Свръхмощна магнитна буря е ”вилняла” през нощта

Най-голямата от пет години досега магнитна буря е била регистрирана от руски експерти тази нощ, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на съобщение на специалистите от лабораторията по рентгенова астрономия на Слънцето към физическия институт на Руската академия на науките.

Обратно в новината

Коментари - Свръхмощна магнитна буря е ”вилняла” през нощта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснаха ХААРП...сега Япония и Китай чакат тайфун. Нали Китайците се дървеха нещо на Вашингтон?

Е, нема що! Умрех....! Ама от смех, четейки разни "Войни на дъгата", дето хабер немат от нИщата. Че то ако беше нещо сериозно, сега немаше да можем да си чешаме езиците по нета, драги ми форумци.

а на мене ми старча бухалката цяла нощ !

Ето защо днес всичко ме болеше, а аз се чудих, абе викам на течение си спя всяка нощ /то иначе не може да се спи в тая жега/, какво ми стана пък сега, здраво място не беше ми останало. А то е било от магнитната буря. Благодаря за тази новина, сега се успокоих.

Как па никоя българска медия не съобщи преди 3 дена когато беше регистрирано слъчевото изригване кво ни чака дни по-късно?

е как ще съобщят такива неща, нали трябва да са заети с гащите на Николета и Азис всеки ден, а не с нещо наистина интересно, науката кучета я яли, жълтинката им е важна

Замислям рецепта за коктейл- Магнитна буря! Чакам предложения за съставките.

По-долу един го е направил - мастика, ментовка и ракийка, можело и лед, пропорциите - на око, колкото ти душа иска! Ха-ха-ха - е, това е българският отговор на магнитните и всякакви други бури и катаклизми!

Бойко Борисов и неговото некадърно правителство с една толкова елементарна буря не можаха да се справят за да защитят БГ гражданите. Не сме сигурни и дали те умишлено не ги предизвикват! Ще питаме Великия хидрогеолог на републиката

Опозицията пак голям го вади ама мек.Като не знаеш какво да напишеш по добре замълчи.

Става дума за настъпващата еволюция в съзнанието на епохата от развитието на човечеството с настъпването на 5тото измерение, за което всички древни култури безпогрешно са предрекли с навлизането към 2012година. Това което се случва на мен скоро ще се случи на всички ви. Вселенско съзнание ще получи всеки от вас!

Какво ти се е случило?

разпуснали са диспансера, и сега няма кой да носи хаповете ..

Мая, проблемът е че явно на тебе нищо няма да ти се случи..

много оптимизъм има в теб :-)

Към 2012 края, верно може да са останали има няма 5 % читави, в следствие на всякакви масови психози. Ей на вече си имаме тук човек, на който му се е случило нещо, което требЕ да се случи на нас. Вероятно е решил проблема със запека и сега е в петото измерение.

Вместо празни дрънканици можехте поне да се замислите относно това, което ви каза Войнът на Дъгата...Ама явно ти и пчеличката мая и някои други няма да сте в тези 5 %.

Въпросът е дали даденият човек ще бъде открит за това и дали ще поиска да го приеме. Свободната воля - спасението и проклятието на човечеството.

Дрънди си котето редовно, че съвсем си оглупяла вече!

Имате пълно право, че нещо става ... засега обаче все още не ми е попадала надеждна прогностика за кога е това за комуникациите с/чрез персонална аура .

всичко което е писано, ще се случи :)

Уважаеми Дир.бг, "Свръх мощна" - думата се пише слято, тъй като "свръх" е приставка - "свръхмощна"; "десет бална" - освен че се пише слято, между "десет" и "бална" се поставя едно "о" - "десетобална". Бихте ли извършили необходимите корекции в текста.

Аз пък спах като новородено. И какво, къде да се крием и какво да правим, просто сме обречени.

БУРЯ ПОДИР БУРЯ , КРИЗА СЛЕД КРИЗА

моите магнитни наколенки направо изхвърчаха на тавана ужас барабар с чаршафа

+1000. Какви важни работи ни информират, иначе я бяхме проспали бурята. Друго си е да не се чудиш защо те е заболяла глава. А аз си мислих, че от мастичката!

Ха-ха, поне ме разсмя, щото и аз не разбрах много значението на новината като се цитират подобни данни.

цяла България ги " цепи " по нещо.

скоро ще има земетресение поне 8,5 по рихтер

А, дано. Да се поразтърси малко тоя свят, че да се освободи от нечистотиите /най-вече сред човешкото население/.

Тази "новина" можеше да я видите в реално време на сайта на Геофизичния институт на БАН, а не да съобщавате за нея с близо 24-часово закъснение.

Костов е виновен!

Сега разбирам защо два дена ме цепи тиквата и никакви лекарства не помагат!

И мен ме сполетя същото ...

И мен.Само,че за разлика от вас,мен ме цепи от "облака" / 1:1 мастика с ментовка/.Много ми се услажда.Опитайте.Наздраве!

Аз си бях във форма. Но, щом прочетох новината, започнах да се ослушвам, дали не ме боли нещо. :)