Мая Манолова: Трябва да се съберат пари за защитата на Желяз

Защитата на Желяз следва да се води от всички български институции. Колкото повече институции се включат, толкова ще бъде по-ефективен крайният резултат.

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова: Трябва да се съберат пари за защитата на Желяз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази импотентна държава свикна българите да събира пари за щяло и нещяло. Играят си и се възползват от добрината на един сиромашки народ. Да дадат политиците и големите юристи, които са предложили и разписали тази унизителна спогодба, а не да търсите как и последната капчица кръв да изтискате от този оглозган вече народ.

Желяз е българин и трябва да бъде съден само и единствено по българските закони!

Вместо да даваш акъл на българите се разходи до посолството на САЩ и си поговори с посланника! Работи по промяната на споразумението! Говори за нереципрочните визи за българи!

САЩ искат визи за българи, заради тях Канада и Австралия искат васално визи за българи! Членове сме на НАТО, дружки сме, а такава срамна работа?! Това трябва да се промени! Спогодбата мирише на неравноправие и трябва да се предоговори! Ние трябва да въведем визи реципрочно за трите изброени от мен страни!

Как може българските политици да не променят спешно тази спогодба?! Как може да се иска българите да живеят по американските закони, за да не лежат 100 години в американски закон! Всеки българин трябва да е повече от 1000 американски адвокати, за да не попадне в американски затвор!!!!

Ако САЩ утре поискат да екстрадират децата от една детска градина, пак ли ще събираме пари!? Как може да държите и да не промените тази спогодба?! Как може друга държава да може да взема български гражданин просто ей така?! Как може да не се изискват доказателства и да са само на базата на американските закони! Българите трябва да спазват българските закони в България?!

Такива са ни инвеститорите от чужбина - използвачи на евтина работна ръка. Нищо от печалбите им не остава в България. Държавата трябва да каже НЕ!

А дали някой ще се сети да потърси отговорност на хората, подписали този унизителен договор???

Ако мен ме съдят този ще даде ли пари ?! Не ! Нали е работил за пари ! Да си извади от тях !

Ти от кое посолство пишеш, щото не си българин със сигурност!!!

Предлагам Мая Манолова да даде личен пример и да стартира кампанията с 10 хиляди долара, които не са проблем за нейните финансови възможности. След това институцията омбудсман също може да се включи, тъй като годишната издръжка, която плащаме да разхожда цветни костюмчета е около 1,5 лв. Мисля че хората биха последвали личния пример ...

Който е подписал договора да вади 20 000 долара и да не се ослушва. Баце ако е мъж, ще излезе пред пред парламента и ще скъса договора :)))

Това е съдбата на Ауторснатия роб. Заробиха ни в собствената ни държава

"истината е ,че САЩ са закъсали много яко"а България дето е държава на мафията е цъфнала и вързала.БКП ограби България ,парите са във вас, какво са за вас20хил долара,само от субсидията ще ги съберете,няма да си купувате всяка година МерцедесиSкласи ,да ви возят крадливите задници. И ти се оказа един омбудсман пази боже. Бързаш ,много състрадателна стана. Когато хората живеят зле,те стават зверове.Разбери го,не от друго.

Станков, бивш правосъден министър в правителството на Кобурга твърди днес в интервю,че той е подписал този договор и всичко в него е нормално. Даже похвали прокуратурата. Все повече злини ще ни връхлитат,защото в управлението на държавата няма истински патриоти, които да защитават държавата ни. Какво да очакваме, когато най-важният казва:"Началниците да се разберат", когато се съгласи да приемаме определенета ни квота от бежанци само и само да получи европейски пари.

Интересното в случая е г-жа Манолова знае ли какви части са продавани, кой ги е произвел и за какви забранени дейности могат да бъдат използвани. След това какви документи са придружавали продукцията и кой ги е подписвал един куп други подробности в т.ч. кои са страните по този спор. Чак след това може да участва като обществен защитник да помирява двете страни. А да призовава за събиране на пари въобще не и е работа.

Що, нека повече хора дават пари и да насърчаваме невежеството и тарикатщината. Тогава селяк ще хукне да припечелва в Шопско и после: "Аааааа, ма аз не знаех, че нарушавам закон, съберете и за мен малко парици, че да взема Народна кола и айсифон, да поизбием комплексите".

То си е ясно - бизнесмените от САЩ са се възползвали от това, че в ЕС все още не е имало ембарго срещу СА и са спечелили едни пари. Тези в колцентъра са като удължение на компютъра и телефона. Що да не съдят напр. и доставчиците на интернет и телефонния оператор - те са предоставили средства за извършване на престъплението?!

Госпожо Манолова, вие можете ли да си позволите 20 000 долара за адвокат? Човека и в чужбина да е работил, пак едва ли ще има 20 000 долара за адвокат...

Не е ли редно първо да се убедим в невинността на човека и след това да се хвърляме в защитата му? Май, глупавата патица, Мая преиграва.

ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!

Майче, що не ходиш да искаш от Ванко1, нали с Татяна Дончева цял закон променихте навремето, да го извадиш от панделата?!?!

направил трябва да си е спестил пари и за адвокати.

loyola

1. има проблем 2. има конкретен човек, който е виновен (подписал спогодбата) 3. трябва да се търси наказателна отговорност на виновника 4. а не да се събират пари само за определена жертва (какво правим с другите?)

И майките си продадохте за американската мечта, ма кат ви опре отзад и дайте да дадем! Да дават тия дето децата им са в Америка!

Логиката ти е желязна като на Работническо дело. Аз ще давам за да се оправдава престъпник, работил срещу моите деца. Те са в Америка! Обръщението на комунистката е към американофобите. Така че ти плащай!

имам бизнес с американци, по мое мнение са добри, щедри хора, не съдете за американците по този случаи.

Сигурно са такива американците,но съдебната им система явно е като нашата.

"Националният омбудсман обяви, че планира да потърси съдействие за подкрепа на Желяз Андреев от правозащитни организации в САЩ, но според нея в момента усилията трябва приоритетно да се съсредоточат в осигуряването на финансови средства за адекватна защита на българина пред американския съд в Маями." Ама чакайте малко! Какви пари ще събирате другарко Манолова? Това са 5 души по 20 000 долара на човек САМО ДЕПОЗИТ! А после? Кой ще доплаща сметката? Вие ли? Гнусната държава ли, допуснала такова срамно положение? Тая, която е подписала това "споразумение" разбирала ли е какво всъщност подписва, или просто е мал*мна? Единственото хуманно решение на казуса е да откажете екстрадиция на българите. Как ще го направите си е ваша работа (говоря за държавата БГ). Има начини. Екстрадирате ли веднъж тези хора, връщане за тях няма да има. И ако знаете само как Ви вярвам, че ще осигурите прозрачност на събраните средства? Нали вие бяхте в парламента барбар с всички останали крадци, обрали народа! Желяз и останалите 4-ма не трябва да напускат България. Допуснете ли го, предавате суверинитета на страната ни!

Не става въпрос за сувернитет. А за изясняване на обстоятелства, не виждам защо трябва да се изопачават нещата. Нарушил ли е международни закони - нарушил е. Нека съдът реши колко е виновен. Квалифицирани хора да го правят, а не наши Ганьовци от строежа с дипломи с преписване.

И кои МЕЖДУНАРОДНИ закони е нарушил?

Джулия

Сори Nexux, точно за нарушаване на суверинитета ни става въпрос и това е много страшно. Не всички явно разбирате какво се прави с нас, с държавата ни. А пък който вярва в справедливостта на американската съдебна система е тотален наивник.

Правосъдието в САЩ е най-доброто в света. Ще го поразпитат и ще го пуснат. Продавал е от името на фирмата. Не е длъжен да знае всички закони на всички държави. Кога ще сключите договор с останалите държави за екстрадиране на българите обратно тук, та всички червени крадци да ги върнат тук да отговарят за съсипията? Размечтах се! То пък няма държава!

Момчето трябва да бъде защитено от държавата, като неин гражданин. Малко ли данъци плащаме? Американска фирма нарушава ембарго, а български гражданин, вършел работата си, е обвинен. Що за нелепост, след 2 години се сещат и ни наказват, щото не си екстрадирахме руските дипломати!

Истината е , че САЩ са го закъсали много яко , чудят се по какъв начин , от коя държава да взимат пари ? Когато ги притиснеш , то от САЩ нямат оправдание , и казват ,...ИНТЕРЕСИ !?

За оръжията доставяни на "опозицията" от чехи , американци вкл. и български. Никакъв проблем. За резервни части на гражданските авиолинии, съд и присъда до 20г. Къде е Ямбол , къде е Стамбул.

Значи хората ,за да се лекуват си продават всичко което имат/защото в такава държава живеят/а за желяз дайте да дадем. Това никак не е случайно г-жо. Вие не сте хора със сърца,вие сте пристрастни към партията си само.

За какво се страхува като е невинен.

НЕ Е ЛИ ПО ЛЕСНО ДА СЕ СМЕНИ ЗАКОНА , КОЙТО НИ ПРИНУЖДАВА ДА СЪБИРАМЕ ПАРИ !?

Ама какъв е този Желяз, та заради него се вдига шум до небесата, бе ! Работи за САЩ /а не за България !/, най-вероятно при първа възможност ще за...е всичко българско, а ние, плебеите тук, правим демонстрации за него, та и омбудсманката чак се загрижила ! Овчо племе сме си и това е.

А ти си много глупаво момче!

Това беше най голямата глупост която съм чел в 60 годишния си живот ! И от такъв индивид искате да изгражда "гражданско общество" - пази Боже !

Подкрепям Манолова.

С колко пари ?

Майче, къде спа когато вашата министърка Тачева подписа със щатите спогодбата за екстрадиране.В коя коалиция беше ъ?

Честито на избирателите пред белия роял! Политически арести в 21ви век, без право на възражение. Независимо от географското положение. Някой провинциален съдия в някоя дупка изплюва сдъвкан тютюн и удря с чукчето за незабавно екстрадиране на 100000 туземци на 25000км от там. Яко! Пак така гласувайте.

Случайно някой от семейството на Желяз да е висш член на БСП ?! Съвсем случайно ?

"++++++++++"

Работа на държавата е да си пази гражданите

Те гражданите от 30г насам си съсипват държавата за 50лв и 2 кебапчета, пък после олеле, пази ме мамо...няма да стане. Все по-зле ще става-надробеното за 30г е много повече от тези единични случаи....

такава и държавата