад кого заставате, зад шибания Еврейски съюз или ще подкрепяте братята си. Всеки да решава според съвестта си.

А бе брато , знам какво говореше , ама и знам какво правеше ...., нали и той продължи политиката на отворени врати за работа на срби в ЕС ??? Наясно ли си , че и сега 35 процента от бюджета на Србия се формира от гастербайтерите... тцтцтцтц ... за този коментар няма копейки :)

ЗНАЕТЕ ЛИ КОИ ХОРА СЕ ПОДМАЗВАТ, ДОНОСНИЦ ИТЕ И НЕКАДЪРНИЦИТЕ, ВИНАГИ СЪМ ГИ МРАЗЕЛА .

пхах , заработваш ли... по лесно ли е отколкото на магистралата :)))

МОЯТ СЪВЕТ Е СЛЕДНИЯТ, БЪЛГАРИЯ ДА НАПУСНЕ ЕС НЕ НИ ТРЯБВА НИКОЙ НИКАКВО ЕВРО ЩЕ Я ЗАБАТАЧИМ ОЩЕ ПОВЕЧЕ КАТО ГЪРЦИТЕ.САМИ ТРЯБВА ДА СИ ОПРАВИМ ДАРЖАВАТА,КАТО СЕ ЗАПРЕТНЕ М ДА РАБОТИМ И ДА НЕ ЧАКАМЕ ПАРИ ОТ. ЕС. ДАРОМ НИКОЙ НЕ ДАВА ИМА ДА НИ ТОРМОЗЯТ ПОСЛЕ. БЪЛГАРИЯ МОЖЕ САМА ДА СЕ ИЗХРАНВА .

като те гледам тука яко си запретнала ръкави..заработваш копейки хич не се маеш дарагая :) , а иначе едва ли знаеш от коя страна се държи мотиката :)))

ДОКАТО ГЕЙОВЕТЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА НИКОГА НЯМА ДА ИМА СПОКОЙСТВИЕ ОСОБЕНО НА БАЛКАНИТЕ.ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ВИНАГИ СА СИ ГОНЕЛИ ИНТЕРЕСА НАШИТЕ ИСКАТ АКЪЛ ОТ ТЯХ НЯМАМ ДУМИ .

Вълненията в Македоня са породени от това,че определени кръгове извън Македония,както и техните си "протестъри"искат въвеждането на два официални езика в Македония.Втория се досещате,че искат да е албански. ЕС натиска македонските власти това да стане. Написаното в статията са пълни локуми...

...уjaс...лошо им се пише ма македонците щом са им пратили "дружинната раководителка " от EC !

И то с кърваво червена блузка

При една трета албанци в македония, тая държава просто няма бъдеще. При това се увеличават доста бързо. Много наивно е да се мисли, че тоя проблем може да се замита непрекъвнато под килима. А това, което сега става в македония, предстои и тук. Вече си имаме 3 турскоцигански партии. Когато цифрите в демографията говорят и боговете мълчат. Това са фактите.

Ами България, дето една втора са цигани,какво бъдеще има ,та си забрал грижите на Македония!

Братя и сестри! На оръжие! Италия, Австрия и Германия искат съвсем да ни изтласкат от Македония!

Ако някой подкрепя Русия, в Македония, то това е ВМРО и за добро. Нашите прогейтъри пак са скарани с фактите. Груевски и ВМРО-ДПМНЕ са тези, които си продължаваха търговията с Русия и ЦРУ му спретна Майдан и без малко цветна революция. Поделата се познават, не по фалшивите наименования. Тамошните "социалисти", са еврогейските, ислямски ибрици.

И у нас е същото , бсп са еврогейските и турски ибрици , и гроб и смешните реаниматори и всички без АТАКА .

Лидерът на Социалдемократическия съюз на Македония Зоран Заев заяви след среща с Федерика Могерини, че твърдо ще подкрепи: изграждането на Балканка Федерация изкопаването на Европейски разделителен Ров * изграждането на Великата Европейска Разделителна Стена!

Какви гнили ябълки искате. То и аз искам една България на комунистите и циганите, и една България ако ще Втора само на българите, съседите са си съседи. ОС

Можем да им предложим само арабскоговорящи ако искат...а и ако не искат...пак :)

Няма как нашия Станишев 10 пъти да ходи на митинги със Заев и да няма руска интервенция в Македония!

Стига си се пънал и повтарял като папагал. Няма да мине. Тоя Заев е с Магарини, не с Путин, нали? И Стани-шев си е еврогейска подлога, къде го сложи с Русия. Той вкара ДПС във властта, провеждаше откровенна антируска политика. И беше председател на какво? Еврогейските социалисти, които понастоящем управляват на запад.

Дестабилизация на Македония е цел номер едно на Русия, за Балканите!

Ти вониш - на евтина к-ва.

Скъпа не си и помирисвал.

Ей това "мъдри"е...а м...та на всичко!"Мъдри",означава в интерес на страните от ЕС и то по-точно на Германия и Франция!

Станишев ходи на протестите на Заев. Явно му носи куфарчета с пари от Русия?!

Защо ли не съм учуден, че Магарини и еврогея подкрепят поредните еничари и национални предатели. Както и ислямът. Една си политика, баба знае, една си бае - да рушим всичко европейско. Иначе в Македония се доказва онази мисъл, че - "провинцията е като малката сестра на столицата и като такава и носи старите дрехи". Македонските социалисти (иначе върли сърбомани и българомразци) са исто като бившите наши, станишеви социалисти. Готови са на сделки с дяволът (тук ДПС, там албанските партии), само и само да се докопат до власт. Ще мине време докато се реформират и запеят един тон с избирателите си. Дано тамошните българи са по разумни и не им го позволят.

Напишете в Гугъл ''Заев Станишев'' и се уврете че Русия и социалистите от ЕС стоят зад дестабилизацията на Македония! Вижте митингите , видео и снимки!

Я и теглете на тая една цветиста сръбска и да върви на майната си!

Що српска?

финансират социалистите на Зоран Заев и целят да откъснат Македония от ЕС!

Де да могат и нас да откъснат!

Голям зор им е на ЕС да отворят коридора- Албания, северна Гърция и южна България- иначе контрабандата им замира.

Станишев ходи в Македония да подкрепя социалиста Заев! Явно руските боклуци подкрепят Заев и искат да дестабилизират Балканите! Руската смрад се лее в Македония.

!

Заев сигурно е красив, умен и ранобуден. Ударили са му една яка баданарка в ЕС и човекът се е взел и насериозно. Поради това е нахъсан да изпълнява заръките на ЕС, в комплект с... албанските етнически партии. Накрая какво ще направи Заев, ако получи властта, е ясно - ще продаде Македония... Този филм вече го гледахме у нас.

Европската унија сака да нема војна во Македонија. Само тоа е.

Ех, Орце, на Европейската уния изобщо не и пука дали македонци и албанци няма да се изтрепят. На тая уния и трябват още овце за стригане, нищо друго.

Заьо е продажник.

За пореден път ЕС застава на страната на албанците/мюсюлманите и против християните, както беше и с Косово и Сърбия! БГ незабавно трябва да излезе от този промюсюлмански и антихристиянски съюз!

На ЕС му трябват нови роби !

Дирчо

Ако беше за роби, щяха да искат всякакви бежанци и имигранти, но те искат само и специално мюсюлмани. Идеята на Еврейския Съюз е, както винаги, да се унищожи християнството в Европа!

Поредния дребен политик който се превъзнася и уж в името на Европа е готов да затрие собствения си народ .Тежко и горко на страна с такива политици ако ги допуснат до власт.

На европейския съюз му е само до вас в момента, маке! да знаеш!