Пускат предсрочно Южната дъга на Околовръстното

На 10 юни предсрочно, въпреки че срокът е 29 август, ще бъде пуснато основното трасе и локалите на Южната дъга на Софийския околовръстен път.

Обратно в новината

Коментари - Пускат предсрочно Южната дъга на Околовръстното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това дето го наричат "южна дъга" е обида, срам и резил за пътностроителната технология. Проекта е напълно збъркан, патраметрите занижени, в следствие на което комуникационно даже и този ремонт няма да отпуши никакви тапи, ами ще ги създаде. За предсрочността да не говорим, тя е следствие не на качественно изпълнение, а на грандиозни невлагания на материали и криворазбрани икономии и откровенни кражби.

Гледах я тази малка отсечка ,от част от околовръстното !!! Откриват 4-5 Километра , и целият този шум,медии,ленти ???!! Гледам БГ телевизия в чужбина,и си помислих ,че Околовръстното,на идване от Калотина към Пловдив е готово!! Като се забих по нощите по коларският път наречен Околовръстно на София-Мъка ! Добре,че бях с високопроходим джип,иначе да съм строшил нормална кола ,и в канавката-няма мааркировка ,осветление.. ! Ама лоши Западни навици-Никога не гледам за дупки,хлътвания....! Кой ви беше кмет на София 10 години бе !Ужас! Ще в и се смеят и на Борисов+Фандъкова,уличните псета !

каква южна дъга какви пет лева - южната дъга е почти 20 км., от тях са направени 5.

Някой мисли ли за пешеходците? След като в проектите им не влиза понятието "пешеходец", поне някой да се заеме и да напише "Пътеводител на пресичащия околовръстното".

Много точно казано! Явно не стигат смъртните случаи по тази отсечка, за да се направят обещаните пасарелки!!! Сигурно трябва някой от чужд преподавател от Американския колеж да стане жертва, за да се размърдат отговорните задници!

Сигурно ще искате и зебри на всеки 100м да сложат.

Явно не си наясно, че пасарелката не е зебра, а един вид надлез и по никакъв начин на пречи на движението на такива като Вас(виж съоръжението на ХМС в Младост). Аз също се движа основно с автомобил, но на децата и майка ми се налага да рискуват живота си на това шосе!!! Мислете малко повече преди на пишете!!!

Освен това, маршрутът на автобус 111 е по Околовръстното шосе доста години преди на започнат ремонта и това трябваше да се предвиди още в проектите!!!

Ужасно недомислено, прибързано и некачественно съоръжение. В 21 век се прилагат решения от 19 век, като армонасипи, тежка и прооразмерена конструкция на мостовете и.т.н, а кръговото при ИКЕА е върха на идотщината не само защото две коли не могат да се разминат и ще образува тапи и задръствания, а и защото оставиха без достъп доста имота.

Всяка лентичка, срязана от ленторезов за откриване на нов обект - още един пирон в ковчега на КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ, която 20 години ограбваше България...

След празниците през май ще започне "изкърпване" на Северната дъга на околовръстния път

Абе Лилето да не е отслабнала туртата му с турта!?!?

Асфалт Паша, ако е като отсечката до бул. България - Машала! Тези отсечки много ми напомнят, когато огнебореца беше кмет на София и прави ремонт на бул. Цариградско шосе, та новата отсечка прилича подозрително на този невероятен ремонт и целия асфалт е на вълни. Да не говорим, че при първия проливен дъжд се спускаха с кану.

Предсрочно или не, качеството е плачевно, както на проектите така и на изпълнението.