Протестиращите опитаха да блокират депутатите

Протестиращите тази сутрин опитаха да блокират северния вход на парламента и да спрат колите на депутатите, които идваха на работа. Недоволните се изпречиха и на пътя на Мая Манолова от БСП. По-късно те спряха движението пред Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите опитаха да блокират депутатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протестиращите, не ви ли е срам вече? Прибирайте се по домовете си!

Малоброен протест воден от вандали, които по всякакъв начин се стремят да нарушат обществения ред и медии, които са повече от протестиращите дошли да отразят събитието. Къде бяха протестиращите когато гръмна случая с Мишо Бирата? Протестира се изборно за да има хаос в държавата.

По-малко от 100 човека с репортерите и тези си мислят, че могат да затварят улици и да втълпяват, че са представители на гражданството. Смешна и жалка картина на няколко десетки идиота, които си очакват заслужената сума от силите искащи да няма държава.

Полицията трябва да се намеси вече. Десетки идиоти да затварят улици не е много приятно за останалата част от населението на столицата. Протестирайте си без да затваряте улици.

Двадесет- тридесет човека са протестиращите пред парламента будната съвест на обществото. Ало протестиращите нещо много оредяхте. Я се приберете вече, че и Герб ще влязат в парламента и тогава ще протестирате по работодателите си.

Полицията е повече протестиращите. На тези лумпени се плаща. Но парите ще свършат и тогава ще трябва да се работи. И ще ви питам кретени тогава какво ще правите.

При журналистите се случва често!

Дразни много. Защо трябва и да им се хили на тия хора. Като че не им е малко дето си развява байрака в парламента. Малко по скромно да мине покрай тях и да не създава конфликти. Не самодоволно се ухилила. Куха лейка.

Не мога да повярвам колко трябва да си нагъл и безочлив, че в лицето да те плют и да искат да се махнеш ,ти да продължаваш да стоиш.... Не е истина. Явно само по силов метод ще стане.

Бившият служител на ВИС-2 Емил Иванов вече е управител на София област - е аиде хаирлия да е да иляди дано поредния посран гъз. Ето ги новите идеи и план за промени със старите к-ви ха ха ха

Мая Манолова се среща с народната "любов" ,която с времето ще става все по-силна....:-)

ДА БЛОКИРАМЕ ДОМОВЕТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ДА НЕ МОГАТ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА.

Остава само да ги отвличате от домовете им и да ги вързвате в гората! Май, че ти хлопа дъската!

"Днес протестиращите можеха да си вземат и баница и кисело мляко, които се раздаваха безплатно" - днес банички, утре кетеринг! Кой плаща????????????????

Не е Новият областен от ДПС явно, нито новият ДПС -цигански дупетат!! Единият да я е изял цялата, другия да я е продал на събратята си!

.

А БЕ, КЪДЕ Е БАТКО? ЩО ГО НЯМА?

"Председателят на Комисията по предотвратяване и установяване на конфликт на интереси Филип Златанов е обвинен в длъжностно престъпление. Намерен е бележник, в който е записвал спускани му директиви." Предлагам на протестиращите утре да отидат пред къщата на БУДА и да му занесат баничка с млекце и бозичка. Закуската е приготвена от сигурни хора- неговите кукловоди и ще му е сладка. Това е един от многото назначени от предишната власт, чрез когото са притискани неудобните бизнесмени и политици и е слагал чадър над послушните. За такива хора защо не протестираме, ние искаме да се върне ГЕРБ във властта и да продължава тази политика на рекет спрямо всеки и всички, които не са с ГЕРБ и БУДА? Че то при ДС не е било толкова арогантен натиска. Пак твърдя, че хората се манипулират, за да се заглуши това какви хора са ни управлявали и отново искат да се докопат до властта благодарение на протестите. Президентчето защо ли не вземе отношение към избора на този човек? Хайде да видим колко е принципен, нали напоследък стана голям отворко.

Няма безплатна баница, нито безплатно млясо, макар и кисело...

От утре на протестиращите ще раздават безплатно пържолка с шопска салата-белким се увеличи масовката . Всички са поканени на софрата от сутрин до здрач.Мастрафа е за сметка на офшорната сметка на Офшорски.

Ако не се смени посоката посоката от крайните квартали посока центъра - Евразия не ни мърда.

Постепенна профанизация на протеста!

Luna0102

Как е Позитано, заработвате ли за насъщният или днес сте пак по кофите?

Ако следиш правилно някои коментари заявил съм,че съм от Варна!?Капиш?

Luna0102

???? Трябва ли да съм наясно какво искаш да кажеш? Или трябва да го приема като доказателство, че са те пуснали да пишеш от вкъщи???

що не вземеш да се пишеш Че Геварна тогава бе амиго !

Ами тебе Луничке като те гледам май по цял ден огряваш форумите като месечина. Не знам кой на кого плаща, ама ти си май първа в списъците.

Luna0102

Щом ме гледаш цял ден по форумите, ти едва ли си на друга работа тогава.

Нагли боклуци получават заплати, плащани от хората а не стъпват в парламента!!! Вместо това пак с пари от държавата, плащат на лумпени и наркомани да крякат и нарушават реда на милиони работещи софиянци!!! Няма да успеете гадове едно нещо ви чака и то е съд и затвор за престъпленията и кражбите които направихте за 4г. Г-н Орешарски, изобличавайте и наказвайте тези престъпници България е зад вас!!!

Вярно е, другарю! Така е, другарю! След протестиращите оставят само спринцовки! Те ходят на площада да се друсат! :-))

Пенчо, за спринцовки не знам, но като ги гледам добре си подпийват някои протестиращи, някои на веселба ги удря, други по-агресивнички чупят заграждения, а всички вкупом си мислят, че могат да командват цяла столица.

Не България , а Русия , Турция и Индия са след него защото го подкрепят комунисти , турци и цигани!

Нещастни престъпници са ГРОБ какво очаквахте, че 2 мандата ли ще управлявате? То не може след толкова крадене и престъпления да ви остави народа.... ама вие нагли не признавате резултатие. Половин милион загубеняци гласуваха за вас, още половин милион мангала купихте това ли е мнозинство? България ясно показа, че не ви желае!!! Престанете с протестите и оставете правителството спокойно да работи за стабилизиране на държавата докарана до фалит от ГЕРПедерите!!!Орешарски не се поддавай на пасмината!!! Работи спокойно да разобличиш престъпниците от ГРОБ и да ги съсипеш истинската България е твърдо зад теб!!!

Не искаме като БСП до управляваме "от векове за векове".И как ще признаваме "резултатие" ? И нещо не мога да си спомня Евророма от КБ ли бяха или от някоя друга ,а бъдещия депятата "Сали" същия ли уличен за купуване на гласове. Пък и за какво ми е това правителство дето едни протести така го страхуват та чак не може да работи . А ти Орешарски спокойно си взимай кредити нали друг ще ги връща, и като съсипеш ГЕРП спокойно отдъхни в сараите на Беловодски път

Ало чиче леко да не се задавиш с бе че как си се разпенил,споко сега разбраха вече другарите и ще те почетат с едно орденче на Бузлуджа и 5 лева към пенсията,аиде със здраве пали мотора.

Оставете правителството да работи, платени боклуци!!! Милиони похарчиха заради вас; крадени милиони ви плащат от ГРОБ!!!! Вие съсипвате държавата!!! Не ви е срам, Българи да се наричате!!! Орешарски не се поддавай на пасмината!!! Работи спокойно да разобличиш престъпниците от ГРОБ и да ги съсипеш истинската България е твърдо зад теб!!!

Оставете правителството спокойно да изпълни всичките прищявки на ДПС. Оставете го окончателно да съсипе държавата . Не Ви ли е срам да не добрувате под сянката на падишах Доган. Орешарски мама работи си спокойно те бабиерите пред НДК всяка вечер ти леят куршум против страх, а ходжите и имамите ти развалят ,черните магии сътворени от Бойко. И не се претеснявай истинското ДПС е с твърдия зад теб

Протестиращите няма ли да опитат да свършат нещо смислено?

Какво например, другарю?

Ами например да съборите някоя СТЕНА в някоя каменна кариера,а не само така символично с кашони.Апропо тия кашони пък колко ли пари струват,коя ли фирма ги изработи?

Пенчо бре, понаучи нещо, че си като капандура...Каквото ти пуснат отгоре, това лаеш.

Колко долно е да си платен боклук на престъпна клика!!! То народа ви се смее, а вие като мишките и Марко Поло - ходите му по свирката, буквално!!! Какво ще правите, като се озове зад решетките Борисов, а? България подкрепя Орешарски!!!

Не стига, че са платени с крадени пари от Борисов, но и допълнителни разходи за нормалните, работещи хора създават тези измекяри с тези блокирания на движението!!! Не ви ли е срам? И имате наглостта да се наричате Българи измекяри жалки!!!

Другарю, теб не те ли е срам, че с инфлацията през 97-ма окрадохте целият български народ? и българи се пише с малка буква, а България с главна. А ти другарю, българин не можеш да се наречеш, ти си един обикнивен крадльо.

Платени подлоги ГЕРПедерски - засрамете се!!! Ощетявате бедната държава, за интересите на един долен, престъпник, докарал ни до това положение!!! Съд и затвор за Борисов и пасмината му!!! България е твърдо за правителството!!!

iq oosh

точно така, съд и затвор - само комунистите трябва да останат - и какво ще правиш тогава - освен ако не си станишев или от неговото обкръжение

До кога полицията ще търпи тези отрепки по улиците? В коя нормална държава се толерира това да спъваш работата на държавна институция? Какво значи: "полицията помоли.." Ще ги моли ли? Долни герберски боклуци! Само бой за вас. Сега вече и банички раздавали. Чудят се какво да правят да прилъжат още някой олигофрен.

Положението е отчаиващо,90 процента от пишещите тук са абсолютни тъпанари.Никои да не се чуди защо сме на този хал.

Ivan

Най-важното нещо в момента в държавата е да бъдат вкарани в затвора милиардерите Бойко Борисов и Цветанов за да може България да си върне Европейското доверие!!!

Олекна ли ти сега като се изтропа едно хубаво хаиде събираи за цледващия път

Luna0102

Позитано се преселило тук, големи отрепки сте, ама вие си го знаете де, не ви казвам нещо ново. Жалки, платени боклуци!

Не си казвай името,знаем,че си ОТРЕПКА!

Luna0102

Не сме адаши, споко, но виж съседа ти по стол и той като теб се казва Боклук Позитански!

Ти поне си безплатна и обща:))))))))

Платени подметки ГЕРПедерастки, жалки сте!!! Нищо не постигате, защото България е твърдо за правителството!!! Вие имате боклука Сугарев а с нас е Мишо Шамара!!!!

iq oosh

извиняваи, не забелязах веднага иронията

iq oosh

не е задължително да е герб - тези да си отиват, а герб могат да доидат за още един мандат та да ги отвеем съвсем - после може да си гледаме 10-20 за асортимент

Не ги мислете платените подметки, г-н премиер!!! Те са лумпени, платени от една увяхваща идея наречена ГРОБ!!!! Нямат сила, нямат глас, нямат бъдеще. Продължавайте да разобличавате престъпните далавери на Борисов и пасмината му, а протестите ще спрат - както се лекува човек от вирус. Те вече намаляват драстично и скоро ще изчезнат!!!

А дано, ама надали! :-)

България е твърдо зад вас, г-н Премиер!!! Вие показвате достойноство, призовавайки лумпените на разговор, но те са твърде малоумни да се включат в такъв. Нищо повече не са от няколко хиляди, платени агента на ГРОБаджиите, които всячески се държат със зъби и нокти, да не бъдат разобличени далаверите им. Затвор за тези крадци и престъпници, начело с изверга Борисов!

Те не искат диалог и нямат ясно изразени искания,защото,ако ги поставят и Вие г-н Орешарски ги изпълните,то те трябва да спрат да протестират.Те затова не искат диалог,за да продължават с истъпленията си и на всяка цена да ви свалят от власт.Това целят те! Защото: 1/Поставят се искания и време в което да бъдат изпълними. 2/Ако са изпълнени исканията спират протестите. 3/Ако не бъдат изпълнени тогава се иска оставка! Ето така е прието и така се прави в другите държави. Искат да ги чуете,но те защо не отидоха на диалог с Вас за да ги чуете.Какво да чуе от улицата само се чуват дюдюци,свирки и тъпани.То си има място кьде и как да се чуят,но те не искат.Така,че спрете да се съобразявате с тях и си гледайте работата.

Те не искат диалог защото : 1.Никои и не си помисля да ги слуша а само привидно да се печели време в словоблудстване. 2.Знаят че ще им бъде обещано всичко дори и наи големите глупости и простотии (като това с тока 5%) торбата с обещанията е развързана нали друг ще плаща след това пак за да се печели време. 3.Знаят че неизпълението на каквото и да е обещано ще бъде приписано на всекиго другиго но не и на БЦП-ДПС олигархията чрез мощни пропагандни схеми през подходящи медиини кръгове. И накрая какво страшно има в нови избори наи демократичния иструмент да бъде приложен отново - само едно страх че няма да могат да си платят за предишните кредиторите чакат.

Много трогателно! Все едно лелята на Орешарски го е писала това :-)

Нищо няма да постигнете, платени подметки! Мнозинството си е зад правителството а вие сте толкова дрогирани, че не осъзнавате какво правите ГРОБ ви манипулира, за да се задържи на власт и да не бъдат разобличени най-крупните им престъпления.... уви, няма да успеят!!! Г-н Орешарски работете съвестно да им извадите наяве далаверите и да ги опандизите, начело с изверга Борисов!!! Кармата ще ви застигне, нещастници ГЕРПедерски!!!

другарю червен боклук, като толкова подкрепяте другаря Орешарски, го посъветвайте да работаи ЗА България, а не да се губи време в ровене в миналото. А какво МНОЗИНСТВО сте, се вижда всеки ден пред НДК - жалка картинка. 20-тина платени хорица...

до "национал нерадикал" Като писах,че сте прости имах предвид точно това,което драскаш!Първо-прост си ,защото не можеш дори никнейм да си измислиш/впрочем и други" твои събратя" правят същото! Второ-безмислиците ,които с голям зор си сътворил ми напомнят дивотиите, с които дедите ви са плашили хората:"Ако дойдат комунистите ,ще ви вземат всичко.Ще се храните от общ казан,жените ще са общи , а децата ви ще ги взима държавата и ще ги затвори в лагери"! За хайманите и разбойниците-докато воюваха по фронтовете ,дядо ти е въртял"черна борса" и е пил кръвчицата на войнишките вдовици и дечица!А като е дошъл 9.9.45 година ,на 10- ти е сложил лентата с надпис "ОФ",а след една година е бил вече член на БКП! Така,че не се дърви много-много,защото като ви почегърта човек по дебелата "синя" кожа,отдолу избива червено!

Светът и България са зад вас министри!!! Работете спокойно за изкарването наяве на престъпните далавери на ГЕРПедерите!!!!

Заради безплатните баници, киселото мляко и безплатното кафе ще протестирам до дупка!!! Скоро се очаква безплатно раздаване на бира и на някои по-специални питиета. А пък някои казват, че живота в България бил лош!

По добре парички искай,имаш ли пари,каквото си поискаш ще можеш да си купиш.

Парламента първо обеща, че ще помисли за майките и децата им, но първо помисли за Пеевски и майка му.

Всяко нещо по реда си.Не може с магическа пръчка да се оправят наследените бакии,които завариха сегашните управляващи от Герб.Когато се отваря да речем една фирма то началника първо си назначава заместници,с определени функции,работници и тогава се приемат закони за социално-ботовата политика в тази фирма,или завод.

Те световни институции признават правителството и действията му, само тук платените подметки на престъпната групировка ГЕРП крякат и врякат. Страх ви е гадове, но нищо не остава покрито и кирливите ви далавери ще бъдат изкарани наяве. Орешарски, зад теб е България - спокойно напред с промените!!!

Кои, че не разбрах... или се правите като правителството и не чувате какво казват посланиците на водещи държави.

- Ако днес Живков беше жив, какво щеше да каже на малкия Станишев? - Щеше да го псува на турски. Когато беше ядосан, той реагираше така. Щеше да вика: Динини сиктимини! Това е тежка турска псувня, която значи да ти таковам джинса, морала, вярата. Като се ядосаше много псуваше на джинса, на рода.

Прав си за Живков , ама щеше да кълне Борисов.

Ivan

България повече никога няма да позволи ГЕРБ да се върне на власт! Ако мутрите, крадците и престъпници от ГЕРБ съставят правителство, ЦЯЛАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ на БЪЛГАРИЯ сме по улици и площади! Боко Тиквата ще е първият пребит с камъни комунист!

абе пич защо не скачаш така не ДПС и БСП, да т....ба... знаеш къде pedal

Luna0102

Нали те му плащат, как да ги обиди?! А и мозъчният инвалид поства само готови коментари.Каквото са му дали преди месеци, такова поства.

Luna0102

На мен ми се струва, че ще е някой от вашите.

Недей да обиждаш интелигенцията мръсен п...л. Истинската сега е на протестите.

Бах ти интелЕгенцията - задоволява се с една баничка и боза аванта. Лайно да е, ама да е аванта! Интелигентно лайно.

ТИ МРЪСЕН червен боклук, трябва да знаеш че само ГЕРБ е истинската партия бе боклук червен !!!! И сега на изборите ще ви смажат нещастници такива

С боко комуниста , към светли бъднини вървим! :)

ХА,ХА,ХА ГЕРБ КАКЪВ Е, ДА НЕ БИ ДА НЕ Е КОМУНИСТ. ОХРАНАТА НА ТОДОР ЖИВКОВ КОЙ БЕШЕ? Я ОТВОРИ БИОГРАФИЯТА МУ! КОИ СА БИЛИ МАЙКА МУ И БАЩА МУ! МНОГО СТЕ ТЪПИ. ГЛЕДАЙ ДА НЕ ТЕ СМАЖАТ ТЕБ.

Ама стига с тия "комунисти",моля ви се!Какви комунисти са Боко,Цоко,Цачева и останалата измет?Това са "ПАРТИЙЦИ"-членуват там,където има келепир!Не виждате ли по колко партии смениха някои ,само и само да са до кокала! "Комунисти"-хайде де!Тия са комунисти ,колкото Костов е скандинавец!

Ами да вземат и обяд и вечеря да им раздават на тези търтеи пред НС дето всеки ден си правят срещи. Дори да им се води и трудов стаж, че то както е тръгнало така и до зимата ще откарат без да работят.

Абееее еиййй нахалник ти ли ше кажеш дали сме търтий Бе малоумник червен

ГЕРБ продадоха Доверие в офшорна зона за да плащат Пенсионни Осигуровки на протестиращите , и вече имат и почивна база на Черно Море . Заформя се ново работно място , добре платено , без ограничение на минималната възраст .

Не разбирам, защо всеки който се обяви против парламента и правителството, го свързват с герб. Не съм гласувал за герб, не мисля и да гласувам. Но когато те правят на глупак и те лъжат съзнателно, а после ти казват ама ние повече няма да правим така, не го приемам. Затова те трябва да си отидат. Този парламент и това правителство имат една огромна заслуга към българския народ. А тя е, че с цинизма и наглостта си родиха гражданското общество.

Свързват ги само комунистическите пропагандатори и малка шепа кръгли глупаци,които все още вярван.Останалите вече само им се смеем на акъла :)

ДА ТОВА НАИСТИНА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ ЗАСЛУГА, ДОСЕГА ТАКОВА НЕЩО В БГ НЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО, но дето се вика това което сам си го направиш ....: ))

Мойте от кога и при колко правителства- гладуват! Но никой не го е еня!

Какъв ГЕРБ, кви 5 лева -ГЕРБ ли са алтернативата?? И на кого са алтернатива - на БСП?!? Докато Бойко и Цецо са в политиката страната ще боледува! Тва е! Тия протестиращи се чудят с какво да изпъкнат. Нереализирани Ора.

А ти знаеш ли , как си се "реализирал"??! / кой е Гюро ...?/

БСП ,винаги са победители,ама ---''МОРАЛНИ '',.......АКО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ---''МОРАЛНИ''!