ВСС проверява магистрати с влогове в КТБ

Етичната комисия към ВСС ще извърши проверка на магистратите, които имат влогове в КТБ, каза пред журналисти председателят на комисията Ясен Тодоров.

Обратно в новината

Коментари - ВСС проверява магистрати с влогове в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тази корумпирана физиономия кой би повярвал на този човек и той ще раздава правосъдие. На кого на Бисеров,на Маслапова, на бившия военен министър, на Костов, на Софиянски и на още много знайни и незнайни герой на прехода. Срам за България.

Къде е списъка с имената на участвали в изпълнителната власт и техни роднини,не ни залъгвайте с двама магистрати.Като е за всички вадете всички,ама че нагли! Ами ония от Капитал и Профокито,няма ли,е кък тъй.Интересно,защо пък тези последните,никой не ги закача,пак разни чадъри,особено като се установи ,че през 2002г. са купили земя в защитена местност между Созопол и Каваците по 0.69 лв. на кв.м.,която вече е застроена,отделно , чак и бетонирана,и пречи за достъп до плажа!Абсолютно незаконно!та "радетелите" на демокрацията и корупцията,що ги крият и докога?

ще последват случая на Христо Бисеров! Налични сметки и никаква вина!

Шило

пак простотията на Ясен, с бизнес неясен. Първо- какво се цели? Неетично ли е да си държиш парите на влог, където и да е? КТБ беше лицензирана банка. После- какво правим с влоговете в други банки? На следващо място- всяка година се подават декларации от магистратите до Сметната палата. Там са отразени доходите. Нима някой вярва, че ще има разлика между декларираното и вложеното?Вместо ВСС да се занимава с нещо предварително ясно, що не се занимаят с нещо друго?

Не са само магистратите, които трябва да бъдат проверени. Дир.бг, защо сте скрили постинга за оставка на Д(имана) Ранкова (зам.шефка на Комисията на финансов надзор, която също фигурира с крупни суми в списъка на вложителите в КТБ), а сте оставили други постинги, като напр. за Христо Бисеров (последният също е извън темата за ВСС)? Да не би да имате роднинство или общ бизнес със зам-шефката на Комисията за финансов надзор?

Този като го гледам и слушам какви ги говори, Пеевски ми е направо симпатичен......

ЗА ДА СЕ РАЗМИЕ ИСТИНАТА,СЕ СЪЗДАВА КОМИСИЯ И СЕ ПРОТОЧВА РАЗСЛЕДВАНЕТО ВЪВ ВРЕМЕТО!!!КОГАТО МАФИЯТА Е САМАТА ДЪРЖАВА,КАКВА ИСТИНА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРАВОСЪДИЕ!!!

Пуснаха списъци на потърпевшите , т.е. измамените вложители и те се оказаха фалшиви /определено фалшификациите са почеркът на ГЕРБ - както изборите/!За виновниците за фалита и кой измъкна милиардите от банката .....нито дума!Властта пак се подигра с народа , до кога ли?

Какъвто лидера на ГЕРБ , такива и синдиците на КТБ , само лъжи и измами !Манипулации и интрижки в стил "а ла Бойко Борисов"!Ако някой очаква да се разкрие истината за КТБ , жестоко се лъже!Измамниците са явно във властта и са укрили вече плячката си в офшорките си!

Тия дали си вярват на глупостите? Те не можаха да разберат кой прошляк от тях е пуснал смс-а до тиквата, какво остава за голямата далавера ктб.

Първо сменете ВСС и после проверявайте. - Шефа на Етичната комисия е писла "еротични" СМС-и по време на работа и за това отказа да даде разпечтака - ЗА МЕН , това не е ЕТИЧЕН ЧОВЕК-----

"Етичният" питомец на Симеоновската академия да не проверява вложителите, защото милиардите са ги източили бандитите с необезпечените кредити и те трябва да бъдат обявени! Ясно е, че това са известни лица по върховете на властта. Затова е и съмнителната клауза за конфиденциалност!

Мижи да те лажем! Накрая отново няма да има виновни и всичко ще си е по старому,демек всичко е цирк! А народа е прост и прост ще си остане!!!

Ние т.нар. "проверки" на ВКС вече ги знаем колко струват. Докато Боко Тиквата и Цецо Пъпеша пълнят ВСС с такива милиционерски карикатури като тоя на снимката, проверките на ВСС струват колкото ползвана тоалетна хартия.

Проверяват !!! Няма да намеря, вЕрвайте ми ....

Толкова зор, толкова блещене на глупости, само и само да не падне сянка върху слънцето-премиер, макар всеки ясно да вижда точно Неговата сянка, налазила Родината ни....!!!!

Точно тоя лъжец на снимката да не ни заблуждава. Гарван гарвану око не вади.

Можеш спокойно да се увериш, че това е така, ако сам погледнеш списъците, които са публични. Ама не- простият обича само сайтове да чете, а не вярната информация. Най мразим да мислим, нали!

,,всичките ,,прасета,, едни и същи ,,зурли,, имат,,!!! ,,лицето на етиката,,??? другото на ,,демокрацията,, си го ,,знаем,,!!!

Много милионери има в правосъдието, та е редно да се проверят всичките да ги питаме откъде ги спечелиха парите.

Само да не излезе от проверката, че работодателят ти Цецо физкултурника е спонсорирал някой магистрат с един от шестте апартамента, за да излезе чистичък и неосъждан?

...ще правят проверки,хайде стига,сякаш не се знаят,че са най-крадливата и престъпна гилдия,убивайки хората с неверни присъди и такси,непосилни за българина.Днес юрист е равно на престъпник

иде видовден и за калпавите садии магистрати,от тех е всиското ни зло

иде видовден и за калпавите садии магистрати,от тех е всиското ни зло

Циркове ? Грван гарвану...... Целта е мотаене на топката и замъгляване на проблема. Нови заеми за покриване на кражбите.

Е, те са недосегаеми,но дано кървави да ги се.ат.

Какво стана с делото на Бисеров, който имаше влогове в Швейцарски банки?

Точно тоя на снимката ми е любимеца. Лика - прилика са си с Волен като председатели на етичната комисия в парламента и във ВСС. хахаха

На мен ми прилича на трола Щерев. Виждал ли си го ? Красавец страшен. Къпе се за Коледа и Великден само.

Гарга на гарга око не вади. Опоскаха държавата,опраскват се едни други-все НЕзависими, НЕдосегаеми,НЕсменяеми-хора на някои хора, наши хора. Като им видиш физиономиите-не ти трябва психолог да определи профила им. Виж им наглите,алчни и безсрамни очички и ще се осъзнаеш че си в България където няма правосъдие.

Как ще ги проверявате нали ВСС ги назначава. Ами кой ще провери ВСС. Ами то всички съдии и прокурори са бизнесмени. Вижте им имотното състояние на всички. Далеч над средносто за страната, а какви са официално доходите им. Най-богатат и мафиотизирана каста в държавата. Те са си цели кланове. за съдии и прокурори се избират с конкурс само деца на съдии и прокурори и политици. Тука нема лабаво...

Браво на ВСС.След това ще публикува имената на черните овце и бОЙКО пред всички да им дръпне ушите.

Защо не си проверят първо SMS-ите?

"ВСС, ще птоверява магистрати, за влогове в КТБ" ! Или с прости думи казано, "баш корумпираните ще проверяват, корумпираните си колеги" !..

По думите на шефа на Етичната комисия, тепърва трябва да се прецени как ще се процедира... Яска разбрахме те.Трябва Етично да се отнесеме към магистратите с милионни влогове.Просто да проявим разбиране, че няма как да ги докажат тези пари.

Не само трябва да проявим разбиране, но и да подпомогнем инициативата "Коледа за Българския Съд". Изпратете смс и направете и останалите съдии милионери! ..а вие представяте ли си какви още влогове имат в другите банки? Ами в чужбина?

Мисля си, че българския съд може да има и една друга по-нехуманна "КОЛЕДА", огласяща с "квиченето" си селските дворове.И това го има на всяка Коледа.

Проверката ще е строга и безкомпромисна! Открие ли се дори 1 лев, който не е поделен с останалите по веригата, наказанията ще бъдат зловещи!

Да се, побара!...

Пълно фалшименто са списъците на синдиците за КТБ. Те също са завършили "ПРАВО", а не счетоводство. Техните "ГРЕШКИ" противоречат на здравата логика дори на "БАБЕШКИТЕ СМЕТКИ". На тези плоски "ГРЕШЧИЦИ" биха се вързали само онези, които дават пари на телефонните измамници!!!

каква жалка картина в нашата мила родина все проверки и проверки и накрая едно голямо нищо

Ето това е светлият образ на всс ! Олицетворение на етика , морал , професионализъм , почтенност и справедливост ..... П.С. Докато интелигентните хора се гнусят от политиката , са обречени да ги управляват клинични идиоти .

Тая банка е за "простолюдните редови мушенгари - до министри и шефове на агенции". Българските VIP-ве - Президентчета , Главни прокурорчета, БНБ шефчета, Министър председателчета, Шефове на разведки и чужди мекерета си имат свои банки или офшорни сметки в Лихтенщайн , Катар, Дубай, Вирджините и т.н

нека проверяват АМА КОАГ ще намерят и съдят тези ,които ОБРАХА банката?!?

Другарката вицепрезидент как е подала декларация, като не знае парите на законния си съпруг? По закон половината са нейни и тя трябва да ги декларира.

Да сме живи и здрави . И след 50 години нищо няма да излезе на яве.

ВСС проверява магистрати с влогове в КТБ Като гледам снимката,Ясен Тодоров ми заприлича на някакъв идиот , изплувал от сенките на миналото.

Вие пак си ги проверявайте! Нас ни интересува кой"измъкна "паричките ни под формата на заеми!? Па тия , "сиромаси вече" да ви доказват доходите си!

;о)))) Нема се плашите, другари магистрати! На Яската Етичния нищо човешко не му е чуждо;о) Само че неговата слабост, освен парите, които са и ваша слабост, са и жените - нали затова човека каза, че нямало да даде разпечатка на телефончето си - щот' пишел любовни sms-и на разни жени;о)))

нещо да не завиждаш

А адвокат Константинова съпруга на съдия Константинов от ВАС не го забелязваме ли? Не ВСС, а НАП и ДАНС трябва да се занимаят със случая! А въпросните вече трябва да дават обяснения за данъчните си декларации.

Та как му е първото име на съдия Константинов??Нищо не ми говори това име..

ся ако излезе и списъка с наемателите на сейфове в трезора мазалото ще е пълно