Пътят до морето се скъсява, пускат тунел ”Ечемишка”

В петък ще бъде пуснато движението в дясната тръба на тунел "Ечемишка" по АМ "Хемус".

Обратно в новината

Коментари - Пътят до морето се скъсява, пускат тунел ”Ечемишка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ечемишка ечемишка дядо тръска мека пишка

ех точно като тръгвам за Гърция ли ще го отваряте бре.... еххх пак отървах хахахахах

Пътя до Мутроморието отдавна сме го забравили. Трябва да си мнооооого голям мазохист за да си го причиниш. Ама българина трудно се учи и е свикнал да го обират с 30 кинта за чадър и мръсен зеленясал плаж.

Стига глупости бе. Пускали тунела. А другите 2-3 ремонта?

Танче, оправи си заглавието! Примерно заглавие на новината: ВРЕМЕТО ЗА ПЪТУВАНЕ до морето се скъсява, пускат тунел Ечемишка

Шилo

По-краткият и много по-разумен маршрут е на юг. Не разбирам хората, които продължават да си дават парите за да гледат бетон и да търпят простотиите на българските "хотелиери" и "ресторантьори".

И аз не разбирам хората, които всеки изкаран лев го дават на гърците или на някой друг и накрая мърморят, че другите били по-добре.

Разбирам, че трябва да се правят ремонти, но този тунел го правят вече 1 година. В Германия цяла магистрала щяха да построят за това време.

На който не му е мил живота да минава през тези (всички бг) тунели!!! как е възможно, 21 век и там да няма една перка за принудителна вентилация... ужас... Така е построен, от ударниците трудоваци, че срутвания са неизбежни. Въпрос на време е. Не са предвидени никакви технологични отвори, нито за отводняване, нито за от-димяване... Просто ми се плаче!

"Засега не са планирани ремонти на магистрала "Тракия..." Че тези магистрали нали ги оправиха, всяка година ли ще ги ремонтират, та ни го съобщават като новина, че тази година ще "прескочат"?

Прав сте. Ремонти трябва да се правят веднъж на 20-30 години. Иначе само дискомфорт. Мостовете и тунелите - докато не убият човек, да не се пипат. Кво им е?!

чудо на чудесата !!!! е това е новина! браво а от есента почваме ремонт на лявата тръба

Боце правил магистрали.....какви точно и къде са тия магистрали,че по пътищата е касапница редовно, а и думата път е силно преувеличена дори като сравняваме с римски пътища! Това,което е междуградска мрежа в БГ напомня на онова,което е било след битката за Берлин!.

До Редактора от дир бг: Когато имаш 2 и повече тапи една след друга, и премахнеш едната, пътят/времето за пътуване не се съкращават, докато не се отсранят всички тапи.

До гарата: Зависи коя тапа е по-голямата. Например в тунел има известни трудности да организират петъчното и неделното движение в натоварената посока в две ленти. На мост е по-лесно.

e как не се съкращава времето ако във всяка тапа губиш по 1 час, общо са 2 часа! Айде сега сам си сметни колко ще губиш ако остане само едната тапа! Че и си накликал плюсове тиквеника.

че, като няма ремонт - не ми е комфортно някак ..... искам още ремонти, яки ....

Нито се скъсява пътя, а щом има друг тунел в ремонт, то нито се скъсява и времето. Идиоти!

този тунел е по-къс с 1 метър

Това е добре, за хората пътуващи по работа между София и Варна. Иначе за почивка или туризъм - се ходи на гръцкото, а не на българското море.

Морето е на юг, не на североизток!

Българското море е хубаво, но трябва да се изчисти от мутри и комплексари. До тогава - чужбина.

А плевенчани откъде минават? Кога станахте софиянци, кога почнахте да се мислите за центъра на моретата.

Те ходят на Дунава.

Пътят до морето се скъсява, пускат тунел Ечемишка ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА А ТУНЕЛА НА ВИТИНЯ КОГА ЩЕ ГО ПУСНЕТЕ ТА ДА СТИГАМЕ ЗА ЧАС-ДВА?!?

За молето по-добре през Румъния! Пуснали Ечемишка...А тунела на Витиня?!?!?!? Там за пореден път е отворена САМО едната тръба!!! Какво чоплат по тея тунели всяка година един бог знае, но някои със сигурност си напълниха джобовете с пари!!

Тунелът "Витиня" също е готов, но пътя остава затворен защото се сетиха преди 1 месец да ремонтират и мостовете

абсолютно правилно преди месец почнаха можеха да са готови два пъти до сега

До морето се стига по Струма, а не по Хемус.

Най-точния коментар!

А какво си пипаха мандарините,а цяла година не направиха ремонт на тез мостове.Тъпа Българска олигофрения,граничеща с мания за крадене на пари.

"Ликуй, народе! Старо и младо хвалете и днес бога и царя! ... Ликуй, народе! Тъй овце блеят и вървят с песни подир овчаря." (Христо Ботев, "Гергьовден")

Като продават винетка за движение по пътищата не ти правят отстъпка за Не работещи и некачествени пътища , взимат ти парите за нормални !

За 2 години щяха да са прокопали още нови 3 тунела, а те не могат да ремонтират дори само и по една тръба. Още 2-3 години ли ще чакаме за, да можем нещастниците от северна България да ползваме подобието на магистрала или ще дочакаме ново увеличение на винетките, за да е по-сладко чувството за пълна прецаквация и гавра

Че то пътя до гръцките плажове си е естествено скъсен...320-350 км от София си е направо бинго...

Не виждам какво ще облекчи това пускане, като преди и след него има стеснения и тапите са адски! 3 тунела 30 години ги ремонтират! Изглежда бая пари се скубят от там!

Щука

От кога започнахте да казвате на задръстванията "тапи"? Много сте смешни с това понятие

Че кой идиот пътува от там? Пътя от Ябланица до Шумен лятото е чиста проба игра със смъртта. Много по-добре е за Варна да си минеш през Тракия и после през Обзор...

Че кой луд върти през прохода на Обзор?

Ами едното е 280км първокласен път, другото е 90 :) Явно на теб ти изнася повече да караш тройно км по първокласен път който отколкото по магистрала :)

Още по-добре е през Ришкия проход. Лятото около Слънчака са още по-големи тапи и карат като още по-големи луди.