Путин: Пирожките ще победят ”Макдоналдс”

Руският президент Владимир Путин предлага регионални вериги за хранене с национална кухня, които напълно да конкурират „Макдоналдс“.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Пирожките ще победят ”Макдоналдс” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само искам да поправя този който е писал статия 1 евро близо 50рубли, което означава 200рубли - 4 евро, а не 40. Това е математика, дори не алгебра.

макдоналдс наистина е мега-боклук, американците са намерили начин от слама, рога и копита да правят храна. Имат вид и са вкусни докато са топли, изстинат ли стават на подметка, да не говорим че като ям там след това ме боли стомах по един час.

Ти наистина си мръднал.

засега се задържат тук таме берьозки скъпи и нискокачествени магазини като всичко руско

еми никога няма да стане, ще ядат трева като в сев.корея

ТУК СЕ СРАВНЯВА КРУША С ЯБЪЛКА! Всичко е въпрос на личен вкус - всеки обича нещо друго.Тази верига да не е направена в България? Така се яде в Америка и по цялият свят. Дай на американците вместо кола - боза! ХА, ха, ха!

Хората, като по-долния многократно копи-пействащ се гей, които дори вече не знаят под каква тема "ръсят" стандарните си коментари чисто и просто се подиграват сами със себе си. Човешкото падение не може да се осребри с пари - едното е краткосрочно, а другото - дългосрочно. А след смъртта - когато човек разполага с цялото време, което дори не си е представял, че съществува? Подготвен ли си за това copy-paste-гей?

Ако в България има закусвални с добра руска храна на достъпна цена, със сигурност ще бъдат пълни! :)

във варна имаше и фалираха, дори руснаците не влизаха в тях, ходят гадините в макдоналдс, според мен не трябва да ги пускат там и изобщо в бг, само пият и се бият в гърдите, това е по лош вариант на бай ганьо, разни новобогаташи без възпитание

Вече става смешен тоз дядка :)))

Смешен си ти, памперс и жалък.

Браво на Путин! Руската кухня не може и да се сравнява с българската, но ние ще си ядем боклуците на Макдонълдс и ще обвиняваме българина за тъп. А, че всичко е политика + реклама?

В Русия има много повече Макдоналдс франчайзи от България. Използват се само местни продукти, ако не ти е известно. Какво му е браво? Да не е забранил веригата? Май не е, защото Макдоналдс в Русия са собственост на олигарсите... Много българи не ядат "боклуците" на Макдоналдс, но няма как да си приготвят вкусните български ястия, защото на пазара няма български зеленчуци и плодове...

milena_gm@

В Русия се провежда политика срещу ГМО-продуктите, което е по-важното (за мен) освен политиката на защита на собственото си производство, които не се провежда със забрани на съществуващото, а с постепенното му елиминиране. Политиката е ДЪЛГОСРОЧНО планиране

Как си приписва пирожките на другите националности-на казахи,татари за руски,няма нищо руско национално и въобще не се усеща колко е смешен.Ами кажи нещо типично руско ,сибирско,от дивия север,от където са дошли русите,що взимате на другите от юга националната кухня?

Македоналдс не е американска, а македонска верига ресторанти за бързо ранене. А Интернет не е проект на ЦРУ, а на ВМРО!

Нее нужно да си гений за да знаеш какви боклуци са храните на мкд. Питайте някой който е работил в техен ресторант както му викат. Или си пуснете филмчето суперсайз ми, има го в нета има много инфо. А това че е вкусно се дължи на химията с която обогатяват храната..то и на лйно да ги добавите и то ще мирише и ще ви кара да плюскате нон стоп. Това е такава долна индустрия за разболяване на хората и най вече децата им че трябва да ги бесят ама нали е демокрация..

Има 38,000 заведения на Макдоналдс в 118 страни, обслужващи 68 милиона клиенти ДНЕВНО? Никой ли от тях не знае това, което ти знаеш? И то в страни, където контрола върху общественото хранене и съставките е безмилостен (Норвегия, Швеция, Швейзария, да не изброявам).

Кукуригу петльо

Макдоналдс много се свиха в БГ защото са направени за гости и туристи от уса,а те нещо много не идват насам и бъркат България с Унгария,Румъния...... Кюфтето на МКдоналдс не може да се сравнява с една домашна пирожка/баничка с месо напр.

Като Ердоган, Станишев и още някой друг диктатор и на др.Путин все някой друг му е виновен а враговете са навсякъде отвътре и отвън.

Къде къде пирожките са по=добри от Мсдолдса.

И ние ще правим пирожки братя.Денят ще дойде !

Най-правилният начин една страна да се освободи от "моралните ценности" на САЩ е да ги игнорира и да не ги допуска до социалния живот на гражданите си. Всяка една уважаваяа себе си страна има достатъчно морални и културни ценности за да поддържа адекватни морал и култура. Аз съм привърженик да се намали влиянието на налагания ни американски модел на живот в "Демократичното развитие" на България и да се наблегне на патриотични, православни и български ценности. Иначе сме обречени на "културна асимилация" и срив на моралните и културни ценности ... а, това значи и край на нацията "българи: и държавата "България".

Кои са тези "наши" ценности, които трябва да "защитаваме" и от кого? Роден съм през 1956 година и доколкото си спомням нямаше национални и православни и морални и културни ценности. Бяха "интернационални", "атеистични", "правила на социалистическия морал", т.е. общи за всички "социалистически" държави. Игнорирай когото си искаш, но Макдоналдс, и т.н. насила никъде не се натрапват.

Да, а квасът ще победи шотландското уиски, нали.

Водката е победила уискито отдавна, къф квас те бие

Путин е голям пич и върши страхотна работа всеки ден една след друга чодесни новини! Скоро надявам се да видя намаляването и изчезването на хамериканските натрапници Макдоналтц. Първо в Русия а после дай бог и в целия свят!

Кое му е чодесното и каква точно работа е свършил? Макдоналдс да не са дошли насила в Съветския съюз или в Бълхария? А кой ще ги пече тези пирожки - Путин? Тази година Индия задмина Япония и стана 3-та индустриална сила в света, с процентно участие в световния БДП доста по-голям от Раша. Ето това е добре свършена работа! А да дрънкаш глупости за кои кюфтета са по-добри, това е просто смешно. В руските квартали в Ню Йорк пирожки колкото искаш, ама нещо няма опашки от зашеметени ценители...

Ти като видиш китовете на опашките в магдоналдс кефиш ли се?

Винаги съм харесвал пирожечки и блиночки ... Свежие, вкусние ... А, когато има и Хлебний дар става тържество.

Само че къде са тези свежие и вкусние, откъде ги купуваш, щото аз още не мога да ги намеря, а ги търся отдавна? Щото май само в разказите на писателите отпреди 1917 ги има...

Путин с ГЕРГАНЧЕТО, че да пиши тези глупости. Путин си няма друга работа, че да се занимава с Гергана и пирожките. Ха ха ха

пирожките и путинчовците ще победят макдоналдс когато когато москвича победи мерцедеса

Ей, прав си. Руснаците си мислят, че светът се върти около тях. Не, на никого не му пука за тях, те се самовеличаят. Още преди години съм слушала познат руснак, живеещ в Москва, че руснаците ходели в центъра на Москва, в Максоналдс, само да се изпикаят, т.е. да се изпикаят на фасона на американците. И какво от това? Галят си болното его с такива действия, а светът си върви напред с високите технологии, ама без тях...

Ами лично бих предпочел две мазни банички с боза пред Мак Шит меню... чел съм книгата "Макдоналдс - зад златните арки" и все още се чудя как все още работи техния бизнес модел, при условие че храната им е пълен боклук...

Ами явно хората не са прекалено умни като тебе, та затова :)

Pycku!

Плюскай боклуците от макШИТ, дебелак такъв... Предпочитам домашна супа, отколкото макдоналдс!

Като толкова хвалите руското,червени драскачи защо не пазарувате в "Берьозка" - там почти всичко е с изтекъл срок на годност или хапнете нещо в "Арбат" на "Оборище " - след това една седмица киселини и тогава плюйте.Ех,да можеше да стане Стамболов за вас само на русофили ще станете.Няма ли след като цял ден пишете "Русия,Русия" да сбъркате и да напишете един път и "БЪЛГАРИЯ".Нашият идол,икона,герой,знаме светиня Васил Левски никъде не е споменал Русия.Засрамете се национални предатели!

Те са си продали душата на дявола колега!!!

а не лъжи за Берьозка, всеки ден си пазарувам от тях и не е с изтекъл срок

А ценичките? Много сте заможнички щом пазарувате в Берьозка! Има хубави неща, но има боклуци на доста висока цена.

Pycku!

7778 откровено си тъп.

Глупости не пишете! Попитайте КОЙ ЗАРЕЖДА С ТАКА НАРЕЧЕНА РУСКА СТОКА И "БЕРЬОЗКА" И ДР.МАГАЗИНЧЕТА!!! Аз погледнах внимателно и почти нищо не видях ИСТИНСКО РУСКО ! Даже червен хайвер от някаква фалшива фирма работеща под "а-ля-ля руснаци"! Така че "гледайте от къде идва коренят!" и не вярвайте на всичко написано с едри букви по етикетите!

Кой идиот е фен на Макдоналдс

Преподават английски???Ми това е американска пропаганда бе,направо да ги пратят в лагер в Сибир!Руснаците тотално са изперкали...

Моше, те са дошли с туристическа виза и започнали незаконна работа. С туристически виза, повтарям. Май, ти изперкал, ако не разбираш елементарното.

Руската кухня не е превъзходна, но е по- скоро азиатска кухня,отколкото европейска. Тя носи духа на Средна Азия и има свои добри образци, но чак превъзходна е преувеличено.

Да се каже, че руската кухня е средноазитаска, не е никак вярно. Аз съм имала възможност да я опозная и знам, че твърдението не е реално. Освен това, Путин говори не за руска кухня, а за кухня, характерна за държавите от региона. В Макдоналдс е вкусно и за американския стандарт - евтино, но пържените картофки и мръвки не са здравословната храна. Има смисъл американските хранителни вериги да имат кинкуренти, но американците са предприемчиви, за разлика от нас. И в нашата кухня има какво да се яде - по-добри неща от американската и не дай боже английската кухня.

Руската кухня е типична славянска кухня, с много сметана и т.н. И е прекрасна! :)

Прав е. Такива закуски и храна са супер, когато ги има. Но случаят с Макдоналдс е по-различен. Той продава боклуци, а всъщност се интересува от имотите.

Изглежда много вкусно. :) Защо не продават такава храна и в България? Много хора ще купуват. Руската кухня наистина е превъзходна - само че домашната руска кухня. :)

Продават, но не си потърсил. Руската кухня е средно азиатска кухня, която отговаря на климатичните условия и у нас е приложима частично през зимата заради мазнините, които се ползват. Руснаците имат богати ордьоври с хайвер и мазна риба и салати, които не са по- добри от българските. В готвенето имат съвсем различен вкус. Ако Путин дава за пример няколко вида баници, той наистина не е виждал какво се готви на Запад и се сравнява с най- компрометираната верига за бързо хранене.

И къде продават? Този пирог изглежда чудесно. :)

любимо ядене и няма лоши закуски. Накарай западняк да яде шкембе или чревца или да пие боза и пр. Всеки обича това с каквото е свиквал

Ядат и шкембе, и червца! Лапат та им плющат ушите, въпреки, че се правят на изискнани.

в българия се приема че мак доналдс е скъп ресторант ... тук в щатите тук това е наи-ефтината закусвалня .. за здравословна и вкусна храна и дума не може да става ... още една илюзия създадена в колониите ... :)))))

прпуснах ... голямият бизнес макдоналдс прави с недвижими имоти а не с помиярските сандвичи ... къде го чукаш, къде се пука :))))))

Ако беше и малко по-грамотен щеше да бъде чудесно. Но си се похвалил, че не живееш тук.

Путкин не е с всичкия си!!!

Еднакво не обичам американския Макдоналдс и руските пирожките! Отврат са и двете!

Един приятел,казваше,че макдоналдс не е вкусен :) после се оказа,че нямал два лева в джеба да си купи-не е срамно,да нямаш пари ама е гадно да лъжеш. Пирожки не съм ял-може и да са вкусни,ама едва ли са чак толкова добри,щом се предлагат само в каторжнаяРусия

Пирожките драги не са руски, а азиатска кухня и освен това пирожки е имало и преди да се създаде Русия. Така, че Путин няма с какво да се хвали. Цялата съвременна кухня е от древни времена, а такива като турци и руснаци- империалисти само си присвояват чужда слава.

Путин обяви война на макдоналдс. Путин славно ще поведе към победа червената армия от пирожки в този съдбоносен конфликт. Злият империлиастически бургер ще си получи заслуженото! Представете си само... щом някакъв си макдоналдс им създава такива проблеми, то как ли ще се оправят с техните технологии и армии.

А пък руснаците отдавна ги е удавила водката...

а хамериканците - наркотиците

Макдоналдс и Бъргер Кинг НЕ се снабдяват локално. Товарни кораби със замразените им продукти кръстосват морета и океани. Така че в този смисъл руската икономика няма да пострада.

Както е тръгнало - рашъните могат пак(и отново) на "Москвич" да се возят :) Ще забравят какво е френската ривиера и Мерцедес :)

Прав е за интернета! Хайде сега ако обичат всички червени боклуци да се омитат оттук и да си комуникират с пощенски гълъби. Ама чакай, те и пощенските гълъби не са ги "измислили" съвеЦките учЕни... Хапвайте пирожки тогава и сънувайте на бай си путин бахура!

ХАХАХА ЕБАТИ ТАШАКА

ТАШАК ТАШАК АМА НАЛИ ЗНАЕШ - НА ГОЛ Г-З СИ Е ЖИВО Е-АНЕ))))))