Магистрала ”Хемус” остана затворена при Витиня с часове

Автомагистрала "Хемус" остана затворена за часове в района на 36-ия километър в посока Варна заради катастрофиралия тази сутрин турски ТИР, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Магистрала ”Хемус” остана затворена при Витиня с часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Засечен от сръбски трактор на българска магистрала... Е не!!! Това е вица на седмицата!!! Заспалия потурко уникални басни съчинява!!!

Само аз ли прочетох "сръбски трактор"? Някой да е чел нещото дето било правилник за движение по пътищата? От кога тракторите имат право да се движат по автомагистрали? Засечен от сръбски трактор? Това ще да е бил БОЕН, РЕАКТИВЕН, СРЪБСКИ ТРАКТОР!

Шофьорът да отиде да запали свещ.

Бате Бойко е виновен!!!!!

НИКОЙ НЕ КОНТРОЛИРА ЛЕТЯЩИТЕ С 120 КМ ТИРОВЕ.УМИШЛЕННО И ТЕНДЕНЦИОЗНО НИКОЙ НЕ ГИ КОНТРОЛИРА.

Аман от вас, бе коментар-чжоджумлар, сакън де! На комшу-то му се доспало и той "полегнал" на мантинелата!

Магистрала?! Проверили човека за алкохол?! Оправдания. "Хемус" реално не е никаква магистрала - дупки, ремонти, липса на сигурност, тунели-убийци и т.н. Само се бият в гърдите нашите политици, че уж строят магистрали, но явно не ги ползват, защото тогава щяха да палят свещи след всяко возене. Т.нар. ни магистрали са по-зле от третокласни пътища, а всичко извън тях е каруцарски път. Но пък коли - бол. И винетки си купуват хората...

Айде стига си мрънкал, бе хейтър смотан. Като не ти харесва върви в Германия. Ама там искат знания и можене, не мрънкане и биене в косматите гърди. А и да не забравиш като пуснат магистралата да спреш да пътуваш по нея, а да си караш по стария път. Нали не е магистрала. Тъпанар

до Тъпанара.... а ти някога патувал ли си по тая магистрала??? щото ми се струва че не си??? а стар път практически няма.... добре че минаха да орежат храстите да се поразкрият къде са дупките по тоя стар път....

5 часа АПИ не може да намери 2 ротатора или дори само 2 15- тонни крана.. Интересно ми е само за същите 5 часа колко назначения успяха да направят.

АПИ бавят, за да настройват хората срещу служебното правителство

Каквото те самите си правят, друг не може да им го направи ;))

Това, което си позволяват турските тираджии по българските магистрали, едва ли им стиска да го правят в Турция. Докарали сме я дотам, че който чужденец стъпи на територията, може съвсем безнаказано да се освободи от всякакви задръжки.

то егати филма тая магистрала 20 мин по магистралата 60 мин обикаляш ботевград още 20 мин маистртала после и час обикаляш пак хората на кукута замязаха.... честно с тая новата венетка колко апартаменти си накупихте щото преди скъпата венетка Хемус се минаваше с пъти по бързо....

И престанете с това ТИР, научете се ,че това е вид карнет и табелката може да се постави и на лекотоварен автомобил или на микробус.

БГ е в Европа нали Обаче в Европа по ОБХОДНИТЕ пътища ВИНЕТНИ ТАКСИ НЕ СЕ ПЛАЩАТ

И 12 часа не може да се изпрати един автокран да извади камиона.

То има ли ден дето тая смотана "магистрала" да не е затворена за нещо??? 70 км. кочина пълна за която плащаме винетки!

..пък и не се яде..